zakochany 13.12.01, 10:44 Tesknię ... Moja Anulka już zdrowa ? zakochany tylko w Tobie Aniu moja Jedyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 11:08 ??????? jam ciagle chora, to pewnikiem nie do mnie.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 11:15 onlyania napisał(a): > ??????? > jam ciagle chora, to pewnikiem nie do mnie.... :( a jak myślisz ?:) Moja Anulka tylko moja, a Ty czyjaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 11:54 onlyania napisał(a): > Jam Kitkowa :) To po co mnie draznisz i tutaj zaglądasz Niedobra ? A ładna chociaż jesteś ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 11:52 Jesteś w końcu, czy Ciebie nie ma, bo sobie pójdę szukać nowej Ani na Romantike .. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 12:04 onlyania napisał(a): > Ja jestem... > :) Ja sie tam z jakimis kitkami nie będę dzielił .., moją Anią :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 12:15 Kitka nie ma a wiec do czasu pojawienia sie Kitka moge byc tylko twoja Ania... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 12:31 onlyania napisał(a): > Kitka nie ma a wiec do czasu pojawienia sie Kitka moge byc tylko twoja Ania... > :) Bigamistka ... A jak obaj z Kitkiem niewiernej Anii w ... wrypiemy ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 12:37 niby co????? w co wrypiemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: Gdzie jesteś Tylko Moja Aniu ??? 13.12.01, 12:40 onlyania napisał(a): > niby co????? > w co wrypiemy??? A w co byś chciała i od którego ? A poza tym, cholera, napisałem, tylko moja ... i już !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Kiedys byl zakochany Szekspir.... 13.12.01, 15:40 teraz jest zakochany men??? i do tego w Ani??? Tylko Ani?? czyli w Onlyani... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: Kiedys byl zakochany Szekspir.... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 15:47 Też jestem Ania,ale mnie to chyba nikt nie kocha...... Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do Ani1 z Torunia 13.12.01, 15:53 A zechcesz li Ty mnie Aniu1 z Torunia ?:) I nick masz bardzo ładny :)) Bo inna Ania to tylko wybrzydza, nie może się zdecydowac na konkretnego faceta, raz mówi, że kitkowa, innym razem, że menowa, a jeszcze innym razem .., juz nie pamietam :) Gość portalu: ania1 napisał(a): > Też jestem Ania,ale mnie to chyba nikt nie kocha...... Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: do Ani1 z Torunia 13.12.01, 16:07 zakochany napisał(a): > A zechcesz li Ty mnie Aniu1 z Torunia ?:) > I nick masz bardzo ładny :)) > Bo inna Ania to tylko wybrzydza, nie może się zdecydowac na konkretnego faceta, > raz mówi, że kitkowa, innym razem, że menowa, a jeszcze innym razem .., juz nie > > pamietam :) > > >Ojjjjjj,lepiej uważaj Zakochany!!!!Jesteś pewien że jestem ta Jedyna?????? > Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do Ani1 z Torunia 13.12.01, 16:13 ania1 napisał(a): > >Ojjjjjj,lepiej uważaj Zakochany!!!!Jesteś pewien że jestem ta Jedyna?????? Oo, znowu - Nastepna niezdecydowana ! A poza tym ja ślepy (prawie) z miłosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania1 Re: do ......... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 16:26 zakochany napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > >Ojjjjjj,lepiej uważaj Zakochany!!!!Jesteś pewien że jestem ta Jedyna?? > ???? > > Oo, znowu - Nastepna niezdecydowana ! > > A poza tym ja ślepy (prawie) z miłosci :) ********Co za człowiek .....:)))))Prostego pytania nie rozumie....... A decydować się na zakochanie????? Abstrakcja......Miłość nie ma nic wspólnego z rozsądkiem....... Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do Anki1 13.12.01, 16:56 A Ty myślisz, że jakbym rozumiał to bym się zakochiwał ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do Zakochanmena... 13.12.01, 17:41 wiec zakochales sie abstrakcyjnie.... i do tego w tylko ani.... :) a ktora czescia ciala??? :) skoro w glowie masz pustke???? Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do onlyani 13.12.01, 17:49 A ty cos za kitkiem, menem itp. latała ? czy czubka noska nie widzisz swojego ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do onlyani 13.12.01, 17:52 bo go nie mam.... w sensie czubka nosa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do onlyani 13.12.01, 19:04 onlyania napisał(a): > bo go nie mam.... > w sensie czubka nosa... > > :) Ojej, a to od urodzenia czy wypadek ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zakochany Re: do onlyani 13.12.01, 20:00 onlyania napisał(a): > od urodzenia, cieszysz sie???? Ojej, nieee :(( Ale zakochani podobno slepi Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: do Zakochanego 13.12.01, 21:07 Kochany....odrobine zdecydowania....... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do zakochanego 14.12.01, 15:13 a ja juz mam bardzo slaby wzrok.... niedlugo chyba go strace....czy to z zakochania??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do only 14.12.01, 15:17 a w kim to takie zakochane Slicznosci moje, ze az wzrok traca, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: do only 14.12.01, 18:20 wlasnie nie wiem bo niedowidze... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś