14.04.03, 21:35
Czy Ty juz spisz?
Obserwuj wątek
    • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 21:36
      kto o tej godzinie śpi:))))))))))))))))))))))))
      • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 21:45
        ja wiem kto- doswiadczylem tego i wcale nie wymawiam :o)
        • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 21:47
          opowiedz o tym wszystkim:)

ps. czy ktoś wie gdzie jest moja chrzestnica dziewcynka?
          • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 21:50
            Poczekaj- zanim zaczniemy rozmawiac 3 zaszdnicze kwestie:
            Jai byl Twoj poprzedni nick
            dlaczego nie rozmawialas ze mna chociaz Cie podrywalem
            i czy po dzisiejszej wymianie zdan znow uciekniesz?
            • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:04
              przepraszam bardzo kiedy mnie podrywałeś??
              ja czegoś nie rozumiem w Twoim stylu "podrywania"
              bywam tutaj tylko wtedy kiedy mam chwilkę czasu, miła stronka chociaz nie moje
              klimaty...
              chociaż przyznam czasami jest tutaj nawet miło...
              • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:08
                Skoro nie pamietasz, to juz jest to niewazne...
                • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:10
                  Zawsze możesz zacząć podrywać Megan od nowa :)
                  • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:15
                    Wywolalem Cie? :o))

A Megan zap[omnialem powiedziec zem zakochnyb na zaboj :)
                    • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:16
                      a Megan się z tego powodu nie zabije...
                      chyba;))
                      • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:18
                        mam nadzieje, ze to zrozumie :o))
                    • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:17
                      Zapomniałeś też dodać, że trwać to będzie aż do następnego zakochania :)
                      • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:19
                        no to chłopak przepadł:))
                        • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:20
                          Ona klamie- poiewaz wie, ze kocham tylko ja!
                          • Gość: Noa1229 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:21
                            Picu picu na księżycu :)
                            • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:31
                              Isia...
                      • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:19
                        Isia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:20
                          jaka Isia??
                          bozze pogubiłam się!!!!!!
                          • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:21
                            Noa to Isia- nie przejmuj sie :)
                            • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:22
                              aha
                              a Isia to kto ;)
                              • Gość: leziox Re: Noa 129 IP: *.arcor-ip.net 14.04.03, 22:27
                                Co wy tu o miłości pieprzyta,co?
                                w końcu i tak chodzi tylko o hormony oraz dymanko.
                                Miłość to dodatek dla paranoików.
                                • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:34
                                  Lezio a o tej godzinie już nie dymasz ??
                            • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:23
                              Nie przejumj się - Mario ma wielkie serce, starczy miejsca i dla Ciebie, i dla
                              nich :)
                              • megan_vonberger Re: Noa 129 14.04.03, 22:25
                                aha...
                                wielkie serce ma chłopak...
                                ale po jego postach róznie można myśleć...
                                • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:28
                                  Nie myśl, tylko czuj - a poczujesz Maria.
                                  :)
                                  • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:38
                                    Jeszcze jedno zdanie i znow zadzwonie!!! Ja Cibie kocham wiec mnie nie swataj!
                                    • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:40
                                      Sam się swatasz, gdzie popadnie :)
                                      Chciałam tylko pomóc...
                                      • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:41
                                        Przesadzasz- swatam sie tylko na Saskiej Kepie:o)
                                        • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:43
                                          Saska Kępa?? A gdzie to jest??
                                          Kobieta jest bliżej :)
                                          • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 22:49
                                            Kobieta taka jak Ty? Zreszta- masz tez swego budowlanca. Koresp[ondujesz z nim
                                            prywatnie... a wiesz ze ja mam serwera... Isia- nie drocz nie... prosze
                                            • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 22:52
                                              A Ty masz swoją "czarnulkę28" i też z nią korespondujesz prywatnie. I nie
                                              tylko z nią. Każdy koresponduje, z kim chce, ale ja nie wycieram sobie ust
                                              słowem "kocham" co pięć minut.
                                              • mario2 Re: Noa 129 14.04.03, 23:01
                                                Gowno prawda!! kim jest czarnulka 28? Ja koresponduje tylko jako Mario!!! Isia-
                                                wkurzasz mnie!
                                                • Gość: Noa129 Re: Noa 129 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:07
                                                  Kobieta jest blisko. Idź, i poczytaj sobie, bo dawno Cię tam nie było. Ona
                                                  sama sie tym chwali :) Nie potrzeba do tego specjalnych przeszpiegów z
                                                  wykorzystaniem dostępu do serwera "po znajomości".
                                          • megan_vonberger brazylijski... 14.04.03, 23:05
                                            serial
                                            odcinek I
                                            don juan kontra maria estella
                                            ;))))
                                            • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:09
                                              Dokładnie!
                                              Brawo, Megan, za spostrzegawczość :))
                                              • megan_vonberger Re: brazylijski... 14.04.03, 23:12
                                                nie chciałam nikogo urazić...
                                                • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:15
                                                  Wcale nie uraziłaś. To naprawdę opera mydlana, tylko jakoś nie może wymydlić
                                                  się do końca, mimo, że to nie 1-szy odcinek, tylko 628 co najmniej. Już dawno
                                                  straciłam rachubę :))
                                                • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:16
                                                  Czy was baby cycki bola? Przeciez... ale i tak nikt nie wierzy ze to nie ja. A
                                                  ja kocham tylko Maryjke...
                                                  • megan_vonberger Re: brazylijski... 14.04.03, 23:19
                                                    co Ty chcesz od naszych cycek, co???:))))
                                                    co nie TY!!!???
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:24
                                                    Nie Twoj- nie przeceniaj sie!
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:21
                                                    Mario, przestań, bo pęknę ze śmiechu. Jasne, że to nie Ty, to Święty Mikołaj.
                                                    Zapomniał wrócić po Bożym Narodzeniu do Laponii. :))
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:26
                                                    Po starej znajomosci- powiedz mi o kogo Ci chodzi? Isia- jak pisze na kobiecie
                                                    to tylko jako Mraio! Chcesz mnie do szewskiej passji doprowadzic? Albo
                                                    zadzwonie :o)
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:28
                                                    Mam Ci powiedzieć przez telefon, z kim korespondujesz? Nie no, przecież takie
                                                    rzeczy to sam chyba wiesz najlepiej :))
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:29
                                                    kurde
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:32
                                                    No i jak, już wiesz wszystko?
                                                    Ktoś do mnie dzwonił, ale to chyba nie Ty??
                                                    :))
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:37
                                                    Wiem i przeczytaj dementi tej konfabulacji
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:40
                                                    Przeczytałam. To jak, zostaniecie kochankami, czy nie?
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:42
                                                    Nie- ale przyjaciolmi- niewykluczone!
                                                    Czy ja Cie pytam czy sypiasz z budowlancem?
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:47
                                                    Sam napisałeś, że miałbys może chęć, by została Twoją kochanką. Tylko
                                                    zapytałam, czy Ci nie przeszło, opierając się na Twoim tekście. Napisałeś już
                                                    do niej milutkie sprostowanie?? Ja bym to zrobiła, bo babka może Ci czmychnąć
                                                    sprzed nosa. Gratuluję wyboru, w każdym razie. Temperamentna kobietka :))
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:50
                                                    Babka jest charakterna, to fakt. ale zamezna. Nie moge wiecej powiedziec, bo
                                                    jestem zwiazany prywatna tajemnica. W kazdym razie to tylko znajomosc
                                                    wirtualna. Nie wiem czy wiesz o czym mowie... Jak kocham tylko Ciebie
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:53
                                                    Rozwodzi się właśnie, albo myśli o tym??
                                                    Czy moze mąż Ci nie przeszkadza?
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.03, 23:55
                                                    Wycofuję pytania. To Wasze prywatne sprawy :)
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 14.04.03, 23:57
                                                    Nie Isiu- takie same prywatne ... a zreszta. Mowilem juz- kocham tylko
                                                    Ciebie :o)
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 00:00
                                                    Oj, Mario, Mario...
                                                    Kiedy Ty dorośniesz??
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 15.04.03, 00:01
                                                    Jak bede na zawsze z Toba. Moze wtedy mi sie uda :)
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 00:04
                                                    Chyba nie, chociaż kiedyś naprawdę w to wierzyłam.
                                                    Baw się dobrze.
                                                    Dobranoc.
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 15.04.03, 00:08
                                                    Dobrze to ja sie bawie tylko z Toba. Poza tym ja naprawde w to caly czas
                                                    WIERZE! W to o czym dzis mowilem przez tel. Czekam na @
                                                  • Gość: Noa129 Re: brazylijski... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 00:11
                                                    Ale chyba nie ode mnie??
                                                    Biedny, zapomniałam, że nikt do Ciebie nie pisze i masz cały czas pustą
                                                    skrzynkę :o))
                                                  • mario2 Re: brazylijski... 15.04.03, 00:15
                                                    A od kogo-m wredziaro? Jasne ze od Ciebie! Tylko Twoje maile sie licza i Tylko
                                                    Twoje sa tak bardzo oczekiwane! kocham Cie

Dobranoc Isiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka