wiarus7 28.12.06, 10:23 Poszukuję wolnej dziewczyny do Wspólnych przyjemności. Jeśli jesteś szczupła, chuda i szukasz normalnych dla ludzi przyjemności - zróbmy to razem - bez zbędnych zalotów i podchodów. Proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarus7 Re: szukam partnerki 29.12.06, 12:26 Jakoś nie wygląda to optymistycznie dla mnie... Czekam dzień, dwa .. i nic Chyba propozycja jest zbyt frywolna..(?) Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_81 Re: szukam partnerki 29.12.06, 12:39 wcale sie nei dziwie, ze nikt nie odpisuje..wybacz ale z takimi wymogami to chyba powinienes szukac gdzies indziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus7 Re: szukam partnerki 29.12.06, 13:05 olivka_81 napisała: > wcale sie nei dziwie, ze nikt nie odpisuje..wybacz ale z takimi wymogami to > chyba powinienes szukac gdzies indziej.... Jakie wymogi ? - chude dziewczyny się zdarzają - jeśli chodzi o fizyczność Natomiast każdy (każda) pragnie seksu - oczywiście najczęściej jest to owijanie w bawełnę Rozumiem potrzebę akceptacji partnera - ale to już kolejny etap Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaogg1878 Re: szukam partnerki 29.12.06, 16:42 wiarus7 napisał: - bez zbędnych zalotów i podchodów. większość kobiet uwielbia zaloty i podchody bez tego to obrzydliwelenistwo, czekam gotowy a Ty przyjdź i obsłuż mnie, tak to głównie panienki z agencji ale tam trzeba płacić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus7 Re: szukam partnerki 29.12.06, 17:02 nianiaogg1878 napisała: > wiarus7 napisał: > > - bez zbędnych zalotów i podchodów. > > większość kobiet uwielbia zaloty i podchody > bez tego to obrzydliwelenistwo, czekam gotowy a Ty przyjdź i obsłuż mnie, > tak to głównie panienki z agencji ale tam trzeba płacić :) OK OK Oczywiście zaloty i podchody będą Przesłaniem jest, że pragnę seksu (nawet tylko tego najdelikatnieszego) chciałbym rozmawiać o tym i kusić, i kusić.... Odpowiedz Link Zgłoś
sangrinia Re: szukam partnerki 29.12.06, 18:12 No tak... jesli chodzi o fizycznosc to jak najbardziej ja. a ile masz lat chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
bikiniarz1 Re: szukam partnerki 29.12.06, 18:19 sangrinia napisała: > No tak... jesli chodzi o fizycznosc to jak najbardziej ja. a ile masz lat > chlopcze? ponad 30 a ty dziewczynko? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus7 Re: szukam partnerki 29.12.06, 18:45 Sangrino czy 35 lat to dla Ciebie za mało, czy zbyt dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_35 Re: szukam partnerki 30.12.06, 19:56 ...no prosze jak miło się was czyta ......ale czy wiek ma dla was az takie wielkie znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus7 Re: szukam partnerki 30.12.06, 21:21 agusia_35 napisała: > ...no prosze jak miło się was czyta ......ale czy wiek ma dla was az takie > wielkie znaczenie? Dla mnie nie ma wiekszego znaczenia? może się skusisz? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_35 Re: szukam partnerki 30.12.06, 22:12 ..dziękuje ale nie skorzystam z twojej propozycji....przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś