tex666 27.05.03, 12:08 Niestety w tym tygodniu zostanę odcięty od poduch i reszty wirtualnego świata. Może raz w miesiącu uda mi się wpaść posmyrac, pomiziać i pogłaskać moje myszki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:12 No nie rob nam tego!!!!!!!! Prosimy !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:13 a tak nie chce ja protestuje!!!!!!! Slyszysz!!!!!!!!! Tex!!!!!!!! Nie rob anm tego !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:20 niestety w TPSA od miesiąca leży pisemko o mojej rezygnacji z internetu :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 12:38 A juz bylo tak wesolo. Teraz ja wejde do amrudnika i sie stamtad nie rusze do poki mnie ktos z tamtad nie wyciagnie :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 zaraza jakas czy co? 27.05.03, 15:52 Kurna, teraz znow Tex odcięty !!! Moze wlasna siec trzeba zmajstrowac i okablowac wszystkich poduchowiczow na fest i dozywocie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: zaraza jakas czy co? 27.05.03, 16:33 Nictcie - popieram:-))))) Texcie , a dla Ciebie mam taką propozycję.... a kawiarenki internetowe? co? nie możesz tam raz na jakiś czas zaglądnąć do nas? nooo... oby często;-))))) pomyśl.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 17:13 Kurcze.... Widac nie dane nam jest siedziec w kupie ;( Szkoda ze teraz Ciebie "wywiewa"... Ale trzymamy kciuki Texiku za szybki powrot. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 17:53 Texcie, a może poszukaj znajomych ze stałym łączem? co? :-) choć ogłoszenie damy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 18:15 no ladnie..... teraz juz mnie nie pomizia.... pech, to pech Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 19:07 tex666 napisał: > Niestety w tym tygodniu zostanę odcięty od poduch i reszty wirtualnego świata. > Może raz w miesiącu uda mi się wpaść posmyrac, pomiziać i pogłaskać moje > myszki. to niedobrze, to bardzo niedobrze, kto mi teraz pomoże? w basenie podtopi? pomizia? buuu... no tak.. muszę jakoś zaradzić temu... Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 20:21 Kochani jesteście!!! Bede myslal o Was, ale nadeszła chwila żeby wiecej czasu poświęcić Dominikowi niż Texikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 27.05.03, 20:24 czy to znaczy, że idziesz na odwyk netowy? czy też real Cię wzywa przez czyjeś słodkie usta? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:12 a po drugie, nie stać mnnie na utrzymanie tego łącza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:17 A nie ma mozliwosci na lacze stale? Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:20 jak ktoś się zdecyduje na osiedlu zbudować sieć to od razu się podłączam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 12:40 A to duze osiedle i sa jakies szanse? A tak wogole Teksik nie zapomnisz o nas? Powiedz tak szczerze? Nawet jesli nie ebzdiesz mial dostepu czy bedziesz pamietal? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 13:13 Teksik jak mozesz nie odp. mi na watku rodzynkowym. ja jak zwykle cos po drodze namieszam. Ten watek rodzynkowy jest sepcjalnym watkiem cytuje : Sprobujmy ugotowac smaczna zupe RODZYNKOWA wspomnieniowa. To taki pomysl, ale moze sie uda? Chodzi mi o odgrzebywanie najlepszych wspomnien ze starych watkow a najlepsze to np. najbardziej wzruszajace, najsmieszniejsze itd. Dobrze tez dodawac linki do kazdego takiego WSPOMNIENIA, bo mozna potem bedzie siegac do zrodel :-) Wydaje mi sie, ze taki watek moze byc esencja pogaduch. Trzeba siegac do roznych, w tym najstarszych watkow, ale to przeciez mile :) Aktualne komentarze do poszczegolnych RODZYNKOW doczepiane moglyby byc do wlasciwych im RODZYNKOW, zeby sie balagan nie robil i zeby sie nocniki nie mylily :-) To pomysl Nictusia i jak cos wynajdziesz ciekawego podlacz to tam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 13:28 Tex zobacz o ktorej gozdinie wyposcilam do Ciebie post znow o 13,13. Bo sie zaraaaaaazzzzzz zdeeeeneerwujjjjeeee do cho........ TO jakis pech chyba naprawde albo ja jestem jakas pechowa noooooo:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 15:54 Re: Tex odcięty !!! tex666 27-05-2003 22:41 Ulalka: raczej to pierwsze :) • Re: Tex odcięty !!! tex666 28-05-2003 12:12 a po drugie, nie stać mnnie na utrzymanie tego łącza :/ Texiu :)) a dowiedz się o kablówkę na Twoim osiedlu :))) to taniej wychodzi... heh... odwyk... pewnie każdemu by się trochę przydał ;)) ale tęsknić będziemy za Tobą i trzymać kciuki, żebyś wrócił do sieci... zastawionych przez Poduchówki też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 16:13 Texciu, idź , idź na ten odwyk... i moze zabierz nas z sobą?;-) a jak Ci będzie źle, to wracaj do nas, Twoja poducha będzie czekała... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 16:15 ale niech prędko wraca... to było malutkie uzależnionko, skoro wie, że nie ma kasy na to... to wróci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 22:58 Mówicie takim tonem jakbyśmy się żegnali na zawsze a tak nie jest !! Oczywiście że bede Was odwiedzal jak tylko bede mógł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 23:10 <jupi> podskoczyła ulalka :))) to dobra wiadomość tego niezbyt miłego wieczorku.. heh.. pewnie zmęczona jestem... odbiorę "porcję" miziania i brykam spać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: Tex odcięty !!! 28.05.03, 23:12 NO,TEXIKU...tak się nie robi,ledwo udało mi się wrócić,a ty nas chcesz opuścić? -prześlij mi (pocztą) proszę wszystkie namiary twojego konta,a ja Cię dorażnie wspomogę,tylko nie rezygnuj proszę ze stałego łącza,żyj z nami na poduchach a realny świat zostaw sobie na starość:) NA PODUCHACH ŻYJE SIĘ MIĘKKO I DŁUGO... Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 00:41 wszelkich informacji na temat dofinansowania mojego łącza znjdziecie po tel. 1-555-555-tex ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 12:41 ciekawe czy dzisiaj mnie odetną czy dadzą jeszcze posurfować przez weekend :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 17:19 do soboty pewnei możesz surfować :)) na miękkich poduchach :))) oby!.. trzymam kciuki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:00 noo przepraszam bardzo, ale to Ty powiedziałeś nam to takim tonem jakbyś już do nas nie miał zaglądać!!!;-) zatem trzeba Cię było miło pożegnać, czyż nie???? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:06 oj nie, przeczytaj itka mój pierwszy post :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tex odcięty !!! 29.05.03, 21:16 raz na miesiąc nie brzmi optymistycznie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Tex odcięty ???? 04.06.03, 16:20 Zapowiadano Twoja wizyte a Ciebie jak ni ma tak ni ma :( Odpowiedz Link Zgłoś