leziox 29.07.06, 20:54 Mroczny przedmiot pożądania był dzisiaj serem szwajcarskim,pachnącym,jak długo nie myta cipka. Byłem podniecony przy jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chinaska Re: Mroczny przedmiot... 29.07.06, 21:04 to Ty lubisz dlugo nie myte cipki?? no i nie wiem czy zle kojarze ale zapach szwajcarskiego sera kojarzyl mi sie zawsze z dlugo nie mytymi skarpetkami:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mroczny przedmiot... 29.07.06, 21:11 To taka smieszna przeciwstawnosc.Nie przepadam za dlugo niemytymi cipkami,ale ser takpachnacy dziko mnie podnieca.A skarpetki dlugo niemyte dziela sie na wersje soft i hard-mówisz tu o wersji hard? Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Mroczny przedmiot... 30.07.06, 16:15 ten zapach i te dziurki... nic dziwnego że myszki lecą na taki ser :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Mroczny przedmiot... 30.07.06, 23:26 Kazdy szczurek,kazda mysz Nie da mówic sobie-kysz! Gdy w poblizu serek smierdzi Co tak powonienie mierzi Tutaj cipka,a tam serek, Juz gotowy nasz deserek Serek zjesc,zas cipke umyc I sie z chlopem porozumic Nie ma zle,jak w zyciu wszystko Pachnie nam tak jak pastwisko Wszystko wszak na gnoju rosnie Choc minelo juz przedwiosnie Tak na koniec dodam szczerze Nie przestaje ja na serze Cipki pachna zawsze bosko Gdy podchodzic do nich z troská Odpowiedz Link Zgłoś