siula5 01.09.06, 09:50 Dziś się wyspałam i od razu inne nastawienie do życia. Z mężem się pogodziłam i oczywiście obiecał poprawę, no zobaczymy na jak długo, jak u was mija dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina23-20 Re: U mnie już ok 01.09.06, 09:54 siedze w pracy na kacu;) haha wczoraj z przyszłym tesiuniem popiłam Bede do 17 w pracy , idę na produkcję różne pierdoły pozałatwiać .... Siedze i sie nudze Słońce swieci, ładna pogoda :) Chce kupic cos sobie z okazji wypłaty;) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: U mnie już ok 01.09.06, 10:50 Ja dziś zamówiłam z allegro aparat cyfrowy, niestety bede go spłacać przez pół roku Odpowiedz Link Zgłoś
magda_my Re: U mnie już ok 01.09.06, 11:02 A ja mam takiego zgona jak nigdy! za mną 3 godziny snu :/ wczoraj po pracy wyjazd i powrót(w sumie 420km) a na zakończenie fajnego dnia świetna impreza do 4 nad ranem :D ale było super więc dziś odeśpię jak wrócę po 15 z pracy- no chyba,że te wszystkie kawy później sie skumulują i nie zmrużę oczka. Znając życie to i tak wieczorkiem ze znajomymi gdzieś będe spędzała czas. Jak na razie to oczka na zapałki ale muszę dać dziś radę, poustawiać kilka spraw no i weekendzik się kolejny szykuje! Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: U mnie już ok 01.09.06, 11:32 Zazdroszczę tego panieńskiego życia, może nie aż tak mocno, ale czasem chciałabym się oderwać od tych obowiązków w domu i wyruszyć w miasto jak za starych dobrych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: U mnie już ok 01.09.06, 13:35 a ja ofd kilku dni nie mge usnac do 3 a potem spie do 12 ;/ Nie wiem co sie ze mna dzieje:( Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: U mnie już ok 01.09.06, 13:41 Zmuś się i wstań o 7 czy 8 rano to napewno zaśniesz wieczorem szybko. Ja codziennie wstaje o 6, czasami o 5 to zależy od dzidzi mojej, no i pare razy w nocy, a wieczorem ciężko mi doczekać 22 godziny bo padam Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: U mnie już ok 01.09.06, 14:21 Chyba bede musiala sie zmusic. Z reguly wlasnie tak mam ze budze sie bardzo wczesnie a o 22 juz padam z nog. Ale ta aura i pogoda wcale mi teraz nie pomagaja:( Odpowiedz Link Zgłoś