wydrwiwdowigrosz 30.03.13, 14:21 Kocham was. I chuj! Nawet nie wiecie, jak ważne było dla mnie wasze pozornie nic nie znaczące wsparcie. I tak wszyscy pójdziemy do piachu, ale dzięki wam ja pójdę uśmiechnięty, i chuj w oko kostusze ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gat45 Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 14:41 Nigdy nie wiadomo, komu pierwszemu pisane, że tak się oryginalnie wyrażę. Uśmiechajmy się wszyscy. Na wszelki wypadek. A dzisiaj ja Ci ślę taki do drugich trzonowych, albowiem zęby to jest to, co się moim rodzicom najlepiej udało w trakcie tworzenia mi. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Czeci jessssssssss tu ! Odpowiedz Link
czan-dra Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 14:53 Zrob tak jak ja, postanowilem zyc wiecznie, i jak na razie calkiem niezle mi idzie. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 15:03 co Ja Ci tu będę pisała www.grapheine.com/bombaytv/movie-pl-f3d52afe8ef56695917959b2aa34895c.html Odpowiedz Link
gat45 Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 16:32 No coś ty, ona się tyko ostrzygła na króciutko Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 16:53 Foch! Gupieście i się nie znacie. Futro zdjęłam dla Czeciego i w ten sposób z Kocicy ubranej zrobiła się Kocica naga czyli po striptizie, jak u tego, co mu rozum śpi. Nawet goło jest mi wesoło z powodu powrotu onego i nadal płonę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 18:01 A Ty jesteś gupia i masz wszy, o! Płoń intensywniej, bo u mnie nic a nic śnieg nie topnieje. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 18:08 Jak mogę mieć wszy jakem golusieńka i wydepilowana na glanc! Ja płonę wybiórczo i we wnętrzach, bo jakbym poszła taka nagutka na mróz to bym ani chybi zamarzła i co byście beze mnie zrobili ha!? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 18:43 Jaka tam wydepilowana, kiedy cętki widać! Co? Zabilibyśmy się na śmierć znowu. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 19:27 Jakie cętki, jakie cętki? Czy ja jentyk jestem? To są zmarszczki, pani droga, zmarszczone zmarszczki, co to mi się porobiły z tęsknoty za Czecim. Gdzie Ty tam cętki widzisz? Ja po prostu nie rozumiem, jak można aż tak kocicę postponować przy wielkiej sobocie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wątek lyryczny 30.03.13, 19:43 Za długo się pławiłaś w dżakuzie, że łapki vel rączki też masz w zmarszczonych zmarszczkach całe? Idę robić moją słynną bezpretensjonalną i prostą jak budowa cepa sałatkę jajeczną. Piszę zatem krótko: Wy szedłama za jentaa. Cze! Odpowiedz Link
gat45 Orkiestra - tusz !!!! 30.03.13, 15:08 Pozwól, że Ci zadedykuję świeżutko zniesiony (w charakterze jaja-niepodzianki) przez Damę hymn FzD. Damo, Olgo - wybaczcie Gatu, ale Gat sam nie umie swej radości odpowiednio wyrazić i musi sięgnąć po cudze Gdy los cię rzuci gdzieś w daleki świat, Gdy zgubisz szczęście swe i poznasz życia smak, Zatęsknisz do rodzinnych stron I wrócisz tu, wrócisz, gdzie twój dom. Powrócisz tu, gdzie siostra Twa i brat, Powrócisz tu, gdzie każdy Ci jest rad, Powrócisz tu z najodleglejszych świata dróg, Na Forum to, gdzie nikt Ci nie jest, Czeci, wróg Powróóóóciiiisz...! Powrócisz tu, gdzie Ave z Gatem dzierżą ster, Gdzie pięknie tak brzęczą medale damykier, Powrócisz tu, gdzie tyle świetnych znajdziesz piór, Co orle są, a nie wyrwane z kur. Powróóóóciiiisz....! I z drogi złej na słuszny znowu trafisz tor, Powrócisz tu – na to najlepsze z wszystkich for. Powróóóóciiiisz...! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Orkiestra - tusz !!!! 30.03.13, 16:52 Ja tylko chcę powiedzieć, że wsparcie trwa nieustająco i trwać nie przestanie. Nigdy!!! Odpowiedz Link
magdolot Re: Orkiestra - tusz !!!! 30.03.13, 17:14 Wygrałeś rzutem na taśmę... [smakowity zamach na Wartości!] Niech Czeci będą Pierfszymi! Czykrotne hurra! Oj, chyba se zatańczę! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Czy znacie Pana Mistofelesa, Oryginalnego Kota-Magika? Nie ma co drwiąco uśmiechać się: znika Wszelka wątpliwość, bo wiecie, że sam Swe sztuki z własnej głowy wykrzesał, Że jego magia jest w mieście znana I on monopol i patent ma na Produkowanie sztuk ekscentrycznych I kreowanie złudzeń optycznych. Dzie Kot?! O tutu: Odpowiedz Link