anna_sla 14.06.07, 08:26 Pomijając wygląd, z którego rzadko która kobieta jest zadowolona i niewielki odsetek panów(??). Czy macie takie cechy charakteru, których nie znosicie, sprawiają Wam problemy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witaminka29 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 08:41 Oj kurcze troszkę by się tego uzbierało ale z takich najważniejszych to uparta jak osiołek jestem i pedantyczna u mnie wszystko ma swoje miejsce i od razu rzuca się w oczy jeśli stoi nie w tym miejscu to czasem w kurza .... Próbowałam walczyć ale nic to nie dało hihihi Co jeszcze hmmm nie wiem trzeba by męża zapytać hihi Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 09:12 Jestem straszną choleryczką i zawsze najpierw powiem a potem dopiero pomyślę.Oj ciężko się z tym żyje... Odpowiedz Link Zgłoś
ememka1 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 10:44 No cóż..........mniej planowania więcej spontanu, mniej pesymizmu (ja nazywam to realizmem) bo ostatnio to jak walka z wiatrakami. I tak się nie dam, aby do września:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 12:53 Aaaaaa...pesymistką też jestem straszną.... Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 15:41 Oj czasem mam taki kocioł w głowie ze nawet moj męzulek nie moze czasem za mną nadąrzyc-co innego mysle co innego mowie a co innego robie-ale mimo tego bałaganu w głowie wszystko ma ręce i nogi.Pedantyzm troche musiałam odpuscić ze waglęgu na M.ale on za to podciągnoł się w porzadkach domowych i to baaaardzo ale i tak nie jest posprzątane jakbym ja to zrobiła.No czasem jestem upierdliwa i nie umiem odpuscic co kończy się kłotnią z mojej strony-jestem krzykaczka a o pesymizmie nie wspomne,czasem lubie też ponarzekać chyba jak kazda kobitka. O najwazniejszym bym zapomniała MATERIALISTKA-ale to sie wziało z dziecinstwa,po prostu czuje sie bezpieczna jak mam pare groszy odłozonych na czarną godzinę-lepiej wypluc to słowo Odpowiedz Link Zgłoś
wustyle Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 17:18 ja tam wszystko w sobie lubie, bo ja bardzo kocham sięęęęę '-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniskap Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 23:13 ja tez mam tego sporo.Jak cos chce zeby M zrobil to musi byc odrazu-nie lubie czekac bo inaczej robie to sama.Nie przepraszam pierwsza,zawsze mosze powiedziec o slowo wiecej niz M.Czasem najpierw mowie potem mysle.Jestem nerwowa,brak mi cierpliwosci i najwazniejsze czego nie znosze -jestem rozszczepana.Nie skupiam sie na jednej rzeczy.pewnie wiele by sie jeszcze znalazlo ale nic mi narazie nie przychodzi do glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ryba966 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 21:11 jestem niezdecydowana co mi utrudnia życie, i jestem taką pierdołą co pozwala sobą kierować i często włazić na głowę najgorsze jest to,że nie potrafię tego zmienić:( Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Czego w sobie nie lubicie?? 14.06.07, 21:18 Czasem za bardzo niezdecydowana jak mam coś kupić (choćby pierdołę). Wybuchowa, wrzaskliwa (choć na szczęście coraz mniej i bądź co bądź to w dużej mierze zasługa mojego męża) tego nie znoszę najbardziej Inną zmorą jest moje sieroctwo. Nie ma dnia bym nie walnęła jakiejś gafy, nie nabroiła, coś popsuła, coś rozwaliła. Nie robię tego świadomie, samo tak wychodzi.. Bo np. to normalne, że duży obraz nie mieści się w poprzek drzwi, prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 11:02 perfekcjonizm, nienawidze go. przez te ceche charakteru stracepol zycia na robienie niepotrzebnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
astronia Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 11:14 ja to wogóle poje**** jestem Odpowiedz Link Zgłoś
milko2411 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 12:06 Szczerości,wiecie Takiej Do Bólu No i pyskata jestem-nie mogę tego przezwyciężyć-jak ktoś mnie wkurzy jadę na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 16:12 Chiński znak zodiaku - świnia Toż niy ciyrpia w siebie lynia. Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 20:14 ja najbardziej nie lubię: -popadania ze skrajności w skrajność -roztrzepania -nadmiernej ufności do ludzi A poza tym jest ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 20:16 Kurka to nie jest z nami tak źle :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
cinkoj1977 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 23:02 jesli omnie chodzi czego nie lubie w sobie sporo by było tego wiec napisze ogulnie wszystkiego zaczynajac od wyglądu no podobno jestem sympatyczny wioec jedna zaleta jest a tak :) juz nic Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 23:08 Doprowadzać do sytuacji kiedy muszę kogoś przeprosić a strasznie tego nie lubię. Brak czasu sprawia niekiedy mały nieporządek i to mnie drażni potem. Zamiast coś zrobić dla siebie, siedzę przed kompem, Te kilka sytuacji sprawia, że mam pretensje do siebie. Nie wiem nawet o co takiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
nina1984 Re: Czego w sobie nie lubicie?? 15.06.07, 23:14 - Za często gryzę się w język. Trzeba mnie naprawdę wyprowadzić z równowagi, żebym powiedziała co mi na wątrobie leży (tylko względem mojego M. jestem szczera do końca). A czasem chciała bym umieć w błahych sprawach też się postawić. - Miałam zawsze takie motto życiowe: "Wszystko albo nic" - to jest teraz moje przekleństwo. Bo nie umiem na przykład zrobić czegoś byle jak, czy starać się tak na pół gwizdka. Oddaję się czynności w 100 procentach albo zupełnie olewam :/ A to nie jest fajne. Na przykład obiad u nas w domu jest dziełem sztuki kulinarnej albo obiadu nie ma wcale... :/ - No i mam nieznośną tendencję do odkładania wszystkiego na ostatnią chwilę. Mi się pod presją lepiej pracuje, ale mój M. woli mieć wszystko zrobione z wyprzedzeniem, więc zwalczamy we dwójkę tę moją parszywą cechę :) To takie moje grzechy główne, ale nie jedyne... :) Odpowiedz Link Zgłoś