foa_ming 09.11.01, 07:05 Może tu, poznam fajną Kobietkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Może tu? 09.11.01, 08:53 na pewno! tu jest wiele fajnych dziewcząt pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 08:59 Szczerze? nie jestem przekonany z tego co widzę to wszystko jest jedną wielką lipą, ale dzięki. Troszkę jeszcze poczytam i chyba się rozłączę. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: Może tu? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 09:03 Lipa? Ładne drzewko.. Proszę jednak się tak nie zniechęcać, forum nie jest żadną dziura zabitą dechami..ja np. jestem niegroźna deska.., pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:10 foa_ming napisał(a): > Może tu, poznam fajną Kobietkę. To ma byc Mala Kobietka , czy Kobieta ? Twoj nick jest troszke ... niepokojacy. Moze sie boja? Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 09:22 malena+ napisał(a): > foa_ming napisał(a): > > > Może tu, poznam fajną Kobietkę. > > To ma byc Mala Kobietka , czy Kobieta ? > > Twoj nick jest troszke ... niepokojacy. Moze sie boja? > Cóż, kobieta czy kobietka, nie ma tak wielkiego znaczenia, przynajmniej w necie. Skoro nick jest odstraszający, przykry, odpychający, intrygującyo-niepokojący, może go zmienić, ale po co, wydaje się być troszkę inny, oryginalny, odmienny od reszty. No, no znam już trzy sympatyczne Kobiety(ki) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 09:23 poczułam się wezwana personalnie, niemal po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Może tu? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 09.11.01, 09:23 a ja jaka fajna jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: Może tu? IP: *.acn.waw.pl 09.11.01, 09:30 dwa słowa w sprawie nicka pana foa_ming'a otóż kojarzy on mi się z pianką w kąpieli, lub pianką do golenia, przy odrobinie fantazji z bitą śmietanką, ogólnie z czymś bialutkim, lekkim i świeżym, a więc nie jest taki odrażający, jak to niektórzy sugerują, proszę się tylko nie pienić... pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 09:37 Karne, odpowiadające personalnie na wezwania Aniele, oraz fajne w dodatku tak fajne, że dech zapiera Niunie. Hm robi się gorąco, mile niepokojąco, może troszkę romantycznie. Myślę, że będzie ok, bo niby jak ma być. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:39 >> foa_ming napisał(a): >> Cóż, kobieta czy kobietka, nie ma tak wielkiego znaczenia, >>przynajmniej w necie. Skoro nick jest odstraszający, przykry, odpychający, >>intrygującyo-niepokojący, Z Twojego opisu nicka zostawilabym tylko slowa "intrygujaco-niepokojacy" , Rozmyslam nad zrodlem powstania ;) >> może go zmienić, ale po co, wydaje się być troszkę inny, oryginalny, >>odmienny od reszty. No, no znam już trzy sympatyczne Kobiety(ki) Pozdrawiam, czasem sympatyczna Kobie(t)ka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 09:43 nick jest nieistotny. ważniejszym jest czy właściciel jest ogorzały i ma dłonie jak bochny a w obejściu czy brutalny i zmysłowy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
malena+ Re: Może tu? 09.11.01, 09:58 aniela_ napisał(a): > nick jest nieistotny. ważniejszym jest czy właściciel jest ogorzały i ma dłoni > jak bochny a w obejściu czy brutalny i zmysłowy jest. alez aniele - co ty sie ograniczasz do takich schematycznych pseudoromansow.. a fe! nick przypomina mi chinska prowincje Guangsi-juang gdzie sa niebieskie gory.. Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 10:16 Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska prowincja, skoro tak uważasz, może być. Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością, która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej) zmysłowej i dojrzałej. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: konkrety! 09.11.01, 11:12 Uprzejmie proszę o definicję słowa "fajna"! Na pierwszy rzut oka trąci czymś, co przerabiałam, jak jeszcze nie wiedziałam, że można być niefajnym :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: konkrety! 09.11.01, 11:18 Jasmiiinaaa! Ty i ja obie jesteśmy faaajneee! Nie miej wątpliwości. Mówię Ci! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: konkrety! 09.11.01, 11:24 Musimy jeszcze popracować nad brakiem zahamowań!!!! Czytałaś ten wątek o cud blondyneczkach??? mag_nolia napisał(a): > Jasmiiinaaa! > Ty i ja obie jesteśmy faaajneee! > Nie miej wątpliwości. > Mówię Ci! > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: konkrety! 09.11.01, 11:38 co za powiew optymizmu na ponurawym ostatnio forum:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: konkrety! 09.11.01, 11:45 chuchnę Wam czosnkiem jeszcze żeby atmosferę zagęścić Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: konkrety! 09.11.01, 12:03 A ja do tego czosnku dodam jeszcze cebulę. Z poszukiwania kobitek przeszłosie na kulinaria ? A gdzie alkohol? Te, foa jak sie upijemy, bedziemy odwazniejsze. pa kobitki czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: konkrety! IP: *.waw.cdp.pl 09.11.01, 12:14 Camembert w dużej ilości i sucharki o smaku pizzy :-)))) Ale wiem kto stawia sake :-)))) czort napisał(a): > A ja do tego czosnku dodam jeszcze cebulę. Z poszukiwania kobitek przeszłosie > na kulinaria ? A gdzie alkohol? > Te, foa jak sie upijemy, bedziemy odwazniejsze. > pa kobitki > czort Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena+ swiezutki razowy bochen chleba ...mniam IP: 213.77.81.* 09.11.01, 12:04 foa_ming napisał(a): > Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska > prowincja, skoro tak uważasz, może być. > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością, > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej) > zmysłowej i dojrzałej. Jestesmy tu gdzie jestesmy , i teraz jestesmy . Podstawowa potrzeba to zaspokojenie glodu - czegokolwiek glodem on by byl.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: swiezutki razowy bochen chleba ...mniam IP: *.waw.cdp.pl 09.11.01, 12:15 O rany!!!! Jaka jestem głodna :-))))) Gość portalu: malena+ napisał(a): > foa_ming napisał(a): > > > Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka je > st > > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności > z > > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką > > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska > > prowincja, skoro tak uważasz, może być. > > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej > > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnośc > ią, > > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej) > > zmysłowej i dojrzałej. > > Jestesmy tu gdzie jestesmy , i teraz jestesmy . Podstawowa potrzeba to > zaspokojenie glodu - czegokolwiek glodem on by byl.. ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Może tu? 09.11.01, 12:56 foa_ming napisał(a): > Rozmyślać można, o wszystkim i o niczym, pomysł powstania takiego nicka jest > prozaiczny, prosty i banalny, nie mam zamiaru odbierać Tobie przyjemności z > możliwości rozmyślania o mało istotnych rzeczach. Owe banały mają wielką > przewagę nad rzeczami ważnymi, o których rozmyślać musimy. Chińska górska > prowincja, skoro tak uważasz, może być. > Namiętność jak bochen chleba, jest tym większa im człowiek jest bardziej > głodny, spragniony rzeczy dalekich mało realnych, powiązanych z namiętnością, > która jest najważniejsza, ważniejsza od nicka i łagodności (brutalnej) > zmysłowej i dojrzałej. czy cytujesz te slowa, drogi mingu, z wiersza jakiegos slawnego poety siedzac wygodnie za biurkiem, nie obawiajac sie przy tym zadnej slownej konfrontacji na zywo ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 13:11 Nie skądże znowu nie obawiam się, jestem i poczytuję wypociny kolegów i koleżanek wdychając zapach zagęszczający atmosferę. Ów zapach aż w oczka szczypać zaczyna, łezki ciekną, szkoda mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Może tu? 09.11.01, 13:25 Płacz sobie na zdrowie, oczka bedą piękniejsze, a hjak popłaczesz ze dwa dni, to bedą prawie tak piękne, jak moje (uprzedzam, nie mam czerwonych), kwiecie lotosu. czort Odpowiedz Link Zgłoś
foa_ming Re: Może tu? 09.11.01, 13:36 czort napisał(a): > Płacz sobie na zdrowie, oczka bedą piękniejsze, a hjak popłaczesz ze dwa dni, > to bedą prawie tak piękne, jak moje (uprzedzam, nie mam czerwonych), kwiecie > lotosu. > czort Też coś, nie pomyślałem, czosnek jest zdrowy, pomocny dla organizmu, wspierający ducha, nader przyjemny w dotyku, smaku i zapachu, no przecież-sprzyja zbliżeniom intymnym, a i popłakać można. Hm mimo wszechstronnych zalet, zbawiennego działania NIE ŻYCZĘ sobie chuchania w twarz czymkolwiek, w dodatku substancjami żrącymi. Pewnie mówisz prawdę, masz piękne oczka, lecz jak będziesz taki w stosunku do mojej osoby, to obejrzę je z bliska, potem rzucę je psu. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Może tu? 09.11.01, 13:44 A rzucaj sobie, rzucaj! I tak żaden pies ich nie pożre, bo wszystkie psy swiata wiedzą, że ja je kocham, poliżą je (oczka moje) i przyniosą w pysku delikatnie z powrotem , byś z przeprosinami położył w należne im miejsce tj oczodoły. A tak w ogóle, to ja kobitka jestem, aha. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Może tu? 09.11.01, 14:01 Proszę uprzejmie, no to gdzie w koncu są te moje oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Może tu? 09.11.01, 13:48 mam migrenę. tak wtrącam nie a propos zupełnie. nie mogłam się powstrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I Cing audio-tele IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 15:50 foa_ming napisał(a): > Może tu, poznam fajną Kobietkę. he he he... jest nadzieja na szczescie, jest nadzieja na nadzieje... pozdrawiam serdecznie, powodzennia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Może tu? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 20:40 foa_ming napisał(a): > Może tu, poznam fajną Kobietkę. Fajny to jest mój kot. Ja jestem kobietą, na okreslenie której parę innych przymiotników by się znalazło, do tego całkiem... fajnych:) Jak i na inne Kobiety z tego forum, które w tej chwili ciepło pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Może tu? IP: 213.76.59.* 09.11.01, 20:44 A kobiety(a) z forum pozdrawiaja cieplo Pomeranke !Zwlaszcza ,ze ziab dzisiaj okrutny! Odpowiedz Link Zgłoś