danway1 04.10.04, 13:55 Dla tych, którzy chcą lub jest im troszkę zimno proszeni są o zapalenie pieca. Zapałki, suche drewno i papier można znaleźć w garażu. Inni mogą się spokojnie grzać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatotylko Re: Zapalam piec!! 05.10.04, 11:51 Ja należę do wiecznych zmarzlaków :( Ale czy ktoś mi pomoże w rozpaleniu ognia ?? Nie wiem czy sama sobie dam radę :| Uwielbiam siedzieć przy kominku i obserwować płonący ogień :D Kto się przyłącza ?? :) p.s jeszcze tylko skarpetki wełniane i gorące kakao :) Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Zapalam piec!! 05.10.04, 14:53 Chętnie się przyłącze, sugeruje jednak poczekać do wieczora, aż się ściemni. Będzie wtedy o wiele przyjemniej siedzieć i patrzeć w ogień. W podpalacza też mogę się pobawić. Przyniesie ktoś drewno? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 05.10.04, 15:13 Co racja to racja lepiej wieczorem niz w dzien. Kominek mamy wielki wiec duzo sie osób zmiesci i mozna sie grzac A moze jeszcze do tego wino grzane:)?? -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Zapalam piec!! 05.10.04, 15:27 ja tam pozostanę przy moim kakale :P Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Zapalam piec!! 05.10.04, 16:15 Skoro ja mam robić zakupy to w takim razie dokupiłam drewna, żeby móc siedzieć przy kominku kiedy się tylko ma na to ochotę. A teraz ja go rozpalam, bo mam ochotę posiedzieć i wpatrywać się w ogień. Jesienny nastrój mnie dopadł, choć może powinnam się cieszyć. Książkę mam, ciepło też, a żeby było wygodnie przyniosłam do położenia na podłodze bardzo puszysty chodniczek, na którym bardzo przyjemnie można się wylegiwać. A wszystko zaczęło się od kakaa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Mały ogień - taki starczy do rozmyślań 06.10.04, 17:36 Ja zaraz rozpale sobie w piecu. Wcalnie nie musi byc duzy ogien starczy taki niewielki ze bym tylko mogł na niego patrzec i bede myslał sobie. Chce wymyslec wreszcie co zrobic aby było dobrzez wieloma sprawami. Zadanie wcale nie łatwe Moze zajmie mi to cały wieczor. Jesli ktos ma jakis pomysł mała podpowiedz niech sie cicho przysiadzie i podpowie cos. Licze na pomoc. -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Mały ogień - taki starczy do rozmyślań 06.10.04, 20:57 ja się chętnie przysiądę, żeby odpocząć w przyjaznym otoczeniu dobry płomień nie jest zły, czy ci w czymś pomogę to nie wiem ale jakby co to wal śmiało :) -> tylko bez żadnych skojarzeń Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 10.10.04, 00:39 Zimna noc sie zapowiada i dlatego rozpalam w piecu, niech nam sie tu nagrzeje i bedzie cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 10.10.04, 01:07 Piec juz nagrzał sie a ja sie zbieram do spania i moze załoze ciepłe skarpety co czuje straszne zimno brrrrrr :/ Tylko ze by w nocy w piecu nie zgasło :) -+ wojTek Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Zimno :( 11.10.04, 12:13 Tak zimno jak dzis to chyba jeszcze nie bylo :(. Trzeba zapalic w piecu, niech nam tu cieplutko bedzie zebysmy sie nie przeziebili. No i kazdy wchodzacy lub wychodzacy proszony jest o dokladne zamykanie drzwi, zeby nam cale cieplo stad nie ucieklo :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zimno :( 15.10.04, 14:12 Ano wtedy było zimno, ale naprawde zimno to dopiero będzie. Jak odstawie rower to już będzie wtedy zimno i zima. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 17.10.04, 15:02 Zapalam w piecu na prosbe Gosi bo zimno jej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Zapalam piec!! 17.10.04, 15:51 Dziękuję barzo od razu cieplej się robi :) Tylko jakoś taki leń mnie dopadł że sie ruszać i robić nic chce :( Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zapalam piec!! 17.10.04, 15:55 milunio przy piecyku usiasc w taka slote jak dzis.... **jatotylko tez mnie niemoc nic nierobienia ogarnia przy ciepelku, wiec nie jestes sama;)) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 22.10.04, 13:09 Na szczęście zrobiło się już cieplej i nie musimy palić. Dzięki temu zaoszczędzimy na drzewie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikiitaa Re: Zapalam piec!! 25.11.04, 22:28 Ja jednak cos zapalne chocby zapaleczke...Moze jutro uda mi sie wykrzesac cos wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Zapalam piec!! 26.11.04, 10:52 nikiitaa napisała: > Ja jednak cos zapalne chocby zapaleczke...Moze jutro uda mi sie wykrzesac cos > wiecej.... wstrzymujemy oddech by zapaleczka nie zgasla;-)) i czekamy na iskierki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 26.11.04, 12:18 Nikitaa kto ty jestes?? :o Mozesz zapalic caly piec , bo juz strasznie zimno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Zapalam piec!! 26.11.04, 12:04 Piec to naprawdę genialny pomysł w takie zimowe poranki dni wieczory i noce :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix07 Re: Zapalam piec!! 19.03.05, 19:47 Zapalam piec, bo dawno go nikt nie zapalal, a zima jeszcze nas calkowicie nie opuscila, no i przyda sie nam troche ciepla... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 22.03.05, 19:37 Wcale nie takie zimno. Dzisiaj było całkiem przyjemnie do słoneczka. Można się było nawet poopalać i pograć w piłkę :] Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Po ognisku!! 03.07.05, 03:40 Niby noc lipcowa, ale trochę chłodna. W związku z tym zapalam sobie kominek, aby powspominać ognisko dzisiejsze. A wam jak się podobało na dzisiejszej imprezce, bo mi nawet fajnie, ale nie byłem w nastroju. Specjalne pozdrowienia dla Moniki za troskę <cmok> Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 13.10.05, 14:19 No pogoda na zenątrz do bani - zimno okropne, brrr...:( Dlatego postanowiłam rozpalić w kominku i się ogrzać - kto chce niech się przysiądzie :). Zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 16.10.05, 14:25 brrr To ja jak najbardziej się przysiadam:) a już myślałam że tylko mi tak zimno...;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 16.10.05, 15:33 Dzisiaj również trzeba coś zapalić, bo okropne zimno jest :( I jak grać w piłkę przy takiej pogodzie i do tego wygrać?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 19.10.05, 10:34 Pobiegacie, rozgrzejecie się i już wam ciepło będzie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 19.10.05, 22:16 no całkiem niezły sposób:) Ale nie dużo wysiłku wymaga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 24.10.05, 18:25 Ja wiem czy tak nie dużo. Spróbuj biegać na długości 90 metrów tam i z powrotem przez ok. 30 minut. Zobaczysz jakie są efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 25.10.05, 21:08 ...no napewno piorunujące:P a czemu akurat na dystansie 90 m hmm:)? i to jescze tam i z powrotem....? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 27.10.05, 12:58 Tyle metrów ma boisku na długość (średnio). A jak się gra na skrzydle to trzeba grać i w ofensywie i w defensywie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 01.11.05, 19:47 Fantastyczna pogoda dziś była, ale wieczór niestety chłodny :(... dlatego siedzę sobie teraz w ciepłym pokoju i piję herbatkę z sokiem malinowym i sączę nalewkę malinową (oprócz czekolady najlepsza na smutki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Zapalam piec!! 01.11.05, 21:31 Kurcze to ty robiłaś dziś wieczór to samo co ja. Z tą tylko różnicą ze ja nie mam nalewki :D ale i tak jest fajnie. Masz racje, że pogoda dziś się wyjątkowo udała. Swoją drogą ciekawe ilu ludzi dzisiajszego wieczoru siedziało w swoim cipłym pokoiku i popijało :) herbatke oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 02.11.05, 16:57 Dzisiaj też już się robi chłodno, pora na odrobinę ciepła!! Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Zapalam piec!! 02.11.05, 19:55 Posuń sie troche niech i ja się ciupinke naładuje tym ciepłem. Dziś wyjątkowo łatwo marzne. Nadciągają trudne chwile dla mnie i dla ludzi mojego pokroju, tzn. łatwomarznących lub jak kto woli zimnonóżek. Linea zimorodek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 06.11.05, 19:19 :( coś mi się wydaje, że nikt ognia nie pilnuje bo chłodno tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Zapalam piec!! 07.11.05, 21:15 Kto na ochotnika rozgrzeje atmosfere? Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 08.11.05, 19:28 no to bierz sie do dzieła:) coprawda nie wiem czy dobry w tym jesteś;> ale z ogniem napewno sobie poradzisz;) Odpowiedz Link Zgłoś
linea21 Re: Zapalam piec!! 08.11.05, 20:09 Brat pamietaj: " kto ognień podnieca od ognia ginie " <hahaha> :> Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 20.11.05, 16:08 Pogoda jest wredna wiec trzeba usiaść i zapalic w piecu :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 21.11.05, 17:19 Jestem wdzięczny, bo mi nogi marzną z braku balona :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 23.11.05, 23:03 to trzeba go podniecic ... to znaczy ten ogien ;-) bo w nocy moze byc zimmmmmno a tak moze byc przyjemnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 24.11.05, 18:24 Ja już podmiecałem raz, więc może kto inny teraz, co?? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 19:53 zimno i wogole wiec zapalam piec i otwieram wino :) jest ktos chetny ??;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:11 no nareszcie dotarłam...to ja poproszę spory kieliczek, przyda się jakieś odprężenie po dzisiejszym dniu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:16 hehe a jaki to jest spory?? ;) moze zostawie Ci poł butelki to starczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:19 Nie:) bo po połowie butelki może mi się w głowie zakręcić:)albo mogę jakieś głupoty opowiadać;) a tego byśmy nie chcieli, prawda?:P tak wiesz mniejszą połowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:23 to zalezy jakie "głupoty" bo moze byc wtedy ciekawie :P To naleje mniejsze poł i sobie tez mniejsze a reszte zostawie na pozniej ... Pewnie się przyda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:31 hehe ciekawie, albo conajmniej zabawnie:) ymm niezłe to wino;) oby sie szybko nie skończyło... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:36 i o to chodzi ;) wino ma piekny bukiet i aromat ... w ustach czuje sie prawdziwy eliksir :) nie boj sie starczy nam na dłuuuugo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:43 mniam:) ale mam nadzieję że nie podziała usypiająco.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 20:51 no napewno nie ;) noc długa a ogien grzeje Kto by chciał spac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:01 ten kto jutro rano musi wstać:(( więc musisz się dobrze postarać:) wino swoje robi...:P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:07 sen po winie jest zawsze dobry nawet jak nie jest długi ;) oj robi robi ;) pierwsze efekty juz widac :D ciekawe co bedzie dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:23 ymm noo...czy mi się zdaje czy zaczyan tu byc gorąco??:P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:26 nie ... jeszcze dobrze czujesz ;) Ale czy to zle?? Nie lubisz gorąca :P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:29 nie no lubię, lubię...całe szczęście że to nie tylko mi tak gorąco, bo było by podejrzane:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:42 a juz bałem sie ze nie lubisz :D A gdyby nawet Tobie było by bardziej gorąco to co? ;) i jeszcze jakies podejrzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:26 zostało coś jeszcze tego wina??? bo bym chętnie skosztowała :)... Ciekawe jakie będą efekty jak pomieszam alkohol z antybiotykiem :D Ale przysiąśc się nie przysiądę bo nie chcę was zarazic... Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:31 No jasne dziś jesteśmy dobrze zaopatrzeni:) I powiem Ci jeszcze, że świetnie grzeje więc możesz się sztybko wykurować;) coprawda nie radziłabym mieszać z antybiotykami;) no ale... I nie martw sie spokojnie możesz sie przysiąść, nie zarazimy się:) a coo grypa?:( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:36 dzięki za zaproszenie :). Uwielbiam jak jest cieplutko, typowy piecuch ze mnie :) Na szczęście nie grypa, ale ropna angina :(... coś czuję że przez najbliższe dni muszę pożegnac się z jedzeniem i tylko płunami się żywic :D Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:37 bediesz miała fajne złudzenia po tej mieszance ;)ale za to swiat moze byc piekniejszy :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:40 No i to jest chyba jeden z powodów dla któych mieszam ;) - może przynjamniej choc przez chwile spojrze na świat optymistycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.11.05, 21:42 oj biedactwo:( tylko nie przesadź z tym nieszaniem, bo można sobie krzywde zrobić... albo co lepsze zacząć yrabiać jakieś dziwne rzeczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 20:56 zapalam piec. dzis troche drewna wisniowego :) ma piekny zapach i oczywiscie wino ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:01 no jak dla mnie to ja jeszcze poprosze odrobine wyrozumiałości na dziś i możemy otwierać to wino... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:11 to tak po troszeczku na rozweselenie serca i duszy ;) moze zacznie za chwile działac :D Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:17 gorsza sprawa jak się pogorszy, będziesz wtedy musiał pocieszać....;> Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:29 nic sie nie boj ;) na wszystko jestem przygotowany :P tzn. na wszystkie mozliwosci .... chyba mi sie miesza a co bedzie dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:32 ech nie wiem czy to taki dobry pomysł z brakiem tych zachamowań:) ale jak Tobie się miesza to kto się mną zajmie jak będzie taka potrzeba??;) no i popatrz znów masz pusty kieliszek... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:43 nic sie nie boj Juz mowiłem ze bedzie dobrze ;) Moj pusty bo Twoj jest ciagle pełny ... Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 21:48 no jak? popatrz już wypiłam;) to ja poprosze następny i niczym się już nie przejmuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 22:00 to teraz proponuje toast za "umowe przedwstepną" ;) i dobrze ze juz troski odeszły ... teraz moze byc tylko dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 22:08 No dorze umowe uznajemy oficjalnie za zawrtą:) ...i dzięki bardzo za poprawę humoru, (napewno będzie mi się teraz lepiej spało) wiesz nie wiem czy to Ty czy to wino tak działa:P Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 30.11.05, 22:16 eehhh nie napisze juz wiecej ze polecam sie na przyszłosc .. bo nie chce sie powtarzac ;) Wino czy ja.... hmmmm sproboj samo wino to przekonasz sie ze to działa razem, choc bez wina tez działa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf sam 01.12.05, 22:10 a dzis to sam sobie posiedze przy piecu z winem :( i powspominam jak było miło... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 dwóch 03.12.05, 20:33 To ja się dołącze i też powspominam, tylko jeszcze nie wiem co!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: dwóch 03.12.05, 20:55 a ja wiem co mozna wspomiac, hmmmm nasze zloty, welesa i sylwestry i ... nie wiem ja nie umie dzis myslec wymysl ty co;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf wredny mikołaj :| 06.12.05, 19:27 nic nie dostałem od mikołaja i teraz posiedze sobie i popatrze na ogien Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: wredny mikołaj :| 06.12.05, 20:37 to żeby Ci nie bylo smutno to posiedze troche z tobą i razem sobie popatrzymy, a Mikołajem sie nie przejmój:) jak miał przyjechać skoro śniegu nie było??;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: wredny mikołaj :| 06.12.05, 21:27 ja to dobrze ze znajdzie sie ktos kto posiedzi ;) i namawiac nie trzeba długo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: wredny mikołaj :| 07.12.05, 10:30 Nie łam się. Ja też nic nie dostałem :( A może nam na koniec roku wynagrodzi :> Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: wredny mikołaj :| 08.12.05, 14:52 jA dostaLam cukIErka:| i rOzgE ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:26 Zimno dziś...i tak jakos smutno...może ktoś ma ochote przy ogniu posiedziec?? Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:39 To ja się dosiądę z przyjemnością :). Zmarzłam na spacerze z moimi psiakami więc teraz chętnie rozgrzeję się przy kominku i gorącej herbacie z sokiem malinowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:44 Z dwoma paniami to ja na pewno się przysiąde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:53 cóż za odwaga:) ale gwarantuję lepszego towarzystwa nie znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:53 No to musisz się z tym liczyc że moje psy też się przysiadły i uważaj coby cię nie ugryzły, bo jak złapią coś w zęby to już nie puszczą ;P (ale one tak ogólnie to są bardzo łagodne pieseczki, które mają tylko alergię na facetów ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 20:59 Dla przypomnienia też mam ostre zęby :) A teraz to już się psów nie boje. Kiedyś było inaczej, a teraz to już nie jest tak źle!! Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 21:12 Ale z moimi demonami dwoma nie miałbyś szans ;)... ale bez mojego pozwolenia nie zaatakują bo to dobrze wychowane psy więc możesz być spokojny o swoje bezpieczeństwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 21:03 :) doskonale rozumiem tę ich alergię... a tak ogólnie to mam nadzieję że ja mogę się czuć bezpiecznie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 21:11 :)Ja też rozumiem ich alergię i wcale mnie ona nie dziwi i nie próbuję ich nawet wyleczyć z owej alergii ;). Oczywiście że możesz czuć się bezpieczna... zagrożeni są tylko panowie, ale jesli nie dokuczą moim amstafikom to nic im nie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 10.12.05, 21:18 no to ja zostaję:) w końcu i tak ogólnie zwierzęta mnie lubią:) chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Zapalam piec!! 14.12.05, 00:29 Dołożyć do kominka trzeba bo coś zimno... postaram się nikogo nie obudzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ice_princess Re: Zapalam piec!! 29.12.05, 16:12 no ładnie, facet w domu jest ale w piecu nie napalił, co za świat...:P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 29.12.05, 17:08 Przecież jest ciepło, a mi wręcz gorąco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 29.12.05, 20:54 Bo mój drogi z Ciebie gorący chłopak:) ale wiesz miło by było gdyby czasem ktos pomyślał o tych biednych i wiecznie zmarznietych dziewczynach...:( ps.mam na myśli siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapalam piec!! 29.12.05, 21:04 Myśle o was i wam zapalę piec. Może będzie wam trochę cieplej!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Zapalam piec!! 29.12.05, 22:15 oj przepraszam Ja juz swoje powiedziałem w temacie twojego zimna ;) mam nadzieje ze zrozumiałas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 19:36 wiesz Wojtuś mi trzeba czasem kilka razy przetłumaczyć:) albo pokazać;P Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 20:02 zdefiniować każdy potrafi Danielku:) prawda?;) a zrobić to zupełnie inna sprawa:P Odpowiedz Link Zgłoś
danway2005 Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 20:37 a skąd to wiesz?? z autopsji czy z obdukcji?? Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 21:01 ech.. boję sie odpowiadac na to pytanie:) bo coś czuje, ze co bym nie powiedziała bedę źle zrozumiana... Odpowiedz Link Zgłoś
danway2005 Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 21:10 To powiedz to tak, żeby wszyscy zrozumieli prawidłowe. Nie bój się. Odpowiedz Link Zgłoś
mitzy Re: Zapalam piec!! 30.12.05, 21:30 Jak już mówiłam nie boje sie:) chyba że mam czego a o tym jeszcze nie wiem. Choć w sumie ostatnio musze uważać bym przypadkiem za dużo czegoś nie powiedziała bo mogę zostać źle zrozumiana... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Noworoczne palenia :) 01.01.06, 12:57 Jak się obudzicie po nocnych wypadach, dobrze by było żeby było Wam cieplutko w tym Nowym Roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mitsy Re: Zapalam piec!! 12.01.06, 18:12 zimno...ponuro...i...nikogo nie ma:( nawet nie ma kto w piecu zapalić... Odpowiedz Link Zgłoś