pan-z-listy 15.12.01, 19:08 bedzie napierniczac o jedna kobitke ... Tego kwiatu na pol swiatu .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crimen Re: HE, HE - ZARAZ DWOCH FACETOW SIE 15.12.01, 19:12 Nie sie.Najwyzej ciebie ch... zlamany. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: HE, HE - ZARAZ DWOCH FACETOW SIE 15.12.01, 19:14 crimen napisał(a): > Nie sie.Najwyzej ciebie ch... zlamany. no tak .., a ja myslalem, ze wreszcie zmadrzales ... niestety tak jest - znowu cie olala ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Macius.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:20 sloneczko Ty moje pop..e, znowu Cie bierze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Macius.... 15.12.01, 19:21 Gość portalu: samanta napisał(a): > sloneczko Ty moje pop..e, znowu Cie bierze?:) mnie ???????????? na ciebie ???? zawsze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Macius.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:23 wiem ze mnie lubisz!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Macius....cholera, znowu 15.12.01, 19:25 Gość portalu: samanta napisał(a): > wiem ze mnie lubisz!:) PIEKIELNIE I DOWCIPNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: HE, HE - ZARAZ DWOCH FACETOW SIE 15.12.01, 19:24 Dlaczego znowu?Nigdy mnie nie olala.ZA to permanentnie olewa ciebie, zlamasie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: HE, HE - ZARAZ DWOCH FACETOW SIE 15.12.01, 19:26 crimen napisał(a): > Dlaczego znowu?Nigdy mnie nie olala.ZA to permanentnie olewa ciebie, zlamasie. NO, NIECH CI BEDZIE - ZADOWOLONY ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:28 troche kultury prosze..przy kobiecie sie klocicie! Cukiereczku...wracaj na swoj watek.Chyba ze mna chciales rozmawiac a Nie z Maciusiem:) Maciuuus..a bardzo mnie lubisz????:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 19:34 Gość portalu: samanta napisał(a): > troche kultury prosze..przy kobiecie sie klocicie! Cukiereczku...wracaj na swoj > watek.Chyba ze mna > chciales rozmawiac a Nie z Maciusiem:) Maciuuus..a bardzo mnie lubisz????:))))) > ))) może .. tylko z racji tego nie pros o to, co nie daaaaaaaaaaaaaaaaam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:36 alez ja nic nie chce od Ciebie Maciusiu!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 19:37 Gość portalu: samanta napisał(a): > alez ja nic nie chce od Ciebie Maciusiu!:))) nic ? ani tyci, tyci ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:44 no,chyba ze sie ladnie usmiechniesz i przestaniesz..warczec!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 19:46 Gość portalu: samanta napisał(a): > no,chyba ze sie ladnie usmiechniesz i przestaniesz..warczec!:) a lizac moge ?:) jak to wszystkie zwierzatka robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:47 Nie..moglbys reke mi odgryzc,nie ufam Ci!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 19:49 Gość portalu: samanta napisał(a): > Nie..moglbys reke mi odgryzc,nie ufam Ci!:) a Ty nie lubisz gryzc ? a ja mam ci zaufac ? "he ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:53 No widzisz Macius..od razu w tej chalupie cieplej sie zrobilo!:))) Spoko! Mnie mozesz zaufac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 19:56 Samcia, przestan - co sobie ludzie pomysla ? Wracamy do wczesniejszej wersji - kto ma komu przywalic pierwszy ? jedza jestes , ot ! Gość portalu: samanta napisał(a): > No widzisz Macius..od razu w tej chalupie cieplej sie zrobilo!:))) Spoko! Mnie > mozesz zaufac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: panowie.......Samanta 15.12.01, 19:58 Mi nie pozwalasz kopac tego dupka , a sama czas tracisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 20:00 Macius..na prawde chcesz sie dalej lac???? Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 20:05 Gość portalu: samanta napisał(a): > Macius..na prawde chcesz sie dalej lac???? ale ten crimen zazdrosny ... no, pewnie - ale czym lać ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: panowie....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 20:10 jak to czym??Zubrowka z sokiem jablkowym!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: panowie....... 15.12.01, 20:12 Samcia- czytalas? kurde - malo czasu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie.......SAMCIA 15.12.01, 20:23 mario2 napisał(a): > Samcia- czytalas? kurde - malo czasu!!!!! Sam-Cia - daj mu (radyyjo..m..) na alpage i niech sp ..la, oddam przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: panowie....... 15.12.01, 20:13 Gość portalu: samanta napisał(a): > jak to czym??Zubrowka z sokiem jablkowym!:))))) pokrecilo cie sem-anto ? wyborowa, plasterek ananasa (nie z puszki) i jakis vermucik do tego czym ty myslisz ciagle gadajac o zubro...:) Odpowiedz Link Zgłoś