Dodaj do ulubionych

u Latkowskiego

30.08.07, 11:42
Latkowski z Piotrem Pytlakowskim byli goscmi w TVN24. Czy ktos ogladal?
Ciekawi mnie, dlaczego Kaczmarek tam nocowal? Po co?

Blog LAtkowskiego nie chodzi www.latkowski.com/blog/

strona tez....
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: u Latkowskiego 30.08.07, 11:45
      Własnie ogladałam przed chwilą. Latkowski chyba nie mówił dlaczego
      włączyłam w polowie rozmowy), ale wiadomo, ze to kumple, tzn
      Kaczmarek i Latkowski a takze Kornatowski. Latkowski mowił o
      zablokowanej stronie. Wydaje mi się, że serwer jest przeciazony. Na
      pewno wszyscy rzucili się na nią po zatrzymaniu Kaczmarka
      • romy_sznajder Re: u Latkowskiego 30.08.07, 11:49
        > ale wiadomo, ze to kumple

Aha, dzieki. Ja nie wiedzialam.
        • romcia.p Re: u Latkowskiego 30.08.07, 12:44
          o kumplach to nie wiem
          Latkowski i ten drugi z Polityki zaprosili Kaczmarka na rozmowe prawdopodobnie o inwigilacji dziennikarzy (jakiś artykuł ma byc w środe w Polityce).Latkowskiego prześladują służby od dłuższego czasu w zwiazku z filmem o Papale,który robi (mówił,że zastraszają mu świadków ze świata przestępczego).Pokazywał SMS od Kaczmarka z 13.06 w którym ten pisze,że oficjalnie zwraca sie do podległego mu wtedy CBŚ o wyjaśnienie dlaczego inwigilują Latkowskiego.
          Rozmowa trwała do późna więc Kaczmarek został na noc,bo ma jakąś fobię taksówkową - nigdy nie jeździ taksówkami (tak sie domyślał Latkowski)
          Wcześniej Latkowski woził Kaczmarka swoim samochodem do miasta na jakieś tajemnicze spotkanie po jakieś dokumenty (Kaczmarek nie chciał jechac ze swoją ochroną).Latkowski wie po co i z kim sie spotkał ale nie powie bo nie będzie dawał prokuraturze szans na mataczenie.Powie przed komisją,do któej już wcześniej sie zwracał żeby go przesłuchała.
          • romcia.p Re: u Latkowskiego 30.08.07, 12:47
            Latkowski uważa,że zatrzymanie Kaczmarka u niego w domu to próba zastraszenia go przez służby ze względu na tematy jakimi sie zajmuje
            • romy_sznajder Re: u Latkowskiego 30.08.07, 13:49
              ale jaja.
              to mi sie bardziej trzyma kupy, bo kumplowanie z politykiem to takie troche
              niewygodne dla dziennikarza.
              • aga_ata Re: u Latkowskiego 30.08.07, 17:03
                Może zależy dla jakiego. Część dziennikarzy na pewno nie tylko jest z niektórymi
                politykami po imieniu, ale pewnie są nawet w jakimś stopniu znajomymi.

Jak się rano dowiedziałam o tych łapankach to pierwsza myśl: "ale jaja" :)
                Pisiory szaleją.
                • romy_sznajder Re: u Latkowskiego 30.08.07, 17:15

> Może zależy dla jakiego. Część dziennikarzy na pewno nie tylko jest z niektórym
                  > i
                  > politykami po imieniu, ale pewnie są nawet w jakimś stopniu znajomymi.

Pewnie? Ale konkretnie?
                  ;))

Ja jestem zdania, ze to jest dyskwalifikacja zawodowa. Taki zaznajomiony
                  dziennikarz traci obiektywizm i staje sie dziennikarzem prawicowym czy
                  lewicowym. Jesli pisze do Dziennika Polskiego lub Trybuny to ok - dziala na
                  wlasne zyczenie, ale w kazdym innym przypadku to cos co dziennikarza obciaza.
                  To, ze TAK SIE WYDAJE, to jest zasluga tego, jak politycy zachowuja sie w
                  rozmowach lub na konferencjach. Udaja zazylosc, wciagaja w gry oparte na
                  zasadzie konsekwencji (tzw. reguly Cialdiniego) i ogolnie jest im na reke kazda
                  taka znajomosc. Ale w druga strone to szkodzi, co pokazuje przyklad Patrycji
                  Koteckiej z TVP. Juz nigdy nie bedzie cenionym obiektywnym dziennikarzem, choc
                  miala zadatki. Teraz bedzie tylko dobra znajoma ministra Ziobro. Czytaj: bedzie
                  uwazana za NIEOBIEKTYWNA, bo zaznajomiona z politykiem. Koniec, umoczona.
                  • romy_sznajder OT 30.08.07, 17:17
                    Az sie mi cisnie na usta pytanie:

A CO ABW MA NA CIEBIE??

He he he;)

[pytanie do wszystkich i do kazdego, nie tylko do Agi-Aty;-)]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka