Gość: czater IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:35 co ty na to ps. i żeby bylo jasne, nie jestem zalosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:43 ...chyba przewodnik bo o Bogu takim nie slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:21 samanta rybko Olimp to góra, wzniesieni etc. jasne, ale nie przejmuj sie ja cię tam zaprowadze, jeśli chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:39 myslalam o nick,u ! A w jakim celu chcesz tam ludzi prowadzic...kotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:41 w celu uszczęśliwienia naturalnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:53 Na Olimpie wladaja bogowie nie zawsze przychylni ludziom.jak zamierzasz poradzic sobie z tym problemem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 01:04 Rybko na tym Olimpie wladam tylko ja i jestem bardzo przychylny, jak jestes wporzo rybka to sie o tym przekonasz ps. dajcie już spokój z tymi geograficzno-antycznymi dywagacjami, "doprowadzić na Olimp" może mieć wiele znaczeń ale wy mi ciągle o jakichś górach dolinach litości..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:41 Tytulujesz mnie Rybka wiec chyba jestes Posejdonem,wiec co robisz na Olimpie? Jesli Rybke na Olimp zaprowadzisz to czeka ja niechybna smierc bez wody... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:18 a co zrobisz jak ona bedzie miala lek wysokosci? Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:37 anka1 napisał(a): > a co zrobisz jak ona bedzie miala lek wysokosci? To ona też tam idzie? I po co jej apteczka??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:42 w apteczce ma spirytus. do dezynfekcji rzecz jasna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:53 Jej Wysokość trzeba dezynfekować? Oooo... poważna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:57 pewnie wiesci o wagliku sa coraz bardziej niepokojace. nie ma jak ruski spirt:))) do dezynfekcji wewnetrznej. Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:11 Coraz bardziej się niepokoję:( Jeszcze nie dowiedziałem się skąd ruszamy, a już zaczynam się zastanawiać, gdzie ten Olimp... Nie na Wschodzie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:14 chi chi na poludniowym ale wschodzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:33 O, nie!!! To już mniej ważne robi się skąd ruszamy... I tak trzeba będzie jak Kolumb... Nie - to za daleko. Chyba zrezygnuję z wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:35 Niech sobie sama jedzie ze swoimi lekami, jak się jej to podoba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:36 moze masz racje. w tych okolicznosciach chyba lepiej sie gdzies dalej nie ruszac. a jesli juz to niedaleko zeby piechota mozna bylo wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:53 A najlepiej - w domu siedzieć. I z nikąd wracać nie trzeba, i środki dezynfekcyjne na miejscu... Kto tu roztacza jakieś... tfu! ... olimpijskie perspektywy??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:57 wlasnie! lepiej by olimpijski pokoj zaczal siac! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:07 Jak to? To nie ma wolnych pokojów na Olimpie? Dopiero je siać trzeba??? No, to przesądza sprawę - nie jadę! Żeby narażać ludzi na takie niewygody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:11 a ja Cie pozegnam z olimpijskim spokojem:))) nie tylko niewygody. wygodki tez sa daleko i przewaznie zajete:))) pa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:20 Czy coś się stało? O co chodzi? Oczywiście nie muszę rozumieć... Jeżeli to ostatni post w naszej rozmowie, to do przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 16:33 I tak wlasnie przyjacielu wrew czlowiek staje sie "zakala "forum .:)) Obiecalam,ze kiedys Ci to przypomne co czynie teraz bez cienia zlosliwosci:))) Pozdrawiam Ciebie i Anie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:43 Ja widzę pewną różnicę, ale nie chcę wracać do starej dyskusji. W każdym razie to, co napisałaś, brzmi jak nominacja... Chociaż można - w obecnej sytuacji na forum - wyobrazić sobie dużo mniej sympatyczną interpretację Twoich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:07 czy moj usmiech nie wystarcza ???:)))) Hmmm...nie wiem czy zasluzyles juz na nominacje ,moze dopiero jak zdarzy Ci sie recydywa?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 17:20 Wiesz chyba jak lubię, gdy się uśmiechasz? Pamiętasz? No - i tak doprowadzisz mnie do zostania recydywistą;) ...zamiast na Olimp:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:44 Nie chce sprowadzac Cie na zla droge ;))) Nie wiem gdzie maila poslales ale ja nic nie dostalam ...????? Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 17:50 Na @poczta.gazeta.pl. Powtórzę go więc, ale dopiero w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:27 moze wyslales na samanta a nie samanta1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 18:32 Przepraszam, nie pamiętam - wysyłałem z pracy. W poniedz. na pewno powtórzę na adres właściwy. Nie oglądasz filmu Herzoga? (nadają w Wizji Le Cinema). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:34 Nie mam tego kanalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: 192.168.1.* 03.11.01, 18:11 na Mitikas, czy jakis inny szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Kitek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:26 gdybys przeoczyl to przeprosilam Cie dzisiaj!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kitek IP: 212.160.235.* 04.11.01, 10:47 nie wiem za co, ale ja sie o nic na Ciebie nie gniewalem, powiem wiecej: lubie Cie, czasem bywam wrednawy, jak mi sie wydaje, ze tu troche za nudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Kitek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:42 Ty bywasz wrednawy,ja pyskata ..i za te morde moja niewyparzona sorki!Skoro nie masz zalu to tym lepiej.pa! Odpowiedz Link Zgłoś