Dodaj do ulubionych

DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:35
co ty na to
ps. i żeby bylo jasne, nie jestem zalosny
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:43
      ...chyba przewodnik bo o Bogu takim nie slyszalam...
      • Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:21
        samanta rybko Olimp to góra, wzniesieni etc. jasne, ale nie przejmuj sie ja cię
        tam zaprowadze, jeśli chcesz?
        • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 22:39
          myslalam o nick,u ! A w jakim celu chcesz tam ludzi prowadzic...kotku?
          • Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:41
            w celu uszczęśliwienia naturalnie
            pozdrawiam
            • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 12:53
              Na Olimpie wladaja bogowie nie zawsze przychylni ludziom.jak zamierzasz
              poradzic sobie z tym problemem?
              • Gość: czater Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 01:04
                Rybko na tym Olimpie wladam tylko ja i jestem bardzo przychylny, jak jestes
                wporzo rybka to sie o tym przekonasz
                ps. dajcie już spokój z tymi geograficzno-antycznymi dywagacjami, "doprowadzić
                na Olimp" może mieć wiele znaczeń ale wy mi ciągle o jakichś górach dolinach
                litości..!
                • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:41
                  Tytulujesz mnie Rybka wiec chyba jestes Posejdonem,wiec co robisz na Olimpie?
                  Jesli Rybke na Olimp zaprowadzisz to czeka ja niechybna smierc bez wody...
    • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 13:31
      A skąd prowadzisz???
      • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:18
        a co zrobisz jak ona bedzie miala lek wysokosci?
        • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:37
          anka1 napisał(a):

> a co zrobisz jak ona bedzie miala lek wysokosci?

To ona też tam idzie? I po co jej apteczka???

• anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:42
            w apteczce ma spirytus. do dezynfekcji rzecz jasna:)))
            • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:53
              Jej Wysokość trzeba dezynfekować? Oooo... poważna sprawa!
              • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 14:57
                pewnie wiesci o wagliku sa coraz bardziej niepokojace. nie ma jak ruski spirt:))) do
                dezynfekcji wewnetrznej.
                • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:11
                  Coraz bardziej się niepokoję:( Jeszcze nie dowiedziałem się skąd ruszamy, a już
                  zaczynam się zastanawiać, gdzie ten Olimp... Nie na Wschodzie chyba?
                  • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:14
                    chi chi na poludniowym ale wschodzie:)))
                    • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:33
                      O, nie!!! To już mniej ważne robi się skąd ruszamy... I tak trzeba będzie jak
                      Kolumb... Nie - to za daleko. Chyba zrezygnuję z wycieczki.
                      • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:35
                        Niech sobie sama jedzie ze swoimi lekami, jak się jej to podoba!!!
                      • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:36
                        moze masz racje. w tych okolicznosciach chyba lepiej sie gdzies dalej nie ruszac. a jesli juz
                        to niedaleko zeby piechota mozna bylo wrocic.
                        • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:53
                          A najlepiej - w domu siedzieć. I z nikąd wracać nie trzeba, i środki
                          dezynfekcyjne na miejscu... Kto tu roztacza jakieś... tfu! ... olimpijskie
                          perspektywy???
                          • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 15:57
                            wlasnie! lepiej by olimpijski pokoj zaczal siac!
                            • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:07
                              Jak to? To nie ma wolnych pokojów na Olimpie? Dopiero je siać trzeba??? No, to
                              przesądza sprawę - nie jadę! Żeby narażać ludzi na takie niewygody!!!
                              • anka1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:11
                                a ja Cie pozegnam z olimpijskim spokojem:)))
                                nie tylko niewygody. wygodki tez sa daleko i przewaznie zajete:)))
                                pa !!!
                                • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:20
                                  Czy coś się stało? O co chodzi? Oczywiście nie muszę rozumieć... Jeżeli to
                                  ostatni post w naszej rozmowie, to do przykro mi...
                                  • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 16:33
                                    I tak wlasnie przyjacielu wrew czlowiek staje sie "zakala "forum .:))
                                    Obiecalam,ze kiedys Ci to przypomne co czynie teraz bez cienia zlosliwosci:)))
                                    Pozdrawiam Ciebie i Anie!!!
                                    • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 16:43
                                      Ja widzę pewną różnicę, ale nie chcę wracać do starej dyskusji. W każdym razie
                                      to, co napisałaś, brzmi jak nominacja... Chociaż można - w obecnej sytuacji na
                                      forum - wyobrazić sobie dużo mniej sympatyczną interpretację Twoich słów.
                                      • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:07
                                        czy moj usmiech nie wystarcza ???:)))) Hmmm...nie wiem czy zasluzyles juz na
                                        nominacje ,moze dopiero jak zdarzy Ci sie recydywa?:)))
                                        • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 17:20
                                          Wiesz chyba jak lubię, gdy się uśmiechasz? Pamiętasz? No - i tak doprowadzisz
                                          mnie do zostania recydywistą;) ...zamiast na Olimp:(
                                          • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 17:44
                                            Nie chce sprowadzac Cie na zla droge ;))) Nie wiem gdzie maila poslales ale ja
                                            nic nie dostalam ...?????
                                            • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 17:50
                                              Na @poczta.gazeta.pl. Powtórzę go więc, ale dopiero w poniedziałek.
                                              • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:27
                                                moze wyslales na samanta a nie samanta1 :)
                                                • wrew Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP 03.11.01, 18:32
                                                  Przepraszam, nie pamiętam - wysyłałem z pracy. W poniedz. na pewno powtórzę na
                                                  adres właściwy.
                                                  Nie oglądasz filmu Herzoga? (nadają w Wizji Le Cinema).
                                                  • Gość: samanta1 Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:34
                                                    Nie mam tego kanalu.
    • Gość: kitek Re: DOPROWADZE CIĘ NA OLIMP IP: 192.168.1.* 03.11.01, 18:11
      na Mitikas, czy jakis inny szczyt
      • Gość: samanta1 Kitek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 18:26
        gdybys przeoczyl to przeprosilam Cie dzisiaj!:))
        • Gość: kitek Re: Kitek IP: 212.160.235.* 04.11.01, 10:47
          nie wiem za co, ale ja sie o nic na Ciebie nie gniewalem, powiem wiecej: lubie
          Cie, czasem bywam wrednawy, jak mi sie wydaje, ze tu troche za nudno
          • Gość: samanta1 Re: Kitek IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.01, 11:42
            Ty bywasz wrednawy,ja pyskata ..i za te morde moja niewyparzona sorki!Skoro nie
            masz zalu to tym lepiej.pa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka