Dodaj do ulubionych

Szukam mężczyzny do internetowego romansu.........

27.09.07, 23:06
Chciałabym pobyć z kimś , ale niestety na dzień dzisiejszy tylko w
sieci...Nie rozbije swojej rodziny i Twojej,pewnie nawet sie nie
zobaczymy ,na wszelki wypadek...
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 09:26
      będziesz się onanizować do monitora ???
      • ddd_ddd Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 14:46
        cholera!!taka okazaja a ja nie umiem romasowac!!!
        pozdr
      • ddd_ddd Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 14:47
        Cholera!!Taka okazja a ja nie umiem romansowac!!
        pozdr
    • malowana.lala Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 14:57
      a po co facetowi taki romans ?
      • emilka222 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 16:24
        Polecam książkę Wiśniewskiego :S@motność w sieci". On wierzył w
        takie cuda, ale i tu fikcja literacka zakończyła się w realu:).
        Cienko to widzę:)
        • dziewczyna.z.bagien Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 16:35
          Internetowe romanse to "codzienność", tu latwo nawiązuje się kontakty, latwo
          wystukuje się uczucia na klawiaturze.
          Ulega sie złudzeniu ,jak po alkoholu,ze wszystko jest barwne i w zasiegu
          reki.Zludne uczucia mają tez swoja moc odurzania...Niektórych odurzają niemal do
          nieprzytomności, potrafia niemal tracic zmysly, szalec.Zupełnie jakby to było
          naprawdę.Przestają odróżniać sen od jawy.
          Czasem czytam trudno mi uwierzyć, że ci ludzie tak sie pogubili.
          Dziwne jak wielu i jak mocno wierzy w bajki dla dorosłych.
          • tkaa19 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 17:20
            Wcale tak byc nie musie jak piszesz ze to zludne Nie sadz wszystkich
            jedna miarka !!To nieladnie .Ja tak poznalam swojego chlopaka i dzis
            jestesmy razem i planujemy slub
            Nie zniechecaj ludzi 'dziewczyno z bagien'.Jest bardzo wiele
            uczciwych ludzi wystarczy ich zauwazac
            • az.az Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 17:31
              Madra z ciebie dziewczyna Tka19.Pozdrawiam Zagladaj czesciej:)
              • kafialor Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 28.09.07, 21:51
                Postawiłam sprawę jasno, nie zamierzam wcielać sie w główną
                bohaterkę " Samotności w sieci" ani pisać scenariusza do następnych
                części.Chcę znów poczuć motylki w brzuchu , wciagnąć brzuch ,
                ściągnąć łopatki.Bezpieczny układ , Ty nie znasz mnie ja Ciebie a
                jednak może wyjawimy sobie swoje marzenia............
                • schizoo Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 29.09.07, 20:34
                  kafialor napisała:

> Postawiłam sprawę jasno, nie zamierzam wcielać sie w główną
                  > bohaterkę " Samotności w sieci" ani pisać scenariusza do następnych
                  > części.Chcę znów poczuć motylki w brzuchu , wciagnąć brzuch ,
                  > ściągnąć łopatki.Bezpieczny układ , Ty nie znasz mnie ja Ciebie a
                  > jednak może wyjawimy sobie swoje marzenia............

jak już zdecydujesz się na bzykanko na boku,to ....możesz śmiało napisać do mnie
                  mejla,będę zainterersowany :)))
                  • leziox Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 29.09.07, 20:52
                    Ty,Schizol,myslisz ze tylko ty masz monopol tutaj na wyciaganie co lepszych
                    sztuk?No,sluchaj-ze mna tak samo.Jak by tak na boku to ja tez...Ja tam zawsze i
                    w ogole. :-)
                    • kafialor Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 30.09.07, 08:13
                      Panowie spokojnie , na razie real nie wchodzi w gre , ale zapamiętam
                      Wasze nicki.Nigdy nic nie wiadomo, na razie z tej okazji wciągam
                      stringi.Mam nadzieję że nie jesteście typem gawedziarz-erotoman i
                      jak przyjdzie co do czego to będzie zabawa na maksa. Wiecie co robi
                      się z bita śmietaną? Acha reklamówka owinieta wokół nadgartska
                      wykluczona, Panowie z tak zawiniętym śniadaniem do pracy mogą nawet
                      nie rozpinać guzików przy rękawach koszuli:)
                      • 2vista Jestem zainteresowany.!!!!! 01.10.07, 15:47
                        Hej
                        Jestem zainteresowany.!!!!! Spadłaś mi z nieba! Ja także nie mogę
                        się wyzwolic narazie nigdzie indziej poza siecią więc chętnie z Tobą
                        poromansuję. Chętnie posłucham Cię. Chętnie także opowiem Ci o
                        sobie. mam propozycję. Skoro wiemy że się nie widzimy i nie znamy
                        porponuję całkowitą szczerość. Ale to do bólu. Chciałbym aby
                        wszsytko co mamy do powiedzenia i opowiedzenia było absolutnie
                        szczere. Prawdę mówiąc jesli podejmiesz moja propozycję będziesz
                        chybajedyną osobą na świecie z jaka będę szczery? czy to nie dobry
                        pretekst do rozpoczęcia romansu.
                        W końcu jeszcze mnie nie znasz. Ale juz doszło do tego że Ty mnie
                        zafascynowałaś.Więc idę w tą fascynację. Czy na początek wsytarczy
                        jeśli napiszę że jestem przystojnym 32 letnim mężczyzną który lubi
                        sztukę i architekturę.?
                        • leziox Re: Jestem zainteresowany.!!!!! 01.10.07, 16:17
                          Kalafior,akurat nie narzekam na niedobór kobiet w zyciu.Chcialem tylko cos
                          napisac do Schizola,a ty juz czujesz sie wybrana i wspanialomyslnie obiecujesz
                          zapamietac nicki,zeby potem moze sie wspanialomyslnie z ktoryms z wybrancow
                          spotkac.Hahaha!Spokojnie kobieto/o ile nia jestes/Ja tam ci czachy zawracac nie
                          mam zamiaru.
                          • kafialor leziox 01.10.07, 18:14
                            czuje sie wybrana? no cóż odpowiedzialeś na mó post, że zawsze i
                            wszędzie.Jak widzisz nie nalegam i nie pukam do Twego raju bram.

a poza tym przeczytaj dokładnie mój nick
                        • dotyk.ze.snu Re: Jestem zainteresowany.!!!!! 01.10.07, 21:52
                          Szkoda, że usunąłeś konto.Napisz proszę.
    • kkaarroo75 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 01.10.07, 17:41
      hej! Też mi chodzą takie myśli po głowie. Teraz kiedy ma się rodzinę to zostaje
      chyba tylko świat wirtualny, zawsze lubiłam filtrować - to daje chyba pozytywną
      energię. Fajnie było by poznać kogoś z kim można pogadać na każdy temat bez
      krępacji,że nas ktoś źle oceni.
      Ciekawa jestem czy są fajni mężczyźni którym nie chodzi o sex, ale o przyjaźń i
      dreszczyk emocji.
      • 49-m Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 01.10.07, 18:13
        Dla mnie to dziwne ,ze poza rodzina nie macie przyjaciol w swiecie realnym tylko
        wirtual wam pozostaje .pozdrawiam
        • kkaarroo75 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 01.10.07, 19:06
          to nie tak mamy przyjaciół, ale lubię poznawać nowe osoby , zwłaszcza takie
          które mają coś mądrego do powiedzenia, może pozna się kogoś kto zostanie nowym
          przyjacielem. Życie to wielka nie wiadoma.
          • ulotna3 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 07.10.07, 12:20
            przeżyłam taki romans,tych chwil przed kompem nigdy nie zapomnę
            trwało to 6 miesięcy,
            strasznie mi żal, że już po, ale widocznie tak miało byc
            warto w życiu przeżyc cos tak wspaniałego-nie krzywdząc nikogo-do dziś myślę o
            nim każdego dnia,
            czysta, piękna, bezinteresowna przyjaźń - spróbujcie - warto !

• leziox Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 07.10.07, 14:38
              Przeczytalem dokladnie twoj nick,ale nic nie poradze na to ze lubie kalafiory,w
              odroznieniu od kaloryferow.
              • viviene Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 07.10.07, 14:40
                ojej a to jaies powiazania sa miedzy jednym i drugim?
      • b767800 Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 10.10.07, 01:58
        jest
        • kafialor Re: Szukam mężczyzny do internetowego romansu.... 10.10.07, 23:16
          nieaktualne........
          koniec naboru:)

.............znalazłam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka