Dodaj do ulubionych

Czekam i czekam.....

09.08.07, 22:03
na forumowe romansy.....jakos nic ciekawego sie tutaj juz nie
dzieje....kiedys to bylo ciekawiej tutaj.....:))
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:23
      To moze my razem wymyslimy jakis mily nowy skandalik?
      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:25
        myslisz, ze to wypali?
        • leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:46
          To nie ma sie co na zas zastanawiac,jak sie nie sprobuje to sie nie bedzie wiedziec
          • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 22:57
            to zaczynaj...jestem ciekawa Twojego skandalika:))
            • leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:00
              Alez alez...najpierw trzeba sie chyba umowic czy jakos tak...
              • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:03
                Myslisz o spotkaniu czy o umowieniu sie?
                • leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:05
                  No tak,kobiety tez maja doskonaly dar odwracania kota ogonem.Juz ty dobrze wiesz
                  o czym mowie,hihi
                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:06
                    Jezeli mnie kobieca intuicja nie myli to mam do Ciebie za daleko....
                    przez szybe jest blizej:)))
                    • leziox Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:10
                      no przez szybe to mozna tez w sumie pomarzyc o ciastkach,hehe
                      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 09.08.07, 23:25
                        no i lody lizac....mniam:)))
    • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 15:36
      nie ma co czekać trzeba działać. Wprawdzie nie wiem jak tu było
      kiedyś, ale można zrobić coś nowego.
      Skoro pragniesz romansów ... to na początek mogę zaproponować
      wirtualny :-).
      Co powiesz na miłą, cieplutką randę, gdzieś w urocze miejsce.
      Wskaż "kierunek" i od razu Cię tam zaproszę.
      Wystarczy chcieć i mieć wyobraźnię :-)
      Zapraszam do zabawy :-)
      • t-rex33 Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 17:29
        taaaa, idzcie razem na www.onet.pl - tam jest dosc uroczo
        • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 18:16
          wiesz, nie przywykłem, żeby mi ktoś z "zewnątrz" mówił, gdzie mam
          się z kim spotykać :-)
          ale dzięki za radę, sporo osób to czyta, może im się przyda
          Pozdrawiam, "panią dobra-rada"
          :-)
      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 10.08.07, 23:12
        Mily Warszawiaku, troche mnie zle zrozumiales i T-Rex tez ....bo ja chcialam
        poczytac o romansach innych.....kiedys tutaj takie bywaly...:))
        Ale skoro mnie zapraszasz do zabawy to jestem chetna na chwileczke zapomnienia:))
        Wspomniales cos i kierunku...wiec powiem, ze marzy mi sie Norwegia...i zycie w
        igloooooo bo slonca i goraca mam narazie powyzej uszu:)))
        ....i co Ty na to????:DD
        • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 08:25
          Wiem, że pisałaś, że lubisz czytać o romansach innych, ale przecież
          należy dawać dobry przykład :-).
          Zresztą jak zabawa to zabawa ... może być daleka Norwegia :-). Iglo,
          śnieg, może być ciekawie :-).

Więc wsiadajmy jak najszybciej w samolot i lećmy, na razie do Oslo,
          potem to już prawdziwa wyprawa :-).

Wszystko zapakowane, wielkie torby spoczęły już w luku bagażowym, a
          my wygodnie rozsiadamy się w siedzeniach ... samolot startuje.
          Czuję, że Twoje błyszczące oczy mówią o Twoim szczęściu, nadziejach
          i wielkim wyczekiwaniu. Oczekiwanie na niesamowitą przygodę staramy
          się zagłuszyć ciepłą rozmową, zamawiamy lekkie drinki ... jesteśmy
          wyluzowania i bardzo radośni ... a samolot niesie nas w dal, tam
          gdzie czeka nas wspaniała przygoda.

Nawet nie zauważyliśmy kiedy znaleźliśmy się w Oslo. Już na lotnisku
          czeka na nas wielki jeep, tyle, że już wiemy, że do końca wyprawy
          nie dojedzie się samochodem, czeka nas jeszcze jedna ekscytująca
          przesiadka do wielkich, wymoszczonych futrami sań zaprzężonych w 4
          dorodne renifery. Ileż można dać za Twój uśmiech, który rozświetlił
          Twoją twarz w momencie, gdy się o tym dowiedziałaś :-).
          ...

CDN ....
          (czas, abyś włączyła się w zabawę i pokazała dalsze kierunki. To
          nic, że ciężko teraz byłoby znaleźć naprawdę tak ośnieżone zbocza
          gór i takie warunki, aby zbudować igloo. U nas wszystko jest
          możliwe :-)).
          • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 09:32

Tak, bardzo ucieszylam sie ta wiadomoscia to prawie jak w bajce...o Kai`u i
            Gerdzie... w "Krolowej Sniegu" :-))
            Zawsze marzylam o takiej wyprawie na Biegun Polnocy.... w kraine gdzie zorza
            polarna ma swoje krolestwo.. :-))
            • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 18:30
              W Kaju i Gerdzie to chyba królowa śniegu uprowadziła chłopca :-)
              no, ale może być

wsiadamy do sań, są olbyrzmie, wyciągamy nogi, opieramy o
              cieplutkie, milutkie futra, przykrywamy nogi. Sanie są świetne
              dopasowane akurat dla dwoja ... plus woźnica z przodu. Ale to tak
              olbrzymie sanie, że ledwo co widzimy jego plecy, gdzieś w dali
              słyszymy parskające wesoło renifery, czekające na wspaniałą wyprawę

nagle ... niewiadomo skąd, zaczął pruszyć lecitki, błyszczący śnieg.
              Zaczęło leciutko się ściemniać, gwiazdy gdzieś delikatnie pokazały
              się na niebie ...
              Ruszyliśmy ...
              delikatnie, spokojnie noga za nogą renifery zaczęły przemierzać
              ulice, dalej i dalej unosząc nas poza gwar i zgiełk wielkiego
              miasta. Cudowne uczucie mieć Cię tuż obok i rozpoczynać wyprawę,
              fantastyczną przygodę. Kto wie co ona nam przyniesie :-)
              • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 22:18
                Teraz przytulam sie do Ciebie.....bo snieg pruszy mi prosto w oczy....
                • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:15
                  czuję Twoją ciepłą dłoń jak zaciska się gdzieś w okolicy mojego
                  łokcia ... czuję Twoją głowę spoczywającą na moim ramieniu ..
                  czuję Twój ciepły oddech co sprawia, że i u mnie serce delikatnie
                  przyspiesza.
                  Nasze sanie przyspieszają. Słyszę, gdzieś w oddali, sapiącego
                  woźnicę, odgłos kopyt coraz bardziej zapadających się w śniegu.
                  Wiatr zaczyna lekko zawodzić, a nam wydaje się to wszystko piękną
                  muzyką, delikatnie kołyszącą nas ...
                  lekko zapominamy, gdzie, po co, dlaczego
                  wsłuchani w bicie serc, myśli zaczynają prędzej i prędzej krążyć w
                  naszej głowie.
                  Jest wspaniale, odruchowo głębiej się chowamy pod nasze skóry,
                  przykrywające nas praktycznie po czubek nosa ...
                  jest wspaniale, dalej i dalej unosimy się w przestrzeń, gdzie nic
                  nas nie powstrzyma, gdzie nasze myśli specone zaczną swój taniec ...
                  gdzie będziemy tylko Ty i ja
                  ja i Ty złączeni w uścisku emocji, wrażeń i doznań ...
                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:19
                    Z wrazenia zapomnialam podziwiac widoki ktore nas otaczaja....czuje tylko Twoj
                    oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...:)
                    • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:46
                      bettina75 napisała:

> Z wrazenia zapomnialam podziwiac widoki ktore nas otaczaja....czuje tylko Twoj
                      > oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...:
                      > )
                      Kiedys w stadninie, pomagalem kolezance przy koniu...
                      Tez mi sie tak wydawalo:(((
                      ...a to byl kon:(((((((
                    • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 07:38
                      pędzimy przez otchłań, nic nie widząc, nic nie słysząc
                      krew pulsuje nam w żyłach ... jesteś bliziutko, tak bliziutko, że
                      Twoje Ciepło promieniuje i rozgrzewa każdą moją najmniejszą
                      cząsteczkę ...
                      obejmuję Cię ... a moja ręka delikatnie przesuwa się to niżej, to
                      wyżej po Twoich plecach, delikatnie masuje ramiona...
                      delikatnie muskam wargami Twoje włosy, pocieram policzkiem o Twój
                      policzek, delikatnie muskam wargami Twój policzek, znów to samo,
                      potem całuję w okolice uszka ...
                      czuję, że napięcie wzrasta, krew pulsuje natrętnie ... robi się
                      gorąco, coraz goręcej. Twoje ręce też zaczynają być ruchliwe. Jedna
                      gładzi moją dłoń. Druga obejmuje mnie w pasie ...
                      Chcemy być bliżej, jeszcze bliżej siebie ...
                      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 20:43
                        ....i wlasnie w tym momencie, w ktorym nasze zmysly pragna tylko
                        jednego.....dzwonek woznicy, wyrywajacy nas z milosnego letargu.... uzmyslawia
                        nam, ze przybylismy na miejsce....
                        • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:19
                          tak, to była szybka podróż ... jakże szybko przeleciał czas, gdy
                          wpatrzony w Twe roześmiane oczy, uśmiechałem się do Ciebie,
                          delikatnie masowałem Twoją rękę, a drugą tuliłem do Twojego biodra i
                          delikatnie masowałem Twoje plecy.
                          Ale jesteśmy na miejscu. Pełno śniegu dookoła, dookoła jak okiem
                          sięgnąć tylko iskrzący się śnieg. I nasz "pałac" wspaniałe iglo,
                          iskrzące się, błyszczące i zachęcające do wejścia.
                          Woźnica szybko uwija się przenosi nasze rzeczy do środka, wie, że mu
                          spieszno. Jeszcze dzisiaj, za chwilkę musi wracać w drogę powrotną.
                          Szybko omawiam z nim ostatnie sprawy i oddala się pośpiesznie w
                          drogę powrotną. Wróci do nas ... ale to za całe dwa tygodnie. Dwa
                          tygodnie w naszym wymarzonym raju.
                          Stoim cichutko wpatrzeni w siebie i nieziemski widok przed nami.
                          Delikatnie otchylamy połę skóry zasłaniającej wejście ... oniemiali
                          z zachwytu chwilkę stoim ... potem bierzemy się za ręce i wchodzimy
                          do środka.
                          To nasz dom, nasze miejsce, gdzie mają się spełnić wszelkie nasze
                          sny i pragnienia ...
                          • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:51
                            >czuje tylko Twoj
                            oddech na moich wlosach...i Twoje lekkkie musniecie wargami mojego policzka...:)<
                            Hej!!!!!
                            A kon to co!? Pies??!!
                            • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:55
                              You-zek nie marudz...nie pasujesz nam do konceptu...poszukaj takiej, ktora lubi
                              konie:))... ja nie lubie trojkatow:)
                              Papa i powodzenia:)
                              • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:10
                                Trojkatny kon. To juz cos. To by mialo jakis potencjal...

Tobie podoba sie taki milowarszawski srodek na wymioty?
                                A ja jaj, a ja jaj (jak w refrenie znanej romantycznej piosenki):))))
                                • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:12
                                  Ech You-zek... co Cie gryzie?
                                  • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:17
                                    Nie chcesz mnie chyba tutaj czyms takim zatrzymac?
                                    • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:21
                                      Nie:)
                                      • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:35
                                        ???:)
                                        • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:37
                                          Ja tez nie wiem:)))
                                          • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:40
                                            Nie wiesz dlaczego NIE?
                                            ps.
                                            wyniose sie stad jak tylko "mily" sie pokaze.
                                            Nie mam z kim sobie pogadac o tej porze:)))
                                            • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:43
                                              Juz gawedzimy ze soba pare minutek:)
                                              • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:47
                                                Ja jestem Mocny Narek, pozno chodze spac:)
                                                Ty jak chcesz, mozesz sie polozyc do lozka i przylozyc ucho do komputera, a ja
                                                bede Ci wypisywal romanse do poduszki:))
                                                • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:52
                                                  Suuuuuuper:-)))
                                                  ...swietny pomysl....ciekawe czy to jest mozliwe do zralizowania:))
                                                  ....a drugim uchem bede sluchala Sanatane...jesli Ci to nie bedzie
                                                  przeszkadzalo...okay? :))
                                                  • you-zek Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 22:55
                                                    SuperNatural! Santana wysmienicie sie do tego nadaje!
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 23:05
                                                    Widze.... ze z nas zespol zgrany :)
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:05
                                                    My name is You-zek...sometimes Bettina doesn't even bother to ask—but she never
                                                    fails to arouse me with her body, her mouth, her touch, no matter what I'm
                                                    called or where she picks me up. The sex is always amazing, always leaves me
                                                    itching for more in those long weeks until I see her again.
                                                    Moze byc?
                                                    Nie ma igloo...
                                                  • bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:13
                                                    :)))
                                                    ...a chce w igloooooooo:))
                                                    hmmm...and.... why do you write in English?
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:18
                                                    cause it is a language of love:))
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:22
                                                    a skad u Ciebie w footnote, fragment z Mein Kampf?
                                                  • bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:25
                                                    Co do jezyka to masz troche w tym racji:)...co do "footnote".....nie, a jezeli
                                                    tak... to nie ejestem tego swiadoma...bo nie czytalam tej lektury...
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:29
                                                    A szkoda. To klasyka:))
                                                    Bylem dosc blisko kiedys zeby przeczytac to dzielo w jego oryginalnej wersji,
                                                    ale mnie wywialo:)))
                                                  • bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:34
                                                    Widocznie tak mialo byc...gdybys przeczytal...moze bys sie rozczarowal???
                                                    ....moze szkoda byloby Ci straconego czasu na czytanie tego dziela??...dobrze
                                                    jes jak jest:)

Teraz ide spac.....i czekam na romantyczne opowiesci do poduszki:))
                                                    Dobranoc:)

See you later...bye bye:)
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:38
                                                    posluchaj sobie do poduszki:
                                                    www.youtube.com/watch?v=gpX97eg-W-k
                                                  • bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:41
                                                    You-zek lepiej nie mogles trafic w moj Santanowy -Nerw :-))
                                                    Dziekuje...:-)....dzisiaj go sluchalam juz chyba z 5 razy ale poslucham
                                                    jeszczego kilka razy...jutro bede go spiewala sama:))
                                                    Bye:)
                                                  • you-zek Re: Czekasz? 12.08.07, 23:43
                                                    i to po angielsku:)))
                                                    dobranoc
                                                  • leziox Re: Czekasz? 12.08.07, 23:35
                                                    Wielu zapomina ze po niemiecku nie mowil tylko adolf h.,ale masa uznawanych do
                                                    dzisiaj na swiecie artystow...Tylko ze jak sie czlowiek wychowal na Klossie i
                                                    4ch pancernych to moze trudno to pojac.
                                                  • bettina75 Re: Czekasz? 12.08.07, 23:42
                                                    Lezio...Tobie przyznaje swieta racje:)
                          • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 21:53
                            To bedzie nasz raj spelnionych marzen.....gdzie dzien stanie sie noca a noc
                            dniem...:))
                            • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 08:30
                              (widzę, że był chętny do naszego iglo :-), no cóż nie pasuje do
                              końca do romantycznej koncepcji :-)).

Wchodzimy do środką oniemieli, mocniej ściskasz moją rękę. Przed
                              nami roztacza się wspaniały widok ....
                              Ściany wyłożone skórami, na środku głównego pomieszczenia wesoło
                              pali się małe ognisko, dookoła rozstawione są ławy z polerowanego
                              lodu przykryte również skórami. Na ścianach lśnią rzeźby
                              przedstawiające dzikie zwierzęta, lustra, wokłó lampiony a blask
                              świec odbijając się po tysiąckroć nadaje wrażenie pałacu światła.
                              Stajesz oniemiała, oczy roześmiane, tulisz się do mnie w
                              zachwycie ...
                              podaję Ci rękę, przytrzymujesz ją silnie, a ja delikatnie ale
                              zdecydowanie prowadzę Cię gdzieś dalej.
                              Podchodzimy bliżej, wpaniale zakryta przed postronnymi oczyma, stoi
                              jeszcze jedna ścianka pięknie rzeźbiona, są kwiaty, drzewa, okno
                              zasłonięte przepiękną lodową firaną, jest i kolejna skóra ...
                              odsłaniamy ją delikatnie przepuszczam Cię przode, podtrzymując w
                              talii i.... jeszcze krok, kroczek ...
                              i stajesz oniemiała ..
                              przed nami pięknie urządzona, wspaniała lodowa sypialnia. Na
                              ścianach wyrzeźbione postacie, młodzi ludzie zajmujący się
                              igraszkami, jakieś rośliny, na suficie ... widać nawet ptaki, różne
                              jakby nie z tej bajki, kolorowe, rozśpiewany.
                              Jest to azyl w tej pustyni śniegu i lodu.
                              Na środku pokoju znajduje się wspaniałe wielkie łoże, wspaniale
                              wyprofilowane, ozdobione milionami małych rzeźb. Na łożu jest
                              rozścielonych setki mięciutkich skór ...
                              Delikatnie obracam Cię do siebie ... przymykasz oczy ... obejmuję
                              Cię i przyciskam do siebie ....
                              moje ręce ożywiają się i delikatnie masują Twoje ramiona, Twoją
                              szyję, Twoje włosy ...
                              delikatnie rozchylasz usta ...
                              • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 16:38
                                tak..... to zimowy palac a nie skrome igloo...:)
                                Wtapiam sie w Twoje opiekuncze ramiona:)...Twoje gorace wargi pieszcza z
                                rozkosza moje:-))....juz nie wiem, czy to wszystko jest tylko snem?...wszystko
                                jest zbyt piekne... aby moglo byc prawdziwe.....:-))
                                • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:26
                                  nasze wargi muskają się delikatnie to znów wpijają jak piranie,
                                  nasze języki spotykają się i łaskoczą przyjaźnie.
                                  Obejmuję Cię mocno i przyciskam do siebie. Jest cudownie ciepło,
                                  czuję, że gdzieś tam schowana budzi się męskość, napełniając energią
                                  moje ciało.
                                  Uwielbiam Twe pocałunki, tulę włosy, gładzę ramiona. Delikatnie
                                  zsuwam Twoje ciepłe ubrania i całuję szyję, ramiona ... ręką
                                  delikatnie dotykam staniczka, gładzę Twoje piersi ... delikatnie
                                  pozbywając się okowy ...
                                  Jeszcze z ukrytymi tajemnicami biorę w ramiona, podnoszę i przenoszę
                                  na nasze cudowne łoże ...
                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:56
                                    Gdzies z oddala slychac cicha muzyke.....jeszcze nie potrafie odgadnac co to
                                    jest, wiem tylko, ze to cos bardzo romantycznego...i jak najbardziej
                                    odpowiedniego w taaakim momencie...:))
                                    • leziox Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 17:58
                                      A o zapas gumek zadbaliscie przynajmniej?
                                      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 18:02
                                        W swiecie fantazji tego nie potrzebujey:PP ...tam panuja inne reguly :-)))
                                    • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 13.08.07, 21:22
                                      tak słychać cichutko delikatną muzykę ... to jakieś ballady ... może
                                      Cohen może ktoś inny ... nie wiemy ... w atmosferze przesączonej ...
                                      naszymi zapachami ... naszymi uniesieniami ... nie możemy na tyle
                                      się skupić by rozpoznać ...
                                      delikatnie układam Cię na łożu ... miękkim, wyściełany i straszliwie
                                      dużym ...
                                      oczy Ci się śmieją, buzia roześmiana, z której co chwilkę udaje mi
                                      się ukraść buziaka, lecz znów się odchylam by podziwiać Twoje ciało
                                      zuchwale wystające to tu, to tam spod reszty ubrania jakie Ci
                                      zostało na sobie :-).
                                      delikatnie, w rytm muzyki poruszasz wysuniętymi dłońmi, dotykając
                                      mnie delikatnie, przesuwając dłońmi wzdłóż mojej klatki i niżej ...
                                      delikatnie się pochylam ...
                                      moje usta całują Twoje oczy, nos, przesuwam języczkiem w dół po
                                      szyi ... jeszcze się nachylam ... moje sprawne dłonie leciutko
                                      zdejmują staniczek ... a Twoje piękne piersi delikatnie wysuwają się
                                      do przodu ... widzę brodawki wesoło sterczące ... zapraszające do
                                      zabawy...
                                      Twoje biodra i pupcia wesoło, znów w rytm muzyki poruszają się
                                      spokojnie na naszym wielkim pięknym łożu ... rytm muzyki kołysze nas
                                      i sprawia, że wzburzona krew na chwilkę jest powstrzymana, dzięki
                                      czemu możemy jeszcze odrobinkę się sobą pozachwycać, jeszcze
                                      odrobinkę podrażnić wesoło ... zanim nastąpi co nastąpić musiało ...
                                      zanim moje gorące dłonie, moje usta i ... wojownik zadowolą
                                      rozpalone Twoje ciało ...
                                      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 09:01
                                        Dzisiaj, rozbudzona Twoim goracym ale jak delikatnym pocalunkiem.....przecieram
                                        oczy...usmiechajac sie do Ciebie:)
                                        Przytulam sie jeszcze bardziej do Ciebie chcac rozplynac sie w Twoim
                                        objeciu....i tylko chlod igloo i lyk szampana moze troche ugasic pozar naszych
                                        goracych cial....ta noc moglaby trwac wieki....
                                        • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 09:36
                                          nie czuć chłodu ... jest tylko fala gorąca i pożądania rozlewająca
                                          się wewnątrz nas ... jest podniecenie, które sprawia, że oczy
                                          błyszczą się nam jeszcze bardziej ..
                                          delikatnie Cię przytrzymuję
                                          układam całkowicie na łożu ... delikatnie zdejmuję Twoje majteczki,
                                          które były ostatnim bastionem przyzwoitości oddzielającym nas od
                                          siebie ...
                                          zaczynam obsypywać Twoje piękne ciało pocałunkami ..
                                          całujemy się długo i namiętnie, a potem ... przesuwam całuski,
                                          muskam języczkiem szyję, ramiona, dłużej zatrzymuję się przy Twoich
                                          piersiach ... drażnię brodawki, ugniatam rękami Twoje coraz bardziej
                                          podniecone piersi...
                                          mój język schodzi niżej ... wije się, całuje, pieści brzuch ..
                                          znowu niżej ...
                                          • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 10:25
                                            ...no i znowu.....mala przeszkoda... :-(
                                            .....dzwiek dzwoneczka dochodzacy z zewnatrz naszego krolestwa daje nam znac, ze
                                            czas wyruszyc w podroz....fiordy i inne aktrakcje czekaja na nas...wiec
                                            szybciutko zakladamy cieple ciuszki na siebie i przytuleni wybiegamy na sniezna
                                            polane.....gdzie bajecznie kolorowy helikopter czeka na nas aby uniesc nas w
                                            blekitne przestworza......zapowiada sie interesujaca wyprawa:))
                                            • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 12:15
                                              (sprytne wyjście z sytuacji :-))
                                              tak, przygoda, przygoda niech nas unosi (dosłownie i w przenośni),
                                              niech zawiezie nas do bram niebios, niech uchyli rąbka tajemnicy ...
                                              która nas olśni swoim blaskiem, bogactwem doznań, niech sprawi, że
                                              dech zatrzyma się w naszych piersiach, a szczęście na stałe zawita
                                              na naszej twarzy ...
                                              Pospieszne ubieranie, jeszcze palto, czapka i biegniemy roześmiani,
                                              trzymając się za ręce, do czekającego na nas helikoptera.
                                              Wpadamy zdyszani do środka. Silnik już jest w ruchu, widzimy jak
                                              wirniki tną powietrze z głośnym gwizdem.
                                              Zasiadamy w siedzeniach dla gości.
                                              Pilot wesoło się do nas uśmiecha, coś pokazuje ... a domyślam się,
                                              chodzi o nauszniki tak tu strasznie głośno.
                                              Cudownie wyglądasz w swoich, wystaje tylko jeden mały kosmyk włosów,
                                              mina poważna, lekko przestraszona, ale szczęśliwa.
                                              Startujemy ...
                                              unosimy się szybko w górę i nagle zrywem do przodu ...
                                              podziwiamy widok, jak szybko maleje w dole nasze iglo, wygląda jak
                                              mała zabaweczka, błyszcząca na ziemy i tylko cieniutka smuga dymu z
                                              lodowego komina mówi o tym, że jeszcze przed chwilką byliśmy tam
                                              razem, że tam cieszyliśmy się sobą :-)
                                              i znów nowe widoki ... dookoła śnieżna pustynia, resztę przesłaniają
                                              chmury ...
                                              i właśnie wlatujemy w jedną z nich, jest jak ciepła kołdra, o której
                                              marzymy w chłodne dni, jak ojcowska dłoń dająca nam ciepło i
                                              schronienie ...
                                              ... wylatujemy z niej i przed nami roztacza się cudowny widok ...
                                              ziemia skuta lodem, drzewa ciężkie pod swoimi czapami śniegu ...
                                              gdzieniegdzie przebijające się fale morskiej otchłani ... ale to
                                              jeszcze daleko, tak daleko ...
                                              stąd wygląda to jak mała kałuża, niewielkie rozlewisko, ciemniejsza
                                              plamka na białej mapie naszej przestrzeni ...
                                              • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:06
                                                ......a miasteczka wygladaja jak srebno-zlote koronkowe serwetki...rozlozone na
                                                bialym stole....:)
                                                Juz powoli widac cel naszej wyprawy..... te stromo spadajace skaly wybrzeza...i
                                                rozbijajace sie o nie wzburzone morskie fale....nagle czuje Twoja goraca dlon na
                                                moim policzku.....pieknie jest ogladac takie widoki z kims, kto czuje to samo w
                                                sercu...
                                                • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:18
                                                  bardzo pięknie, przelecieliśmy już nad polami, lasami i miastami ....
                                                  coraz bliżej jest cel naszej podróży ... fiordy ... piękne, dumne,
                                                  wyprostowane ... od tysięcy lat walczące z szalejącymi wodami ...
                                                  są cudowne ... piękne ... stając na ich końcu czujesz się jak nad
                                                  przepaścią i ciągnie człowieka w dół by skoczyć, by unieść się jak
                                                  ptak ...
                                                  ale my właśnie jak ptak drapieżny zlatujący na ofiarę nurkujemy ...
                                                  prawie dotykając fiordów przechylamy się na prawy bok ... tuż pod
                                                  nami widzimy dzikie fale morskie próbujące nas schwycić, ściągnąć do
                                                  siebie, pragną połknąć tych śmiałków co pragną podziwiać żywioły z
                                                  tak bliska ...
                                                  wyrównanie i ... przechył w lewo ... płaty wirnika jakby pomachały
                                                  morzu, jakby mówiąc nie boimy się ciemności i Twojej siły ... to
                                                  Twoja obecność sprawia, że czuję się tak dobrze, już od dłuższego
                                                  czasu Twoja dłoń zaciska się na mojej, a drugą ręką głaszczę Twój
                                                  policzek ...
                                                  uśmiechasz się niepwnie, ale wiem, wiem to na pewno, że Ci się to
                                                  podoba ...
                                                  wyrównujemy lot i delikatnie unosimy się wyżej ....
                                                  i znów kolejna niespodzianka ..
                                                  pilot pokazuje nam coś na migi ... tak, tak zaprasza nas bliżej do
                                                  przedniej szyby ... chce abyśmy przejęli stery, abyśmy poczuli tą
                                                  lekkość z jaką prowadzi się tą ciężką, wielką maszynę ...
                                                  nie mamy oporów, czy wahania ..
                                                  rozsiadamy się za sterami ... pilot bacznie obserwuje nas z tyłu ..
                                                  Twoje ręce spoczywją na drążkach sterowniczych ... czujesz ciepło
                                                  mojej ręki. Jedną mocno przytrzymuję stery, aby turbulencje nie
                                                  robiły na Tobie takiego wrażenia, drugą oparłem na Twoich
                                                  ramionach ...
                                                  wtulam się z tyłu ... obniżam głowę by widzieć wszystko dokładnie z
                                                  tego samego poziomu co Ty ...
                                                  ogarnia nas podniecenie ... następuje wymiana ciepła między naszymi
                                                  ciałami .... ale nie teraz ... nie teraz ma nastąpić kulminacja tego
                                                  zjawiska, teraz skupiamy się na locie, fantastycznym doznaniu,
                                                  którem nie mogą się pochwalić inne szczęśliwe pary ..
                                                  prowadzisz równo i spokojnie ... ja delikatnie przyciskam drążek do
                                                  dołu i czujemy jak opadamy ... to znów Ty ciągniesz go w naszym
                                                  kierunku i helikopter znów wznosi się łagodnie do góry ... to jest
                                                  jak taniec ...
                                                  jak taniec pary, która wie co to pragnienie, wie co to spełnienie,
                                                  co to radość ostateczna ...
                                                  delikatnie kołyszemy się na boki ... skręcamy to w lewo ... to znowu
                                                  w prawo ...
                                                  jest cudownie ... kołysanie maszyny wprowadza niesamowity nastrój ...
                                                  czuję, że podnieca Cię prowadzenie maszyny ...
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:45
                                                    ...prowadzenie maszyny to wielka odpowiedzialnosc...jeden zly ruch i wedrujemy
                                                    do.... wiecznosci......ale kto to wie..moze to nie byloby takie zle???? w koncu
                                                    nikt nie wie jak tam jest...moze nawet jeszcze przyjemniej???

...no ale teraz jeszcze zyjemy i zachwycamy sie pieknem tej krainy w ktorej dane
                                                    jest nam odkrywac i doznawac niesamowitych uniesien....
                                                    Dobrze ze jestes przy mnie..bez Ciebie nie odwazylabym sie na ten krok...
                                                  • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 13:50
                                                    zawsze z przyjemnością jestem blisko Ciebie :-)
                                                    mam nadzieję, że i Ty masz z tego przyjemność :-)

zmęczyliśmy się nieco tym lotem. znowu pilot przejmuje sterowanie, a
                                                    Ty utulona w moich objęciach przyglądasz się przez szybkę na szybko
                                                    przemykające obrazy poniżej ...
                                                    i udajemy się ....
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 21:22
                                                    Oczywiscie:-))

...nasz wspolny lot dobiega powolutku do konca...teraz musimy opuscic te ciasna
                                                    kabine....przed nami roztacza sie kraina gdzie horyzont prawie zlewa sie z
                                                    ziemia.....tyko biel i blekit..czy ma jestesmy juz wraju???? :-))
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 21:25
                                                    sorry za bledy...mam nadzieje ze zrozumiales sens zdania?:))
                                                  • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:19
                                                    raj jest wszędzie tam, gdzie jesteśmy razem moje Słonko
                                                    gdzie moja wyciągnięta dłoń trafia na Twoją, gdzie czuć Twój zapach,
                                                    gdzie rozbrzmiewa Twój śmiech ..
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:25
                                                    A Ty jestes moim rycerzem, przy ktorym niczego nie musze sie lekac, bo wiem, ze
                                                    zawsze pospieszysz mi z pomoca.....i ululisz mnie w swoich cieplych ramionach....
                                                  • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:27
                                                    rycerzem, hmmm, mogę być od czasu do czasu rycerzem
                                                    ale wolę być natchnieniem, chcę byś za mną tęskniła, byś cieszyła
                                                    się na samą myśl, że nadchodzę ...
                                                    a wzamian będę otaczał Cię ciepłem, miłością, oddaniem, będę Cię
                                                    bronił, zabawiał i pocieszał - kiedy trzeba
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:37
                                                    Cudowna perspektywa.....
                                                  • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:50
                                                    wiesz słoneczko, będę już szedł spać ... by śniąc o Tobie czuć Twoją
                                                    miękką skórę, Twój podniecający zapach :-)

Ps. wiesz, może umówimy się, że będziemy na jednym forum, by tak
                                                    nie "skakać" dobry pomysł?
                                                    i tak założymy nowy wątek, bo nie lubię, gdy jest tyle wpisów i
                                                    ciężko znaleźć ten ostatni ... no, ale to już od jutra
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:53
                                                    Dobrej nocy Ci zycze, milych snow i pa do jutra:)

Dobry pomysl......z tym jednym watkiem...nagadamy sie do woli...:))
                                                  • milywarszawiak Re: Czekam i czekam..... 14.08.07, 22:55
                                                    wiesz, jak jesteśmy z kimś bliskim to zawsze będzie nam mało :-)

niestety jutro będę mało osiągalny (może troszkę z rana i dopiero
                                                    wieczorem). Cały dzień poza domem i tak pewnie do późnego wieczora.
                                                    Ale co tam jeden dzień mamy jeszcze przed sobą całą wieczność :-)
                                                    całuski
                                                  • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 09:06
                                                    Zgadza sie...:-))

Milego i pogodnego dnia...baw sie dobrze:))
    • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:19
      Czy Ty chcialabys byc czescia tego romansu?
      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:20
        Wlasciwie to nie......tylko poczytac...bo lubie romansidla:))
        Jestem zwykla romantyczka i tyle:)
        • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:24
          Tuz obok jest Romantyczne, ale tam tez zbyt wiele nie znajdziesz romansow.
          Zal i smutek, tak.
          • leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:26
            A nie moglibyscie sie od razu wybzykac,zamiast o tym tylko tyle gadac,z czego
            zreszta nic nie wynika?...
            • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:28
              Ci co sie teraz bzykaja nie maja czasu na pisanie pirdol na Forum:))
              • leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:30
                To trzeba sie zdecydowac czy sie chce bzykac piszac czy pisac bzykajac.Mozna tez
                sie zamiast tego wytrzepac i tez sie czuc szczesliwym mniej czy wiecej.
                • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:33
                  ...a to chyba nie ten adres?
                  • leziox Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:34
                    Podaj mi znowu jakiegos linka,bo masz taki zwyczaj jak wiem.Gdy moze sie
                    rozwinac jakas interesujaca dyskusja,ty rzucasz linkiem-ot i zalatwione...
                    • you-zek Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:38
                      Ty nie otwierasz linki, to ja juz nie rzucam.
          • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 11.08.07, 23:26
            No wlasnie...wszedzie tylko uzalanie sie nad samym soba itp. ...
            • leziox Re: Czekam i czekam..... 12.08.07, 00:15
              Interesujace linki naturalnie otwieram,bo ciekawy jestem co za nimi sie kryje
    • skierra gg 2927020 :) 14.08.07, 10:28
      jw.
    • ryba12345 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 01:13
      BETTINNA !! Zanalizowałam to -z z milym warszawiakiem będzie
      romantycznie i długo i lezioxem będzie krótko ale za to bardzo
      ekscytująco. Rób co chcesz ja jestem za drugim!!
      • bettina75 Re: Czekam i czekam..... 15.08.07, 10:06
        Rybko....jeszcze sie nad tym nie zastanawialam....ale jedno wiem......lubie
        zmiany...:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka