Dodaj do ulubionych

Mózg kobiety waży mniej

IP: *.addcom.de 18.11.01, 00:03
Naukowo udowodnione:mózg,czy może wypadałoby móżdżek kobiety waży mniej.Podobno
nie wpływa to jednak ujemnie na poziom inteligencji kobiet,a nawet czyni je
mądrzejszymi.Sprzeczność sama w sobie.Jeżeli przyjrzeć by się tylko poczynaniom
niektórych naturalnie pań,można byłoby pomyśleć,że bywają damskie osobniki z
czaszką wypełnioną tuszonką zamiast mózgu.
Podczas swoich długoletnich obserwacji zauważyłem również,iż sporo dam w swoich
poczynaniach nie kieruje się logicznym rozumowaniem,tylko instynktem-że wspomnę
tylko niewytłumaczalne samicze zachowanie dotyczące seksu,małżeństwa,
pieniędzy,stosunków międzyludzkich,podejścia do techniki/tu nie ma żadnego
podejścia/oraz migreny łóżkowej.
Ja tam nie chcę jątrzyć.Ale co wy kobiety,macie do zaoferowania jeszcze poza
swoją,skądinąd nawet ładnie wyglądającą w każdej pozycji cipką?
Prof.dr.hab.zwycz.Leziox
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:11
      to mózg, albo móżdżek zdecyduj się dyletancie naukowy, bo to dwa różne pojęcia,
      ale trzeba mieć trochę mózgu, żeby to pojąć
      • Gość: Mina Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 00:14
        mozg slonia wazy duzo, i jak ciebie czytam to widze jaka jest korelacja
    • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 00:14
      Nudzisz Ptysiu.Spadaj z tym tekstem na forum 'Kobieta".Tam znajdziesz wdzięczne
      audytorium.
      • onlyania Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 00:20
        tego doktorka mozg na pewno wazy wiecej niz mozg kobiety bo go waza razem z
        pelnymi jajkami, ktorych przy takich pomyslach jak on chyba zadna z lekkim
        mozgiem nie chce pomoc oproznic.......
        • Gość: samanta1 Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 00:23
          Alescie wredni! facet pisal wczesniej ze ma ciezki dzien ,dajcie mu odreagowac!
          Co za narod zawziety!
          • Gość: Mina Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 00:26
            jak ma ciezki dzien to niech lepiej idzie pobiegac, bo za chwile moze miec
            ciezka noc
            • onlyania Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 00:27
              cos mu mozg przygniata....
              • Gość: Leziox Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.addcom.de 18.11.01, 00:31
                Zdecydowanie móżdżek.No i co,macie jeszcze coś/logicznego/do powiedzenia poza
                waszym feministycznym sposobem myślenia?
                Do wypróżnienia jajek zawsze coś się znajdzie/wiem,wiem,zaraz powiecie własna
                ręka/,ale aż takimi genialnymi istotami to was Bozia i tak nie
                stworzyła.Reagujecie przeważnie hormonami,impulsywnie,dopiero potem przychodzi
                czas na myślenie.No,to powiedzcie jeszcze,jaki to ja kutas,hehe.Czekam z
                utęsknieniem na wasze wrzaski.
                • Gość: niunia Re:do L. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:35
                  dalej nie czujesz anatomicznej różnicy m-dzy mózgiem, a móżdżkiem palancie
                  naukowy
                  • Gość: Leziox Re:do L. IP: *.arcor-ip.net 18.11.01, 00:43
                    Niunia,czuję różnicę między mózgiem i móżdżkiem,zwłaszcza kiedy ten ostatni
                    jest z czosnkiem.A twój móżdżek to już też tuszonka?
                    • Gość: niunia Re:do L. IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.11.01, 00:45
                      to kup sobie podręcznik do anatomii, poczytaj, zaanlizuj, i próbuj dowcipu na
                      wyższym poziomie
            • Gość: samanta1 Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 00:28
              Mina! Zrozum czlowieka! chce mu sie sexu a nie ma kobiety ,forsy tez... trche
              serca dla potrzebujacych .daj mu pokrzyczec chociaz
              • Gość: Mina Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 00:30
                mowy nie ma. serce mi juz dawno wycieli.
                • onlyania Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 00:31
                  za duzo wazylo????
                  • Gość: Mina Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 00:40
                    oj, duzo... ciezkie bylo, kamienne
                    • Gość: Leziox Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.arcor-ip.net 18.11.01, 00:46
                      Mina.Wyrazy współczucia z powodu bycia córką Frankensteina.Jako chodząca i
                      żyjąca kobieta bez serca jesteś bez wątpienia 40-ym cudem świata,powinni
                      zainteresować się tobą naukowcy.
                    • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 00:49
                      Ponieważ facio jest bardzo pewny swego, widzę tylko jeden sposób na dowiedzenie
                      jego racji.Trepanacja i komisyjne ważenie(bez jajek).Może nauka faktycznie
                      pośmiertnie przyzna mu rację?
                      • Gość: samanta1 Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 00:51
                        ja,ja zrobie mu trepanacje!!! Nowe doswiadczenia wzbogacaja!!!:)))
                      • Gość: Mina Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 00:52
                        a jako chlopak z otwarta czacha bedzie dla mnie niezla para - ja bez serca, on
                        bez mozgu... patrzcie, jak to przeznaczenie ludzi zawsze polaczy!
                        • Gość: samanta1 Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 00:53
                          Narzeczona Frankensteina?:))))
                          • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej Samanta 18.11.01, 00:56
                            Wygrałaś Samanto.Jest Twój.Bierz trepan i wal:))))
                            • Gość: samanta1 Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 00:57
                              tadam! bum!Sru! a teraz zareczyny! Gdzie oblubiency?
                              • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:00
                                jezdem! jezdem! zamiast wianka mam elektryczna nitke do zebow - ale kto wie,
                                moze to dostarczy mojemu milemu jakichs nowych, niewyobrazalnych wrazen!
                                • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:02
                                  A gdzie nasz gwozdz programu Frankenstein???
                                • crimen Re: Zareczyny! 18.11.01, 01:04
                                  Samanto, ale jajka zostawiłaś, mam nadzieję.Mina chciała tylko bez mózgu:)))
                                  • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:06
                                    Mnie tylko mozg interesuje a nie jego jajka! jak Mina potrzebuje niech zabiera
                                    sama!
                                    • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:08
                                      a wytnij mu te jaja za jednym zamachem, jak juz jest okazja. Jako eunuch bedzie
                                      bardziej uzyteczny na gumnie.
                                      • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:09
                                        cholera!Kiedy sie brzydze!Nie moglby kto inny tej brudnej roboty odwalic za
                                        mnie? gdzie ten narzeczony w morde jeza!
                                    • crimen Re: Zareczyny! 18.11.01, 01:09
                                      Zapierdol taki, że zapomnieliśmy o najważniejszym.Dawaj ten móżdżek na wagę i
                                      wyniki do publicznej wiadomości;)
                                      • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:12
                                        no kurwa, gdzie ten moj Frankenstein? poszedl ostatni raz uzytek z jajek
                                        zrobic? Ja tu czekam, nitka sie nagrzewa, a baterie przeciez nie za darmo.
                                        Ciekawe swoja droga, czy o pierscionku bedzie pamietal!
                                        • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:13
                                          z wazenia ..dupa! Wylalo sie cos tylko z czachy..Hmmm..podobne do spermy ..ale
                                          z piana!
                                          • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:15
                                            uo zesz ty w morde... ino niech mi go salowi umyja po zabiegu... on przeca
                                            prosto ze stolu na zareczyny idzie, nie zapominajcie
                                        • crimen Re: Zareczyny! 18.11.01, 01:14
                                          On o ślubie zapomni a nie tylko o pierścionku, przecież jego pamięć leży na
                                          wadze;)
                                          • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:16
                                            i cala madrosc!nie lezy a kapie!
                                          • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:17
                                            zaraz zaraz... cos mi tu nie gra... jak to pamiec mial w P.T. mozgu? a to on
                                            nie mysli tym, od czego mu jajka macie oddzielic?
                                            • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:20
                                              wlasnie tym dlatego z czachy sperma ciekla!Oj,Mina czy to wazne?? jedyny
                                              problem ze go wcielo i z zareczyn kicha!
                                              • Gość: Mina Re: Zareczyny! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:22
                                                no kurwa mac tak mnie wystawic??? i kto mnie teraz, taka zhanbiona, zechce???
                                                cala wies bedzie sie zemnie smiac!!!
                                            • crimen Re: Zareczyny! 18.11.01, 01:21
                                              Mina, przeznaczenie jego organów wymaga osobnych badan, a na to nie ma funduszy.
                                              Samanto, zlej zawartość do menzurki.Nie da się zważyć to trzeba zmierzyć:)
                                              • Gość: samanta1 Re: Zareczyny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:24
                                                Chwila,juz sie robi...Bleee..obrzydliwe i jak cuchnie!tfu! na lyzeczce sie
                                                zmiescilo .oj,cieniuuutko.... Taka duuuza "czaszka" a taka mala zawartosc
                                                • crimen Re: Luuuudzie.. 18.11.01, 01:29
                                                  Do kurwy nędzy.Po tym świecie łazi gdzieś człowiek bez mózgu, a wy sobie
                                                  żartujecie.Z tego to nowa wojna może być.
                                                  • Gość: samanta1 Re: Luuuudzie.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:32
                                                    Bez mozgu i bez jaj na dodatek. taki to niezle moze zabalaganic!
    • kretyn A MACIE WAGE JUBILERSKA ZEBY WAZYC TOTO 18.11.01, 01:24
      • Gość: Mina Re: A MACIE WAGE JUBILERSKA ZEBY WAZYC TOTO IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:27
        przynajmniej mi powiedzcie, jak reszta wyglada. Czy rosly chlop jest i do pracy
        na gumnie bedzie sie nadawal, bo jak chuderlawy, to moze ja sie jeszcze
        zastanowie...
        • Gość: samanta1 Re: A MACIE WAGE JUBILERSKA ZEBY WAZYC TOTO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:29
          kazdy debil duzo zre wiec pewnie silny chlop!
      • Gość: samanta1 Re: A MACIE WAGE JUBILERSKA ZEBY WAZYC TOTO IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 01:28
        trzeba bylo kretynie wszystko czytac to bylbys na biezaco!
        • Gość: Mina uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:31
          ordynator samanto, na watku o glupich babach jest dwoch facetow, ktorzy maja do
          spolki jedno pracie, co zostalo wykazane w badaniu panelowym. na stol z nimi!!!
          autopsje trza zrobic!!!
          a tamto truchlo do kosza, i tak pewnie o pierscionku nie pamietal!
          • crimen Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! 18.11.01, 01:34
            Protestuję.Ci też wam uciekną i już trzech bezmózgich będzie po świecie
            błądzić:)
            • Gość: ........ Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 01:36
              To ja teraz dopiero zrozumialem dlaczego taliby kobiet do
              szkoly nie wysylaja. Nie ma sensu, wszystko teraz jest jasne.
              Pozdrawiam
              • Gość: Mina Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:42
                • Gość: Mina Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:44
                  no konczymy juz operacje, konczymy, wychodze za kretyna i za chwile slub na
                  innym watku, ino narzeczonego z pierdla wyciagne, ale co to dla mnie. Spieszcie
                  sie, bedzie tez noc poslubna!
                • Gość: ........ Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.sympatico.ca 18.11.01, 01:45
                  Mina, napisz cos, przeciez masz tam troche mozdzku.
                  • Gość: Mina Re: uwaga!!! nowy ciekawy przypadek kliniczny!!! IP: *.turboline.skynet.be 18.11.01, 01:47
                    chodz na watek o slubie! tam zara bedzie serwowany mozdzek z winogronami
    • .karita Re: Mózg lezioxa wazy mniej 18.11.01, 02:30
      leziox lubi wsadzic kij w mrowisko. Facet jest chyba mocno niedopieszczony.
      • Gość: Leziox Re: Mózg lezioxa wazy mniej IP: *.addcom.de 18.11.01, 23:24
        Karina.Gratulacje za całkiem udane studium Lezioxa.Jedyna z ciebie chyba
        inteligentna kobieta na tym forum.Jesteś naprawdę kobietą?
        Co do innych schizofrenicznych wypowiedzi,to można powiedzieć tylko jedno.Wasze
        chore majaczenia,trącące oziębłością płciową i brakiem prawdziwego zaspokojenia
        seksualnego znajdują ujście w takim właśnie gatunku zupełnie debilnych
        grafomańskich wypocin.Z kim wy się kurwa kobiety,zadajecie,że aż do tego
        stopnia jesteście sfrustrowane?Nie znacie klienta,co by wam dobrze cipkę
        wylizał?Z jednej strony wylewanie na faceta wiader pomyj i chęć dokonania
        przyśpieszonej operacji najlepiej na moich jajach i czaszce,z drugiej strony
        chore marzenia o spermie i porządnym,dużym,męskim mięsku.
        I kto tu nie ma mózgu,bando zdegenerowanych,wyposzczonych samic?
        • czort zapraszam na czat 18.11.01, 23:32
          wlez na czat pokoj bialystok badz o 24:00 - czekam
          czort
          • Gość: Leziox Re: zapraszam na czat IP: *.addcom.de 18.11.01, 23:48
            Czort,nie mogę się na żadne czaty zalogować,więc chyba na 24.00 nie zdążę.Nie
            jestem zarejestrowany.Pozdrowienia.
            • czort Re: zapraszam na czat 18.11.01, 23:51
              mozesz, tam nie trzeba sie logowac, ale i tak cie poznam, prowokatorze jeden,
              podsysaczu
        • .karita Re: do odkrywcy Lezioxa 19.11.01, 13:37

