mina.mina 05.12.01, 19:23 TO WYPIERDOL Z LIGI DYSCYPLINARNIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: mina 05.12.01, 19:24 Zabierajcie jej legitymacje - ja profilaktycznie spierniczam na weekend do ciepłych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: DO PRZYJACIOL WAWIAKOW 05.12.01, 19:28 zatrzymac mena, bo jak go nie przelece, to mnie z ligi wyleja, poproscie Groma o pomoc jakby stawial opor, ja blokuje lotniska, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DO PRZYJACIOL WAWIAKOW 05.12.01, 19:30 niunieczka napisał(a): > zatrzymac mena, bo jak go nie przelece, to mnie z ligi wyleja, poproscie Groma > o pomoc jakby stawial opor, ja blokuje lotniska, Ni wuja, juz zabukowane Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: DO PRZYJACIOL WAWIAKOW 05.12.01, 19:33 i polecisz, z moim kolega talibem jako pilotem, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DO PRZYJACIOL WAWIAKOW 05.12.01, 19:35 men, do chuja pana!!! miej jaja i spotkaj sie z niunia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DO PRZYJACIOL WAWIAKOW 05.12.01, 19:34 pomylka Panie prezes - bukowanie zostalo odrzucone, teraz to se pan mozesz na bocianie poleciec..... (bo wpierw niunieczka cie przeleciec musi) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: DO .............. 05.12.01, 19:38 onlyania napisał(a): > pomylka Panie prezes - bukowanie zostalo odrzucone, teraz to se pan mozesz na > bocianie poleciec..... > (bo wpierw niunieczka cie przeleciec musi) A MOGE KOGOS INNEGO WYBRAĆ ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ MINA - JA WŁASNIE CHCE MIEĆ NADAL JAJA 05.12.01, 19:37 I DLATEGO NIE CHCĘ SPOTKAC SIE Z NIUNIĄ !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: MINA - JA WŁASNIE CHCE MIEĆ NADAL JAJA 05.12.01, 19:40 JAKIE NADAL???? JA NIC NIE WIEM..... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: MINA - JA WŁASNIE CHCE MIEĆ NADAL JAJA 05.12.01, 19:41 onlyania napisał(a): > JAKIE NADAL???? > JA NIC NIE WIEM..... Może to i dobrze .., dla mnie i moich jaj Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: MINA - JA WŁASNIE CHCE MIEĆ NADAL JAJA 05.12.01, 19:51 men znosi jaja, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: niunka 05.12.01, 19:52 niunieczka napisał(a): > men znosi jaja, Ty, ze starości literki juz Ci sie piernicza - nosi, a nie znosi Men i jego jaja Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: niunka 05.12.01, 19:54 zebys jeszcze wiedzial kochany menie po co ty je nosisz.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mściwa-Ania 05.12.01, 19:58 onlyania napisał(a): > zebys jeszcze wiedzial kochany menie po co ty je nosisz.... Może dla sekretarki ... Spytam sie starszego brata ... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina jaja mena 05.12.01, 20:05 men jaja nosi ze sklepu do domu i wklada je do lodowki Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jaja mena 05.12.01, 20:06 A ZE OSZCZEDZA NA PRADZIE Z JAJ ZROBILY SIE JUZ ZBUKI..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jaja mena 05.12.01, 20:11 ZAMONTOWALES WIESZACZEK W LODOWECZCE??? A TO CHYTRY SPOSOB..... NAWET ICH Z SIATECZKI NIE MUSISZ WYJMOWAC.... Odpowiedz Link Zgłoś
karita do niuni 05.12.01, 20:14 wlasnie niunia zerznij go tak zeby mu iskry posly z wlosow i para z uszy:)) niech chlop ma co wspominac na starosc :))) trymac kciuki i zarzyc sobie dobrej kolacji i porazdnej butelki czerwonego wina Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Karity 05.12.01, 20:15 karita napisał(a): > wlasnie niunia zerznij go tak zeby mu iskry posly z wlosow i para z uszy:)) > niech chlop ma co wspominac na starosc :))) trymac kciuki > > i zarzyc sobie dobrej kolacji i porazdnej butelki czerwonego wina A O SOBIE ZAPOMINASZ ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do niuni 05.12.01, 20:16 na bozolozka mam ochote, ale nie wiem czy ta sknera postawi, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do niuni 05.12.01, 20:17 niunieczka napisał(a): > na bozolozka mam ochote, ale nie wiem czy ta sknera postawi, A obieczasz,że mi nic nie zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do niuni 05.12.01, 20:19 MNIE TO MEN TAK NAKARMIL ZE AZ DO DZISIAJ BEKAM, WIEC ZAPEWNIAM ZE MEN SKNERA NIE JEST.... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mściwa-Ania 05.12.01, 20:22 onlyania napisał(a): > MNIE TO MEN TAK NAKARMIL ZE AZ DO DZISIAJ BEKAM, WIEC ZAPEWNIAM ZE MEN SKNERA > NIE JEST.... W tym tempie to częściej bedziesz bekała z głodu Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: do "super mena" 05.12.01, 20:27 men ty chyba szukasz kobiety swojego marnego zywota? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Karity 05.12.01, 20:28 karita napisał(a): > men ty chyba szukasz kobiety swojego marnego zywota? Chyba tak, tylko cholera taki tu duzy wybór, że w morde, nie moge sie zdecydować _ pomożesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
karita Re: do poszukiwacza mena 05.12.01, 20:34 pomoge :) wiec ja odpadam jestem za stara na super menow...chyba nie dalabym rady :)) wlasnie tu stanowczo za malo facetow...bardzo nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do doradcy-Karity 05.12.01, 20:38 O>K. - skreślam Cie z listy :) O jedna mniej do wyboru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do 05.12.01, 20:32 ON NAWET NIE SZUKA ON CZEKA AZ SIE ZJAWI.... FACET CZASU NIE MA NA SZUKANIE... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Msciwa-Ania 05.12.01, 20:34 onlyania napisał(a): > ON NAWET NIE SZUKA ON CZEKA AZ SIE ZJAWI.... > FACET CZASU NIE MA NA SZUKANIE... Może i racja, a 0 24.00 to ja juz grzecznie śpię, i zapomniałem numeru Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Niuni 05.12.01, 20:35 niunieczka napisał(a): > za bozolaka, moge wszystko obiecac, tzn. co - konkretnie, żeby potem nie było nieporozumień Zrobisz mi te krzywdę czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do Niuni 05.12.01, 20:37 zrobie ci tak, jak ci nikt jeszcze w zyciu nie zrobil, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do mena 05.12.01, 20:38 KURWA, NIUNIA, JA CI PRZYSLE 5 FLASZEK BOZOLAKA, ALE DO JASNEJ CHOLERY DOWRIJ GO I PRZELEC!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny 05.12.01, 20:39 mina.mina napisał(a): > KURWA, NIUNIA, JA CI PRZYSLE 5 FLASZEK BOZOLAKA, ALE DO JASNEJ CHOLERY DOWRIJ > GO I PRZELEC!!!!!!!!!!!!!! O pani przewodnicząca ligi - ta wasza liga jest do d...., widocznie ninia kiepsko starała sie na kursach przygotowawczych Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny 05.12.01, 20:42 to sie jeszcze okaze, lewobrzezny cwaniaczku! tym razem zaplacisz za wszystko hurtem! niunia to nasza najlepsza agentka do zadan specjalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny 05.12.01, 20:46 mina.mina napisał(a): > to sie jeszcze okaze, lewobrzezny cwaniaczku! tym razem zaplacisz za wszystko > hurtem! niunia to nasza najlepsza agentka do zadan specjalnych! Tak - pranie, sprzątanie, gotowanie ... do d..py z liga, jeżeli to najlepsza agentka, a Ty to honorowa przewodnicząca ? (ze wzgledu na wiek ?) KG Men Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do mena 05.12.01, 20:41 zalatwione mino, juz pruszkow i wolomin zamykaja piercien wokol wawy, mena podadza mi na tacy, fajne chlopaki, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:43 niunieczka napisał(a): > zalatwione mino, juz pruszkow i wolomin zamykaja piercien wokol wawy, mena > podadza mi na tacy, fajne chlopaki, a klientem mojej firmy jest m.in. CBś - i co wy na to Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:46 niunieczka napisał(a): > ferajna nie peka, siedząc aktualnie w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:50 men nawet w pierdlu cie niunia dopadnie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:52 mina.mina napisał(a): > men nawet w pierdlu cie niunia dopadnie! Ale nie tam, gdzie lecę, poza tym nie w kazdym pierdlu sa pokoiki do indywidualnych odwiedzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:55 najpierw niunia musialaby zostac twoja zona, zeby ci pokoik przyslugiwal... boj sie, kreonie, nie ma takiego miejsca na ziemi, w piekle i niebie, gdzie cie niunia nie znajdzie i nie zerznie! Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:58 menowi sie juz tak popieprzylo, ze mysli ze jest bin ladenkiem, Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do miny i niuni 05.12.01, 20:59 jemu to sie dopiero popieprzy... w sobote! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny i niuni 05.12.01, 21:00 Ale Mina mówiła, że faktycznie obie jesteście w tym samym wieku - sio stare baby do kościoła Odpowiedz Link Zgłoś