mario2 16.12.01, 21:38 Na prosbe Samci powiadamiam Cie, ze ona ze wzgledow technicznych nie wylazi z Czata i tam na Cie czeka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bizon Re: BIZON!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 16.12.01, 22:03 Dzieki, Mario! Juz tam lece a w locie koszacym sciskam wszystkich Forumowiczow ! Siema Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: BIZON!!!!!!!! 16.12.01, 23:09 mnie jak scisnal kiedys moj braciszek to mnie wada serca opuscila, kurde......... Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: BIZON!!!!!!!! 16.12.01, 23:19 onlyania napisał(a): > mnie jak scisnal kiedys moj braciszek to mnie wada serca opuscila, > kurde......... A ja podobno, bedac w brzuchu mamy, celnym kopnieciem pozbawilem biedaczke kamieni nerkowych. I juz za to mialem zdecydowanego plusa. Nawet u taty. Dzieki mnie na stole rodzinnym ponownie zagoscil bigos. Rodziciele posiadali pewne nadzieje, zwiazane z moja, prawdopodobna kariera pilkarska. tak czy inaczej pozdrawiam goraco uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś