nutopia 10.05.07, 13:28 piszecie maturę, że tak tu pusto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igua Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 13:42 zagladam 1000 raz i nie ma czego czytac chyba pogoda nie sluzy spotkaniom towarzyskim Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 13:44 igua napisała: > zagladam 1000 raz i nie ma czego czytac > > chyba pogoda nie sluzy spotkaniom towarzyskim > no własnie Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 13:46 przez was musze isc powiesic pranie, bo sama przed soba nie mam wymowki, zeby tego nie robic ;P Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 14:33 no, tak zdazylam powiesic pranie zdazylam napic sie kawy zdazylo sie dziecko obudzic - wiec juz sobie tak w necie nie poszaleje zdazylo dziecko narobic intensywnie w pieluche (dla wstajemniczonych - efekt brania zelaza :D ) a tu... raptem lekki ruch w maturalnych klimatach i wszystko moze wam jeszcze jedna piosenke wrzuce, to sie jakos rozruszacie Odpowiedz Link Zgłoś
igua ide ogladac film 10.05.07, 15:22 dziecie znow zasnelo (to chyba pogoda) a na ale.kino leci "jak sie rodza anioly" moze tyle bede miec z dzisiejszego dnia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 17:48 To nie matura, to ciężka praca! PS. I jeszcze zebranie na deser. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 20:07 Ja się dziś włóczyłam po lekarzach:( jak mi pani pięgniarka o drewnianych łapkach jak u Pinokia dała zastrzyk w d...,to mi cała noga zdrętwiała..buuuuu:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 20:15 lullu1 napisała: > > Ja się dziś włóczyłam po lekarzach:( > jak mi pani pięgniarka o drewnianych łapkach jak u Pinokia > dała zastrzyk w d...,to mi cała noga zdrętwiała..buuuuu:( > skopałaś ją? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 20:24 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > Ja się dziś włóczyłam po lekarzach:( > > jak mi pani pięgniarka o drewnianych łapkach jak u Pinokia > > dała zastrzyk w d...,to mi cała noga zdrętwiała..buuuuu:( > > > > skopałaś ją? miałam wielką ochotę,ale wiesz za tydzień mam kolejny zastrzyk i przypuszczam,że czekałaby na mnie strzykawka weterynaryjna:D Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 23:21 fajnie taką igiełką być...mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 20:15 skoropis napisał: > To nie matura, to ciężka praca! > PS. I jeszcze zebranie na deser. Ech. no przynajmnij mialeś deser! Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 22:23 Czy wiesz Nutopio,gdzie się zamawia te fotele bujane:) ja bym wybrała opcję z oparciem na plecy, bo niestety na stare lata plecy lubią nawalać:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 22:40 lullu1 napisała: > > Czy wiesz Nutopio,gdzie się zamawia te fotele bujane:) > ja bym wybrała opcję z oparciem na plecy, > bo niestety na stare lata plecy lubią nawalać:DDDD > > moja droga lullu jak chcesz to zamówię dwa musze tylko zmienić te kolory bo mi nie będą do biurka pasować a zamierzam go przy kompie postawić coby mi się lepiej pisało Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: czy Wy dzisiaj wszyscy ... 10.05.07, 22:47 nutopia napisała: > musze tylko zmienić te kolory bo mi nie będą do biurka pasować > a zamierzam go przy kompie postawić coby mi się lepiej pisało > a tak ,kolor też nie bardzo mi pasuje:) w szczegóły się nie będę wdawać,ale ten niebieski to nie jest za bardzo "odlotowy":DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: lullu1 10.05.07, 23:04 igua napisała: > a moze na zbolale plecy taki fotelik złociutka dziękuję..:) ale Nutopii model bardziej mi odpowiada:DDD p.s.zbolałe plecy przewiduję mieć na starość:) Odpowiedz Link Zgłoś