dziewice 07.01.07, 15:59 polujace w nocy siedzace tuz obok gdy pracuje nie dajace sie pogladac i ogolnie zblizyc ale ich wdziek lubie najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: czarne kocice 07.01.07, 18:10 Wszystkie kocice są fajne. Kocury dla odmiany też. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: czarne kocice 07.01.07, 20:00 Chciałabym koteczka granatowo brązowego w dowolne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: czarne kocice 09.01.07, 18:04 Zebry nie chcę, bo zebry są koniowate, czyli tak trochę psowate. Wolę kota brązowo - niebieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: czarne kocice 24.01.07, 20:44 Nie lubię tego białego, mokrego za oknem, ale dziś widziałam ślady kocich łapek odbite w śniegu :) Słodkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: czarne kocice 17.01.07, 01:03 mam niewątpliwą przyjemność mieszkać z czrną kotką:) najbardziej lubię gdy towarzyszy mi np. w praniu i na jej mordce maluje się zdziwienie "co też ona wyprawia":) Odpowiedz Link Zgłoś
0yotte Re: czarne kocice 24.01.07, 10:40 czarny kot czy kociczka, wszystko jedno, ale jest w nich jakas tajemnica. I to mi się najbardziej podoba. Gdy taki "duch" przemyka przez ogród nie wiadomo skąd i dokąd... Odpowiedz Link Zgłoś