nutopia 22.09.06, 13:13 ta da ta da ta da tadaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: być kobietą być kobietą 22.09.06, 20:03 dobrze jest być kobietą...Tyle rzeczy faceci za nas robią,eh!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: być kobietą być kobietą 23.09.06, 02:07 bad_habit napisała: > dobrze jest być kobietą...Tyle rzeczy faceci za nas robią,eh!:) no własnie...palą papierosy my.opera.com/djprezes/homes/albums/92665/3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: być kobietą być kobietą 23.09.06, 02:09 i chleją piwo, bo piwsko kobietom szkodzi na cere my.opera.com/djprezes/homes/albums/92665/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: być kobietą być kobietą 24.09.06, 11:07 ja tam palę sama za siebie a piwo to raczej pomgaga na cerę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: być kobietą być kobietą 24.09.06, 11:23 nutopia napisała: > ja tam palę sama za siebie > a piwo to raczej pomgaga na cerę :) uważaj, zebys sie nie posiusiala po ty piwie. la..la.... Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: być kobietą być kobietą 26.09.06, 00:25 Mi da? Od da? Wy da? Po da? Roz da? Zwariowałam przez te literaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: być kobietą być kobietą 26.09.06, 09:51 dadada,dadada,dadada,dadada:D Odpowiedz Link Zgłoś
mussou dadada...Mi da? Od da?.. kto ptak, a kto nie ptak? 26.09.06, 19:01 hehe... dadada...Mi da? Od da? Wy da? Po da? Roz da? Halo, halo ! Tutaj ptasie radio w brzozowym gaju, Nadajemy audycję z ptasiego kraju. Proszę, niech każdy nastawi aparat, Bo sfrunęły się ptaszki dla odbycia narad : Po pierwsze - w sprawie, Co świtem piszczy w trawie? Po drugie - gdzie się Ukrywa echo w lesie. Po trzecie - kto się Ma pierwszy kąpać w rosie? Po czwarte - jak Poznać, kto ptak, a kto nie ptak? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dadada...Mi da? Od da?.. kto ptak, a kto nie 26.09.06, 21:29 kto ma ptaka???de ptak?sra ptak?? gdzie ptak???:P Odpowiedz Link Zgłoś
mussou Re: dadada...Mi da? Od da?.. kto ptak, a kto nie 26.09.06, 21:49 Po plaży nudystów spaceruje matka z synkiem. W pewnej chwili synek pyta: - Mamusiu, dlaczego jeden pan ma większego, a drugi mniejszego ptaszka? - Dlatego Jasiu, że jeden jest biedny, a drugi bogaty. Jasio przytakuje ze zrozumieniem, a po chwili woła: - Popatrz mamusiu! Tamten pan właśnie się bogaci! Wszystkiego sztywnego, ciałka pieknego i zanurzania w nim ptaszka codziennego. I kazdego dnia coraz ruchliwszego. Baj, baj... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: dadada...Mi da? Od da?.. kto ptak, a kto nie 26.09.06, 22:27 hłe hłę hłe,pobożne życzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: dadada...Mi da? Od da?.. kto ptak, a kto nie 30.09.06, 11:32 bad_habit napisała: > hłe hłę hłe,pobożne życzenia;-) hłe hłę hłe pobożne? no niekoniecznie już jestem i nieprawdą jest że nie czytam wątków od deski do deski A Ty Nutopia nie pal szlugów ostrzegam chociaż nie jestem ministrantem A inne rzeczy to z umiarem,no chyba żeby... Odpowiedz Link Zgłoś