rozmowy_kontrolowane 23.04.07, 08:50 Oglądaliście? IMHO KJ wypadła rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dragon_fruit Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:02 może być (znowu ta premiera) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:12 Talent sam się obroni :)) Dawno się tak nie uśmiałam, jak wczoraj :)) Nie wiedzieć, kto zacz Maserak i Kochanek??? Łomatko. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:15 Rozchorowałam się wczoraj na jakieś paskudne przeziębienie, ale po obejrzeniu KW i Krystyny od razu mi się polepszyło. Wybaczyłam jej nawet to, że się sprzedała do Eurobanku:D Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:33 rozmowy_kontrolowane napisała: > Rozchorowałam się wczoraj na jakieś paskudne przeziębienie, ale po obejrzeniu K > W > i Krystyny od razu mi się polepszyło. > Wybaczyłam jej nawet to, że się sprzedała do Eurobanku:D czemu zaraz sprzedala? od tego jest aktorka, zeby grac wcale nie uwazam aby granie w reklamach bylo uwlaczajace... szczegolnie w takich... byla wczoraj znakomita i to, ze nie wie kto to Maserak czy Kochanek uswiadomilo mi, ze strasznie wszyscy ulegamy tej medialnej papce, zachwycamy sie - lub nie - gwiazdami jednego sezonu... i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:50 Krystyna Janda przez szereg długich lat nie ulegała modzie na aktorów w reklamach. Udawało jej się żyć bez dodatkowej kasy z reklam właśnie. Nie namawiała do kupowania odkurzaczy, odświeżaczy powietrza, płytek w Castoramie czy innych takich. "Aktorka jest od tego, żeby grać w filmach czy teatrze, nie w reklamach"- tak kiedyś sama Janda powiedziała. Ale rozumiem ją- potrzebuje pieniędzy na teatr, zagrała w świetnej reklamie. Generalnie jest cudownie ujmująca. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 09:55 przed laty, po nakreceniu filmu Pestka zagrala w reklamie samochodu Renault Megane, powiazane to bylo zreszta z promocja filmu reklama banku nie jest, wiec jej pierwsza reklama ani druga po drodze byla jeszcze reklama srodkow na gardlo Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 10:24 Tak, pamiętam tamte reklamy. Najwyraźniej potrzebowała kasy, dla prestiżu chyba tego nie zrobiła;) Niemniej jednak- jest wyjątkowym zjawiskiem, nie lansuje się na bankietach, nie fotografuje z Olą Kwaśniewską, nie ma jej na promocjach i prezentacjach. Jestem pewna, ze nie zna Eli Jędrzejewskiej, znanej lanserki:D Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 10:36 tak krotko mowiac - ma klase to tak rzadka cecha u ludzi z jej srodowiska ale jest u aktorow z jej pokolenia u modych - prawie nie spotykana Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 10:46 a ja o drugim gościu chcialam, a raczej o Kubie. Skoro juz kogos zaprasza to mogłby przynajmniej nazwisko prawidłowo wypowiedziec, jesli nie przez grzecznosc i szacunek dla goscia to chociazby z redaktorskiego obowiązku. Do tej pory nie wiem po co zaprosił Żorę, bo chyba nie po to, żeby z nim porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 16:59 Pierwszy raz w sumie odważyłam się to obejrzeć. Chyba obejrzę i drugi... Ale najbardziej załamał mnie tekst Kuby, po tym jak Janda mówiła coś o swoich ok. 18 letnich synach. Palnął, że to jego poklenie. No sorry, chyba moje, koleś jest w wieku moich rodziców, a wozi się jak 20 latek. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 18:27 rozmowy_kontrolowane napisała: > Tak, pamiętam tamte reklamy. > Najwyraźniej potrzebowała kasy, dla prestiżu chyba tego nie zrobiła;) > Niemniej jednak- jest wyjątkowym zjawiskiem, nie lansuje się na bankietach, nie > fotografuje z Olą Kwaśniewską, nie ma jej na promocjach i prezentacjach. Jestem > pewna, ze nie zna Eli Jędrzejewskiej, znanej lanserki:D Nie obrażaj Eli Jędrzejewskiej;) już zostało kiedyś ustalone, że Ela to vip i " wielka gwiazda polskiego kina i teatru" a Janda jej może buty czyścić;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 19:30 rosa.rosa napisała: > Nie obrażaj Eli Jędrzejewskiej;) już zostało kiedyś ustalone, że Ela to vip i " > > wielka gwiazda polskiego kina i teatru" a Janda jej może buty czyścić;) A któż to ustalił, ze Ela taka wielka gwiazda?! Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: Krystyna Janda u Kuby 23.04.07, 19:40 Nie pamiętasz zbytów z Elutką na forum telewizja i jej " felietonu" poświęconego Wiesi ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=56787638&a=56787638 Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Krystyna Janda u Kuby 24.04.07, 19:13 Ona taka gwiazda, jak i felietonistka... ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_salonowyy Re: Krystyna Janda u Kuby 24.04.07, 19:17 Choć miałem przyjemność z tylko jednym felietonem, podzielam Twoje zdanie. Kiepskiej jakości jest to gwiazda :/. Odpowiedz Link Zgłoś