Dodaj do ulubionych

Kawę poproszę...:)

01.01.07, 13:44
zapraszam ...właśnie przygotowuję sobie aromatyczną kwę w ciepłej
filiżaneczce i do tego czekolada żeby sobie uzupełnić magnez;)
Obserwuj wątek
    • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 14:29
      monnia3 napisała:

> uzupełnić magnez;)<

Dobry na pamiec ... jak samopoczucie ??? ...
      • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 14:51
        Mła? bardzo dobre:)))
        nie mam kaca,głowa juz nie boli po kawie;) i magnez uzupelniony...
        mozna chcieć czegos wiecej?;))
        a Twoje?;)
        • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 15:01
          monnia3 napisała:

> a Twoje?;)

Wypilem jedynie dwie lampki dobrego wina i lampke szampana. Popoludniowa kawa postawila mnie calkowicie na nogi ...
          • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 15:04
            Ach....dziekuję za fotki...szkoda że sniegu nie było choc na święta...
            teraz jednak nie martwi mnie jego brak...
            zjadałabym bigosiku takiego dobrego jak jadłam tej nocy;) ale mozliwości mam
            ograniczone;)
            • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 15:12
              monnia3 napisała:

> Ach....dziekuję za fotki...<

Chcialem Ci pokazac co widzialem, w zwyklym krajobrazie ..
              • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 22:56
                A Wy jeszcze nie spicie?;)
                jak dobrze że jutro nie muszę rano wstawać;)))
                jak rozumiem wybrałeś tylko część fotek...
                • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 22:59
                  monnia3 napisała:

> A Wy jeszcze nie spicie?;)
                  > jak dobrze że jutro nie muszę rano wstawać;)))
                  > jak rozumiem wybrałeś tylko część fotek...
                  >

Dosle Ci przy okazjii jest tego ponad 200 ... wolne z jakiej to racji ?
                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:01
                    Z racji przewidzenia że będę miała trudności ze wstaniem po nocy sylwestrowej;)
                    a przy okazji z malutkim leniem;) trzeba zawalczyć...
                    chyba niepotrzebnie piłam napoje z lodem:(
                    • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:03
                      monnia3 napisała:

> chyba niepotrzebnie piłam napoje z lodem:(<

mowilem nie pic za duzo ... dzisiaj Girl32 zaprosila mnie na swoje forum ...
                      • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:05
                        Widziałam właśnie;)
                        i jak Ci sie tam podoba? sympatycznie prawda?;)))
                        • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:07
                          monnia3 napisała:

> Widziałam właśnie;)
                          > i jak Ci sie tam podoba? sympatycznie prawda?;)))

Pogadalem nieco z Girl .. w 1 watku ... fajnie sympatycznie ...
                          Twoj watek tez widzialem ... niesmialy ...
                          • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:08
                            Ciii bo ktos pomysli że taka niesmiał jestem;)))
                            i wiele by się nie pomylił;)
                            Girl chyba zmógł sen:(
                            • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:10
                              monnia3 napisała:

> Ciii bo ktos pomysli że taka niesmiał jestem;)))
                              > i wiele by się nie pomylił;)
                              > Girl chyba zmógł sen:(

Siedziala ze mna do rana w Towarzyskich potem u siebie ...
                              pare @ mi przyslala ... fajna dziewczyna jest juz w gronie moich przyjacił ...
                              • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:14
                                Mówiłam o dzisiejszym wieczorze;)
                                a że fajna to mało powiedziane...:)
                                baaardzo fajna;)
                                • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:16
                                  monnia3 napisała:

> Mówiłam o dzisiejszym wieczorze;)
                                  > a że fajna to mało powiedziane...:)
                                  > baaardzo fajna;)

ale nie bardziej niz Ty ...
                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:18
                                    Hmmm wiele osób jest na forum baaardzo sympatycznych i znajomość z nimi nie
                                    jest taka ot zwykła...
                                    Masz dziś świetny nastrój jak widzę...wyjazd w góry Ci służy;)
                                    • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:19
                                      monnia3 napisała:

> Hmmm wiele osób jest na forum baaardzo sympatycznych i znajomość z nimi nie
                                      > jest taka ot zwykła...
                                      > Masz dziś świetny nastrój jak widzę...wyjazd w góry Ci służy;)

Teraz pojade tam dopiero w kwietniu , ale wybiram sie w rodzinne strony ...
                                      • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:21
                                        Ooooo to będzie juz może troszkę się zieleniło:)
                                        nie chce Ci się spać?;)
                                        • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:24
                                          Nie, wyspalem sie ja chodze spac nad ranem, ten typ tak ma ...
                                          • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:26
                                            Jesteś zatem sową ... hmmm ja skowronkiem też nie jestem;)
                                            • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:28
                                              monnia3 napisała:

> Jesteś zatem sową ... hmmm ja skowronkiem też nie jestem;)
                                              >

Z ergonomi to pamietasz - spryciula ...
                                              • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:30
                                                Nie wiem czy mnie troszkę nie przeceniasz;)
                                                z tą ,,spryciulą,, to bym się spierała...;)
                                                • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:32
                                                  monnia3 napisała:

> Nie wiem czy mnie troszkę nie przeceniasz;)
                                                  > z tą ,,spryciulą,, to bym się spierała...;)

nIE BADZ taka skromna ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:34
                                                    To chyba zaleta (skromność) ?;)
                                                    choć ja bym to nazwała realizmem ( subiektywne odczucie może..;))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:37
                                                    monnia3 napisała:

> To chyba zaleta (skromność) ?;)
                                                    > choć ja bym to nazwała realizmem ( subiektywne odczucie może..;))

Skromnosc jest zaleta gdy ma wlasciwych odbiorcow, w pzreciwnym razie moze byc odczytana jako slabosc ... ale Ty do nich nie nalezysz ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:38
                                                    Do skromnych czy do słabych nie należę?
                                                    ciekawa interpretacja...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:39
                                                    monnia3 napisała:

> Do skromnych czy do słabych nie należę?
                                                    > ciekawa interpretacja...

Do slabych ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:42
                                                    Chciałabym żeby tak było...jednak to pobożne zyczenie...
                                                    jestem może uparta czasem ale niestety chyba jednak słabiutka...ech
                                                    staram się jednak nad tym pracować:)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:44
                                                    monnia3 napisała:

> Chciałabym żeby tak było...jednak to pobożne zyczenie...
                                                    > jestem może uparta czasem ale niestety chyba jednak słabiutka...ech
                                                    > staram się jednak nad tym pracować:)

Z wieloma rozterkami wewnetrznymi masz moze nieco klopotow lecz w zyciu radzisz sobie niezle ... a to podstawa...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:45
                                                    A skąd Ty masz taką wiedzę na moj temat?:PPP
                                                    chyba nieco się mylisz...
                                                    ale nie będę Cię wyprowadzała z błędu:)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:48
                                                    monnia3 napisała:

> A skąd Ty masz taką wiedzę na moj temat?:PPP
                                                    > chyba nieco się mylisz...
                                                    > ale nie będę Cię wyprowadzała z błędu:)

Tak mi sie wydaje... moge sie mylic ... jak kazdy ,,, ja w sumie jestem optymista a mozna by sadzic inaczej zwlaszcza po tym co robie ... to jest mylne ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:49
                                                    To prawda...pozory często mylą i dlatego staram się nie oceniać ludzi po
                                                    pozorach
                                                    ale to nielada sztuka...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:51
                                                    monnia3 napisała:

> To prawda...pozory często mylą i dlatego staram się nie oceniać ludzi po
                                                    > pozorach
                                                    > ale to nielada sztuka...

Ja z natury lubie sie usmiechac i to mi w zyciu pomaga ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:53
                                                    tylko pogratulować zatem:)
                                                    uśmiech otwiera wiele drzwi...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:55
                                                    monnia3 napisała:

> tylko pogratulować zatem:)
                                                    > uśmiech otwiera wiele drzwi...

Dziekuje jak ktos mie czegos odmawia, bywalo ze dzieki temu wracano do mnie ...
                                                    takie jest zycie ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:57
                                                    Czyżby Twoje zycie było usłane różami?
                                                    rzeczywiście empatia z Ciebie az promieniuje...;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 01.01.07, 23:59
                                                    monnia3 napisała:

> Czyżby Twoje zycie było usłane różami?
                                                    > rzeczywiście empatia z Ciebie az promieniuje...;)

Nie mialem wiekszych zgrzytow, i niczego nie zaluje ... choc zycie mialem tragiczne ale to nie na foro .... obfitujace w smierc bardzo bliskich ....
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:01
                                                    Niestety wiem co to znaczy stracić kogoś najbliższego o wiele za wcześnie:(
                                                    ale nie psujmy nastroju noworocznego;)))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:02
                                                    monnia3 napisała:

> Niestety wiem co to znaczy stracić kogoś najbliższego o wiele za wcześnie:(
                                                    > ale nie psujmy nastroju noworocznego;)))

I tak bym nie chcial nic zmieniac ,,, i moze byc tylko lepiej ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:04
                                                    Hmmm a ja chyba bym troszke inaczej postapiła w kilku przypadkach...
                                                    ale czy żałuję...raczej nie...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:05
                                                    monnia3 napisała:

> Hmmm a ja chyba bym troszke inaczej postapiła w kilku przypadkach...
                                                    > ale czy żałuję...raczej nie...

Nikogo nie obwiniam i nic bym nie zmienial poki co jestem zadowolony a to najwaznieszeje ,,, a mam juz nieco za soba ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:10
                                                    I juz po pólnocy...ależ ten czas niubłaganie goni...
                                                    chyba za dużo herbaty wypiłam bo sen nie nadchodzi....
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:31
                                                    monnia3 napisała:

> I juz po pólnocy...ależ ten czas niubłaganie goni...
                                                    > chyba za dużo herbaty wypiłam bo sen nie nadchodzi....

Powiadasz, ze do pracy nie idziesz ....
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:34
                                                    Na szczęście nie...bo znów bym miała kryzys po południu przed kompem w pracy;)))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:37
                                                    monnia3 napisała:

> Na szczęście nie...bo znów bym miała kryzys po południu przed kompem w pracy;))
                                                    > )

Przewalone, ja tam z komputerem pracuje juz od 93 roku ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:39
                                                    To już prawie rodzina da Ciebie;)
                                                    ja wstyd się przyznać ale dopiero od 3 lat...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:41
                                                    monnia3 napisała:

> To już prawie rodzina da Ciebie;)
                                                    > ja wstyd się przyznać ale dopiero od 3 lat...

Dobrze, ze fundnolem sobie LCD-ka 19 , po oczach nie sieje a do czytania zakladam okulary (ksiazek)...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:45
                                                    Hmmm może to dobry pomysł z tym czytaniem...szybciej zasnę;)
                                                    kurtka na wacie...pić mi się jakoś chce...;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:46
                                                    monnia3 napisała:

> Hmmm może to dobry pomysł z tym czytaniem...szybciej zasnę;)
                                                    > kurtka na wacie...pić mi się jakoś chce...;)

Napij sie ja tez jeszcze poczytam ....
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:47
                                                    A zatem idziemy spać?;)
                                                    tzn poczytac...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:49
                                                    monnia3 napisała:

> A zatem idziemy spać?;)
                                                    > tzn poczytac...

Pojde kolo 3.00 ... teraz cisza spokoj mozna przemyslec jakis temat ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:51
                                                    Premyśleć? chcesz sobie coś porozważać?...w ciszy i samotności?
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:52
                                                    monnia3 napisała:

> Premyśleć? chcesz sobie coś porozważać?...w ciszy i samotności?

Zawsze to robie ... to mi pomaga ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:54
                                                    Pomaga w czym? w wyciszeniu,zrozumieniu,postanowieniu...etc
                                                    rano masz takie samo spojrzenie na tą kwestię czy inne?
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:56
                                                    monnia3 napisała:

> Pomaga w czym? w wyciszeniu,zrozumieniu,postanowieniu...etc
                                                    > rano masz takie samo spojrzenie na tą kwestię czy inne?

Jakos tak mam, ze to co napisze albo zrobie uwazam za zalatwone ... i poprostu do tego nie wracam ide na przod ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 00:58
                                                    Nie zabieram już zatem Twego czasu na przemyślenia....
                                                    dobrej nocy:)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:01
                                                    monnia3 napisała:

> Nie zabieram już zatem Twego czasu na przemyślenia....
                                                    > dobrej nocy:)
                                                    >

Nie zabierasz, to tez jest dla mnie wazne. Jest motywacja ... moze na Ciebie ten sposob tez zadziala ,,,
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:04
                                                    Nie rozumiem ostatniego zdania...
                                                    do czego ma mnie motywować FT ?;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:07
                                                    monnia3 napisała:

> Nie rozumiem ostatniego zdania...
                                                    > do czego ma mnie motywować FT ?;)

Mysle, ze warto popracowac twórczo ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:08
                                                    Stanowczo mnie przeceniasz;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:09
                                                    monnia3 napisała:

> Stanowczo mnie przeceniasz;)
                                                    >
                                                    albo Ty siebie nie doceniasz ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:10
                                                    z tym przecenianiem i niedocenianiem to różnie bywa...
                                                    znam swoje możliwości...nie mam talentów artystycznych;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:13
                                                    monnia3 napisała:

> z tym przecenianiem i niedocenianiem to różnie bywa...
                                                    > znam swoje możliwości...nie mam talentów artystycznych;)

Ja dostrzegam, tylko trzeba sprobowac ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:15
                                                    Nie kpij sobie...
                                                    uwierz mi na słowo...
                                                    mogę polemizować na wiele tematów ale nie będę udawać ze mam jakieś ukryte
                                                    talenty...to żenujące
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:16
                                                    monnia3 napisała:

> Nie kpij sobie...<

Wcale nie kipie,,, wyslalem Ci kicie na @ ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:17
                                                    nie mówiłam że kipisz tylko że kpisz;) hi hi
                                                    żartuję:)
                                                    ide zobaczyć @ :)))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:19
                                                    monnia3 napisała:

> nie mówiłam że kipisz tylko że kpisz;) hi hi
                                                    > żartuję:)
                                                    > ide zobaczyć @ :)))

Wyprzedzalem mysla kicie - staram sie poprawic Twoj humor ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:22
                                                    Humor mam dobry:)
                                                    może tylko nie jestem przyzwyczajona o pochwał:)
                                                    a koteczek super...sam to zmontowałeś?;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:23
                                                    monnia3 napisała:

> Humor mam dobry:)
                                                    > może tylko nie jestem przyzwyczajona o pochwał:)
                                                    > a koteczek super...sam to zmontowałeś?;)

Nie, znalazlem u kogos w blogu ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:26
                                                    Zrewanżowałam sie :@ :)))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:27
                                                    Jeszcze Ci cos wyslalem ... tylko dla Twoich Oczu ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:35
                                                    Dziękuję...to też z czyjegoś blogu?;)
                                                    ja też Ci coś wysłałam...:)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:36
                                                    monnia3 napisała:

> Dziękuję...to też z czyjegoś blogu?;)
                                                    > ja też Ci coś wysłałam...:)

Ukradlem dla Ciebie ... pisalas watek o grzechach ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:38
                                                    Ale o innych grzechach...;)
                                                    czyli zgadzasz się z tezą że cel uświęca środki?;)))
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:40
                                                    monnia3 napisała:

> Ale o innych grzechach...;)
                                                    > czyli zgadzasz się z tezą że cel uświęca środki?;)))

Nie ... stanowczo nie ... ale przeciwko grzeszkom nic nie mam ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:42
                                                    wybierasz mniejsze zło?
                                                    czy jesteś spontaniczny?;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:45
                                                    monnia3 napisała:

> wybierasz mniejsze zło?
                                                    > czy jesteś spontaniczny?;)

... dla mnie wazne jest by nie byc poparancem, a tu trzeba jasno okreslic o co chodzi ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:49
                                                    Kierujesz się jakimiś paradygmatami czy raczej relatywacją tegoż?;)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:51
                                                    monnia3 napisała:

> Kierujesz się jakimiś paradygmatami czy raczej relatywacją tegoż?;)
                                                    >

Jesli znasz definicje "poparanca" wg Kobiecanki - to wszystko jest jasne ...
                                                    Nawiasem mowiac wyszla za maz kilka dni temu ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:54
                                                    Nie znam ... nie cztam wszystkiego i wszystkich na forum;)
                                                    myślę że należy tylko zachować pewne iperatywy aby życie było godne...
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 01:59
                                                    monnia3 napisała:

> Nie znam ... nie cztam wszystkiego i wszystkich na forum;)
                                                    > myślę że należy tylko zachować pewne iperatywy aby życie było godne...

Ja czasem przyjmuje na wiare pewne madrosci ... ktore uwazam za sluszne ...
                                                    bez wzgledu jak one sie maja do prawd spolecznych ... pod jednym jednak warunkiem ... ze sa skutkiem prawdy ... tak wiec dopuszczam grzeszki pod warunkiem, ze wynikaja one ze zrozumienia potrzeb i nastepstw z obu stron grzeszacych ...
                                                  • monnia3 Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 02:02
                                                    Dziękuję jeszcze raz za @ :)))
                                                    i tym razem ide naprawdę do łóżeczka:)
                                                    dobrej nocy Robercie:)
                                                  • mistamef Re: Kawę poproszę...:) 02.01.07, 02:03
                                                    monnia3 napisała:

> Dziękuję jeszcze raz za @ :)))
                                                    > i tym razem ide naprawdę do łóżeczka:)
                                                    > dobrej nocy Robercie:)
                                                    >
                                                    Dzieki .... trzymaj sie cieplo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka