02.05.06, 11:37
Szukam osób urodzonych 17 listopada.Czy są prawdziwymi skorpionami?Tzn.czy
mają tzw."charakterek"
Obserwuj wątek
    • wanielka Re: Skorpion 02.05.06, 12:42
      ja mam urodziny 12 listopada i jestem 100% skorpionicą :)
      pozdrawiam
      • kloss51 Re: Skorpion 03.05.06, 09:05
        Dziękuję za odzew.Co znaczy skorpionica,Skorpiony są super.Mają tylko wadę
        polegającą na tym,że są ogromnie pamiętliwe.otrafią się zemścić po latach.Ale
        są wierne i stałe w swoich poglądach.Pozdrawiam.
        • Gość: ada Re: Skorpion IP: *.demon.nl 03.05.06, 12:04
          uuuuja mam urodziny 20 listopada,jestem pamietliwa,wlasciwie straszny mma
          charakter
          • kloss51 Re: Skorpion 03.05.06, 14:24
            Podaj symbol gg.może sobie pogadamy?Skorpiony to skorpiony.Pozdrawiam
            serdecznie.
        • wano1 Re: Skorpion 29.12.06, 20:16
          cześć skorpionie. Jestem skorpionica całą gęba i nie tylko.Nie oddała bym swojego
          skorpioniego charakterku nikomu, chociaż coś w tym jest,ze skorpion w niebezpiecze
          ństwie zabija się własnym ogonem. Uwielbiam być zjadliwa i złośliwa, a jak się
          komus nie podoba, to żadna strata dla mnie.Ale tak miedzy nami skorpionami, to
          wcale mi się łatwo nie żyje.
          pozdrówka
    • Gość: ada Re: Skorpion IP: *.demon.nl 03.05.06, 12:06
      no,jeetem prawdziwa skorpinica,strasznie pamietliwa,urodziny mam 20
      listopada,wlasciwie mmam styraszny charakter
    • Gość: lobox Re: Skorpion IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 03.05.06, 15:55
      Moja córka urodziła się 17 listopada .W tym roku kończy 9
      lat ,a "charakterek"to ona ma .Typowa skorpionica .
      • Gość: Felicity Re: Skorpion IP: *.polanet.pl 03.05.06, 17:44
        Skoropion z 21 listopada. Wszystko co najlepsze: pamietliwa , złośliwa ,
        mściwa, ambitna ale i lojalna.
        Co prawda moja mam stwerdziła ze z moim charakterem to nie znajde przyjaciól a
        mam jedna przyjaciółke z 09 listopda;)))
        • Gość: :) Re: Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:19
          Coś w tym jest...idę sobie ostatnio z koleżankami,smiejemy się do rozpuku i
          nagle schodzi na daty urodzenia,okazało się ,ze wszystkie jesteśmy skorpionami:)
          Moja najlepsiejsza koleżanka też skorpion.
          • Gość: Skorpionka tez Re: Skorpion IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.05.06, 15:12
            Bardzo to ciekawe. Jestem 18 listopad, mam "charakterek" i to wszystko o co
            posadzaja Skorpiony. Jest mi z tym dobrze. Moj maz, partner i przyjaciel w
            jednej osobie jest 9 listopad. Powiadaja ze dwa Skorpiony w malzenstwie
            niemozliwe ! Skorpiony szukajcie partnerow Skorpiony. Nie bedziecie zalowac.
            • havana06 Re: Skorpion 05.05.06, 16:46
              Tak właśnie jest jak Skorpionka napisała.
              W małżeństwie Skorpion realizuje się naleoiej ze Skorpionem właśnie.
              Potwierdzam to wieloletnimi obserwacjami nie tylko choroskopami(bardziej czy
              mniej powaznymi).
              Skorpiony ze Skorpionami.Boże zachowaj z Lwami!
              pozdrawiam wszystkie Skorpiony z 26 X i pozostałe też!
        • agapimu Re: Skorpion 11.05.06, 12:28
          ja jestem z 21 listopada i jestem straszna
          diablica,wybuchowa,zlosliwa,pamietliwa,msciwa
          ale mam tez dobre strony lubie pomagac ludziom i nie patrze na to ze mi sie
          odwdziecza,placze nad ludzmi jak im zle i chociaz zdazyla mi sie ze za dobre
          serce dostalam kopa to mimo zapewnien ze juz nikomu nic nie dam nikomu nie
          pomoge to i tak dalej to robie trudno"jak ma sie miekkie serce,to trzeba miec i
          twarda d..e":)krzyz panski z tymi skorpionami moj pancio tez jest skorpionem z
          1 listopada:)
    • Gość: IRA Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:47
      Klossie nie znam osób ur.17 listopada,
      ale znam **skorpionów** urodzonych
      w pierwszej dekadzie miesiąca listopada.
      Należą one do osób wiernych i stałych,
      ale tylko w poglądach.......
    • Gość: Vp Re: Skorpion IP: 82.177.97.* 26.06.06, 15:21
      > Szukam osób urodzonych 17 listopada.Czy są prawdziwymi skorpionami?Tzn.czy
      > mają tzw."charakterek"

Trafiony zatopiony! Jestem z 17.listopada 1969. Charakterek - jak najbardziej i
      uwielbiam swój indywidualizm! bpaczek@gazeta.pl
    • martuskam Re: Skorpion 29.06.06, 14:10
      ja-SKORPIONICA Z 11 listopada i charakterek typowy dla nas , czyli : baaaardzo
      pamiętliwa, wierna,złośliwa i faktycznie najlepiej dogaduje sie z innymi
      skorponami.Pozdrawiam wszystkie jadliwe skorpionki.
      • elle16 Re: Skorpion 29.06.06, 15:49
        Oboje z mężem jesteśmy z 16 listopada. Jak się kłócimy to wióry lecą, a jak inne
        rzeczy ... to też Bardzo namietnie
      • zoomka_06 Re: Skorpion 15.09.06, 20:28
        a te cztery jedyneczki to już w ogóle super kombinacja - wiem coś o tym! :-)
        pozdrawiam zjadliwie! :-)
      • Gość: Danka Re: Skorpion IP: *.chello.pl 23.10.06, 21:05
        Ja też jestem z 11 listopada!!!! Ale raczej jestem łagodna osóbką. Jedynie ta
        cholerna zazdrość, która we mnie tkwi ;)
    • Gość: lara i pucuś Re: Skorpion IP: *.broadband.pl 01.07.06, 19:17
      och.. skorpion..AJ!!!!!!!!!!!11 najgorszy znak musze przyznac..bo... heh..
      niewazne.. POZDRAWIAM!! no..
      • lambda100 Re: Skorpion 02.07.06, 08:08
        jak najgorszy?Najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja mam urodziny 12
        listopada-jestem msciwa,pamietliwa,falszywa.a podkladanie komus nogi mam
        opanowane do perfekcji.pozdrawiam
        • lambda100 Re: Skorpion 02.07.06, 08:11
          mam tez kolezanke urodzona tego samego dnia co ja,ale to co widze to ma ona
          zupelnie inny charakter niz ja.
          • Gość: 31 pazdziernika Re: Skorpion IP: *.bb.online.no 03.11.06, 21:26
            Zgadza sie, skorpion skorpionowi nie rowny, zalezy od godziny urodzenia i
            ustawienia planet, czyli ascendentant. mam kolezanke urodzona tego samego dnia,
            miesiaca i roku, ale kilka godzin wczesniej - mimo, ze obie jestesmy
            skorpionami, to bardzo rozne. Ja jestem ambitna, wierna i namietna, ale nic we
            mnie nie ma ze zlosliwosci, drapieznosci czy podlosci - to mowi moj maz. Nigdy
            nikomu nie zaszkodzilam, natomiast wielu ludziom pomoglam. Znak zodiaku to nie
            wyrok, wyluzujcie dziewczyny! jedno moge dodac na pocieszenie: kiedy kobieta
            skorpion wybiera partnera, to jest on wyjatkowy, my sie nie zadowolimy byle
            czym.Czy nie tak?
    • Gość: 17.11. Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:58
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=30506922
      • skorpionica11 Re: Skorpiony zapraszam na moje forum 09.07.06, 11:29
        Urodzeni spod znaku skorpiona :))

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40669
        • skorpionica11 Re: Skorpiony zapraszam na moje forum 09.07.06, 11:39
          dodam ze skorpiony sa zlosliwe ,pamietliwe,daze po trupach do celu,wierne, nie
          kochliwe , wygadane ,sa towarzyskie ale do czasu ,
          facet skorpion a kobita to 2 rózne charaktery faceci to bardziej takie "ciotki"
          poznalam kilka osob spod tego samego znaku i zabardzo sie nie polubilismy no
          moze byla jedna znajoma z która mozna w miare normalanie gadac,tez jak bylam
          nastolatka to spotykalam sie chlopakiem-skorpionem ale dla mnie byl za cichyi
          niesmialy
          • Gość: max Re: Skorpiony zapraszam na moje forum IP: *.devs.futuro.pl 14.07.06, 21:37
            Trzebabylo isc do lozka ze skorpionem...
    • Gość: nuun Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:37
      o, to ja 17.11. ponoć "charakterku" mnie nie brakuje, czasem usłysze od kogoś,
      że jestem skorpion stuprocentowy, pfff- w tym własnie cały urok ;)
      • ray7 Re: Skorpion 20.09.06, 13:05
        No to moze dla odmiany co powiecie o skorpionach z 24.10? Ktos kiedys mi powiedzial ze "poczatkowi" skorpionie sa zupelnie inni od tych z listopada...
    • Gość: lea47 Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:26
      ja jestem skorpionicą z 2o list, to prawie koniec dekady ale mam naprawde
      właściwy skorpionom charakterek, sama czasami sie dziwie że w najmniej
      spodziewanym momencie potrafie pokazać owe pazurki...Znam też dwie osoby z 17-
      typowe skorpiony...czyli do rany przyłóż, tylko jak im nadepniesz na odcisk-
      uciekaj
      • klotylda78 Re: Skorpion 16.11.06, 18:14
        ja rowniez jestem skorpionem - 10 listopad!
        zlosliwa, pamietliwa, wierna w uczuciach i charakterek mam! skorpiony zawsze
        gora w lozku :0)
        • ewa1611 Re: Skorpion 13.12.06, 21:25
          Jestem typowym Skorpionem, 16.11. Przez 5 lat technikum dzieliłam ławkę z dziewczyną starszą o kilka godzin.Mój były Teść,jego młodsza Siostra i Matka-16.11,mam czworo przyjaciół z tego dnia starszych o rok..
          • goch_a20 Re: Skorpion 27.12.06, 21:23
            31.10 typowy skorpion lepeij nie draznic. nie dogaduje sie wg z blizniakiem a
            partner blizniak to tragedia :)
            • ewa1611 Re: Skorpion 29.12.06, 17:24
              mój ex-mąż to baran,udany zwiazek bez szans.Od 3 lat jestem ze skorpionem /28.10/ i jest ok.
    • wano1 Re: Skorpion 29.12.06, 20:10
      witaj Skorpionie.Ja jestem z 14 listopada i znam jeszcze 3 osoby tez z 14
      listopada.Charakterek mam, nie daj Boże.Współżycie,ze mną pod jednym dachem
      to prawdziwe piekiełko.Ale, to najciekawszy znak, jaki znam i za nic bym się nie
      zamieniła na zaden inny. Pozdrawiam Cię Skorpionie. Skorpionica
    • lena510 Re: Skorpion 01.01.07, 12:13
      SKORPIONY SA INDYWIDUALISTAMI. NIE NADAJĄ SIĘ NA RELACJĘ- CHYBA ŻE Z SEXUALNIE
      ROZBUDZONYM RAKIEM... SĄ TEŻ ŚWIETNYMI SZEFAMI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka