21.08.06, 20:08
faceta nie będącego zapatrzonym w siebie egoistą..
tylko, czy to możliwe.. :>
Obserwuj wątek
    • egocentryk Re: poznam 21.08.06, 20:17
      ja się nadaję idealnie:)
      • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:22
        chyba nie...
        moze nie jestes egoistą, ale egocentrykiem...a to tez niedobrze :)
        • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:25
          no co Ty, wietka, to zupełnie co innego..
          o matko!
          • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:31
            oczywiście to nie to samo, powiedziałabym tak: kazdy egoista to egocentryk, ale
            nie kazdy egocentryk jest egoistą :)
            • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:35
              tak tak, egocentryk to kasta wyżej :)
              • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:37
                no, niech będzie:)
                ale ci pasuje?
                • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:38
                  ależ.. o-czy-wiś-cie
                  • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:43
                    no to startuj, dziewczyno do Egocentryka :)
                    • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:44
                      się rozpędzam właśnie :)
                      • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:45
                        ale kiedy on coś niezdecydowany, gdzieś się zgubił...
                        • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:51
                          to prawda.. chyba się zamknę w sobie
                          • wietka Re: poznam 21.08.06, 20:52
                            niedobrze, niedobrze, trzeba byc otwartym i z optymizmem patrzec na śiat!:)
                          • konrado80 Re: poznam 21.08.06, 20:52
                            tylko nie chowaj za gleboko klucza, zeby ten ksiaze na bialym rumaku mogl go
                            znalezc :))
                        • konrado80 Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydata :)) 21.08.06, 20:51

• wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:53
                            Cześć , Konrado:)
                            wiem, źle zrobiłam...ale nie wiedziałąm,ze on taki wstydliwy...
                            • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:54
                              a tak w ogóle to co słychać?
                              • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:56
                                prawie po staremu, dzisiaj wrocilem z domu i sie obijam
                                musze teraz wykombinowac troche kasy, bo mam male wydatki w zwiazku z nowa praca
                                a wyplata bedzie dopiero za jakis miesiac :(
                                • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:57
                                  czym jechałeś?
                                  • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:59
                                    samolotem, jeszcze nie upadlem na glowe zeby jechac 26 godz autobusem
                                    • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:00
                                      ok, powiedz tylko czy można zabrać jakiś bagaż podręczny? to dla mnie wazne
                                      • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:02
                                        jakbys leciala z anglii, to nie ma z tym zadnego problemu, nawet telefony i
                                        urzadzenia elektroniczne mozna zabrac, ale jak lecialem z okecia, to juz jest z
                                        tym problem, bo nie mozna miec nic ze soba
                                        • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:03
                                          o nie ja lecę...a konkretnie chodzi o wylot z Wrocławia, podobno też nic nie
                                          mozna zabrać na pokład :(
                                          • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:23
                                            bo u nas przeginaja juz, w Anglii pozwalaja a nasi musza jak zwykle trzymac sie
                                            przepisow, bo chca sie pokazac
                            • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:54
                              moze jeszcze wroci i uratuje kolezanke przed zamknieciem ;)
                              • pimi28 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:58
                                ech wieciu, nie przejmuj się, wybaczam, egocentryków jest na pęczki.. :)
                                zabawnie tu u Was :)
                                • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 20:59
                                  zabawnie? powiedziałąbym raczej pustawo i smutnawo..
                                  a Ty skąd na ft przywedrowałaś?
                                  • pimi28 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:03
                                    nie wiem, czy przywędrowałam, nie pprzypominam sobie podróży, ale z W-wy, a Ty?
                                    • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:18
                                      to prawie jak ja ;)
                                      tylko ze ja od dzisiaj znowu daleko od Warszawy :(
                                • konrado80 Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:00
                                  ale wieciu masz szczescie, kolezanka wybaczyla Tobie ;)
                                  ale tak patrzac, to w pewnym sensie uratowalas ja :)))
                                  • wietka Re: Ech wieciu, wystraszylas dziewczynie kandydat 21.08.06, 21:01
                                    jestem uszczęśliwiona:)
      • pimi28 Re: poznam 21.08.06, 20:23
        faktycznie, chyba się zakocham :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka