Gość: Rayoff IP: 192.168.15.* 29.11.01, 16:05 A co. Jak nikt mnie tak nie woła to sam się zawołam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lala Re: Rayoff Kochanie IP: 198.155.189.* 29.11.01, 16:19 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > A co. Jak nikt mnie tak nie woła to sam się zawołam :) Rayoff, sloneczko jedyne...misiaczku najslodszy, cukiereczku najmilszy, potworze niedoszly.... moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Rayoff Kochanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:36 Lala, słoneczko moje i piękności :) Ślicznie i w ogóle suuuuper :) Buziak! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Rayoff Kochanie 29.11.01, 21:24 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > A co. Jak nikt mnie tak nie woła to sam się zawołam :) To Rayoffie nie jestes sam z tym problemem ;o))) Mnie tez nikt tak nie wola, wiec jesli mozna skorzystac z Twojej goscinnosci to przycupne na chwilke a krzykne: Zoooosiuuuuuu! Zoooooooosiuuuuuuuu kochanaaaaa! Gdzie jeeeeeesssstees !!!! ? A ja na to: Jak kto gdzie? Tu, u Rayoffa w goscinie... ;o))) zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Zosiu Kochanie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:39 No i jak Cie nikt nie wola, jak ja Cie wolam :) Pozdrowka! Odpowiedz Link Zgłoś