s.dominika 09.09.07, 00:43 Bo ja nie :-( Siedzę nad artykułem. Nic mi się nie klei (w sensie tekst). Spać też mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Śpicie? 09.09.07, 00:45 Ja nie śpię Dominisiu,odreagowuję pracowity dzień,i oby dalej ta praca była,w mojej branży już koniec sezonu,a raty do spłacenia..;-( Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Śpicie? 09.09.07, 00:48 A u ciebie też tak zimno? Zastanawiam się czy sobie grzejniczka nie wyjąć. Ale we wrześniu ... ?? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Śpicie? 09.09.07, 01:03 Ja kołderkę puchową wyjęłam,na szczęście jeszcze suka wyrko wygrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Śpicie? 09.09.07, 02:04 Nie śpię, sam nie wiem dlaczego. Obejrzałem sobie, Azaheco, jak czule namydlasz psinkę i tak sobie pomyślałem, co masz w sobie takiego, że psinka stoi jak zaczarowana? Nie wyrywa się, nie ugryzie... Dominiko, pisanie sensownych tekstów o tej porze okupujesz dużo większym wysiłkiem, Jak chcesz, to przyślij mi to, co masz, pomogę wyłowić literówki i w ogóle. Przynajmniej znajdę uzasadnienie dla swojej bezsenności:-) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Śpicie? 09.09.07, 09:20 Wojtku poszłam spać.Ale jak dalej chcesz poczytać... (jeszcze nie skończyłam, a sam wiesz, że nieskończonych tekstów się nie pokazuje) Więc musiałbyś się wykazać cierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Śpicie? 09.09.07, 14:14 no, ja spie zupelnie inaczej niz wy ;))) do gory nogami :DDD ale nie w sensie nietoperza ;) no i senny cykl mam rozwalony doszczetnie, bo wstaje bladym switem, do pracy, po pracy spie, bo pozniej w nocy konwersuje sobie z moim sloncem, codziennie, przez kamere.... i tak jakos calutki dzien i noc mam pomerdana z lekka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Śpicie? 10.09.07, 00:25 Cierpliwością? Ja? OK. Ale zajrzyj na pocztę... A nuż? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Śpicie? 10.09.07, 15:35 Ha! A mi wpuścili tekst na rubrykę! Rubrykę redaguje chłopak, z którym mam kosę ;) A o czym ten tekst? Może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś