Dodaj do ulubionych

Wolny czas dla siebie?

31.05.07, 08:30
Jeśli macie takowy to jak lubicie go spędzać? Ja to mam kilka zależnych od
humoru, to solarium, zakupy, książka no i kąpiel tak dłuuuuuga w wannie pełnej
piany. Kiedyś próbowałam aerobiku ale jakoś to nie dla mnie ......
Obserwuj wątek
    • anna_sla Re: Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 09:29
      o tak, wanna taaaak, tylko mi się ostatnio płyn do kąpieli skończył.. Poza tym w
      wolnym czasie: film, komputerek, forum, ćwiczenia (które ostatnio baardzo
      zaniedbałam). Generalnie nie mam zbyt dużo wolnego czasu, miewam chwilki wolne
      jak dzieci tak się zabawią, że mamy nie widzą, wtedy wskakuję na forum (bo i tak
      muszę mieć ich na oku zwłaszcza jak wybiegają na balkon), a taką naprawdę wolną
      chwilę mam późnym wieczorem. Do 20 dzieci do wyra wyrzucam i zaczynam
      sprzątanie, jak skończę wtedy mam wolny czas do północy do karmienia chłopaków
      ;P ale wczoraj odwiedziła mnie mamuśka i wszystko za mnie posprzątała, były
      tylko zabawki do poskładania, a dzieci padły o 19.. Efekt tego widać na forum ;P
      aczkolwiek kilka razy skończyłam sprzątanie po 23:30 i wtedy to już kicha,
      karmienie i lulu..
      • pyzka34 Re: Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 10:02
        Czasu dla siebie mam niewiele, a jak go mam to siedze przy kompie.
    • jahreshka Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 10:22
      Wolnym czasie wyszywam - haft krzyżykowy to moja ogromna pasja. Teraz wyszyswam
      metryczki dla dzieci krewnych i znajomych królika. Czytam książki, najchętniej
      kryminały. Uczę się też francuskiego (w piątki przed południem babcia opiekuje
      się moją córką i mogę lecieć na kurs). A jak mam chwilunię wolnego, to siadam
      przed komputerem i kontaktuję się ze światem...
      A tak w ogóle to mało tego wolnego czasu mam. Ale może to tak powinno być, bo
      inaczej w ogóle bym tego nie zauważała i nie doceniała?
    • witaminka29 Re: Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 10:37
      No u mnie też nie jest tak że mam mnóstwo wolnego czasu dla siebie ale jak już
      go sobie wywalczę tak tylko tylko tylko dla mnie czasem raz w miesiącu to wtedy
      nie wiem co mam zrobić ze sobą bo chciałabym robić wszystkie soje ulubione
      rzeczy na raz :)))))
      • anna_sla no właśnie 31.05.07, 11:26
        ja mam tego tyle, że też nie wiem od czego zacząć.. najbardziej to obawiam się
        rychłego jego skrócenia. Wczoraj wieczorem ze 3 razy biegałam bo Magdzie się
        syrenka włączała i tym samym rozbudzała Krzysia, więc były to podwójne syreny ;P
        W takim stresie to nie umiem czytać ani pisać przez co mam zaległości, a moja
        książka wciąż stoi na 5-tym rozdziale tzn. 5-ty m-c życia Magdy ;P a powinna już
        mieć 35 rozdziałów.. :)))) Blog też zaniedbany, ech..
    • blizniaki14 Re: Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 14:30
      jak już go mam to kąpiel!!! :) i forum !!! :)
    • ryba966 Re: Wolny czas dla siebie? 31.05.07, 16:53
      kurczę tak na prawdę nie mam czasu dla siebie.. a może jestem słabo
      zorganizowana? A jak już znajdę chwilę to spędzam przed komputerem :))No
      jeszcze w pracy mam duuuużo wolnego czasu ale tu z przyjemności to tylko komputer!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka