kateekate Re: Eve 18.07.07, 10:33 Ja właśnie czytam ksiązkę dlaczego mężczyźni kochają zołzy, ciekawa i w sumie to się chyba sprawdza:) Będę miała pół roku żeby się coś z niej nauczyć... Jutro mają mu powiedzieć do jakiej jednostki idzie bo może iść nawet nad morze:( Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Eve 18.07.07, 10:36 I przez pół roku chcesz zostać zołzą. A przynajmniej masz na to zadatki?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamarczewka Re: Eve 18.07.07, 10:45 no jestem jestem :) ehh musze ci powiedziec ze lipa z tymi nakietami trzeba chodzic do ludzi a wiekszosc cie zlewa a jak juz ktos ankiete wypelni to jak kierownik dzwoini do tych osob co wypelnili ankiete nie odbieraja albo od razu zlewaja nie wiem czy wogole wyplaca mi jakies pieniadze :( Odpowiedz Link Zgłoś
kateekate Re: Eve 18.07.07, 10:50 no to się wpakowałaś... a nie ma jakiejś inne roboty, kurcze marnujesz chyba tylko czas na takie coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
kateekate Re: Eve 18.07.07, 10:51 byłas na tej stronie bielsko praca? Albo w Urzędzie Pracy, no ja już sama nie wiem co mam Ci poradzić, a ta dziewczyna jak? Chce jeszcze tam zostac czy myśli o powrocie? Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamarczewka Re: Eve 18.07.07, 10:54 chodz na kafeterie bo to forum to mnie po prostu wkur... ide na dyskusje ogolna temat tak samo nazwe jak ten Odpowiedz Link Zgłoś
kateekate Re: Eve 18.07.07, 10:56 ok, to forum nei jest takie złe, ja jestem tutaj na forum dziewczyny p.... i dowiedziałam się różnych rzeczy... czesto jednak niezbyt miłych:( Odpowiedz Link Zgłoś