chloe30 17.10.06, 08:20 Sie rejestrować: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3687639.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conejito13 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 10:14 "To właśnie wolne związki krótkotrwałe, bez żadnych zobowiązań są następstwem uzależnień, kontynuacją, a czasem także przyczyną przemocy, anarchii, demoralizacji, a nade wszystko tragedii najmłodszych" czy to jest kurwa normalne??? co za narod:((( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 10:26 Chciałam nadmienić że mo wolny związek trwa dłużej niz moje legalnie zarejestrowane małżeństwo. Boszsz, jacy oni wszyscy durni i żyją z moich kurwa pieniędzy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 12:04 pamietaj, ze estes patologia chloe. uwazaj na siebie. acha, zal mi ciebie;) i twoich dzieci, nawet krolika. ps. jak moze byc dobrze, jak nie jest?:( Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 13:06 hmm....a juz myslałam, ze będa kazali rejestrować sie w USC UFF..... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 13:20 jeanne_ne napisała: > hmm....a juz myslałam, ze będa kazali rejestrować sie w USC > UFF..... Kochana, nie ufffkaj - następnym krokiem będzie przymusowe branie śłubów kościelnych. A następnym rozliczanie z ilości marnowanej spermy. A następnym ustawowy zakaz pracy dla kobiet A następnym ustaowoy nakaz rodzenia 5rga dzieci a nastepnym...... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:02 > A następnym rozliczanie z ilości marnowanej spermy. czy grożą jakieś sankcje za martnotrawstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:07 jeanne_ne napisała: > > > > A następnym rozliczanie z ilości marnowanej spermy. > > czy grożą jakieś sankcje za martnotrawstwo? Ekskomunika i 10 lat ciężkich robót!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:10 ekskomunika, ale mam nadzieje, że nie z uprawiania seksu...:DDDDD a tak na poważnie, ciekawa jestem, czy na przykład wejdzie zakaz sprzedaży środków antykoncepycjnych i prezerwatyw, jak myslisz? po tym rządzie wszystkiego mozna sie spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:14 jeanne_ne napisała: > ekskomunika, ale mam nadzieje, że nie z uprawiania seksu...:DDDDD > a tak na poważnie, ciekawa jestem, czy na przykład wejdzie zakaz sprzedaży > środków antykoncepycjnych i prezerwatyw, jak myslisz? Kurwa, myślę, że lece po 10letni zapas pigułek!!!!!!!!! > po tym rządzie wszystkiego mozna sie spodziewać dobrze, że mi przypomniałas!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:18 hmmm...w sumie, ja z tego nie korzystam, ale zastanawia mnie taka rzecz. wiesz jak to jest i co oni wyprawiają, Polska zaściankowa. tak mi przysżło na mysl, ale nie sądzę, żeby tak było, bo i tak byłby to martwy przepis.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:27 Ale możesz miec rację. Do nich takie coś pasuje idealnie. A że martwy przepis - a jak jest z aborcją???? Najwyżej moje pigułki zamiast 9 zeta będą kosztowały 90 - ale dostepne będą. a kaczory będą szczęśliwe że komus utrudniły bezstresowe bzykanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:44 nie martw się, czarny rynek zapuści korzenie i zakwitnie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:53 jeanne_ne napisała: > nie martw się, czarny rynek zapuści korzenie i zakwitnie:)))) Ty wiesz ile mi kasy pójdzie na piwo z meliny po 22 (pomysł Religi) i pigułki??? Kurna a jeszcze podatki maja wzrosnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 14:53 Napisałabym tu coś na temat, ale nie napiszę... Jeszcze kto przeczyta... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 15:22 sonrie napisała: > Napisałabym tu coś na temat, ale nie napiszę... > Jeszcze kto przeczyta... To napisz tam gdzie nie przeczytają :) bom ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 17:19 Miało być coś o kocie i związkach, ale straciłam wenę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 18:11 moze, czy mozesz zarejestrowac zwiazek cywilny z kotem, skoro juz mieszka z toba od lat....? tak po prostu, zeby nie grzeszyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Zadzieram kiece i lece 17.10.06, 19:54 nie ściemniaj brakie weny tylko pisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
parole11 Re: Zadzieram kiece i lece 18.10.06, 00:04 Do tej rejestracji znaczki skarbowe potrzebne ? druki ma ktoś może?? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 18.10.06, 08:14 parole11 napisała: > Do tej rejestracji znaczki skarbowe potrzebne ? druki ma ktoś może?? Druki do odbioru w parafii, znaczki w wysokości pensji (brutto :PP) Odpowiedz Link Zgłoś
parole11 Re: Zadzieram kiece i lece 19.10.06, 11:43 Masz ci. Druków w parafii brakło.A w skarbowym powiedzieli , że takich małych nominałów nie drukują bo papieru szkoda.I co ja teraz biedna mam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zadzieram kiece i lece 19.10.06, 11:46 parole11 napisała: > Masz ci. > Druków w parafii brakło. No Paczpani jak to ludzie grzecznie rejestrwoac sie polecieli!!!! A w skarbowym powiedzieli , że takich małych nominałów > nie drukują bo papieru szkoda.I co ja teraz biedna mam zrobić? Musi zakończyc swój nielegalny związek. Innego wyjścia nie widzę. Jezeli tego nie zrobisz to daj listę tego co w paczkach mamy ci przynosić tam gdzie sie znajdziesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
parole11 Re: Zadzieram kiece i lece 19.10.06, 17:20 Nieeee no , musi być jakieś wyjście.Podrzuce mojego chłopa sąsiadce.Niech ona go zalegalizuje. Odpowiedz Link Zgłoś