Dodaj do ulubionych

Kobiety nie potrafią kochać.

22.06.01, 12:19
Kobiety nie potrafią dziś kochać. Potrafią to tylko mężczyźni. Rozejrzyjcie się
wokół. To mężczyźni, moi znajomi, koledzy, niecierpliwie wypatrują miłości.
Szukają w kobietach ideału. Urzekani są pięknem ich ciał i dusz. To oni chcą
zakładać rodziny, ustatkowywać się. Są skłonni do partnerstwa, dają kobietom
swobodę. My, kobiety, wymagamy od nich coraz więcej, a oni są w stanie sprostać
tym wymaganiom. Mężczyźni w dzisiejszych czasach są naprawdę godni szacunku.
Znaleźli się w sytuacji, gdzie ktoś wiecznie im zarzuca, że postępują źle. A to
molestują seksualnie, a to nie rozumieją, a to nie pomagają, a to ośmielili się
spojrzeć na kobiecy tyłek, a to nie awansowali, bo trzeba było dać szansę
kobiecie. I pomimo tego, że kobiety ze wszystkich sił starają się wygryźć ich z
ich miejsca, wciąż potrafią je kochać.
A kobiety? Wykształcone, bogate, silne, samodzielne, wymagające- nie potrafią.
Czekają podświadomie na moment, kiedy znów zaczną być zdobywane. Ale jak można
zdobyć górę lodową, składającą się z samych „zalet”? Kobiety nie potrafią już
poświęcić niczego dla miłości, bo kariera, bo koleżanki, bo wolność. Szkoda nam
tego wszystkiego. Więc zostajemy takie samotne. I nie widzimy tej poezji, którą
kryjemy w sobie, a którą widzą w nas mężczyźni...
Obserwuj wątek
    • kuku Re: Droga Noidko.... 22.06.01, 00:00
      nie dalej jak kilka dni temu, moje stare zabytkowe radio powiedzialo mi, ze w
      Polsce dwie Kobiety (niestety, ich nazwiska ulecialy mi z glowki) swa dopiero
      co wydana ksiazka przyczynily sie do powstania Ruchu Antyfeministycznego,
      ktorego intencja jest . obrona mezczyzn (lezy to oczywiscie w interesie samych
      Kobiet).

Hhhhmmmmm... signum tempori? Pewnie tak....

Mysle jednak ze nie jest tak zle. Mezczyzna tez nie bedzie mezczyzna, jesli nie
      pozwoli odkryc Kobiecie jej Kobiecosci. Jesli nie swym postepowaniem nie
      zakresli tych obszarow Kobiety, ktore go fascynuja, jesli nie rozbudzi jej swym
      zainteresowaniem. To mezczyzna musi dac Kobiecie Kobiecosc, a Kobieta meskosc
      mezczyznie.....

Kiedys nazywono to ''chemia''.

Sadze, ze sa jednak i Kobiety i mezczyzni, ktorzy znaja juz dosc dobrze cale
      bogactwo tablicy Mendelejewa.... i czynia wciaz to nowe odkrycia, jak zawsze
      mimochodem....

ps: "rozmowy" i polemiki z Noidka sa zawsze inspirujace..... ode zapodac nowy
      watek! :+)))
      Dziekuje,
      Wasze zaspane kuku
    • noida Re: Kobiety nie potrafią kochać. 22.06.01, 00:00
      Widzisz, ja jestem zwolenniczką powrotu do tej chemii, do równowagi. Kiedyś w
      radiu ogłaszano tryumf mężczyzny nad kobietą, dziś jest odwrotnie. Ja nie
      zamierzam chronić mężczyzn, niech się sami chronią. Ale nie jestem feministką.
      Uważam, że płcie nie są równe, żeby się nie wiem jak upierać, ale też nie ma
      jednej lepszej. Cały urok polega właśnie na różnicy, na tym, że mężczyźni myślą
      tylko o seksie a kobiety... no właśnie, o czym myślą kobiety? Kiedyś podobno
      myślały o miłości...
      A dziś jest nam wszystkim trudno się dogadać. Jesteśmy tacy samotni. A kobiety
      tak wiele tracą na uczuciach, których nie chcą i nie umieją już pokazywać.

