Gość: Zenek IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 21:42 Tak jak w temacie - proszę o komentarze :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lala Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 198.155.189.* 13.11.01, 22:22 absolutnie wypraszam sobie, gdybym sie z toba zgodzila wyszlo by na to , ze jestem idiotka... a ja wiele inwektyw moge zniesc ale za glupia... moge zabic... i chociaz reszta rysopisu sie zgadza bo i wolna i ladna... to na glupia absolutnie sie nie zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 13.11.01, 22:46 Niestety wiele mądrych już jest zajętych. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 23:12 Lala - nie denerwuj się, wcale nie twierdzę, że jesteś głupia. Chodziło mi o to, że dziewczyny, z którymi można porozmawiać na rózne tematy, które przeczytały w życiu kilka książek są już dawno zajęte. A pod hasłem " ładne i głupie" miałem na myśli wypicowane laski (oczywiście nie wszystkie bez "tapety" tak ładne jak by się mogło wydawać z "tapetą"), które doskonale orientują się ile który ma kasy, z kim warto się znać, a z kim nie oraz kto był ostatnio w miejscowej dyskotece... Widocznie jesteś wyjątkiem mądrej, która potwierdza regułę ;-) Po prostu bardzo ciężko trafić teraz na kobietę ciekawą, bo większość ciekawych zajęta... Odpowiedz Link Zgłoś
bigsister Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 02:14 Tak juz jest,ciesz sie jednak, ze nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 198.155.189.* 14.11.01, 09:09 no tak, podstawowe prawo ekonomii sie klania, kwestia popytu i podazy... popyt na madre? zawsze wydawalo mi sie , ze jest odwrotnie... im mniej szarych komorek tym lepiej i tym bardziej panowie za nami szaleja... z ta madra to mozna pogadac... ale w koncu zycie nie na gadaniu polega wiec... prosze bardzo jakas platoniczna (albo i nie) przyjaciolka na boku, ktora zawsze zrozumie jaka wydra z tej zony, i idiota z szefa a palanci z kolegow... a czasami to zepelnie z sensem doradzi czy lepiej wiejsc w obligacje 3 letnie czy dzialke budowlana... albo czy ciekawiej w Egipcie czy na Dominikanie... ale w koncu rozumem kolegow nie doprowadzi na skraj rozpaczy i zazdrosci... no wiec niech tam sobie tej tapety ile chce ale... jak jest obiektem pozadania wszystkich ale tylko ja prawem wlasciciela jestem w stanie poklepac po kolanku ( i to najlepiej na oczach wszystkich ) to na co komu rozum!!! Z czego wniosek... popyt raczej na te glupie... sama znam cale mnoestwo marych, zdecydownie nie brzydkich i ... absolutnie wolnych ... znak rozpoznawczy... faceci od nich wieja w momencie gdy otworza buzie i ... cala ta madrosc, jak na talerzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 14.11.01, 05:59 a jestem głupia, ale zajęta Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 09:48 właśnie dokładnie takie samo pytanie zadaję sobie od miesięcy! z taką tylko różnicą, że pytam o facetów - czy wszyscy fajni i nie wyglądający jak zwierzęta są już żonaci lub zaręczeni?! czy jest jeszcze nadzieja dla pięknej, mądrej i wolnej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belbo Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 195.116.222.* 26.11.01, 13:53 monia76 napisał(a): znaczy "jak zwierzęta"? rozwiń ta myśl..... A nadziei pewnie nie ma z takim podejsciem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 09:56 Nie zgadzam się z Tobą tak do końca, nie prawdą jest, że wszystkie mądre sa już zajęte.Ja nie uważam się wcale za głupią, a zajęta nie jestem ( niestety).Ale takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 10:03 a ja jestem i ładna i mądra i wolna...(od soboty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 10.2.5.* 14.11.01, 10:11 Jeśli mogę wtrącić swoje 3 grosze to nie zgadzam się, nie jestem głupia i właśnie dlatego faceci nie mogą się zdecydować. Nie wiem jak wy, ale ja nie potrafię czasami zrozumieć dlaczego tak wiele osób jest samotnych? Przecież nie wszyscy są głupi, są między nami ludzie fajni, atrakcyjni fizycznie i psychicznie i co z tego? Może to jest kwestia braku szczęścia? Cholera, szkoda. Mogłoby przecież być całkiem przyjemnie. Pomyślcie tylko - ile przyjemności daje miłość. A może na zasadzie "głupi ma zawsze szczęście" te głupie/głupi znajdują partnerów? No nic, pozdrawiam wszystkich mądrych mniej i bardziej i powodzenia w miłości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 10:16 "Z czego wniosek... popyt raczej na te glupie... sama znam cale mnoestwo marych, zdecydownie nie brzydkich i ... absolutnie wolnych ... znak rozpoznawczy... faceci od nich wieja w momencie gdy otworza buzie i ... cala ta madrosc, jak na talerzu!" Dobra znasz osoby mądre, zdecydowanie nie brzydkie, absolutnie wolne, ale czy znasz kogoś, kto te cechy spełnia łacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Do Ericka 14.11.01, 10:19 Ja spełniam wszystkie te kryteria...Chociaż pewnie uznasz, że tylko głupcy mówią, że są mądrzy i tylko brzydule nie mają kompleksów. Od każdej reguły są jednak wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Do Ericka IP: 212.244.252.* 14.11.01, 10:25 O, wypraszam sobie utożsamianie głupich z oczytanymi! Jestem głupia, ale czytam parę książek tygodniowo (bo długo dojeżdżam do pracy:)). Panowie, nie upraszczajcie! Ja nie uważam, ze wszyscy fajni, inteligentni faceci są już zajęci. Trzeba tylko na siebie nawzajem trafić! I szukać! A jeżeli ja wolę jeździć konno i spotykać się ze znajomymi niż szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Do ... IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 10:31 Panowie, nie marudźcie. Znam masę wolnych dziewczyn, z klasą, inteligencją i urodą. Ale żadnego faceta z ww. cechami, bez towarzyszki życia u boku... I tak macie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Do ... 14.11.01, 10:39 Ktoś juz sie wyzej odwolał do ekonomii, skoro rzeczywiście posiadają wszyskie cechy, o których wspomniałaś, brakuje im jedynie dobrego marketingu i reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
marseille30 Re: Do ... 14.11.01, 10:41 Może zająłbyś się poważnie marketingiem mojej skromnej osoby? Może mi rzeczywiście brakuje po prostu speca od reklamy? Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Do ... 14.11.01, 10:47 Niestety to nie moja działka. Ale z tego co wiem, trzeba najpierw wysortowac do którego kregu odbiorców dóbr kierujesz ofertę, potem poznać ich przyzwyczajenia a potem na koniec wyłożyć kawę na ławę. Z resztą niech sie wypowie ktoś, kto zna sie na reklamie. Ja na przykład postanowiłem swojej reklamy nie umieszczać więcej w nocnych klubach, bo to nie ten krąg odbiorców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Do ... IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 10:52 Marketing, plan, cel... A gdzie tu miejsce na łut szczęścia, szczyptę niepewności i odrobinę fartu? Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Do ... 14.11.01, 10:59 Otworz ksiazke telefoniczna na dowolnej stronie, zamknij oczy przyluż palec a potem zadzwoń. Mam nadzieje, ze dożyjecie szczeęsliwej starości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Do ... IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 11:07 O, to jest wyjście. I jakie romantyczne. A TP S.A. w nagrodę zafunduje im książki telefoniczne do końca życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Do ... IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 11:18 Nieprawda. "Panorama Firm" jest za darmo. "Książkę" się kupuje. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Do ... 14.11.01, 11:24 Moze byc Panorama Firm, szansa na kogoś z wlasna działalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: Do ... IP: 195.94.206.* 14.11.01, 12:00 a ja bym nie liczyła na cud Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 198.155.189.* 14.11.01, 11:47 erick1 napisał(a): > > Dobra znasz osoby mądre, zdecydowanie nie brzydkie, absolutnie wolne, ale czy > znasz kogoś, kto te cechy spełnia łacznie? > Absolutnie tak... w koncu jesli wolna ale glubia , lub madra lecz brzydka ... lub ladna ale... Dyskusja toczy sie o tych i , i .. i... I wszystkie dochodzimy do wniosku... , zeby buzie jesli wogole otwierac to zdecydowanie po slubie a najlepiej w stanie glebokiego upojenia alkoholowego partnera, majac nadzieje, ze do rana nic nie bedzie pamietal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 12:17 ja tam jestem zdania, że naprawdę inteligentnej kobiety nie zdobędzie pierwszy lepszy macho, a bezsprzecznie inteligentnego faceta może zaprowadzić na ślubny kobierzec nawet dziewczyna o znikomej tzw. mądrości, za to ze świetną inteligencją emocjonalną (jednym słowem taka mała manipulantka).. łanda nie jest bynajmniej synonimem głupiej, nie upraszczajmy, a z doświadczenia wiem, że jest dużo tych ładnych, mądrych i wolnych, bo w ich otoczeniu nie pojawiają się inteligentni faceci.. a jak napisano wyżej - ładna i inteligentna nie zadowoli się byle kim.. a że z facetami nieco inaczej - odpowiedź również powyżej, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 12:41 Widzę, że temat się ładnie rozwinął :-) Może rzeczywiście temat trochę upraszcza, ale taki przyszedł mi do głowy. Sam się nad tym zastanawiam od pewnego czasu i wszystko chyba opiera się o nasze wymagania. Osoby inteligentne trudniej zadowolić i tym samym mają one większe wymagania odnośnie swoich ewentualnych partnerów życiowych. Głupim laskom wystarczy, żeby koleś miał kasę i był dobrze zbudowany. Tak samo jest z głupimi facetami - wystarczy laska z ładną figurą i buźką... Jeżeli twierdzicie, że tak dużo mądrych dziewczyn nie jest zajętych, to może powiecie, GDZIE JE SPOTKAĆ? Jak je podejść? Jak wywrzeć na nich dobre wrażenie? Wiem, że przy takich dziewczynach trzeba się trochę postarać, ale jak z nimi rozmawiać, żeby nie myślały sobie, że kolejny lovelas się mizdrzy? Czekam na rady i pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deska Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.acn.waw.pl 14.11.01, 13:02 czołem, Zenek! niestety, nie znam uniwersalnej odpowiedzi na pytanie: gdzie znależć mądre kobiety, ponieważ one są dosłownie wszędzie! jedna rada: (poparta doświadczeniami) ciężko upolować taką kobietę na dyskotece, w pubie etc. dlaczego? nie będzie sie zbytnio odróżniała wyglądem od pań niezbyt rozgarniętych (szczególnie taka inteligentna, ale niezwykle pociągająca, która może nawet sprawiać wrażenie "łatwej"; ale spróbuj tylko z nią zagadać...); ewentualnie polecam studiowanie wyrazu oczu... w każdym razie życzę powodzenia w szukaniu, jeśliś naprawdę inteligentny, to nie wierze, abyś nie znał metody na uwiedzenie jakiejś miłej, pieknej i wolnej intelektualistki ; pozdrowionka-:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 13:11 Wiem, że w pubach lub dyskotekach ciężko poznać takie dziewczyny, ale jeżeli już się na taką trafi, to ciężko ją podejść. Nie wiem, czy wszyscy, ale ja zazwyczaj odnoszę takie wrażenie, że inteligentne dziewczyny z góry zakładają, że trafił się kolejny podrywacz. Może znacie jakieś sposoby zachowania, żeby dziewczyny tak soie nie myślały? A może tak wcale nie myślą i to jest tylko moje złudne wrażenie? Pozdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 13:33 Ładnej powiedz, że poraża Cię swoją inteligencją i uwielbiasz z nią rozmawiać, a brzydkiej (upss, przecież nie ma brzydkich kobiet!): przepraszam bardzo, ale pani ma szyję jak u Modeglianiego, albo usta jak karminowa obietnica, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 198.155.189.* 14.11.01, 13:07 czlowieku... trafiles wlsnie pod wlasciwy adres... poczytaj troche i wybierz ta ktora twoim zdaniem wystarczajaco madra... A co do podpowiedzi... badz soba... w koncu jak madra, to sie szybko polapie , ze to tylko taki pic na wode ... i zwieje dokad pieprz rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 14:55 Nawiazując do tematu, czy nie uwazacie, ze wspólne wyjscia do pubu 3 i wiecej dziewczyn mijają sie z celem. Nawet, jeśli bardzo mam ochotę poznać, którąś z tych trzech, musiałbym miec niezły tupet, aby się do nich przysiąść. Postuluje więc ograniczajcie liczbę koleżanek na piątek wieczór. Jak was jest cztery nie możecie sie podzielić na dwie grupy? A tak z innej beczki, to w Berlinie, w którym swego czasu przebywałem są knajpki "single only", a czy w Warszawie jest gdzieś chociaż jedna tego typu? Prosiłbym o adres. Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 15:17 "nasi" single póki co spotykają się w pubie swingo na jana pawła w piątki o (chyba) 20. z tego co wiem, na spotkania przybywa cały kwiat forum gazety. może tam ci się uda? a jeśli ktoś zna jakąś kanjpkę dla sigli "na poziomie" to i ja chętnie się tam wybiorę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 15:37 erick1 napisał(a): > Nawiazując do tematu, czy nie uwazacie, ze wspólne wyjscia do pubu 3 i wiecej > dziewczyn mijają sie z celem. > Nawet, jeśli bardzo mam ochotę poznać, którąś z tych trzech, musiałbym miec > niezły tupet, aby się do nich przysiąść. > Postuluje więc ograniczajcie liczbę koleżanek na piątek wieczór. Jak was jest > cztery nie możecie sie podzielić na dwie grupy? Erick1 - też chciałem poruszyć ten temat. Przecież ciężko jest się zebrać i podejść do jednej dziewczyny, żeby z nią porozmawiać, jeszcze trudniej, kiedy stoi z koleżanką. Ale z trzema??? Chyba, że w ten sposób dajecie facetom do zrozumienia, że jeżeli wychodzicie np. w cztery jest to równoznaczne z faktem, że nie macie ochoty na podryw? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.devs.futuro.pl 14.11.01, 15:56 Chyba początkujący licealiści opisują tu swoje rozterki... co ja tu jeszcze robię?!!! Panowie, czy nie przyszło Wam do głowy, że chodzimy do pubu, żeby pogadać z przyjaciółmi?! Pub to nie targ wolnych dziewczyn, gdzie wystawiają się na pokaz i ewentualny podryw i gdzie może się oczywiście zdarzyć jakieś szybsze bicie serca, tak jak w każdym innym miejscu. Oj, nie wróżę Wam dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.11.01, 16:04 Una - już pytałem, jeżeli nie w pubie, to gdzie poznać te ciekawe dziewczyny? Pozdrawiam P.S. Nie bierz tak poważnie wszystkiego, co się tu pisze? Przecież z tymi czwórkami to tak tylko obok tematu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
erick1 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 16:13 Znalazła się kasandra, nie wróż bo nie mam drobnych. Pogadać z przyjaciómi, a inwestycje w makijaże i etc to dla podłapania wątku. A czwórkami to sie prosto do nieba idzie... Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 15:09 gdzie je spotkać - pytasz. może ci się poszczęści i poznasz tę jedną jedyną - mądrą i piękną właśnie na forum? najgorsze jest bowiem to, że na to nie ma reguły - nikt ci nie powie gdzie ukrywają się wspaniałe dziewczyny, wród których mógłbyś sobie jakąś wybrać. nie idź na łatwiznę, postaraj się, daj coś z siebie! a jak już ją spotkasz to nie wysilaj się i nie graj tylko po to, żeby zrobić na niej wrażenie! jeśli jesteś taki jak się prezentujesz w swoich postach to napewno każda dziewczyna, której nie chodzi o kasę i mięśnie się tobą zachwyci! życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 15:21 Jeśli głupie - to czy ładne...??? Mądre są zajęte - bo wciąż się douczają...??? Zwykłe generalizowanie, jak zwykle z prawdą się mija Pozdrawiam! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: `````````````````````````````````````````````` 14.11.01, 15:22 A w ogóle, skąd takie wnioski??? Może są powyżej, ale nie czytałam. PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignu26 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.bresa.com.pl 14.11.01, 17:19 z reguły jest inaczej...ładne są już zajęte, a mądre .... nie ma takich. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 19:11 No nie: są mądre i piękne jednocześnie. Tylko kurczę, dlaczego jest ich tak mało. A jeśli już są, to okazuje się, że już są zajęte? Ja sobie myślę, że na forum jak i wszędzie też można taką (wolną) znaleźć. Ale ciężko, ciężko... Faceta też można znaleźć (podobno). Tyle z Was, dziewczyn mówi, że zna pełno ładnych, inteligentnych i wolnych koleżanek. Jakoś ten wątek świadczy, że niekoniecznie jest ich aż tyle. Pozdrowienia Janek Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 15.11.01, 10:23 jest ich tyle! jest ich nawet więcej! znam przynajmniej kilka pięknych i mądrych kobiet, które jakoś nie mają szczęścia do pięknych duchem mężczyzn! dzięki nim i temu forum wiem, że nie jestem jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś
sombre76 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 14.11.01, 22:48 Gość portalu: Aguś napisał(a): > nie potrafię czasami zrozumieć dlaczego tak wiele osób jest samotnych? > Przecież nie wszyscy są głupi, są między nami ludzie fajni, atrakcyjni > fizycznie i psychicznie i co z tego? Może to jest kwestia braku szczęścia? Heh, też się nad tym zastanawiam. Dlaczego tyle fajnych osób jest samotnych? Trauma z dzieciństwa, despotyczni rodzice tak wpłynęli na ich psyche, że teraz ciężko im manifestować uczucia...? A może w szkole nie uczyli jak się nie poddawać i szukać szukać szukać... I jak szukać żeby znaleźć... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.*.*.* 15.11.01, 08:53 Znam parę głupich, do tego brzydkich i zajętych... ha! Ewenemet? Ależ skąd. Łatwe toto w utrzymaniu, w dyscyplinie, nie fika i ogólnie jest pod butem. Za to o dom dba i o swego PANA. Ale zostawmy je w spokoju, szczęśliwe, bo nie wiedzą jakie sa biedne. Do do ładnych i mądrych kobiet... Są. I myślę, że właśnie tu, na forum, znajdzie się parę. Po tym, jak piszą i co piszą, myślę, że autor wątku ma w czym wybierać. Bo nie sądzę, żeby po drugiej stronie siedziały maszkarony, wręcz przeciwnie. Problem z mężczyznami jest też i taki, że są zbyt onieśmieleni. Zamiast zaryzykować, odważyć się... siedzą i myślą... przygladają się i rozważaja wszelkie scenariusze porażek. A jeśli na wejściu ona będzie niekoniecznie najmądrzejszą i oczytana? To co z tego! Nikt nie każe Wam brać jak leci, że tak sie wyrażę. No bo kto ma nas zdobywać??? Jak świat światem gąłąb lata za gołębicą i kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguś Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 10.2.5.* 15.11.01, 09:23 sombre76 napisał(a): > Gość portalu: Aguś napisał(a): > > > nie potrafię czasami zrozumieć dlaczego tak wiele osób jest samotnych? > > Przecież nie wszyscy są głupi, są między nami ludzie fajni, atrakcyjni > > fizycznie i psychicznie i co z tego? Może to jest kwestia braku szczęścia? > > > Heh, też się nad tym zastanawiam. Dlaczego tyle fajnych osób jest samotnych? > Trauma z dzieciństwa, despotyczni rodzice tak wpłynęli na ich psyche, że teraz > ciężko im manifestować uczucia...? A może w szkole nie uczyli jak się nie > poddawać i szukać szukać szukać... I jak szukać żeby znaleźć... :-)) "a może to jest strach przed odrzuceniem? Może zostali zranieni i boją się sparzyć po raz kolejny? A tak naprawdę skoro pewnie każdy z nas miał już kiedyś w życiu partnera (może nawet kilku)to dlaczego nie miałby go mieć znowu? Każdy z nas na pewno może się komuś spodobać, trzeba tylko trafić. A poza tym wiadomo że nie to ładne co ładne, tylko to co się komu podoba. A co do miejsc gdzie się poznaje kobiety, to może być wszędzie - tylko trochę odwagi Panowie! Nie gryziemy :-) Potem może być już tylko przyjemniej :-)A do tego Pub-u Swingo muszę się koniecznie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 15.11.01, 10:39 Cześć Moniu, cześć Magnolio. Hmmm, może coś w tym jest, że jedni i drudzy trochę boją się wyściubić nos za ekran komputera. Moze trochę nie wierzą w to wszystko, że szczęście może być po drugiej stronie ekranu? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: do Janka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.01, 12:37 A Janek - jak zawsze miłe słówka dla nas znalazł! pozdr...! Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: do Janka 15.11.01, 13:48 cały Janek! A tym nieśmiałym życzę duuuuuuuużo śmiałości, niech wyściubią nosek, może szczęście i wielka miłość jest tuż tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 11:47 Witam ponownie! Z Waszych postów wynika, że nie tylko ja mam taki problem i że na tym forum mogę znaleźć dużo mądrych i samotnych :-) Jeżeli któraś z Was miałaby ochotę na korespondencję, to tu macie mój mail: zenek@skrzynka.pl . Oczywiście ktoś może posądzić mnie o pójście na łatwiznę - podał maila i niech się do niego zgłaszają ;-) To oczywiście nie tak. Po prostu nie chciałbym pisać do kogoś, kto sobie tego nie życzy. To tyle. Pozdrawiam wszystkich samotnych (i tych zajętych też...) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 15.11.01, 12:19 Zajęta jestem! Spod papierów dziś nie wyjdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Queen jeszcze troche rozwazan... IP: 150.254.204.* 15.11.01, 12:22 a moze te madre po prostu sa zbyt skomplikowane i taki pierwszy lepszy nawet przystojny ale nie spelniajacy wymogow intelektualnych- jest odprawiany jak tylko jego nieciekawe cechy charakteru ujawnia sie publicznie? sama osobiscie kogos takiego odpalilam. przystojny.student.lat 21.wysoki.wysportowany.piekne cialo. i co z tego,kiedy nie rozumial moich zartow... trudno bylo to zrobi,ale nie widzialam siebie za lat15 przez TV , z braku innych rozrywek... potrzebuje emocjonalnego silnego kontaktu. wielu bodzcow do rozwoju,a on mi tego nie dawal. i wiecie co Wam powiem-cudownie bylo znow stac sie osoba wolna,nad ktroa nie wisi czarna i WIADOMA przyszlosc. jeszcze jedno- w zyciu nie wpadajcie na glupi pomysl zmieniania faceta. nie uda sie wam i tak,on sie nie zmieni,stracicie mnostwo czasu,nic ztego nie wyjdzie. lepiej sie rozejrzec do okola w poszukiwaniu nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: jeszcze troche rozwazan... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.11.01, 12:34 Gość portalu: Queen napisał(a): > jeszcze jedno- w zyciu nie wpadajcie na glupi pomysl zmieniania faceta. > nie uda sie wam i tak,on sie nie zmieni,stracicie mnostwo czasu,nic ztego nie > wyjdzie. > lepiej sie rozejrzec do okola w poszukiwaniu nowego... Muszę przyznać Queen rację, mimo że jestem facetem. Facet nigdy się nie zmieni!!! A laski, które uważają, że po ślubie na pewno się zmieni są strasznie... naiwne (żeby nie użyć ostrzejszego słowa). Nie twierdzę, że w ogóle się nie zmieni - oczywiście trochę na pewno, samo życie z drugą osobą wymaga jaichś zmian. Ale na pewno nie zmieni się tak, jakby tego niejedna kobieta chciała. Więc jak to Queen napisała - lepiej poszukać nowego, niż próbować zmienić starego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lorelay Re: jeszcze troche rozwazan... 15.11.01, 14:00 no to ja idę szukać takiego co się nie musi już zmieniać, bo jest O.K. a ponieważ jestem nie tylko ładna ale i bystra (i skromna oczywiście) to pewnie nikogo takiego nie znajdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 192.168.80.* 15.11.01, 14:05 Moj komentarz bedzie pytaniem, a dlaczego ładne i jednoczesnie mądre sa wolne ? Odpowiedz: sa nienormalne???? Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 15.11.01, 14:07 To jest to!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 192.168.80.* 16.11.01, 10:38 ronja napisał(a): > To jest to!:) I co w zwiazku z tym proponujesz, lepiej udawac slodka idiotke, czy przestac dbac o wyglad ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 212.244.252.* 16.11.01, 10:41 Hihi, być nienormalną...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 192.168.80.* 16.11.01, 11:31 Przeciez kiedys trzeba w koncu dorosnac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
aagnes Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 15.11.01, 16:00 Poniewaz madre znaja dane statystyczne i wiedza, ze mezczyzn jest mniej i trzeba sie orientowac, zeby nie zostac na lodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 17.11.01, 13:12 Dlaczego ładni są głupi, a mądrych prawie nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
zabulija Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 17.11.01, 15:53 1. Może nie udało Ci się spojrzeć na nie nie tylko jak na ładne, może mają coś do powiedzenia! Nie zrażaj się głupim wyrazem twarzy, może wynikać ze zmęczenia... 2. Inteligentni się nie nudzą...więc inteligentne kobiety muszą być zajęte... ale wiesz, niektóre zajęcia zamieniłyby czasami na coś poootwornie głupiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W4rm I finde ............. <the best> IP: 213.77.40.* 17.11.01, 16:14 Kobiety sa zmienne jak stoiska w Geancie . Te lepsze maja wieksze zainteresowanie , ale najlepsze sa te ktora znadzie sie samemu , odkryje ich wnetrze i pozna sie do konca <tak znalazlem Jabola za 3,20 :>>> Wyglad kobiety ma znaczenie ale tylko na krotka mete Ich finde 1. Ladne i glupie to 25% spolecznestwa -- Odpowiedz Link Zgłoś
baca12 Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 19.11.01, 09:58 Uważam, że nie jest to takie proste.. spotkalem w zyciu kilka bardzo ladnych i mšdrych kobiet, ale problem polegał na tym ze otaczali je faceci postury Rambo, którzy skutecznie odstraszali oraz tworzyli wokół tych dziewczyn otoczkę przyslowiowej blondynki. Po głebszym poznaniu się okazywalo się, że te bezmózgowe byczki to jedyni faceci, którzy nie lękajšc sie odrzucenia próbowali je poderwać a one nie chcšc byc samotne brały to co było braku innej alternatywy . Ważne jest dobór towarzystwa w jakim sie obracami i jak je mogš postrzegac potencjalni amanci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randolf Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 03:26 One nie sa glupie,one sa prozne i zarozumiale.Sa raczej cwane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszurka Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.pekao.com.pl 22.11.01, 15:06 ja jestem wciaz wolna, jestem najpiekniejsza, nie uwazam sie za gloopia, w glowce mam nie najgorzej poukladane i vcale mi to nie przeszkadza. a to, ze durni faceci tak o nas mysla, to jush ich problem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 22:27 Myszurka - przeczytałaś wszystkie wypowiedzi, czy tylko sam temat Cię tak zbulwersował? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NATASHA Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 23:10 Ja tez z tych podobno ladnych i inteligentnych. Nigdy nie mialam szczescia do mezczyzn. Z moich obserwacij plci przeciwnej wynika, ze trudno im znalezc prawdziwe piekno w kobiecie. Moze czasem mydla oczy otoczeniu, ale w sumie chca miec przy sobie kobiete, ktora jest od nich glupsza i ktora moga zaszpanowac. Szkoda tylko, ze zbyt pozno orientuja sie, ze nie chodzi w zwiazku o pozory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juanita Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.tvtom.pl 23.11.01, 11:35 no to witaj w klubie, Natasha. Ja tez mam dosc ciaglego wysluchiwania "taka jestes ladna i inteligentna, dlaczego jestes sama?". Prawda jest taka, ze faceci chyba sie nas boja. Faceci! Wyzywam was! Wyjdzcie w koncu z ukrycia i do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 13:59 droga Natasho i Juanito, moze zalozymy klub ladnych i inteligentnych? :))) moje spostrzezenia sa podobne do Waszych. kompletnie nie rozumiem mechanizmu dzialania facetow?! maja wokol siebie tyle interesujacych kobiet - czyzby sie tych kobiet obawiali, ale dlaczego???? moj facet rowniez przestal sie mna ostatnio "po prostu interesowac". ma "duzo pracy", a poza tym zaczal sie interesowac nastoletnimi "pieknosciami". dlaczego, nie mam pojecia. moze ktos mi to wytlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 14:08 jak facet ma 12 lat to predzej czy pozniej i tak dobierze sobie dziudmzie w swoim wieku :) pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 14:18 .karita napisał(a): > jak facet ma 12 lat to predzej czy pozniej i tak dobierze sobie dziudmzie w > swoim wieku :) pozdrawaim masz racje... fizycznie troche wiecej, lecz psychicznie pewnie 12. pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:25 a co z tymi co anie ladne ani brzydkie ani specjalnie madre ani specjalnie glupie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 14:31 siedza w biliotece. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:35 a czemu w bibliotece a ni na ten przyklad u kosmetyczki, wizazystki czy stylistki? a serio rzecz ujmujac strasznie sie tutaj wszystko poupraszczalo, ze glupie maja facetow a madre generalnie nie, albo sa juz zajete(:)) a ja znam i madre zajete i glupie zajete i brzydkie zajete i nawet ladne tez i w tym nie ma chyba reguly, kazdy przypadek nalezy traktowac indywidualnie, ot co Odpowiedz Link Zgłoś
.karita Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 14:41 no widzisz jaki jestes bystrzak :) juz rozwiazales problem z ktorym sie tu borykaja od tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 14:44 coz z autopsji to wiem ze choc jestem calkiem przecietna to czasem komus sie i owszem spodobam i ja wtedy co robie?ano nic,albo lepiej spieprzam gdzie pieprz..eeee..rosnie chcialam wiec w ten sposob powiedziec ze moze samotnosc co poniektorych wynika nie z braku odpowiednich obiektow westchnien a problemow z samym soba :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: 194.181.152.* 23.11.01, 15:06 Gość portalu: aCh napisał(a): > coz z autopsji to wiem ze choc jestem calkiem przecietna to czasem komus sie i > owszem spodobam i ja wtedy co robie?ano nic,albo lepiej spieprzam gdzie > pieprz..eeee..rosnie a dlaczego "spieprzasz gdzie pieprz rosnie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:13 troche uogolnilam, poprostu czesto jest tak, ze ja sie angazuje w zwiazki bez przyszlosci a te bardzie realne i rokujace dobrze omijam lukiem szeroki, pytanie twoje jednak jest trafne tylko potrzebny mi psycholog ktory ta zagadke rozwikla Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 15:26 Gość portalu: aCh napisał(a): > troche uogolnilam, poprostu czesto jest tak, ze ja sie angazuje w zwiazki bez > przyszlosci a te bardzie realne i rokujace dobrze omijam lukiem szeroki, > pytanie twoje jednak jest trafne tylko potrzebny mi psycholog ktory ta zagadke > rozwikla mysle, ze wiele osob postepuje tak jak ty - szerokim lukiem omijajac to, co jest dobre. potrzebuja emocji? moze po prostu, jak spotkasz na swojej drodze takiego "spokojnego, nieodpowiedniego", czlowieka, to postaraj sie miec do niego pozytywne nastawienie, moze umow sie z nim - moze okaze sie tym wlasciwym?? latwo radzic komus prawda??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AcH Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:38 latwo latwo ja tam zawsze lubilam sluzyc rada z tym umawianiem sie to tez jest tak, ze wychodze z zalozenia iz jesli gdzies juz ulokowalam uczucia to nie umawiam sie bo po co?nawet gdy jest to lokata jak u grobelnego w banku.. yhh!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 15:51 Gość portalu: AcH napisał(a): > z tym umawianiem sie to tez jest tak, ze wychodze z zalozenia iz jesli gdzies > juz ulokowalam uczucia to nie umawiam sie bo po co?nawet gdy jest to lokata jak > > u grobelnego w banku.. > yhh!!!! > a jak te uczucia sa zle ulokowane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 15:56 no wlasnie o tym mowie, tylko ze zla lokata wychodzi dopiero po jakims czasie..i wtedy moze nie byc dotychczasowych "amantow", jak rowniez nawet wiedzac ze lokata jest lipna moge sie jej trzymac dopoki mam jakas tam nadzieje ze moze da sie z nia cos zrobic eeeee nic tylko wlosy z glowy rwac Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 23.11.01, 16:09 Gość portalu: aCh napisał(a): > nic tylko wlosy z glowy rwac skad ja to znam :))) moze przez weekend cos wymysle to dam znac :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ACH Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 23.11.01, 19:38 to ja czekam niecierpliwie na wyniki burzy mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
mali_m Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? 26.11.01, 11:11 Gość portalu: ACH napisał(a): > to ja czekam niecierpliwie na wyniki burzy mozgu Droga Ach, Weekendowa burza przeszla przez moj mozg siejac niesamowite spustoszenia. Nie dala jednak spodziewanych efektow. Wnioskuje wiec, ze nawet takie madre osobki jak my nie potrafia rozwiklac tego problemu. :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 21:52 .karita napisał(a): > siedza w biliotece. i już nie są takie przeciętne i znowu zaczyna się dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 21:50 No, i takie właśnie mają większe od nas powodzanie, bo niestety jest taka tendencja w społeczeństwie, że najlepiej się nie wychylać. A już w ogóle nie w górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.01, 19:57 Wiecie co. Ja juz przekonalm sie na wlasnej skorze, ze faceci po prostu boja sie kobiet atrakcyjnych i madrych. Mimo, iz jestem kobieta wolna, wielokrotnie dowiadywalam sie od osob trzecich, iz facet, ktoremu sie podobalam nie mial smialosci sie do mnie zblizyc. Malo tego. On po prostu myslal, iz taka ladna, inteligentna dziewczyna na pewno juz jest zajeta, ze kogos ma. Kazdy z moich niedoszlych amantow dawal za wygrana walkowerem. I takim sposobem jestem sama. A kiedy jest taka sytuacja, ze to ja probuje sie zblizyc do jakiegos faceta (obiektu moich westchnien-oczywiscie madrego, majacego w sobie to "cos" :-)) to odczuwam, iz go oniemielam, chlopaczek po prostu ucieka, myslac, ze tak naprawde nie ma u mnie zadnych szans. Tak jest za kazdym razem. I co ja mam robic? To jakies bledne kolo!!! Kto je moze przerwac i w jaki sposob? pozdrawiam majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 22:05 Zgadzam się z tobą w 100%. Właśnie tak jest jak napisałaś. Ale czy to ja mam podrywać faceta, czy on mnie? A jeśli po wielu latach się spotkamy, a ja będę albo starą panną, albo zdesperowaną nieszczęśliwą mężatką, a on mi powie, że zawsze mnie kochał, tylko nie miał śmiałości mi o tym powiedzieć? Ja się wtedy albo upije, albo zastrzelę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.11.01, 22:27 Oj Natasha, jak dobrze mnie rozumiesz! Czy raczej- jak dobrze sie rozumiemy! :-) No wlasnie. Jak rozwiklac ten problem? Prosimy (pozwolisz Nataszko, ze poprosze tez w Twoim imieniu :-))o podpowiedz. majka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 00:30 Pozwolicie dziewczęta, że jako założyciel tematu spróbuję Wam odpowiedzieć :-) Ponieważ jestem facetem, to bardzo dobrze zdaję sobie sprawę, że my się inteligentnych kobiet strasznie boimy. Niestety. Facet jak ma do czynienia ze zbyt bystrą kobietą, to uważa, że niczym już jej nie może zaskoczyć, że niczym nie może jej zaimponować. Już od wielu dziewczyn słyszałem, że czasem po prostu można imponować jedynie swoją obecnością. Ale niestety mężczyźni to takie ciekawe stwory, że potrzebują czuć się mądrzejszymi w związku. Proszę nie mylić z byciem mądrzejszymi - muszą czuć, że są mądrzejsi :-))) Uważam, że jeżeli kobieta jest inteligentna, to powinna czasem udać głupszą niż jest, żeby facet mógł się trochę dowartościować. Zdaję sobie sprawę, że to są straszne głupoty, ale niestety mężczyźni to takie duże dzieci, które lubią dominować (oczywiście teoretycznie, bo zazwyczaj kobieta potrafi sobie ustawić chłopa jak zegareczek). Dlatego drogie panie - jedyne wyjście, to dać czasem chłopu poczucie dominacji i wszystko będzie w porządku :-))) Pozdrawiam P.S. Chyba podpisałem na siebie wyrok męskiej części tego forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 21:07 Bardzo sie ciesze z twojej odpowiedzi. Nie tylko dlatego, ze to szczera prawda, ale przede wszystkim dlatego, ze napisal ja facet. To krzepiace, ze ktos jeszcze potrafi patrzyc na pewne "delikatne" sprawy obiektywnie z dystansem. Podejrzewam jednak, ze nie jestes juz dwudziestokilkulatkiem, tylko dojrzałym facetem. Twoja odpowiedz prawdopodobnie wynika z lat doswiadczen. Jezeli jednak sie myle, to przepraszam i gratuluje Twojej dziewczynie/zonie tak rozsadnego i spostrzegawczego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 01:48 Droga Natasho No niestety pomyliłaś się - mam 24 lata. Nie wiem, czy moje spostrzeżenia wynikają z doświadczenia, czy po prostu z obiektywnego spojrzenia na swoje i innych facetów zachowanie. Nie wiem, czemu faceci boją się mądrych kobiet, ale już tak jest. Facet przy takiej kobiecie czuje się w pewien sposób zagrożony, a czemu tak się dzieje... niestety tego już nie potrafię wyjaśnić :-) Pozdrawiam P.S. Aktualnie nie ma komu gratulować - nie mam ani dziewczyny, ani tym bardziej żony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.acn.waw.pl 26.11.01, 22:35 JA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 20:33 Podejrzewam, ze podejscie facetow do tych spraw bylo, jest i bedzie zawsze takie samo. Nie mamy sie jednak czego bac. Przecierz trzeba wierzyc, ze gdzies, kiedys spotkamy ta jedna, jedyna osobe, ktora powie nam, ze jestesmy i piekne i madre. I chocby na te kilka sekund wiecznosci oderwiemy sie od ziemi i bedziemy najszczesliwsze na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natasha Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 20:47 P.S.(do Zenka) Czyzby takze rozsadni faceci mieli problemy ze znalezieniem odpowiedniej kobiety? Wiem, ze to glupie pytanie i nie odpowiadaj na nie. Bo w koncu czy kazdy musi kogos miec? Sama nienawidze gdy zostaje zasypana pytaniami (na rodzinnych zjazdach) : "kiedy wkoncu kogos sobie znajdziesz?...a co tam u Ciebie, jeszcze nikogo nie masz?...latka leca.." Mam ochote wtedy uciec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madra Re: Dlaczego ładne są głupie, a mądre są zajęte??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.11.01, 22:31 Madra jest zajeta, poniewaz ma zainteresowania poza swoja osoba, dlatego budzi wieksze zainteresowanie podczas rozmowy (mozna sie czegos nowego dowiedziec). Ladna jes glupia, gdyz stale zajeta wlasna osoba nie ma czasu na dalsze ksztalcenie, caly swiat kreci sie tylko wokol niej. Odpowiedz Link Zgłoś