asiek101 20.12.06, 18:57 jestem w szoku, taką brednię to tylko PIS i LPR mogli stworzyć. Ja pierdzielę. Sorry ale co sie dzieje w tym kraju. Przypomina mi się cytat z Trainspotting - nikt porządny nas nie chciał więc rządzą nami zasrańcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_ata Re: Jezus królem Polski 20.12.06, 20:04 Masz rację. Paranoja. Nawet nie wiem jak to skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Jezus królem Polski 20.12.06, 21:09 a o co chodzi bom niedoinformowana dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Jezus królem Polski 21.12.06, 01:01 Asiek, chyba se w sygnaturke to zdanie walnę - ja jako katoliczka czuję sie zniesmaczona i oburzona tym wycieraniem sobie pisowskiego tyłka imieniem Chrystusa! Bo co wyszło z polski prawej i sprawiedliwej - ano dupa wielka! W szkle kontaktowym był sesemes, co by parlament uchwalił, aby Elvisa ogłosić królem rock'n'rolla :) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Jezus królem Polski 21.12.06, 08:42 rzygac sie chce krol, fotyga, traktakt polsko niemiecki, romek - caly swiat z nas sie smieje Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jezus królem Polski 21.12.06, 09:57 tonący brzytwy się chwyta... z jednej strony krzyczą JEZUS KRÓLEM POLSKI a echo niesie..kochajciieeee naaaas.kochaaaaajcieeee... (w domyśle, zostawcie nas u żłóbka, poselskiego) Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jezus królem Polski 22.12.06, 08:34 Czepiacie sie i tyle. Kraj w rozkwicie : wszyscy maja dobrze płatną pracę , nie ma głodnych i bezdomnych ,dzieci przychodzą do świetnych szkół najedzone,opieki zdrowotnej zazdroszczą nam Niemcy i Szwedzi,prezydenta i premiera naszego cenią sobie w świecie (nawet Amerykanie go próbowali przekupić posadą swego prezydenta).Słowem raj. I jedyne , co nasz mądry parlament może jeszcze zrobić dobrego to właśnie ogłoszenie nowego króla ! No bo czym tu sie zajmować , jak wszystko inne jest już świetne.......... Następnym pomysłem będzie zastąpienie w godle polskim orła kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Jezus królem Polski 22.12.06, 09:56 po raz pierwszy spodobał mi sie komentarz kościoła, który można streścić: sie łodczepta od spraw kościoła... tak sobie myślę... boże patrzysz i nie grzmisz! a zaraz potem, za panią Karabasz... " a kiedy bóg ustąpi..." Odpowiedz Link Zgłoś