buszmen33 31.08.07, 15:05 Wiem że nie czas i miejsce na łóżkowe sprawy:):) ale może jednak:):) pogadamy tak towarzysko:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska-op Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:09 Towarzysko tzn w swoim gronie :) No to powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:11 Grono może być baaaarddzo szerokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:16 buszmen33 napisał: > Grono może być baaaarddzo szerokie :) Nie wątpie w to , bo i 4 osoby moga nabić 100 a nawet wiecej wątków:) Buzka ,pa Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:25 ale skąd to negatywne nastawienie? lubimy rozmawiać po prostu....nie tylko "w swoim gornie" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:32 Wiesz, zauważyłam, to co ktoś ostatnio tu zarzucał, że jak wejdę w rozmowę w jakimś nieznajomym gronie, to z reguły nikt mi nie odpowiada, mimo, że na temat. Później ktoś z tamtego grona napisze praktycznie to samo i od razu wszyscy z nim dyskutują... Coś w tej izolacji jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:34 Ja nie mam nic przeciwko temu by ktoś nowy zabrał głos Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:36 Wiem, ale po tym co tam ktoś napisał, takie mi się napatoczyły myśli. Też nie jestem dzisiaj optymistką :( i bredzę. Kosz mi się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:38 No co Ty.. Dziś Piątek weekendu poczatek:):) Wię proszę o uśmiech:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaska-op Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:39 buszmen33 napisał: > Ja nie mam nic przeciwko temu by ktoś nowy zabrał głos To bardzo ładnie z Twojej strony ale zwróć uwage na swoje wcześniejsze wątki w różnych tematach gdzie jak sie odezwał nowy nick to go zlekceważyłeś .Nie dlatego ,że Cie nie było ,nie .Za chiwle byłes i odpowiadałeś ale swoim ulubionym nickom:)Nie tylko Ty z Twojego grona tak sie zachowujesz Bądz mężczyzna buszmen ,choć raz i przyznaj sie ,że Twoje zagrywki są poniżej ... Teraz pa NAPEWNO Buzka > Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:43 Szczerze? to oczywiste że nie wszystkim odpowiadam bo nie jestem cały czas na forum, ale gdy jestem staram się odpowiedziec.Przepraszam jeśli Cie uraziłem nie zrobiłem tego swiadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:09 Myslę, że odp sie jak ma się coś do powiedzienia tak a propos tematu i tego co ktoś napisał, a znajomym odpisuje sie częściej na poodbnej zaszadzie jak rozmawia się ze znajomymi w realu, lepiej sie zna to miło pogadać o przysłowiowej d.pie Maryni :))) to kwesta czasu i oswpojenia sie z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:39 ja się przyznaję do jednego...cześciej czytam posty znajomych mi osób(w tym również Twoje) niż zupełnie nieznanych nicków. ale wynika to raczej z braku czasu na przejrzenie wszystkich wpisów niż z chęci izolacji. może nie jestem do końca obiektywna, ponieważ mam "swoje" grono i wiem, na co mogę sobie z nimi pozwolić, natomiast niektóre "obce" osoby mogą nie rozumieć mojego ciętego języka i się obrazić(co mi się już zdarzyło) w żadnym wypadku jednak nie mam zamiaru odrzucać chęci rozmowy z "nowymi" ludzmi pozdr. prawie weekendowo Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:35 Tu nie chodzi o ilosć wątków. Dziękuje za buziaka szkoda że już się żegnasz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:52 kaska-op napisała: > Nie wątpie w to , bo i 4 osoby moga nabić 100 a nawet wiecej wątków:) > Buzka ,pa Ależ sie czepiasz... Nie rozumiem, nie podoba sie Tobie tutaj, narzekasz to idź na inne forum. Czy to takie trudne? Nie pierwszy raz czytam takie zarzuty. W kółko to samo. Ileż można?? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 15:40 czas zawsze musi sie znaleźć...na łóżkowe sprawy;)) pogadać też możemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:03 każde miejsce i czas na "łóżkowe sprawy" jest dobre :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:27 Ty juz se nie dokładaj, dobrze? Buszmen miał na mysli tylko " mówienie" ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:33 a mam takie zdolności czytania między wierszami :)))))))))) z tego co widzę to nawet na mówienie się nie zanosi ;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:34 Bo szkoda czasu na mówienie ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:36 taaaaaaaaaa no to Busz zapraszam do czynów :))))))) a na marginesie: jak się nie ma co sie lubi, to się lubi co się ma - czyli gadanie ;///////// Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:39 Uuuu... to ja sie wynoszę na swój wątek- słaba w gebie jestem ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:44 eeeeeeeeeeeeee jak nabierzesz animuszu to wróć :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:45 A można sie tego gdzies podszkolić? bo ja chetnie na jakies korki sie zapisze... Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:48 chętnie bym Ci udzieliła paru lekcji niestety obowiązek wzywa Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:17 Eee tam, buszmen, nie poznaje Cie... chcesz gadac towarzysko o łózku???? A ja zawsze myslałam, że Ty moze i towarzysko o łózku ale robic, a nie mielic ozorem po proznicy. Yyyyy... jakos dosłownie mi wyszło ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:35 mozę on ma coś wspólnego z meblarstwem??? ale przyznaj ze temat akurat, w jednym wątku się ubzdryngolić a w drugim ............... Odpowiedz Link Zgłoś
ladaco32 Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 16:46 Łoj... no faktycznie... lubie forum bo tu jest full serwice ;-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 31.08.07, 19:18 i czego chcieć wiecej.......... Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 01.09.07, 01:33 Więcej pruderii w łóżku:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 01.09.07, 13:24 coś mi tu imputujesz???????? zważ na słowa co byś odszczekiwać nie musiał :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Pogaduchy do poduchy.... 01.09.07, 22:21 Jestem wpełni świadom swoich słów.I zawsze dotrzymuje słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Pogaduchy do poduchy.... 01.09.07, 22:38 z tą pruderią to mi wyjaśnij :D trzymam Cię za słowo :) Odpowiedz Link Zgłoś