normalna_ja 06.09.06, 20:22 może napiszmy parę słów o sobie, czym się zajmujemy, co lubimy.poznajmy się trochę.co Wy na to? (chyba nie ma takiego wątku ;)?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
normalna_ja Re: wątek zapoznawczy... 06.09.06, 20:56 od razy dobry ;)... zajęcie: studia zainteresowania: francuski, turystyka, geografia, ostatnimi czasy parapsychologia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: wątek zapoznawczy... 06.09.06, 21:04 Studentka (skończony lic., teraz zaoczna magisterka), pracująca (a właściwie na stażu); interesuję się imiennictwem (zapraszam na forum "wszystko o imionach"), oraz kulturą szeroko pojętą. Więcej w wizytówce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
motylek_15 Re: wątek zapoznawczy... 06.09.06, 21:30 Studentka (magisterka zaocznie). Pracuję jako specjalista ds exportu. Uwielbiam chodzic do kina i grać w kregle :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiaap Re: wątek zapoznawczy... 06.09.06, 22:04 Studentka ekonomii. Zainteresowania: przede wszystkim geografia, podroze, obce kraje, kultury, religie, turystyka, wypady rowerowe :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wątek zapoznawczy... 07.09.06, 07:52 skonczone 22 lata 3 rok studiów marketing i zarządzanie w związku 4 lata z Marcinkiem:) Mam brata małego 11 lat i siostre 20 lat:) zero zwierząt w domu Mieszkam z rodzicami jeszcze... Za 1,5 roku mamy zamiar sie pobrać;) Bedziemy mieszkali w 49 metrowym mieszkanku w Ełku Lubie czyatć ksiązki , słuchac fajnej muzyki. Uwielbiam tanczyć ...chociaz rzadko chodze na dyskoteki Lubię zimne piwko..kurcze przytyłam przez nie 4 kg:) Pracuje 3 lata w pewnej miesnej firmie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kolia555 Re: wątek zapoznawczy... 07.09.06, 18:32 witam kobietki! jestem tu nowa, wpadłam przypadkiem i strasznie spodobał mi się klimacik :) skrobnę sobie raz od czasu jakiegoś pościka jeśli pozwolicie na początek może parę słów o sobie: lat 21, 3 rok zarządzania w turystyce, od 3,5 roku zajęta, nie pracuję, ale dorabiam gdzie się da, lubię podróże, trochę fotografuję, bawię się grafiką komputerową, lubię śpiewać chociaż nie potrafię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiecha3 Re: wątek zapoznawczy... 14.09.06, 16:10 to chyba czas na mnie.. 24 latka, za parę dni obrona dziennej Ochrony środowiska, za jakiś roczek obrona zaocznej Zootechniki... 7 lat i 7 miechów udokumentowanego związku z moim B. , 3 psy w domu i chomik, puki co mieszkam ze staruszkami, ale powoli szukam pracy i jakiegoś mieszkanka... jestem leniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
prabucianka Re: wątek zapoznawczy... 14.09.06, 16:21 Cwiercwiecze za soba (czyli 25;), dosroslam i zostalam psycholozka, ale tylko na papierze, bo zajmuje sie funduszami strukturalnymi. zainteresowania: swiat wspolczesny, kultury rozne, podroze, uwielbiam czytac ksiazki i absolutnie uwielbiam Josifa Brodskiego mieszkam z chlopakiem, sama sie utzrymuje, rodzina daleko niezwykle na co dzien (choc psychicznie blisko chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: wątek zapoznawczy... 14.09.06, 16:37 "dorastająca" psycholoża (3 rok dzienne) 22 lata (za 11 dni) w zwiążku od 3,5 roku mieszkam z rodzicami pracuję czasem dorywczo marzę o tym, żeby mieć pieny domek z ogódkiem a w nim ja z moim kochaniem.. czasem ćwiczę na siłowni, poza tym uwielbiam kino! Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia007 Re: wątek zapoznawczy... 14.09.06, 17:41 cześć! ja studiuje biologie w lublinie,( 2 rok dzienne:) ), lubie robic bizuterie, słuchac rożnej muzyki od jazzu do punka i jeżdzic na koncerty,poztym uwielbiam Indie i wszystko co z nimi związane, ksiązki filmy, muzyke.. w związku jetesm od prawie 4 lat i to chyba na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kingapaulina Re: wątek zapoznawczy... 19.09.06, 15:38 23lata, zodiakalna ryba, studentka IV roku kulturoznawstwa ( poprawka już zdana:)Interesuje mnie astrologia, historia teatru, dwudziestolecie międywojenne, lubie ćwiczyć, pływać i czytać ( zaczynając od książek, przez gazety, na forum skończywszy)A dzisiaj mam doła, bo wróciłam od fryzjera i wyglądam jak jeżozwierz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
myszka243 Re: wątek zapoznawczy... 19.09.06, 18:46 mam nieskonczone 21latek:) jestem na 2 roku studium kosmetycznego,moje hobby to praca przy paznokciach (tipsy,manicure,zdobnictwo) obecnie szukam pracy i znaleźć nie mogę:( w związku jestem 4latka i 3mies. (dzis dokladnie mija :) ) w przyszłym roku biore ślub:D Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: wątek zapoznawczy... 20.09.06, 10:40 myszka243 napisała: > mam nieskonczone 21latek:) jestem na 2 roku studium kosmetycznego,moje hobby to > > praca przy paznokciach (tipsy,manicure,zdobnictwo) obecnie szukam pracy i > znaleźć nie mogę:( w związku jestem 4latka i 3mies. (dzis dokladnie mija :) ) > w przyszłym roku biore ślub:D oj zazdroszczę Tobie ..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: wątek zapoznawczy... 20.09.06, 15:34 Ja mam skończone 23:)Od półtora roku mieszkam z chłopakiem,200 km od rodziców.Mój P. jeździ na wózku.Zaczynam(mam nadzieję) zaoczne studia...teleinformatykę,obecnie pracuję z dziećmi.Studia pedagogiczne odpadają,mimo,że najbardziej lubię pracę z dziećmi.Nie uśmiecha mi się zostać bezrobotną przedszkolanką:/A komputerki też lubię;)Pozatym lubie czytać.Pływać i jeździć na rowerku(niestety brak czasu na basen i brak rowerka pozostawiają te dwa sporty w swerze"lubie teoretycznie"...mam nadzieję,że tylko czasowo:) ) Lubie mówić,gadać i takie tam:)Uwielbiam nasz nowe mieszkanko...i nareszcie nasze...od dwóch miesięcy koniec z wynajmowaniem:)I wogóle jestem strasznie na "lubię" albo na "płaczę".Nie wiem jak mój P. wytrzymuje z taką humorzastą i gadatliwą babą jak ja;)Brak mi może troszkę kogoś do wygadania...odkąd się przeprowadziłam moje znajomości strasznie się rozluźniły(200 km robi swoje:/) A wogóle to mnie jest strasznie dużo i nie da się tak streścić i już chyba kończę się rozpisywać:) I jestem strasznie chaotyczna...ale to chyba widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: wątek zapoznawczy... 20.09.06, 18:54 to teraz ja: 23 lata, pierwszy rok studiow, od 2 lat pracujaca na pelnym etacie, od ponad 3 lat matka, od 3-ech miesiecy rozwodka. Lubie:czytac ksiazki, chodzic do kina,spac i jesc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
siula5 Re: wątek zapoznawczy... 21.09.06, 09:37 Lat 25 Mężatka, dziecko 8 miesięcy, pracuje, mieszkamy na stancji, skończone studia informatyczne, zainteresowania książki kryminalne i sudoku Odpowiedz Link Zgłoś
limooonka Re: wątek zapoznawczy... 22.09.06, 13:23 ja mam troche ponad 20 lat, w tym roku zaczne zaoczne prawo, i odbywam staz :) lubie ksaizki, myzyke, kino, spac, jesc i spotkyac sie zmoim kochaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka_85 Re: wątek zapoznawczy... 23.09.06, 12:11 Malenka kobietka, lat 21, studiuje psychologie, pracuje weekendowo. Lubie czytac ksiazki, dobrze sie bawic, tanczyc, wprost uwielbiam martini bianco i pizze. Zwiazki - misz masz na calego :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzomaniaczka Re: wątek zapoznawczy... 23.09.06, 20:01 Lublinianka,lat 20 i pół :)Studiuję anglistykę w kolegium językowym.Lubię jeść (makaron,wszystko co pikantne,oraz słodycze),tańczyć,spać i leniuchować.Marzę o dalekich podróżach(min Japonia,Hawaje,Kuba,Meksyk i duzo innych),o własnym mieszkaniu i bardziej ciekawym życiu... Samotna przeraźliwie Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: wątek zapoznawczy... 24.09.06, 21:33 i ja rowniez 21 latek mam...ciagle pelna sprzecznosci....ciagle pelna niepewnosci....raz szczesliwa innym razem...bardzo smutna.... studiuje matematyke w finansach i ekonomi:) od pewnego czasu sama....I poki co dobrze mi z tym:) tylko czasem brakuje jakiegos przytulaka:) uwielbiam... *dobra muzyke *dobra ksiazke *zakupy:) nie znosze: *disco polo:P *bawarki *pietruszki:) - mój pb:) Odpowiedz Link Zgłoś