bazylek33 07.08.07, 11:09 Cześć, poszukuję partnerki na dłużej do wspólnych zabaw erotycznych ale również do swingowania bazylek33@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bura.kocica Re: Partnerka do wspólnych zabaw 01.09.07, 14:01 Rozumiem, ze faceci moga roznie umilac sobie zycie, ale skad sie biora dziewczeta do "takich" zabaw? Nie jestem pruderyjna, ale.. Tak jak napisala viviene; buuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Partnerka do wspólnych zabaw 01.09.07, 14:04 a myślałam, zę o inne zabawy chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Partnerka do wspólnych zabaw 01.09.07, 14:19 to wrzuc w wyszukiwarke "swingowanie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Partnerka do wspólnych zabaw 01.09.07, 17:15 mnie tmat zaciekawił :)))))))) a Tu porsze chodzi o zabawy dla dorosłych Odpowiedz Link Zgłoś
bura.kocica Re: Partnerka do wspólnych zabaw 01.09.07, 18:43 bierki:))))) wszyscy robia to samo i ogladaja siebie nawzajem, ciekawe czy porownuja; czas itd. :D to jest nawet lekko homoseksualne no bo facet patrzy tez na faceta.. Odpowiedz Link Zgłoś