nutopia 08.06.07, 21:56 mak na piwo koczisss na fb bromden z lullu (nie)rozmawiają na (nie) gg, którego i tak nie mają nekro się obrazil z fasolkę elki to już 30 lat nie było zewsi .... nie powiem a ja tu sama:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: i poszli... 08.06.07, 22:05 się nie będe tłumaczyć:))) to Bromden coś mataczy,..no Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: i poszli... 08.06.07, 22:09 lullu1 napisała: > > się nie będe tłumaczyć:))) > to Bromden coś mataczy,..no > > > wy jak Pat i Pataszon zawsze razem buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: i poszli... 08.06.07, 22:14 Bromden,no powiedz coś wreszcie:) zachowaj się jak gentelman, i nic o nas nie mów;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: i poszli... 08.06.07, 22:16 lullu1 napisała: > > Bromden,no powiedz coś wreszcie:) > zachowaj się jak gentelman, > i nic o nas nie mów;) > >on czeka aż sobie pójdę :( to ja idę na takie inne - zamknięte - papa Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: i poszli... 08.06.07, 22:25 idę pić. w końcu w delegacji jestem. wódka zmrożona w barze na dole uśmiecha się szerokim uśmiechem. stoliczna Odpowiedz Link Zgłoś