roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 13:39 Proszę traktować to jaoko podpowiedzi, nie rady :) Rozumiem, że udało Ci się coś osiągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Robi!!!!! 28.07.06, 16:41 Robi genialnie podpowiadasz, więc liczę na jeszcze ... często tu potrzebujemy suflera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Robi!!!!! 28.07.06, 16:56 Dobrze dziękuje za porady,wziełam je sobie do serca i ............ a nie będe publicznie pisac bo nie chce zapeszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:03 Fantko, proszę Cię nie przesadzaj :), oczywiście lubię to forum i jak będę miał okazję wypowiedzieć się na jakiś temat to się wypowiem, a proszę głównie liczyć na swoją pomysłowość :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:06 Robi,ale my nie za bardzo wiemy czego oczekują od kobiet mężczyźni. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:16 dlatego podpowiedzi mężczyzn są takie dla nas cenne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:34 fantka napisała: > dlatego podpowiedzi mężczyzn są takie dla nas cenne > :-) nie zapominajcie, że ja też mam problemy, które ciężko mi rozwiazać Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:35 Ja tylko mogę napisać co ja bym oczekiwał, a za normę mnie brać to duże ryzyko :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Robi!!!!! 28.07.06, 17:42 Robi!!! wiem ,ze masz problemy i o nich nie zapominam (dlatego napisałam Ci w księdze gości to co napisałam).Nie bierzemy Twoich oczekiwań i nie idziemy tym tropem w kierunku naszych panów,ale bierzemy je pod uwage.Tak się stało,że po tym co wczoraj napisałeś mi na gg ,wzięlam przelałam i pogadałam z panem,Twoje słowa "oczekiwania" były trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 18:03 Bardzo ładny wpisik, dziękuję :). Dobra, nie morduję Cię o pana, bo w sumie tych propozyzji było kilka, ale mam nadzieję, że z panem wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Robi!!!!! 28.07.06, 18:04 nie ma za co:) powoli się wszystko zaczyna wyjaśniać układać wszystko idzie ku dobremu jak samotne dni ? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Robi!!!!! 28.07.06, 18:31 Powolutku :). W sumie praca i net i wyjadanie resztek z lodówki, no i wpadłem na genialny pomysł, ale o tym możesz przeczytać na MOCY. Póki co powoli sie zbieram i mam nadzieję, że będę w niedzielę na wieczór lub w nocy. Pozdrawiam, jeszce wpadne przed wyjściem :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Robi!!!!! 02.08.06, 17:45 Robi dobra forma po weekendzie oznacza sukces ;-) gratulacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś