Dodaj do ulubionych

spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :)

02.11.06, 15:24
padła pozaforumowa propozycja spotkania się w czwartek 9.11 o godz. 18tej w
Gliwicach w "CD" na Pszczyńskiej ... kto będzie?
Obserwuj wątek
    • domino3311 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 18:09
      A gdzie to jest? Nie znam Gliwic wogóle.
      • goha66 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 20:35
        hm ... napisz czym przyjedziesz - mogę odebrać Cię np. z Placu Piastów (jeśli
        przyjedziesz autobusem :D). Z tego co wiem Ewa odbiera "z autobusu" drugą Ewę :)
        ... zresztą mamy też kontakt przez telefona Dominika więc no problem - jakoś
        sie dogadamy i nie będziesz błądziła :D.
        P.S.
        Pszczyńska to wylotówka z Gliwic w kierunku Mikołowa
        • domino3311 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 22:16
          jakoś się zdzwonimy. Damy radę(((-;
          • arsinoe73 Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 02.11.06, 22:31
            Tak :) I ja tam będę :)Ewę odbiorę z przystanku , a jeśli któraś z kolezanek
            miałaby ochotę , a topografi naszego pieknego grodu i lokalizacji CD-Pubu nie
            zna , to również służę pomocą :) Tego bowiem dnia wolne mam i jestem do
            usług :) Zatem do zobaczenia !!!!
            • visha Re: spotkanie forumowiczek z Gliwic i okolicy :) 06.11.06, 07:04
              Tak! Obie z chęcią się przejdziemy i pozbieramy chętne ;-)
    • suzi650 CD... :) 03.11.06, 09:42
      az mi serce zadrgalo, za dawnych studenckich czasow spedzalam tam sporo czasu...
      ciekawe jak tam teraz wygalda...
      no ale niestety nie dolacze do Was, bo mam dosc daleko teraz do Gliwic :(
      • arsinoe73 Re: CD... :) 03.11.06, 10:31
        Tak jak wyglądało Suzi :) :) Naprawdę :) Nawet barman jest wciąż ten sam !!!!!
        To jest jedyne miejsce we wszechświecie , w którym czas stoi w miejscu ...
        Szkoda , szkoda wielka , ze daleko masz do Gliwic :-D!!!
        • domino3311 Re: CD... :) 03.11.06, 18:43
          Wiem jak wjechać do Gliwic, bo to proste, ale jakiś punkt orientacyjny to nie
          liczcie na mnie. A chce tam jechać(((-;
          • goha66 Re: CD... :) 06.11.06, 06:11
            przyjedziesz furaczem czy autobusem? jeśli autobusem to odbiorę Cię z Placu
            Piastów i razem pojedziemy do CD, jeśli furaczem to wymyślimy "punkt zborny"
            (np. pod radiostacją, której nie da się przegapić, a jest jak w pysk strzelił
            po drodze z Tarn. Gór do Gliwic) ... dla chcącego nic trudnego ;D
            • goha66 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 08:30
              do zobaczenia o 18tej w CD :)
              P.S.
              Dominika czekam o 17.40 pod radiostacją :)
              Niestety nie przyjadą Basia i jedna Ewa (proza życia zwana pracą na drugą
              zmianę), ale liczę na pozostałe koleżanki ... jak ktoś się jeszcze nie
              zdecydował to ma kilka godzin do spotkania :)
              • visha Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 11:23
                Już się nie mogę doczekać :-)
              • arsinoe73 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 11:49
                Niech to szlag trafi , no......... :(
                • goha66 Re: to już dzisiaj :D 09.11.06, 13:20
                  a nie możesz ... urwać się na godzinkę (z błogosławieństwem tego twojego szefa -
                  w końcu zawalił Ci urlop)?? ... przyjechałabym po Ciebie :D:D:D
                  • goha66 Re: i po ... :) 09.11.06, 21:40
                    miło było poznać nowe koleżanki, miło było spotkać "stare" koleżanki :D
                    ... mam nadzieję że będzie powtórka (niezależna od planowanego
                    wtorkowego "najazdu" na Grzybowice :)
                    • domino3311 Re: i po ... :) 09.11.06, 23:26
                      Nareszcie będę miała z kim "klachać" o moto i różnych innych duperelach(((-;
                      • visha Re: i po ... :) 10.11.06, 08:55
                        dokładnie tak ;-) Babski comer na moto ;-)
                      • cruk Re: i po ... :) 10.11.06, 09:54
                        jak to Goha mawia - o stanikach i silnikach :-DDDDD
                        • goha66 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 08:56
                          potwierdziłam w rozmowie telefonicznej, że przyjedziemy po kartonik do
                          Grzybowic we wtorek na 17.45 ... czy oprócz mnie, Angie i Hanah któraś jeszcze
                          bedzie mogła podjechac na Grzybowice w tym czasie?? ... eee... mam w
                          samochodzie z Gliwic wolne miejsce :D
                          P.S.
                          po "akcji" możemy podjechać gdzieś w pobliżu na szybką colę i małe ploteczki ;)
                          • arsinoe73 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 11:53
                            Juz nie ma wolnego miejsca.. :-D
                            • domino3311 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 11:57
                              A moze będzie jeszcze miejsce na piątą dziołszkę z Tarn Gór???((((((-;
                              • goha66 Re: która będzie mogła? ... 11.11.06, 13:11
                                Kurcze... furacz rejestrowany na 4 osoby (i jeszcze jeden mandat nie jest
                                zapłacony - jakoś tak się "przytrafił" niedawno ;) ). Ale jeśli nie masz czym
                                dojechać,a chcesz to się zaryzykuje (dla dzieci można, a nawet trzeba :D)

P.S. z wyjaśnieniem dla koleżanek spoza Śląska
                                Co roku od 8 lat w okolicach Mikołaja nasz zjednośladowany kolega Zapek
                                organizuje imprezę charytatywną na rzecz dzieci z Domu Dziecka w Rybniku ...
                                chcąc pomóc Zapkowi w "organizowaniu" fantów na licytację poprosiłam o takowe
                                właściciela firmy "Motocykl" w Zabrzu-Grzybowicach. Pan Marcin obiecał wesprzeć
                                Zapkołajki kartonem z fantami, pod warunkiem, że po ten karton przyjedzie kilka
                                ładnych dziewczyn ... i stąd takie pospolite ruszenie :)
                                A jeśli chcecie zobaczyć jak bawiliśmy się w ubiegłym roku podrzucam poniżej
                                linkę
                                www.prm-poludnie.motocykle.org/fotorelacje/05/05zapkolajki_zapek/index.htm
                                wyjaśniam też od razu, że zdjęcie 67 nie jest wyuzdano-wulgarne :) ...
                                koleżanki z Krakowa (w bardzo szlachetnym w końcu celu ) wystawiły na licytację
                                widok tego co ich mężczyźni mają najładniejszego ;D ... widok kupiły dziewczyny
                                ze Śląska i kurde :D ... zapłaciłyśmy za to 60 zeta, a nie 50 jak podaje Zapek
                                (pogadamy se Rafał na ten temat :) ).
                              • goha66 Re: ? ... 13.11.06, 09:04
                                Dziołszka i jak z tym przyjazdem? :D
                                • goha66 Re: to już dzisiaj baby :) 14.11.06, 06:39
                                  o dowolnej (byle po 15tej) u mnie, w Grzybowicach na 17.45 trzeba zjechać -
                                  będzie się działo, oj będzie :)
                                  Dominika, czy Ty będziesz czy Ty nie będziesz?? :D:D:D
                                  • domino3311 Re: to już dzisiaj baby :) 14.11.06, 17:13
                                    Cze.

Gośka nie dam rady, problemy mnie trzymają. Moze kiedy indziej nadarzy się
                                    okazja. Napisz jakie zdobyczne rzeczy wyrwałyście dla dzieciaków(((-;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka