kloss51 02.05.06, 11:37 Szukam osób urodzonych 17 listopada.Czy są prawdziwymi skorpionami?Tzn.czy mają tzw."charakterek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanielka Re: Skorpion 02.05.06, 12:42 ja mam urodziny 12 listopada i jestem 100% skorpionicą :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kloss51 Re: Skorpion 03.05.06, 09:05 Dziękuję za odzew.Co znaczy skorpionica,Skorpiony są super.Mają tylko wadę polegającą na tym,że są ogromnie pamiętliwe.otrafią się zemścić po latach.Ale są wierne i stałe w swoich poglądach.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ada Re: Skorpion IP: *.demon.nl 03.05.06, 12:04 uuuuja mam urodziny 20 listopada,jestem pamietliwa,wlasciwie straszny mma charakter Odpowiedz Link Zgłoś
kloss51 Re: Skorpion 03.05.06, 14:24 Podaj symbol gg.może sobie pogadamy?Skorpiony to skorpiony.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
wano1 Re: Skorpion 29.12.06, 20:16 cześć skorpionie. Jestem skorpionica całą gęba i nie tylko.Nie oddała bym swojego skorpioniego charakterku nikomu, chociaż coś w tym jest,ze skorpion w niebezpiecze ństwie zabija się własnym ogonem. Uwielbiam być zjadliwa i złośliwa, a jak się komus nie podoba, to żadna strata dla mnie.Ale tak miedzy nami skorpionami, to wcale mi się łatwo nie żyje. pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ada Re: Skorpion IP: *.demon.nl 03.05.06, 12:06 no,jeetem prawdziwa skorpinica,strasznie pamietliwa,urodziny mam 20 listopada,wlasciwie mmam styraszny charakter Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lobox Re: Skorpion IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 03.05.06, 15:55 Moja córka urodziła się 17 listopada .W tym roku kończy 9 lat ,a "charakterek"to ona ma .Typowa skorpionica . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Felicity Re: Skorpion IP: *.polanet.pl 03.05.06, 17:44 Skoropion z 21 listopada. Wszystko co najlepsze: pamietliwa , złośliwa , mściwa, ambitna ale i lojalna. Co prawda moja mam stwerdziła ze z moim charakterem to nie znajde przyjaciól a mam jedna przyjaciółke z 09 listopda;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: Skorpion IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:19 Coś w tym jest...idę sobie ostatnio z koleżankami,smiejemy się do rozpuku i nagle schodzi na daty urodzenia,okazało się ,ze wszystkie jesteśmy skorpionami:) Moja najlepsiejsza koleżanka też skorpion. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skorpionka tez Re: Skorpion IP: *.nsw.bigpond.net.au 05.05.06, 15:12 Bardzo to ciekawe. Jestem 18 listopad, mam "charakterek" i to wszystko o co posadzaja Skorpiony. Jest mi z tym dobrze. Moj maz, partner i przyjaciel w jednej osobie jest 9 listopad. Powiadaja ze dwa Skorpiony w malzenstwie niemozliwe ! Skorpiony szukajcie partnerow Skorpiony. Nie bedziecie zalowac. Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: Skorpion 05.05.06, 16:46 Tak właśnie jest jak Skorpionka napisała. W małżeństwie Skorpion realizuje się naleoiej ze Skorpionem właśnie. Potwierdzam to wieloletnimi obserwacjami nie tylko choroskopami(bardziej czy mniej powaznymi). Skorpiony ze Skorpionami.Boże zachowaj z Lwami! pozdrawiam wszystkie Skorpiony z 26 X i pozostałe też! Odpowiedz Link Zgłoś
agapimu Re: Skorpion 11.05.06, 12:28 ja jestem z 21 listopada i jestem straszna diablica,wybuchowa,zlosliwa,pamietliwa,msciwa ale mam tez dobre strony lubie pomagac ludziom i nie patrze na to ze mi sie odwdziecza,placze nad ludzmi jak im zle i chociaz zdazyla mi sie ze za dobre serce dostalam kopa to mimo zapewnien ze juz nikomu nic nie dam nikomu nie pomoge to i tak dalej to robie trudno"jak ma sie miekkie serce,to trzeba miec i twarda d..e":)krzyz panski z tymi skorpionami moj pancio tez jest skorpionem z 1 listopada:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: IRA Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 08:47 Klossie nie znam osób ur.17 listopada, ale znam **skorpionów** urodzonych w pierwszej dekadzie miesiąca listopada. Należą one do osób wiernych i stałych, ale tylko w poglądach....... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Vp Re: Skorpion IP: 82.177.97.* 26.06.06, 15:21 > Szukam osób urodzonych 17 listopada.Czy są prawdziwymi skorpionami?Tzn.czy > mają tzw."charakterek" Trafiony zatopiony! Jestem z 17.listopada 1969. Charakterek - jak najbardziej i uwielbiam swój indywidualizm! bpaczek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
martuskam Re: Skorpion 29.06.06, 14:10 ja-SKORPIONICA Z 11 listopada i charakterek typowy dla nas , czyli : baaaardzo pamiętliwa, wierna,złośliwa i faktycznie najlepiej dogaduje sie z innymi skorponami.Pozdrawiam wszystkie jadliwe skorpionki. Odpowiedz Link Zgłoś
elle16 Re: Skorpion 29.06.06, 15:49 Oboje z mężem jesteśmy z 16 listopada. Jak się kłócimy to wióry lecą, a jak inne rzeczy ... to też Bardzo namietnie Odpowiedz Link Zgłoś
zoomka_06 Re: Skorpion 15.09.06, 20:28 a te cztery jedyneczki to już w ogóle super kombinacja - wiem coś o tym! :-) pozdrawiam zjadliwie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Danka Re: Skorpion IP: *.chello.pl 23.10.06, 21:05 Ja też jestem z 11 listopada!!!! Ale raczej jestem łagodna osóbką. Jedynie ta cholerna zazdrość, która we mnie tkwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lara i pucuś Re: Skorpion IP: *.broadband.pl 01.07.06, 19:17 och.. skorpion..AJ!!!!!!!!!!!11 najgorszy znak musze przyznac..bo... heh.. niewazne.. POZDRAWIAM!! no.. Odpowiedz Link Zgłoś
lambda100 Re: Skorpion 02.07.06, 08:08 jak najgorszy?Najlepszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja mam urodziny 12 listopada-jestem msciwa,pamietliwa,falszywa.a podkladanie komus nogi mam opanowane do perfekcji.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lambda100 Re: Skorpion 02.07.06, 08:11 mam tez kolezanke urodzona tego samego dnia co ja,ale to co widze to ma ona zupelnie inny charakter niz ja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 31 pazdziernika Re: Skorpion IP: *.bb.online.no 03.11.06, 21:26 Zgadza sie, skorpion skorpionowi nie rowny, zalezy od godziny urodzenia i ustawienia planet, czyli ascendentant. mam kolezanke urodzona tego samego dnia, miesiaca i roku, ale kilka godzin wczesniej - mimo, ze obie jestesmy skorpionami, to bardzo rozne. Ja jestem ambitna, wierna i namietna, ale nic we mnie nie ma ze zlosliwosci, drapieznosci czy podlosci - to mowi moj maz. Nigdy nikomu nie zaszkodzilam, natomiast wielu ludziom pomoglam. Znak zodiaku to nie wyrok, wyluzujcie dziewczyny! jedno moge dodac na pocieszenie: kiedy kobieta skorpion wybiera partnera, to jest on wyjatkowy, my sie nie zadowolimy byle czym.Czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 17.11. Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 09:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=30506922 Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Skorpiony zapraszam na moje forum 09.07.06, 11:29 Urodzeni spod znaku skorpiona :)) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40669 Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Skorpiony zapraszam na moje forum 09.07.06, 11:39 dodam ze skorpiony sa zlosliwe ,pamietliwe,daze po trupach do celu,wierne, nie kochliwe , wygadane ,sa towarzyskie ale do czasu , facet skorpion a kobita to 2 rózne charaktery faceci to bardziej takie "ciotki" poznalam kilka osob spod tego samego znaku i zabardzo sie nie polubilismy no moze byla jedna znajoma z która mozna w miare normalanie gadac,tez jak bylam nastolatka to spotykalam sie chlopakiem-skorpionem ale dla mnie byl za cichyi niesmialy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: max Re: Skorpiony zapraszam na moje forum IP: *.devs.futuro.pl 14.07.06, 21:37 Trzebabylo isc do lozka ze skorpionem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nuun Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 08:37 o, to ja 17.11. ponoć "charakterku" mnie nie brakuje, czasem usłysze od kogoś, że jestem skorpion stuprocentowy, pfff- w tym własnie cały urok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ray7 Re: Skorpion 20.09.06, 13:05 No to moze dla odmiany co powiecie o skorpionach z 24.10? Ktos kiedys mi powiedzial ze "poczatkowi" skorpionie sa zupelnie inni od tych z listopada... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lea47 Re: Skorpion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 19:26 ja jestem skorpionicą z 2o list, to prawie koniec dekady ale mam naprawde właściwy skorpionom charakterek, sama czasami sie dziwie że w najmniej spodziewanym momencie potrafie pokazać owe pazurki...Znam też dwie osoby z 17- typowe skorpiony...czyli do rany przyłóż, tylko jak im nadepniesz na odcisk- uciekaj Odpowiedz Link Zgłoś
klotylda78 Re: Skorpion 16.11.06, 18:14 ja rowniez jestem skorpionem - 10 listopad! zlosliwa, pamietliwa, wierna w uczuciach i charakterek mam! skorpiony zawsze gora w lozku :0) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1611 Re: Skorpion 13.12.06, 21:25 Jestem typowym Skorpionem, 16.11. Przez 5 lat technikum dzieliłam ławkę z dziewczyną starszą o kilka godzin.Mój były Teść,jego młodsza Siostra i Matka-16.11,mam czworo przyjaciół z tego dnia starszych o rok.. Odpowiedz Link Zgłoś
goch_a20 Re: Skorpion 27.12.06, 21:23 31.10 typowy skorpion lepeij nie draznic. nie dogaduje sie wg z blizniakiem a partner blizniak to tragedia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1611 Re: Skorpion 29.12.06, 17:24 mój ex-mąż to baran,udany zwiazek bez szans.Od 3 lat jestem ze skorpionem /28.10/ i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wano1 Re: Skorpion 29.12.06, 20:10 witaj Skorpionie.Ja jestem z 14 listopada i znam jeszcze 3 osoby tez z 14 listopada.Charakterek mam, nie daj Boże.Współżycie,ze mną pod jednym dachem to prawdziwe piekiełko.Ale, to najciekawszy znak, jaki znam i za nic bym się nie zamieniła na zaden inny. Pozdrawiam Cię Skorpionie. Skorpionica Odpowiedz Link Zgłoś
lena510 Re: Skorpion 01.01.07, 12:13 SKORPIONY SA INDYWIDUALISTAMI. NIE NADAJĄ SIĘ NA RELACJĘ- CHYBA ŻE Z SEXUALNIE ROZBUDZONYM RAKIEM... SĄ TEŻ ŚWIETNYMI SZEFAMI. Odpowiedz Link Zgłoś