czort 02.12.01, 23:04 W imie zyczliwosci - zaczynajcie dziewczynki, zeby dlugo sie nie otwieralo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: ENANCJO KARMICIEL part two IP: 213.76.59.* 02.12.01, 23:06 Z reki mu jeszcze nie jadlam ale miche pod morde mi podstawil!Znaczy sie dobry pan!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ENANCJO KARMICIEL part two 02.12.01, 23:14 Dzięki Czorcie, dzięki, bom juz chciała sama zakładać. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ENANCJO KARMICIEL part two 02.12.01, 23:19 ... no to tu Wam powiem dobranoc .... i do wtorku ... bo zescie wszystkie ziemniaki do sledzi wyjadly i musze jutro do pyrladnii sie udac... .. milej nocki Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ENANCJO KARMICIEL part two 02.12.01, 23:22 Oj, jak dobrze... na środę będzie jak znalazł! Sam, ależ On dba o nas...:) Dobranoc Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ENANCJO KARMICIEL part two IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 23:32 sledzik i ziemniaczki w mundurkach...mniam!To jest to, co tygryski lubia najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ENANCJO KARMICIEL part two 02.12.01, 23:36 I ogóreczek ze śmietanką i cebulką. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: ENANCJO KARMICIEL part two IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 23:37 i zasmazka......... Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ENANCJO KARMICIEL part two 03.12.01, 22:29 Witojcie... ... pyrlandia .. chce importowac pyry bo ich gatnek jest zbyt pastewny ... a obce pyrki bardziej wytrawne, co to sie porobilo ... rynek zdobywa kartofel koszerny :)), ... ale zapsik jest i basta... teraz jeszcze zrzucic sledzikow .. i moga by Swieta :))) .. zasmazka .. wyglada ze bedzie gotowe ... na druga czesc zakupow .. hehe :)), ... milej nocki i do jutra bo zdycham po wojazach ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: ENANCJO KARMICIEL part two 03.12.01, 22:59 Dobry wieczór Enancjo! Czy aby te wojaże nie męczą Ciebie aby? Ehhh, a niech tam męczą, przynajmniej życie Ci się turla nieco ciekawiej. Melduję z frontu chorobowego, że L4 dostałam, jakieś mocne prochy, siedzę w grubym szlafroku i wełnianych skarpetach. Humor dopisuje, nawet taki świergoczący nastrój dostałam, bo nic, tylko sobie siedzę, muzyczki słucham lekcje odrabiam i spokój az miło. Pozdrawiam cieplutko i tylko nie zazięb się nam na swych wojażach, bo dwie chore sztuki to już epidemia.:) I cmokas dla Miśka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Samcia + Pomeranka 05.12.01, 22:00 .. jak tam sledzie i zdrowka dojrzewaja ????? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Samcia + Pomeranka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 23:28 Enancjo:)))) Dobrze Ciebie znowu widzieć:)))) Mam straszne wyrzuty sumienia... bo nie piszę do Ciebie ani, ani... ale tak to jest, jeden dzień, potem drugi, potem trzeci... i sumienie zaczyna gryźć... a potem to już wstyd normalnie, ot co! Melduję, że sledzie się już wymoczyły na amen, zdrowieję dzięko ciężkiej dawce jakiś prochów, no i się uczę a w przerwach szaleję ile wlezie. Reszta w mailu, o ile nie wyciepiesz go za okno!!! Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...Pomeranka ... 05.12.01, 23:35 .. nie martw sie nie "wyciepie" ... :)) .. koncze i udaje sie na letarg .. bo mam zawodowy istny cyrk .. wiec jestem padniety .... ale wiesz jak jest .. choc na chwilke.. ale musisz tu zajrzec i widze ze atmosfera byla lekko mowiac goraca ... .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: Enancjo:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 23:53 To jutro, jak tylko się zbudzę - napiszę :))) Proszę sie dobrze wyspać i nie popadać w letarg ale sen sprawiedliwego. :))) W pracy proszę się nie eksploatować zbyt.. wiem, nie zawsze to mozliwe! A atmosfera? Dobra zabawa! Ciepło, sucho, dobra herbatka i kupa smiechu!:))) Dobranoc Enancjo... Miłych snów dla Ciebie i Misia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 pomeranka+Misiek bombajski IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.01, 07:13 A Wy co tak sobie tu cukrzycie robaczki,he??? Istny Wersal w morde jeza!!:)))) tak bylam zajeta kotlowaniem sie z niektorymi osobnikami ze juz czasu zabraklo na normalne pisanie!:))) Kurde!jak ja kocham to forum!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Samata 06.12.01, 13:08 Bo musi być równowaga w przyrodzie! Co mam robić, wysysać krew? :))) Zresztą, Enancjo zna karate, to się stracham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Samata+ Pomeranka 06.12.01, 13:27 .. jasne ... bojta sie dziewczyny MISKA BOMBAJSKIEGO !!!! Enancjo pomeranka napisał(a): > Bo musi być równowaga w przyrodzie! Co mam robić, wysysać krew? :))) Zresztą, > Enancjo zna karate, to się stracham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Samata+ Pomeranka 06.12.01, 14:45 enancjo napisał(a): > .. jasne ... bojta sie dziewczyny MISKA BOMBAJSKIEGO !!!! Ale za bardzo nie możemy gaciami trząść! Jeszcze spadną i znowu wstyd na cała wieś będzie!!! Pom Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Samata+ Pomeranka 06.12.01, 15:16 .. ze ja wam wsio musze podpowiadac ... szeleczki .. no wiecie jakie :)) .. tak lubie :))) Enancjo > enancjo napisał(a): > > > .. jasne ... bojta sie dziewczyny MISKA BOMBAJSKIEGO !!!! > > Ale za bardzo nie możemy gaciami trząść! Jeszcze spadną i znowu wstyd na cała > wieś będzie!!! > > Pom Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Szeleczki 06.12.01, 16:08 No juz wszystko jasne. Kupiłeś mi stanik, by robił za szeleczki! A to dopiero. Nie nadążam za modą!!! A za co mają robić reformy Samanty, ciooo? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Szeleczki 06.12.01, 16:14 .. OK poddaje sie ... juz nie wiem gdzie Ty ten stanik nosisz ???? .. ale jestem c i e k a w !!!! Enancjo pomeranka napisał(a): > No juz wszystko jasne. Kupiłeś mi stanik, by robił za szeleczki! A to dopiero. > Nie nadążam za modą!!! > A za co mają robić reformy Samanty, ciooo? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Szeleczki 06.12.01, 17:13 enancjo napisał(a): > .. OK poddaje sie ... juz nie wiem gdzie Ty ten stanik nosisz ???? > .. ale jestem c i e k a w !!!! Noszę w... torebce! Babcia zawsze ubolewała, że chodze w zimie z gołą głową. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Szeleczki 06.12.01, 17:23 .. czlowiek sie uczy cale zycie i oto dowod .... .. no to teraz juz wiem dlaczego sie mowi .. ze wszystko jest postawione na glowie ... nalezy czytac .. ze na piersiach .. i z tym sie zgadzam ABSOLUTNIE .. uff co za ulga :))) .. a juz zaczynalem sie martwic czy to przeziebienie to nie jest cos powazniejszego .. ale mylilem sie wszystko z Toba OK !!! .. pozdrawiam i znikam na Mikolaja .. dla starszych dzieci ... :))).. czyli bawic gosci ... hej Enancjo pomeranka napisał(a): > enancjo napisał(a): > > > .. OK poddaje sie ... juz nie wiem gdzie Ty ten stanik nosisz ???? > > .. ale jestem c i e k a w !!!! > > Noszę w... torebce! Babcia zawsze ubolewała, że chodze w zimie z gołą > głową. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś