Gość: kornel IP: *.revers.nsm.pl 13.07.03, 01:03 Jak poradziliście sobie przy rozwodzie z podziałem majątku ( dodam że rozwód bez orzekania o winie i podział polubowny)Dziecko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: only Re: ROZWÓD a podział majątku IP: *.kabel.telenet.be 13.07.03, 02:00 Dom na pol, samochod na pol, telewizor na pol, naczynia na pol, a dziecko tez na pol....... no chyba ze caly majatek to bylo dziecko - ale i w tym wypadku nie ma zadnych watpliwosci - dziecko na pol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: ROZWÓD a podział majątku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 06:34 To mi się udało! Wydrapałam całe dziecko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornel Re: ROZWÓD a podział majątku IP: *.revers.nsm.pl 13.07.03, 11:57 Proszę o inne wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: ROZWÓD a podział majątku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 12:03 ja tam sie nie dzielilam.Spakowalam swoje i dziecka ubrania,ksiazki i ...w dluga.Nie dalam dziecka podzielic,zabralam cale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: ROZWÓD a podział majątku IP: *.kabel.telenet.be 14.07.03, 00:34 a czemu moja wersja sie nie podoba????? :((( a mnie wlasnie ostatnio kolega opowiadal jak to u niego bedzie w przypadku podzialu..... dzieciaka na pol, bo dzieciak i u ojca i u matki ma pokoj, choc mieszka z matka.... a przedtem bylo tak: on inwestowal w dom, sprzet domowy i takie tam rozne, ona w bizuterie....... i teraz przy podziale bedzie tak, ze ona dostanie bizuterie (bo osobista), polowe sprzetu (bo to majatek malzenski), dziecko oraz alimenta......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 prawdziwy facet, daje babolince wszystko.......... 13.07.03, 12:11 chyba ze wczesniej, sama zapieprzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 u mnie, byla ta wersja ze sama zapieprzala........ 13.07.03, 12:56 ale sasiedzi dali mi cynk, i zrobilismy akcje z dwoma radiowozami na sygnale, tak spieprzala, ze sie nawet na rozprawie rozwodowej, nie pokazala:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to jak to się ma do twojej poprzedniej 13.07.03, 13:00 definicji prawdziwego faceta ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobrowolnie dalbym, wszystko...................... 13.07.03, 13:02 ale jak, ktos lamie prawo, art.35 kodeksu rodzinnego, to trzeba wymierzyc sprawiedliwosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a po tym wymierzaniu sprawiedliwości 13.07.03, 13:04 to mogła usiąść na.., np. na krześle ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mogla, bo troche tego sprzetu zwinela............. 13.07.03, 13:05 a zreszta nie wiem, gdzie ona, teraz jest i na czym siedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: takiś doświadczony teraz, że mógłbyś, np., 13.07.03, 13:08 udzielać kolegom rad na przyszłość, co ?:) Odpowiedz Link Zgłoś