Gość: bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 22:37 no wlasnie... a gdzie zeberka swieze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: patatajpatatajpatatajpatat 11.12.01, 22:41 kurde, to ja, milosniczka zeberek, mnie juz sammy zapowiedziala, ze ty tyz! juz cie lubie, bizonie ty moj czort - zubr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta czort IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:47 czorcie wszystko Ci dam ale Bizona nie!!!!!!:)))))) Juz go sobie chcesz przywlaszczyc????;))))))))))))))))Moj Ci on!:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort 11.12.01, 22:51 samantko, dlaczego o mnie tak zle myslisz, co? dyc ja dobradziouszka!!! nigdy nie wpierdalam sie (ty juz wiesz) :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: patatajpatatajpatatajpatat IP: *.abo.wanadoo.fr 11.12.01, 22:49 Witaj, Czorcie ! To ja, Bizon, po arcydlugiej nieobecnosci na NASZYM, kurwa, forum... Wybacz, ale w dniu przeprowadzki jestem zupelnie out i pieprze glupoty niemniej jednak szczesliwy, bo jestem z Wami, Mili moi.... Usciski dla wszystkich przyjaciol netowo-polskich... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: patatajpatatajpatatajpatat 11.12.01, 22:53 dziekuje, dobry czlowieku, terozki ja juz wom nie przeszkodzam! ino zeberka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: patatajpatatajpatatajpatat IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:43 Bizooooooooooooooooooooooon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))) mozesz se moje wydlubac i zezrec!Awansowalam na forumowe ciele!:)))))) Ale fajnie ze juz jestes!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: patatajpatatajpatatajpatat IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:44 wlaz na czat towarzyski !czekam na Ciebie! O krde..to naprawde Tyyyyyyyyyyy??????????:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: patatajpatatajpatatajpatat 11.12.01, 22:46 najmocniej przepraszam ze sie wpierdalam, ale jak nie ogryziecie do konca tych zeberek, to podrzuccie reszte minusi! o kuuuuuuuuuuuurwa, jak ja dawno nie zarlam porzadnych zeberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Biziu,przedstawiam Ci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:49 najslodsze krowki na swiecie!!!!! Brakuje tylko Pomeranki!:)))))))) To moja ukochana menazeria! Sa CUDOWNE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: patatajpatatajpatatajpatat 11.12.01, 22:48 Gość portalu: bizon napisał(a): > no wlasnie... a gdzie zeberka swieze ? No wreszcie, bo pewna Pani zaczepiała tutaj Wszystko, co ma kopytka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:51 A ty co na moje pastwisko sie pchasz cholero he?????:)Chcesz stokrotke?To se urwij jedna i sio! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: men 11.12.01, 22:52 Gość portalu: samanta napisał(a): > A ty co na moje pastwisko sie pchasz cholero he?????:)Chcesz stokrotke?To se > urwij jedna i sio! A co ja żubr, żeby to paskudztwo .. jeśc ?:) Odpowiedz Link Zgłoś