goha66 02.11.06, 15:24 padła pozaforumowa propozycja spotkania się w czwartek 9.11 o godz. 18tej w Gliwicach w "CD" na Pszczyńskiej ... kto będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domino3311 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 18:09 A gdzie to jest? Nie znam Gliwic wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 20:35 hm ... napisz czym przyjedziesz - mogę odebrać Cię np. z Placu Piastów (jeśli przyjedziesz autobusem :D). Z tego co wiem Ewa odbiera "z autobusu" drugą Ewę :) ... zresztą mamy też kontakt przez telefona Dominika więc no problem - jakoś sie dogadamy i nie będziesz błądziła :D. P.S. Pszczyńska to wylotówka z Gliwic w kierunku Mikołowa Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 22:16 jakoś się zdzwonimy. Damy radę(((-; Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 22:31 Tak :) I ja tam będę :)Ewę odbiorę z przystanku , a jeśli któraś z kolezanek miałaby ochotę , a topografi naszego pieknego grodu i lokalizacji CD-Pubu nie zna , to również służę pomocą :) Tego bowiem dnia wolne mam i jestem do usług :) Zatem do zobaczenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 06.11.06, 07:04 Tak! Obie z chęcią się przejdziemy i pozbieramy chętne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
suzi650 CD... :) 03.11.06, 09:42 az mi serce zadrgalo, za dawnych studenckich czasow spedzalam tam sporo czasu... ciekawe jak tam teraz wygalda... no ale niestety nie dolacze do Was, bo mam dosc daleko teraz do Gliwic :( Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: CD... :) 03.11.06, 10:31 Tak jak wyglądało Suzi :) :) Naprawdę :) Nawet barman jest wciąż ten sam !!!!! To jest jedyne miejsce we wszechświecie , w którym czas stoi w miejscu ... Szkoda , szkoda wielka , ze daleko masz do Gliwic :-D!!! Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: CD... :) 03.11.06, 18:43 Wiem jak wjechać do Gliwic, bo to proste, ale jakiś punkt orientacyjny to nie liczcie na mnie. A chce tam jechać(((-; Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: CD... :) 06.11.06, 06:11 przyjedziesz furaczem czy autobusem? jeśli autobusem to odbiorę Cię z Placu Piastów i razem pojedziemy do CD, jeśli furaczem to wymyślimy "punkt zborny" (np. pod radiostacją, której nie da się przegapić, a jest jak w pysk strzelił po drodze z Tarn. Gór do Gliwic) ... dla chcącego nic trudnego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 08:30 do zobaczenia o 18tej w CD :) P.S. Dominika czekam o 17.40 pod radiostacją :) Niestety nie przyjadą Basia i jedna Ewa (proza życia zwana pracą na drugą zmianę), ale liczę na pozostałe koleżanki ... jak ktoś się jeszcze nie zdecydował to ma kilka godzin do spotkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 11:49 Niech to szlag trafi , no......... :( Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 13:20 a nie możesz ... urwać się na godzinkę (z błogosławieństwem tego twojego szefa - w końcu zawalił Ci urlop)?? ... przyjechałabym po Ciebie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: i po ... :) 09.11.06, 21:40 miło było poznać nowe koleżanki, miło było spotkać "stare" koleżanki :D ... mam nadzieję że będzie powtórka (niezależna od planowanego wtorkowego "najazdu" na Grzybowice :) Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: i po ... :) 09.11.06, 23:26 Nareszcie będę miała z kim "klachać" o moto i różnych innych duperelach(((-; Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: i po ... :) 10.11.06, 08:55 dokładnie tak ;-) Babski comer na moto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Re: i po ... :) 10.11.06, 09:54 jak to Goha mawia - o stanikach i silnikach :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 08:56 potwierdziłam w rozmowie telefonicznej, że przyjedziemy po kartonik do Grzybowic we wtorek na 17.45 ... czy oprócz mnie, Angie i Hanah któraś jeszcze bedzie mogła podjechac na Grzybowice w tym czasie?? ... eee... mam w samochodzie z Gliwic wolne miejsce :D P.S. po "akcji" możemy podjechać gdzieś w pobliżu na szybką colę i małe ploteczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 11:53 Juz nie ma wolnego miejsca.. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 11:57 A moze będzie jeszcze miejsce na piątą dziołszkę z Tarn Gór???((((((-; Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 13:11 Kurcze... furacz rejestrowany na 4 osoby (i jeszcze jeden mandat nie jest zapłacony - jakoś tak się "przytrafił" niedawno ;) ). Ale jeśli nie masz czym dojechać,a chcesz to się zaryzykuje (dla dzieci można, a nawet trzeba :D) P.S. z wyjaśnieniem dla koleżanek spoza Śląska Co roku od 8 lat w okolicach Mikołaja nasz zjednośladowany kolega Zapek organizuje imprezę charytatywną na rzecz dzieci z Domu Dziecka w Rybniku ... chcąc pomóc Zapkowi w "organizowaniu" fantów na licytację poprosiłam o takowe właściciela firmy "Motocykl" w Zabrzu-Grzybowicach. Pan Marcin obiecał wesprzeć Zapkołajki kartonem z fantami, pod warunkiem, że po ten karton przyjedzie kilka ładnych dziewczyn ... i stąd takie pospolite ruszenie :) A jeśli chcecie zobaczyć jak bawiliśmy się w ubiegłym roku podrzucam poniżej linkę www.prm-poludnie.motocykle.org/fotorelacje/05/05zapkolajki_zapek/index.htm wyjaśniam też od razu, że zdjęcie 67 nie jest wyuzdano-wulgarne :) ... koleżanki z Krakowa (w bardzo szlachetnym w końcu celu ) wystawiły na licytację widok tego co ich mężczyźni mają najładniejszego ;D ... widok kupiły dziewczyny ze Śląska i kurde :D ... zapłaciłyśmy za to 60 zeta, a nie 50 jak podaje Zapek (pogadamy se Rafał na ten temat :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: to już dzisiaj baby :) 14.11.06, 06:39 o dowolnej (byle po 15tej) u mnie, w Grzybowicach na 17.45 trzeba zjechać - będzie się działo, oj będzie :) Dominika, czy Ty będziesz czy Ty nie będziesz?? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: to już dzisiaj baby :) 14.11.06, 17:13 Cze. Gośka nie dam rady, problemy mnie trzymają. Moze kiedy indziej nadarzy się okazja. Napisz jakie zdobyczne rzeczy wyrwałyście dla dzieciaków(((-; Odpowiedz Link Zgłoś