wypraszam sobie !!! wcale nie jestem w bandzie zgenerowanych,wyposzczonych samic.
          glupek

• pan-z-listy Re: Mózg kobiety waży mniej 18.11.01, 23:54
      To nie jest chyba problem plci.
      Ale niektore panie starają sie nam za wszelka cene udowodnic, że Leziox ma
      racje.
      No i ten pocieszny Crimen - czeka z utesknieniem, az wreszcie spadną mu resztki
      z pańskiego stołu : samanty i bizona.
      Chłopie (do crimen) popatrz sie w lustro, otrzezwij - ty lgniesz, jak cma do
      ognia.

pozdrawiam wszystkie panie i panów.
      • Gość: samanta1 Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 00:01
        !A o trojkatach slyszales ????Mozesz nam tylko pozazdroscic ,to jest boskie!
        • Gość: Leziox Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.addcom.de 19.11.01, 00:04
          A robi tu ktoś trójkócik?Telefon,adres,ew.cena,szybko.
        • pan-z-listy Re: sam 19.11.01, 00:07
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> !A o trojkatach slyszales ????Mozesz nam tylko pozazdroscic ,to jest boskie!

tak, trzy kabelki, trzy monitory

samanto - na swiecie ta mania internetu i chowanie sie w nim ma swoja medyczna
          nazwe

p.s.: za ile minut przyleci crimen? - bo to jest wasza metoda rozmowy

• crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:06
        Znowu masz jakiś problem żałosny erotomanie.Lepsze resztki z panskiego stołu
        niż nic.Tylko co ty możesz o tym wiedzieć?
        • pan-z-listy Re: a nie "mowilem" sam? 19.11.01, 00:10
          to jest wlasnie ta wasza medotyczna dyskusja - rozpieprzyc w drobiazgi, to co
          wam sie nie podoba
          wypedzic wszystkich, ktorym sie nie podoba wasza"zabawa"
          policz ilu weszlo i zaraz ucieklo z tego forum przez was ?
          Bawcie sie jak chcecie, tylko nie rozpieprzajcie kazdego "prywatnego" watka

• crimen Re: a nie 19.11.01, 00:23
            Nikt przez nas nie uciekł z tego forum.Bądz pewien że do wątku założonego przez
            ciebie nikt z nas się nie pofatyguje.
            • pan-z-listy Re: a nie 19.11.01, 00:30
              crimen napisał(a):

> Nikt przez nas nie uciekł z tego forum.Bądz pewien że do wątku założonego przez
              >
              > ciebie nikt z nas się nie pofatyguje.

taka..tam zpoznania, kretyn-nowy, greta, monika - a ilu zaglada bardzo rzadko, a
              zagladalo czesciej.
              lecicie do wszystkiego jak muchy do miodu - przyklad prowakcji lezioxa - a jak
              potem nie macie argumentow to zarznac
              Inni nawet jak jak z wami sie bawia, to zachowuja pewien umiar, wy niestety nie:
              jest fajny watek dla was - sezam czy smietnik, w ktorej polowce sie miescicie

TO SIE TYCZY TYLKO CIEBIE, SAMANTY I MINY

Milej nocy bohaterowie forum towarzyskiego
              • crimen Re: a nie 19.11.01, 00:39
                Nie znam ludzi.Może dlatego że od 2 miesięcy rozmawiam tylko z Samantą.A za to
                co ci się wełbie roi nie odpowiadam.Miłej nocy bo"ch"aterze.
                • pan-z-listy Re: a nie 19.11.01, 00:44
                  crimen napisał(a):

> Nie znam ludzi.Może dlatego że od 2 miesięcy rozmawiam tylko z Samantą.A za to
                  > co ci się wełbie roi nie odpowiadam.Miłej nocy bo"ch"aterze.

Zmienisz kiedys plyte ?
                  Moze i nie znasz, twoje kotki najpierw narozrabiaja, a potem chowaja sie do
                  twojej budy - a ty wtedy gryziesz i warczysz na kazdego kto chce im
                  slusznie "dolozyc"
                  dobranoc c(spe)rmenie.

• crimen Re: a nie 19.11.01, 01:02
                    Słusznie to ty dostaniesz, zawsze kiedy bedziesz dokuczał Samancie.Wtedy nie ma
                    żadnych zasad.Dobranoc mitomanie.
        • pan-z-listy Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:15
          crimen napisał(a):

> Znowu masz jakiś problem żałosny erotomanie.Lepsze resztki z panskiego stołu
          > niż nic.Tylko co ty możesz o tym wiedzieć?

No dobrze, jeszcze powiedz ze mi dopierdzielisz i idz spac

• crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:24
            To zawsze zdążę.
            • pan-z-listy Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:32
              crimen napisał(a):

> To zawsze zdążę.

zawsze masz glowe pelna rzeczowych argumentow, no to co jeszcze mi powiesz
              • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:41
                Nic.Nie jesteś dla mnie partnerem do dyskusji, ale z przyjemnością cię
                obserwuję, robaczku.
            • czort Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 00:55
              oj, nareszcie panowie sie kloca
              czort
              • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:04
                Brakowało Ci tego?Dzisiaj to tylko delikatna wymiana myśli i wrażen:)))))
                • czort Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:07
                  Troche brakowalo, zawsze weselej, oby tylko nerwy nie daly sie poniesc, bo
                  potem przykro
                  czort
                  nie chcesz pogacac na czacie, jakos smutno tu co?
                  • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:11
                    Jest jeszcze Pomeranka w sąsiednim wątku.Wylosowała mnie:)
                    • czort Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:15
                      ok rozumiem
                      • crimen Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:24
                        No widzisz, już jest wesoło:)Teraz "człowiek o stu twarzach" namierzył Ciebie;)
                  • Gość: Leziox Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.arcor-ip.net 19.11.01, 01:15
                    Czortu jakoś dzisiaj smutno.Co,deprechę masz,czy jaka inna cholera w ciebie
                    wlazła,że ciągniesz na czat,a nikt tam nie przylazi,jak na złość.
                    Czort,gorzały zabrakło dzisiaj,czy nikt nie pogłaskał?
                    • czort Re: Mózg kobiety waży mniej 19.11.01, 01:17
                      napisalam-klam i juz badz kobieta 90 letnia z rzeszowa
                      czekam, placze sie na o wszystkim - do roboty
    • Gość: Randolf Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.11.01, 01:30

Tak,to jest bardzo dow.cipna teoria.
      Jest jednak inny problem.Czlowiek wykorzystuje
      max 4.5-4.7 % swojego mozgu.Ale sa tacy ktorzy
      pracuja na biegu jalowym podobnie jak ich przodkowie
      skaczacy po drzewach.Sa kobiety,ktore wykorzystuja
      wiekszy procent mozgu i wtedy wielu facetom pozostaje
      leczyc kompleksy.Wielu szubrawcow mialo i wielu ma ciezkie
      lby a w srodku to co potocznie nazwany mozgiem,ale jest to sprawa
      ciezaru wlasciwego blota.

randolf
      • czort Re: Mózg kobiety waży mniej 21.11.01, 01:33
        Swiete slowa, spadajcie faceci, ale juz.
        • avalanche Re: Mózg kobiety waży mniej 21.11.01, 01:43
          czort napisał(a):

> Swiete slowa, spadajcie faceci, ale juz.

Kodeks Czorta:

Pkt.1
          Poboznymi zyczeniami Pieklo wybrukowane.
          Pkt.2
          Niedaleko spada Czort od Piekla.
          Pkt.3
          ?

• Gość: Leziox Re: Mózg kobiety waży mniej IP: *.addcom.de 21.11.01, 22:10
            Czort dyskusję wziął i zgasił.
            Czorta się wszyscy boją.
            A kobieta,włączając w to Czorta i tak ma lżejszy mózg.
            Prof.dr.hab.zwycz.Leziox
            • .karita Re: Mózg kobiety waży mniej 21.11.01, 22:19
              no to wysilil swoj wiekszy mozg i podnies dyskusje na poziom profesorski rzecz
              jasna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka