Dodaj do ulubionych

Tex odcięty !!!

27.05.03, 12:08
Niestety w tym tygodniu zostanę odcięty od poduch i reszty wirtualnego świata.
Może raz w miesiącu uda mi się wpaść posmyrac, pomiziać i pogłaskać moje
myszki.
Obserwuj wątek
    • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:12
      No nie rob nam tego!!!!!!!! Prosimy !!!!!!!!!!
      • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:13
        a tak nie chce ja protestuje!!!!!!! Slyszysz!!!!!!!!! Tex!!!!!!!! Nie rob anm
        tego !!!!!!
        • tex666 Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:20
          niestety w TPSA od miesiąca leży pisemko o mojej rezygnacji z internetu :(
          • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:22
            Odbierz @
            • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:38
              A juz bylo tak wesolo. Teraz ja wejde do amrudnika i sie stamtad nie rusze do
              poki mnie ktos z tamtad nie wyciagnie :(((((((((((((
              • nict1 zaraza jakas czy co? 27.05.03, 15:52
                Kurna, teraz znow Tex odcięty !!!

Moze wlasna siec trzeba zmajstrowac i okablowac wszystkich poduchowiczow na
                fest i dozywocie? :-)
                • jtka Re: zaraza jakas czy co? 27.05.03, 16:33
                  Nictcie - popieram:-)))))
                  Texcie , a dla Ciebie mam taką propozycję.... a kawiarenki internetowe? co?
                  nie możesz tam raz na jakiś czas zaglądnąć do nas?
                  nooo... oby często;-)))))
                  pomyśl....
    • rzulw Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 17:13
      Kurcze....
      Widac nie dane nam jest siedziec w kupie ;(
      Szkoda ze teraz Ciebie "wywiewa"...
      Ale trzymamy kciuki Texiku za szybki powrot.
      • jtka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 17:53
        Texcie, a może poszukaj znajomych ze stałym łączem? co?
        :-)
        choć ogłoszenie damy;-)))
        • mea Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 18:15
          no ladnie..... teraz juz mnie nie pomizia.... pech, to pech
    • ulalka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 19:07
      tex666 napisał:

> Niestety w tym tygodniu zostanę odcięty od poduch i reszty wirtualnego świata.
      > Może raz w miesiącu uda mi się wpaść posmyrac, pomiziać i pogłaskać moje
      > myszki.

to niedobrze, to bardzo niedobrze, kto mi teraz pomoże? w basenie podtopi?
      pomizia? buuu... no tak.. muszę jakoś zaradzić temu...
      • tex666 Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 20:21
        Kochani jesteście!!!
        Bede myslal o Was, ale nadeszła chwila żeby wiecej czasu poświęcić Dominikowi
        niż Texikowi.
        • ulalka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 20:24
          czy to znaczy, że idziesz na odwyk netowy? czy też real Cię wzywa przez czyjeś
          słodkie usta? ;))
          • tex666 Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 22:41
            Ulalka: raczej to pierwsze :)
            • tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:12
              a po drugie, nie stać mnnie na utrzymanie tego łącza :/
              • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:17
                A nie ma mozliwosci na lacze stale?
                • tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:20
                  jak ktoś się zdecyduje na osiedlu zbudować sieć to od razu się podłączam :))
                  • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:40
                    A to duze osiedle i sa jakies szanse? A tak wogole Teksik nie zapomnisz o nas?
                    Powiedz tak szczerze? Nawet jesli nie ebzdiesz mial dostepu czy bedziesz
                    pamietal?
                    • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 13:13
                      Teksik jak mozesz nie odp. mi na watku rodzynkowym. ja jak zwykle cos po drodze
                      namieszam. Ten watek rodzynkowy jest sepcjalnym watkiem cytuje :
                      Sprobujmy ugotowac smaczna zupe RODZYNKOWA wspomnieniowa.

To taki pomysl, ale moze sie uda?
                      Chodzi mi o odgrzebywanie najlepszych wspomnien ze starych watkow
                      a najlepsze to np. najbardziej wzruszajace, najsmieszniejsze itd.
                      Dobrze tez dodawac linki do kazdego takiego WSPOMNIENIA, bo mozna
                      potem bedzie siegac do zrodel :-)

Wydaje mi sie, ze taki watek moze byc esencja pogaduch. Trzeba
                      siegac do roznych, w tym najstarszych watkow, ale to przeciez
                      mile :)

Aktualne komentarze do poszczegolnych RODZYNKOW doczepiane moglyby
                      byc do wlasciwych im RODZYNKOW, zeby sie balagan nie robil i zeby
                      sie nocniki nie mylily :-)
                      To pomysl Nictusia i jak cos wynajdziesz ciekawego podlacz to tam.:)))
                      • slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 13:28
                        Tex zobacz o ktorej gozdinie wyposcilam do Ciebie post znow o 13,13. Bo sie
                        zaraaaaaazzzzzz zdeeeeneerwujjjjeeee do cho........ TO jakis pech chyba
                        naprawde albo ja jestem jakas pechowa noooooo:(((((((((
                        • ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 15:54
                          Re: Tex odcięty !!!
                          tex666 27-05-2003 22:41
                          Ulalka: raczej to pierwsze :)

• Re: Tex odcięty !!!
                          tex666 28-05-2003 12:12
                          a po drugie, nie stać mnnie na utrzymanie tego łącza :/

Texiu :)) a dowiedz się o kablówkę na Twoim osiedlu :))) to taniej wychodzi...
                          heh... odwyk... pewnie każdemu by się trochę przydał ;)) ale tęsknić będziemy
                          za Tobą i trzymać kciuki, żebyś wrócił do sieci... zastawionych przez
                          Poduchówki też :))
                          • jtka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 16:13
                            Texciu,
                            idź , idź na ten odwyk... i moze zabierz nas z sobą?;-)
                            a jak Ci będzie źle, to wracaj do nas, Twoja poducha będzie czekała...
                            • ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 16:15
                              ale niech prędko wraca... to było malutkie uzależnionko, skoro wie, że nie ma
                              kasy na to... to wróci :))
                              • tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 22:58
                                Mówicie takim tonem jakbyśmy się żegnali na zawsze a tak nie jest !!
                                Oczywiście że bede Was odwiedzal jak tylko bede mógł :))
                                • ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 23:10
                                  <jupi> podskoczyła ulalka :))) to dobra wiadomość tego niezbyt miłego
                                  wieczorku.. heh.. pewnie zmęczona jestem... odbiorę "porcję" miziania i brykam
                                  spać :))
                                • transoptor Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 23:12
                                  NO,TEXIKU...tak się nie robi,ledwo udało mi się wrócić,a ty nas chcesz opuścić?
                                  -prześlij mi (pocztą) proszę wszystkie namiary twojego konta,a ja Cię dorażnie
                                  wspomogę,tylko nie rezygnuj proszę ze stałego łącza,żyj z nami na poduchach a
                                  realny świat zostaw sobie na starość:)
                                  NA PODUCHACH ŻYJE SIĘ MIĘKKO I DŁUGO...
                                  • transoptor Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 23:13
                                    ...czekam....:)
                                    • tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 00:41
                                      wszelkich informacji na temat dofinansowania mojego łącza
                                      znjdziecie po tel. 1-555-555-tex
                                      ;)
                                      • tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 12:41
                                        ciekawe czy dzisiaj mnie odetną czy dadzą jeszcze posurfować przez weekend :/
                                        • ulalka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 17:19
                                          do soboty pewnei możesz surfować :)) na miękkich poduchach :))) oby!.. trzymam
                                          kciuki :))
                                • jtka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:00
                                  noo przepraszam bardzo, ale to Ty powiedziałeś nam to takim tonem jakbyś już do
                                  nas nie miał zaglądać!!!;-)
                                  zatem trzeba Cię było miło pożegnać, czyż nie????
                                  ;-))))
                                  • tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:06
                                    oj nie, przeczytaj itka mój pierwszy post :))
                                    • ulalka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:16
                                      raz na miesiąc nie brzmi optymistycznie... ;)
    • nict1 Re: Tex odcięty ???? 04.06.03, 16:20
      Zapowiadano Twoja wizyte a Ciebie jak ni ma tak ni ma :(
      • rzulw Tex oczekiwany 05.06.03, 03:23
        to jak by co - dzińdoberek Texikowi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka