j_bond 11.12.01, 23:27 nie spojrzy, jak sie zapiszesz to którejs, z tych ich porabanych organizacji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: Yeeska, uważaj tutaj żaden facet na Ciebie 11.12.01, 23:28 a co ty kurwa wiesz o facetach! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Yeeska, uważaj tutaj żaden facet na Ciebie 11.12.01, 23:30 cos tam wyczytał z cosmpolitana i sie madrzy Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Yeeska, uważaj tutaj żaden facet na Ciebie 11.12.01, 23:28 ale ty jestes upierdliwy Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Yeeska, uważaj tutaj żaden facet na Ciebie 11.12.01, 23:29 menu, ty znowu zaczynasz? odpusc sobie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Czort 11.12.01, 23:30 czort napisał(a): > menu, ty znowu zaczynasz? > odpusc sobie, co? wołaj Niuneczkę, będzie was juz kilka do tego mena To ja dla Ciebie tyle wątków pozakładał ... Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: mina,mina 11.12.01, 23:35 mina.mina napisał(a): > a karinka, oblesny onanisto? ani karinka ani men w koncu nie wyjasnili do konca płci karinki-karinka - boje się Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czort 11.12.01, 23:33 to w podziece niby, te watki? juz i tak ludzie ze mnie smieja, nie dobijaj!:))) czort - gwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Czort 11.12.01, 23:34 czort on sie jawnie podlzuje !!! chyba nie bedziesz tego tolerowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:00 yess napisał(a): > ja nie byc zadna lakowa No zuch kobita - jedna sie odważyła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:04 yess napisał(a): > odwazyla na co? bezpartyjność Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:16 yess napisał(a): > a ile jest tych partii tutaj bo sie gubie Ja bezpartyjny, Liga i Laka - ale tez mi sie juz pieprzy Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:23 yess napisał(a): > a laka to co? i kto tam jest? no tak, chyba te same, tylko przemalowane, w łatki Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:26 yess napisał(a): > no to nie nadazam za wczesna pora ? ja tez czasami nie, za krótko tutaj siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: yess 12.12.01, 00:27 kobiety wszystkich watkow laczcie sie w stada! w stadzie razniej,ale zadnych szans wsrod mezczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:29 o+o-o napisał(a): > kobiety wszystkich watkow laczcie sie w stada! > w stadzie razniej,ale zadnych szans wsrod mezczyzn ty nie pieprz, z yees jeszcze moga być ludzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: yess 12.12.01, 00:31 ja ludz jestem od urodzenia. nie o co tu chodzi z tymi ligami. za krotko tu jestem Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: yess 12.12.01, 00:37 yess napisał(a): > ja ludz jestem od urodzenia. nie o co tu chodzi z tymi ligami. za krotko tu > jestem ja też, i teraz tez zaraz uciekam dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: yess 12.12.01, 00:51 yess napisał(a): > ja ludz jestem od urodzenia. nie o co tu chodzi z tymi ligami. za krotko tu > jestem o przepraszam,mezczyzna unizony moje sciezki krete sa i waskie przesmyki chodze samotnie,bez swiatla reflektorow bez blyskow fleszy nieuwiklany w sieci plotek wolny meteor spleciony warkoczem dziewczyny z wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: yess 12.12.01, 11:47 yesska, ty uwazaj, przeczytaj raz jeszcze - o ucieczce panow z foruma, nie bedzie ci do smiechu, chyba, ze czytac ja nie umiem, lubo nie rozumiem. moze odpowiedz zerowa druga byla do mnie? jezeli tak, to ok. czort Odpowiedz Link Zgłoś
yess do Czorta 12.12.01, 12:14 czort napisał(a): > yesska, ty uwazaj, przeczytaj raz jeszcze - o ucieczce panow z foruma, nie > bedzie ci do smiechu, chyba, ze czytac ja nie umiem, lubo nie rozumiem. moze > odpowiedz zerowa druga byla do mnie? > jezeli tak, to ok. > czort Czort mysle ze panowie nie uciekna z formuj jeno to bylo taka sobie prowokacja i zadna sila ich stad nie ruszy. jesli chodzi o odpowiedz zerowca cytuje "yess napisał(a): > znajdziemy sobie nowych. nie brakuje towaru bierz ten towar krowo i poliz jezorem leciate kolezanki" to wyglada ze to bylo do mnie. ale nie jestem pewna. przynam sie ze gubie sie w ligach i lakach ale coz moze jestem nie domyslna. Czorcie nie fucz na mnie bo mam dzis randke i sie zetresuje i facet da noge jak bede znerwicowana. Jka mozesz to ty wyjasnij mi o o co tu biega. bede wdzieczna. pozdr. yesska Odpowiedz Link Zgłoś