• Gość: vismajor Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        Święte słowa.Dziewczęta spluwają na ulicy.Dojrzałe kobiety zagubiły gdzieś swój
        powab.A mogłoby być bardziej przyjaźnie i kolorowo.Swiat mógłby być bogatszy.
        • Gość: crimen Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.06.01, 00:00
          Wydaje mi się że problem nie tkwi w tym że kobiety nie umieją kochać.One
          zupełnie inaczej postrzegają otaczający je świat.Świat kobiet istnieje w
          przeważającej części w ich wyobrażni i jeśli nie jest zgodny z rzeczywistością
          tym gorzej dla rzeczywistości.Popatrzmy na tematy poruszane na forum, one
          szukają księcia, normalnych facetów itp.Dookoła pełno jest normalnych facetów
          ale nie spełniają oni kryteriów stawianych przez damską wyobrażnię.
          Dzisiaj kobiety usamodzielniły się, uniezależniły materialnie i dzięki temu
          mogą sobie pozwolić na pogon za wytworami własnej wyobrażni.
          My jesteśmy realistami i akceptujemy kobiety takimi jakimi są.
          Fantazję zachowujemy do łóżka.
          Pozdrawiam.
          • Gość: litka Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.01, 13:17
            Gość portalu: crimen napisał(a):

> Wydaje mi się że problem nie tkwi w tym że kobiety nie umieją kochać.One
            > zupełnie inaczej postrzegają otaczający je świat.Świat kobiet istnieje w
            > przeważającej części w ich wyobrażni i jeśli nie jest zgodny z rzeczywistością
            > tym gorzej dla rzeczywistości.Popatrzmy na tematy poruszane na forum, one
            > szukają księcia, normalnych facetów itp.Dookoła pełno jest normalnych facetów
            > ale nie spełniają oni kryteriów stawianych przez damską wyobrażnię.
            > Dzisiaj kobiety usamodzielniły się, uniezależniły materialnie i dzięki temu
            > mogą sobie pozwolić na pogon za wytworami własnej wyobrażni.
            > My jesteśmy realistami i akceptujemy kobiety takimi jakimi są.
            > Fantazję zachowujemy do łóżka.
            > Pozdrawiam.

Jeżeli faceci akceptują kobiety takimi jakie są, to skąd one mają znależć
            motywację do zmiany? Wyobraźnia to jedno, rzeczywistość to drugie. A gdyby tak
            spróbować to połączyć? Problem tylko, by taka para się znalazła. Ja takiej pary
            szukam odkąd znam swoje oczekiwania. Problem jest w dokładnym sprecyzowaniu
            swoich oczekiwań.
            Czyż nie?
            Pozdrawiam.

• Gość: crimen Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 20.07.01, 00:05
              Nie zmieniajcie się.Przestancie tylko patrzeć na facetów jak na prymitywnych
              idiotów.Taką postawę kilka dam prezentuje nawet na tym forum.Zbyt różnimy się w
              odbiorze otaczającego nas świata abyśmy mogli się wzajemnie zrozumieć.
              Jednak wszystkie próby wzajemnego poznania są zawsze bardzo przyjemne:-)
              • Gość: litka Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.01, 10:13
                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Nie zmieniajcie się.Przestancie tylko patrzeć na facetów jak na prymitywnych
                > idiotów.Taką postawę kilka dam prezentuje nawet na tym forum.Zbyt różnimy się w
                >
                > odbiorze otaczającego nas świata abyśmy mogli się wzajemnie zrozumieć.
                > Jednak wszystkie próby wzajemnego poznania są zawsze bardzo przyjemne:-)

Rozmowa z Tobą jest z listu na list coraz bardziej interesująca. Zgadzam się z
                sugestią na temat prób. Najczęściej pozostaje to na tym etapie (prób). Jak wyjść
                poza nie? Lęk i obawa przed porażką najczęściej tak paraliżuje, że nie wychodzimy
                poza nieśmiałe próby. Ja nie wychodzę poza myślenie. Nie spotkałam tego kogoś z
                kim mogłabym spróbować.
                Pozdrowienia.
                • Gość: crim4en Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 20.07.01, 11:38
                  Jeżeli nie próbujesz to przegrywasz już na starcie.Szczęściu trzeba pomóc, a
                  porażka jest wkalkulowana w każdy rodzaj naszej aktywności.Skoro do tej pory
                  nie spotkałaś nikogo interesującego to albo nie wychodzisz z domu, albo nie
                  rozglądasz się dookoła.Pozdrawiam.
                  • litka Re: Kobiety nie potrafią kochać. 20.07.01, 13:03
                    Masz rację. Zaszyłam się w domu, w małym miasteczku. Wszystkich dookoła znam,
                    nie ma w śród nich nikogo interesującego na tyle, by się odważyć zwariować.
                    Swoją szansę widzę właśnie w takich internetowych znajomościach. Nie tracę
                    swojej anonimowości. Jestem przez to odważniejsza. Jeśli Ci to nie przeszkadza,
                    to chętnie porozmawiam również na inne tematy.
                    Pozdrawiam
                    • crimen Re: Kobiety nie potrafią kochać. 20.07.01, 16:09
                      Czemu nie.Rozmowa z dziewczyną to dla mnie przyjemność.Ale szukanie partnerów
                      życiowych w necie to chyba nie najlepsza droga.Pozdrawiam.
                      • litka Re: Kobiety nie potrafią kochać. 20.07.01, 21:01
                        crimen napisał(a):

> Czemu nie.Rozmowa z dziewczyną to dla mnie przyjemność.Ale szukanie partnerów
                        > życiowych w necie to chyba nie najlepsza droga.Pozdrawiam.

Wyjaśnijmy parę rzeczy. Po pierwsze dziewczyną byłam kiedyś. Teraz to już ze mnie
                        kobieta. Po drugie: Nie szukam partnera życiowego. Takiego już mam, chociaż układ
                        to dla mnie niekorzystny (ma drugą na boku). Po trzecie: czasami lubię pogadać,
                        niekoniecznie zobowiązująco. A teraz jestem w dołku i szukam przyjaznej duszy
                        (ramienia). Może być wirtualne.
                        Pozdrawiam.
                  • Gość: crimen do Litki IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 23.07.01, 12:56
                    Wysłałem do Ciebie ema, ale nie wiem czy dotarł(mam małe problemy z lokalną
                    siecią).Odezwij się proszę:)
                    crimen@poczta.gazeta.pl
                    • litka Re: do Litki 01.08.01, 00:22
                      Trochę sobie dałam odpocząć z Internetem. Wróciłam do domu i było trochę innych
                      spraw do załatwienia. Nie odebrałam Twojego e-maila. Jeśli chcesz jeszcze
                      pogadać to czekam na sygnał. Po 4 sierpnia nie będzie mnie w kraju. Nie
                      sprawdzę więc swojej skrzynki, chyba że dostanę się do Internetu przypadkiem.
                      Pozdrowienia i przepraszam za przerwę w nadawaniu.
                      Lidka
        • Gość: litka Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.01, 13:10
          Kobiety boją się kochać, bo zabrakło prawdziwych mężczyzn do kochania. Gdy
          zakochasz się w chłopcu, kłopoty mnożą się jak wybryki dzieciaka. Gdy zokochasz
          się w "młodzieńcu" nic nie jest brane na serio. Brakuje takiego mężczyzny,
          który rozumie kobietę a nie lekceważy i wyśmiewa. Niech będzie kochankiem,
          przyjacielem i mężem. Taki znajdzie prawdziwą kobietę.
      • Gość: se Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.man.polbox.pl 26.06.01, 00:00
        swiete slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: vismajor Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 213.25.221.* 22.06.01, 12:24
      Jest coś na rzeczy.Nawet bez ironii.
      • Gość: rico Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 195.136.25.* 22.06.01, 12:50
        To wszystko prawda. Kobiety dążąc do samodzielności i niezależności same siebie
        unicestwiły, stały się dla mężczyzn mniej atrakcyjne, mniej kobiece. Później
        widać efekt: pełno wykształconych, samodzielnych "starych panien" szukających
        na siłę partnera w biurach matrymonialnych.
    • Gość: ED Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.ports.pol.pl 23.06.01, 00:00
      No wlasnie!! Lepiej bym tego nie wyraził , od początku o to mi chodziło i tu
      nagle gŁos kogoś z drugiej strony lustra, rozumiem zeto jest bardziej
      niebezpieczenstwo niz stan faktyczny,
    • Gość: Ania Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      A ja mimo, że się kształcę, robię karierę i jestem wolna marzę o miłości i
      myślę, że potrafię kochać... tylko nie wiem jak dużo jeszcze minie czasu zanim
      zapomnę co to miłość.
      • Gość: Ed Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.ports.pol.pl 23.06.01, 00:00
        A ja mysle umiejetnosc kochania,to jest pewien stan ducha,czy duszy pelnej
        dobra i zyczliwosci wobec ludzi w ogole,potem dopiero skierowany na te
        jedna osobe. czy o to ci chodziło?
        • Gość: bebe Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.*.*.* 25.06.01, 00:00

Gość portalu: Ed napisał(a):

> A ja mysle umiejetnosc kochania,to jest pewien stan ducha,czy duszy pelnej
          > dobra i zyczliwosci wobec ludzi w ogole,potem dopiero skierowany na te
          > jedna osobe. czy o to ci chodziło?

Ed,ziu (zio)
          To jest to wła�nie, kochanie to stan ducha życzliwo�ci nieskończonej, nie komu� lecz wszystkim.
          Inteligenty jeste�!
      • noida Re: Kobiety nie potrafią kochać.Do Ani. 23.06.01, 00:00
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> A ja mimo, że się kształcę, robię karierę i jestem wolna marzę o miłości i
        > myślę, że potrafię kochać... tylko nie wiem jak dużo jeszcze minie czasu zanim
        > zapomnę co to miłość.

No widzisz, właśnie o to mi chodzi: "marzę o miłości". Marzyć można o wszystkim,
        o butach, pałacach i wakacjach na Florydzie.Założę się, że marzysz o facecie
        dojrzałym, statecznym, nadzwyczaj inteligentnym i dowcipnym, a najlepiej jeszcze
        przystojnym.Tylko że, jak słusznie zauważył kolega, to nie jest normalny facet,
        to jest jakis niedościgniony ideał, książę z bajki. Dobrze, że robisz karierę, bo
        możesz sobie pozwolić na czekanie na tego księcia. I życzę ci z całego serca,
        żeby on się znalazł i żebyś potrafiła wytrwać w miłości do ideału...
        • Gość: Ania Re: Kobiety nie potrafią kochać.Do Ani. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
          Wystarczy jeżeli będzie dojrzały... i koniecznie inteligentny.
          To nie jest niedościgniony ideał... tak myślę.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Wiedźma Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
        Kobiety może nie,ale Wiedźmy-TAK!:)))
    • Gość: aqua Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      Nie dajmy się przede wszystkim wciągnąć w jakieś schematy typu:kobiety to
      wyrachowane, pazerne babska,a faceci myślą tylko o jednym. Nie dzielmy na białe
      i czarne, bo są jeszcze różne odcienie szarego. Faktycznie, dziś coraz więcej
      jest kobiet o silnej osobowości, pięknych, atrakcyjnych ale samotnych. Czasem
      same są temu winne, ale czasem składają się na to naprawdę różne okoliczności.
      Na pewno jednak, większość z nich umie kochać, tylko potrzebuje czasu, czułości
      by przebić się przez ten lodowy mur samotności. To nie jest ich wina, że są
      samodzielne i umieją walczyć. Nie ułożyło się... to co mają zrobić? Siedzieć,
      płakać i biernie czekać? Nikt na taką nawet nie spojrzy. Jest to kwestia trudna
      i każdy przypadek indywidualny.
      Panie zatem, bądźmy wyrozumiałe dla Panów i nie konkurujmy z nimi, Panowie
      bądźcie cierpliwi dla swych wybranek.
      • kuku Re: Kobiety nie potrafią kochać. 25.06.01, 00:00
        racja... stereotypy, z ekobiety nie potrafia czegos tam, ze sa wyrachowane, ze
        faceci mysla tylko o jednym, to jakies nieporozumienie....
        Wszyscy jestesmy ludzmi i wsrod nas znajduja sie "rozne egzemplarze". Moze
        dlatego swiat jest ciekawszy...?

Jestem przekonany, ze jest na swiecie wiele szczesliwych ludzi, ktorzy zyjac
        swym szczesciem i cieszac sie soba, nie zagladaja nawet w te wirtualne
        strony... nie ane wiec nam bedzie poznac ch zdnaia - tak, to zart.

Chodzi mi o to: ze ja po prostu wierze, ze w magiczny sposob ludzie spotykaja
        sie w swym zyciu po to, by choc kilka chwil byc ze soba naprwde szczesliwi...
        "Sa takie chwilie, dla ktorych sie zyje..."

pozdawiam sedecznie
        • Gość: Zuzik Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: 213.25.97.* 25.06.01, 00:00
          Potrafia i chca tylko musza znalezc odpowiedniego partnera.
          A ja na dodatek bym chciala zeby to nie byly tylko chwile jak mowi kuku. I
          wcale to nie ma byc ksiaze z bajki tylko madry facet. Czy to za duze wymagania
          dla mezczyzn ?
        • Gość: aqua Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          Miło kuku, że tak myślisz. Optymizm, wewnętrzne ciepło :))) "przyciągają" drugą
          osobę i oby jak najdłużej trwały te szczęśliwe chwile.
          Pozdrawiam
          • kuku Re: Kobiety nie potrafią kochać. 25.06.01, 00:00
            optymizm i wew. ciepelko i owszem, ale czy zaraz
            szczesliwy????

zastanowie sie nad tym spacerujac z pracki do domku,
            choc odpowiedz znam dobrze od dawna.....

Pozdrawiam i milego wieczorku,

styrane kuku

Gość portalu: aqua napisał(a):

> Miło kuku, że tak myślisz. Optymizm, wewnętrzne
            ciepło :))) "przyciągają" drugą
            >
            > osobę i oby jak najdłużej trwały te szczęśliwe chwile.
            > Pozdrawiam

• Gość: aqua Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
              Chodzi mi o to, że pomimo rozczarowań i tym podobne, dobrze jest zachować tylko
              miłe wspomnienia, optymizm, otwartość, uśmiech, ...... (wstaw tu sobie jeszcze
              parę innych rzeczy) DLA WŁASNEGO DOBRA.
              Mam nadzieję, że zdradzisz co wydumałeś na drodze z "pracki" do domu.
              Acha, nie wiem czy jestes szczęśliwy, w każdym razie poczucia humoru i autoironii
              Ci nie brakuje.
              POZDRAWIAM

kuku napisał(a):

> optymizm i wew. ciepelko i owszem, ale czy zaraz
              > szczesliwy????
              >
              > zastanowie sie nad tym spacerujac z pracki do domku,
              > choc odpowiedz znam dobrze od dawna.....
              >
              >
              > Pozdrawiam i milego wieczorku,
              >
              > styrane kuku
              >
              > Gość portalu: aqua napisał(a):
              >
              > > Miło kuku, że tak myślisz. Optymizm, wewnętrzne
              > ciepło :))) "przyciągają" drugą
              > >
              > > osobę i oby jak najdłużej trwały te szczęśliwe chwile.
              > > Pozdrawiam
              >

• kuku Re: Kobiety nie potrafią kochać. 27.06.01, 23:28
              kuku napisał(a):

> optymizm i wew. ciepelko i owszem, ale czy zaraz
              > szczesliwy????
              >
              > zastanowie sie nad tym spacerujac z pracki do domku,
              > choc odpowiedz znam dobrze od dawna.....
              >

och mila aquo.... chcialbym tak powiedziec o sobie... szczesliwy...
              >
              > Pozdrawiam i milego wieczorku,
              >
              > styrane kuku
              >
              > Gość portalu: aqua napisał(a):
              >
              > > Miło kuku, że tak myślisz. Optymizm, wewnętrzne
              > ciepło :))) "przyciągają" drugą
              > >
              > > osobę i oby jak najdłużej trwały te szczęśliwe chwile.
              > > Pozdrawiam
              >

• Gość: barabasz Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.pppool.de 28.06.01, 00:34
      hi, WY w tym temacie !
      ludzie, skad wy sie wzieliscie ? o ile dobrze policzylem 22 meldunki i zadnego
      chamstwa, zadnych "wycieczek" osobistych, zadnych aluzji niesmacznych - nic,
      choc oko wykol ! Ba, pare zdan sensownych, kilka uwag rzeczowych, refleksji
      zgola !
      jednego mi wszak brakuje, bom przyzwyczajony pojecia definiowac, nim je dalej
      rozwijal bede: odpowiedzcie mi prosze najsampierw, coz ma podlug Was
      znaczyc "kochac", obojetnie zgola, w odniesieniu do niewiasty lub meza.
      pozdrawiam Was
      b.
      • kuku Re: Kobiety nie potrafią kochać. 29.06.01, 19:00
        zacny barabaszu, to to proste.
        Kochac to znaczy zyc, ot co.

A zycie jakie jest, wie kazdy.....

ps: gdzie to ja zapalniczke podzialem?

• Gość: barabasz Re: a kuku IP: *.ibc.de.easynet.net 29.06.01, 19:44
          najzacniejsze (szy ?) kuku,

azali znaczyloby to, iz kobiety zyc nie potrafia, przynajmniej zdaniem Noidki...
          ja zrozumialem tak: Noidka uwaza, ze kobiety nie potrafia kochac m e z c z y z n
          dla mnie jest jednak oczywiste (dla Ciebie tez ?), ze kto potrafi kochac w
          ogole, ten zdolny jest kochac n a w e t mezczyzn...
          salve!
          b.
          • Gość: aqua Re: a kuku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 17:53
            Gość portalu: barabasz napisał(a):

> najzacniejsze (szy ?) kuku,
            >
            > azali znaczyloby to, iz kobiety zyc nie potrafia, przynajmniej zdaniem Noidki..
            > .
            > ja zrozumialem tak: Noidka uwaza, ze kobiety nie potrafia kochac m e z c z y z
            > n
            > dla mnie jest jednak oczywiste (dla Ciebie tez ?), ze kto potrafi kochac w
            > ogole, ten zdolny jest kochac n a w e t mezczyzn...
            > salve!
            > b.

Kto jest kochany ten potrafi kochać
        • Gość: aqua Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 17:49
          kuku napisał(a):

> zacny barabaszu, to to proste.
          > Kochac to znaczy zyc, ot co.
          >
          > A zycie jakie jest, wie kazdy.....
          >
          > ps: gdzie to ja zapalniczke podzialem?
          > Nie pal! Rzuć ten śmierdzący nałóg bo wypalisz się nie tylko w sensie dosłownym.
          • Gość: barabasz Re: do aqua (y ?) IP: *.pppool.de 30.06.01, 18:58
            > > Nie pal! Rzuć ten śmierdzący nałóg bo wypalisz się nie tylko w sensie dosł
            > ownym.

zycie jest za krotkie na to, aby odmawiac sobie drobnych przyjemnosci !
            pelna solidarnosc z kuku !
            b.
            • Gość: aqua Re: do aqua (y ?) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.01, 19:04
              Gość portalu: barabasz napisał(a):

> > > Nie pal! Rzuć ten śmierdzący nałóg bo wypalisz się nie tylko w sensie
              > dosł
              > > ownym.
              >
              > zycie jest za krotkie na to, aby odmawiac sobie drobnych przyjemnosci !
              > pelna solidarnosc z kuku !
              > b.

nawet tych śmierdzących? pozdrawiam bez dymku...
      • Gość: rangoon Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 22:18
        .....mysle ze kobieta ktora naprawde kocha mezczyzne,a nie siebie samą w jego
        odbiciu jest zdolna widzac piekną bieliznę, kupic ją nie dla siebie lecz
        dla jego kochanki w nadzieji,ze jej widok tym wzbogacony naprawde sprawi mu
        przyjemnosc.
        Co wiecej jestem przekonany ze kazdy - madry,bo jak dedukuje glownie
        tacy sa poszukiwani - facet,nie tylko ze nigdy nie odejdzie od takiej kobiety
        ale rowniez chocby podswiadomie zawsze ja bedzie kochal,zas kochanki beda
        przemijaly.
        Mysle jednak rowniez tej bajki nie sprzedam w większym nakładzie.
        • Gość: arka Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.01, 23:33
          Gość portalu: rangoon napisał(a):

> .....mysle ze kobieta ktora naprawde kocha mezczyzne,a nie siebie samą w jego
          > odbiciu jest zdolna widzac piekną bieliznę, kupic ją nie dla siebie lecz
          > dla jego kochanki w nadzieji,ze jej widok tym wzbogacony naprawde sprawi mu
          > przyjemnosc.
          > Co wiecej jestem przekonany ze kazdy - madry,bo jak dedukuje glownie
          > tacy sa poszukiwani - facet,nie tylko ze nigdy nie odejdzie od takiej kobiety
          > ale rowniez chocby podswiadomie zawsze ja bedzie kochal,zas kochanki beda
          > przemijaly.
          > Mysle jednak rowniez tej bajki nie sprzedam w większym nakładzie.
          I masz rację chyba że sądzisz że to działa także w drugą stronę:kupiłbyś piękną
          bieliznę swojej drugiej połowie w nadziei,że spodoba się w niej aktualnemu
          kochankowi? Problem w tym, że mężczyźni w większości mają ogromne poczucie
          własnosci wobec swoich partnerek ale nie przyjmują do wiadomości,że i oni do
          kogos należą i że to zobowiązuje - czyż nie?
          I do kuku: popieram,życie jest za krótkie,żeby sobie wszystkiego odmawiać!
          I do aqua: twoje wymagania są na poziomie minimum NIE REZYGNUJ! Powodzenia!
          Pozdrawiam wszystkich

• gn0836 Re: Kobiety nie potrafią kochać. 04.07.01, 17:36
            Czytam, czytam i oczom nie wierze. Noida uprawia prowokacje, a wy, mezczyzni,
            nic? Mozna o was bezkarnie pisac, ze jak dojrzaly, inteligentny i z odrobina
            poczucia humoru, to juz ideal, ksiaze z bajki? Toz to minimum wymagan w
            stosunku do tzw. normalnego faceta! A wy nie ukladacie list protestacyjnych,
            nie zbieracie podpisow pod tekstem: Nieprawda jest, jakoby...?
            Gdzie sa mezczyzni prawdziwi tacy - mozna zapytac za Danuta Rinn. I nie
            odpowiadajcie: Nie ma, nie ma...
            Do rangoona: masz racje, ta bajka sie nie sprzeda. Za krotka seria. Tylko dla
            hobbistow.
            Pozdrowienia dla Kuku. Z dymkiem.
            A kobiety potrafia kochac. Tak samo jak mezczyzni.
            PS Sorry za brak polskich liter.
    • Gość: EWA Re: Kobiety nie potrafią kochać. IP: *.umcs.lublin.pl 19.07.01, 14:57
      noida napisał(a):

To zwykla prowokacja i skrajan teoria albo chec podlizania sie facetom. Jak kazdy radykalizm jest to
      szkodliwe i chorobliwe. Nic dodac nic ujac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka