skoropis 18.10.07, 10:36 Kopytkowni tj. KluboKawiarni Kopytko. :) Ja zaczynam. fotoforum.gazeta.pl/3,0,917531,2,1.html PS. Ciekawy jestem ilu z nas ruszy się i zrobi swoje projekty. :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 10:48 Hmm... rozumiem, że ziarno kawy jest metaforą (trudne słowo) tej lury, którą nam Nekro serwuje, zaś podkowa alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) kopytkowej szczęśliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 10:49 Chciałem nieśmiało zauważyć, że tam jest jeszcze klameczka do klubiku. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 10:59 Fajny ten znaczek:)...tylko ten punkt klamki jakos dziwnie mi sie skojarzyl z pewnym innym punktem:P .....ale mniejsza z tym...czy musi byc okragly? ... a moze by tak w owalu pozostawic ....po konturze podkowy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:00 > tylko ten punkt klamki jakos dziwnie mi sie skojarzyl z pewnym innym punktem:P A możesz wyjawić z jakim innym punktem Ci się kojarzy? Ja patrzę, patrzę i nic mi się nie kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:06 To tylko kolejny dowód na to, że kobiety są zboczone. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:15 Zewsi mnie zawstydzil i juz nic na temat owego punktu nie powiem:P To zrob te podkowe okragla?....bo mnie ta okraglosc z owalem razi....ekhm...sorry... to tylko taka moja uwaga...rob jak Ci sie najlepiej podoba:) Brawo za pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:27 Pomyślę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Co prawda nie mój projekt, ale też ładne:) 18.10.07, 11:00 upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/f/fe/Olsztyn_jezioro_podkowka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 11:01 Oczywiście wszystkie projekty robione są w ramach pracy społecznej i bez wynagrodzenia. Żeby było jasne:) A logo bardzo fajne:] Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 11:03 Skoropisie, projekt rewelacyjny:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 11:33 skoropis napisał: > Kopytkowni tj. KluboKawiarni Kopytko. :) > Ja zaczynam. > fotoforum.gazeta.pl/3,0,917531,2,1.html > PS. Ciekawy jestem ilu z nas ruszy się i zrobi swoje projekty. :P Proponuję już teraz zamknąć konkurs, ogłosić zwycięzcę, wręczyć puchar, bo nikt nie stworzy nic lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 11:38 ja bym prosiła o lekką modyfikację bo dla mnie on trochę za powazny jest:) ale ja się nie znam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 12:28 Bo i sama klubokawiarnia poważną instytucją jest! Nawet się nie przyznawaj, że tego do tej pory nie zauważyłaś. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:07 Coś z kolorem jest niehalo. Jakiś on taki płaski, beznadziejny. Ale ponieważ to tylko projekt, to udostępniłem. Co do klameczki: mogę ją odrobinkę podnieść, ale owalnej nie widzę. Nie widzę też w formie odcinka - prostej. To byłaby już za duża łopatologia, od której mnie odrzuca. :) PS. Róbcie swoje projekty, albo zjedźcie ten tak, by całe barachło wylazło z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:21 Jako ktoś, kto całe życie z plastyki miał dostateczny z tendencją do dobrego oświadczam, że Twój projekt jest najlepszy i czuję w kościach, że nie stworzy nikt nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:26 O, dzięki Ci. Wsparłeś mnie moralnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:41 Wszędzie tam gdzie dzieje się krzywda, tam wnet pojawia się Superzewsi i pomaga tym, którzy tego wymagają. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:48 Naczelniczko, na czym miałaby polegać ta modyfikacja? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 11:58 zewsi napisał: > Proponuję już teraz zamknąć konkurs, ogłosić zwycięzcę, wręczyć > puchar, bo nikt nie stworzy nic lepszego! Oooo nie! nie zgadzam się! Votum! Może nikt nie stworzy nic lepszego, ale... szansę trzeba dać! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 12:48 Zdrowa tkanka klubokawiarnianych bywalców uważa, że ten projekt jest najlepszy, a każdy kto uważa inaczej stoi tam gdzie kiedyś stała Liga Ochrony Przyrody! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:15 Ostre słowa Zewsi... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 18.10.07, 13:26 Ale nie jesteś w stanie zaprzeczyć, że prawdziwe są one? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 00:00 Nie wiem gdzie staliście, bo zasłaniali mi widok ludzie z LOP. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Kolaż :) 18.10.07, 14:55 To ja też coś wrzucę - przyznaję się bez bicia, że rysować nie umiem. Ten kolaż powstał dzięki uprzejmości pana Google :) Dwie wersje tego samego projektu: fotoforum.gazeta.pl/3,0,917956.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,917957.html Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kolaż :) 19.10.07, 10:37 a to kolaż jest?:)) poza tym błagam KK i kawa? że niby w związku z czym?;))) kto tu ostatnio pił kawę?:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Kolaż - podejście nie-kawowe! :P 19.10.07, 14:06 nutopia napisała: > błagam > KK i kawa? > że niby w związku z czym?;))) > kto tu ostatnio pił kawę?:D Nooooo dooobra! A w takim razie takie cuś: fotoforum.gazeta.pl/3,0,919158,2,1.html PS: tu już się bardziej napracowałam ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
igua cholera 18.10.07, 22:36 skad ludzie maja takie dobre pomysly? skoropis - naprawde fajne logo, choc ja przychylam sie do tego, ze nalezy je opacholic po owalu - faktycznie owal w kole nie wyglada dobrze, a poza tym, jak opacholisz po owalu wzdlus podkowy, to wydobedzie sie bardziej ziarno kawy zaraz ktos napisze, ze ziarno prawdy tez sie wydobedzie, wiec podwojny efekt ;P i.nes, super sa te kawusie w podkowie. i chcialam wypowiedziec sie, ktora lepsza, ale raz mi sie wydaje, ze druga, potem ze pierwsza. nie moglas nam przedstawic jednej? cale zycie trzeba wybierac... moglas oszczedzic tych dylematow :D Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: cholera 19.10.07, 00:53 Samo logo można op... po podkowie, nie ma sprawy. Tyle tylko, że ja zaprojektowałem znaczek do wpięcia w klapę np. a te się robi niestety okrągłe. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: cholera 19.10.07, 07:57 igua napisała: > nie moglas nam przedstawic jednej? cale zycie trzeba wybierac... > moglas oszczedzic tych dylematow :D poćwicz przed niedzielę ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: kkk 19.10.07, 00:51 Cholera nie pomyślałem o tej zbieżności. Uciekałem od Kościoła Katolickiego, a wpadłem pod rynnę. To już faktycznie, niech będzie KK. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: kkk 19.10.07, 09:22 właściwie skrót kościoła katolickiego to chyba KRK Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: kkk 19.10.07, 09:38 Waściwie to masz rację, ale często ludzie piszą też KK. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 00:03 chciałbym tylko napisać iż boli mnię bardzo, że wszyscy czepili się tej kawy i podkowy, gdyż klubokawiarnia owa ma być przede wszystkim ośrodkiem kultury i inteligencji promieniującej na cały kraj, europę, świat i cywilizować ludy nieokrzesane na marsie, a na to nikt nie zwrócił uwagi, no może czasem Zewsi obniża poziom, ale żeby od razu gorącą kawą w twarz? p.s. Ines nie wiedziałem, żeś taka zdolna, będę musiał zmienić o Tobie zdanie :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 07:50 nekroskop88 napisał: > chciałbym tylko napisać iż boli mnię bardzo, że wszyscy czepili się > tej kawy Kup wreszcie porządną kafetierę, zamiast tego filtru z papieru toaletowego, to przestaniemy się czepiać ;P > p.s. Ines nie wiedziałem, żeś taka zdolna, będę musiał zmienić o > Tobie zdanie :P Ty jeszcze wielu rzeczy o mnie nie wiesz ;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 09:55 Wszem i wobec dziękuję Tobie Nekro w ten piękny październikowy poranek za komplement, który mnie utrafił w mięsień sercowy, a konkretniej w prawy jego przedsionek, czyli po naszemu sień, co wywołało łzy na moim policzku - łzy wzruszenia, łzy szczęścia. Niezwykle przyjemnie jest mieć świadomość, że Twoje (czytaj moje) starania (ciekawe, dlaczego skoro są starania, to nie ma młodziań?) są zauważane i ktoś ceni wysoko Twój intelekt. Ja jednak posiadłszy wiedzę odczytywania wiadomości zawartych między wierszami (to ja np. odczytałem wiadomość Marsjan o szybką dostawę sera Gouda zawartą między "Lokomotywą" Tuwima a "Wierszem o tym, że trzeba trochę znać się retoryce i znać cały kontekst" Andrusa) wiem, że tak naprawdę cenisz wysoko moją postawę ideologiczną, która jest niczym kryształowy drogowskaz na Ostrołękę i pokazuje innym w jakim kierunku mają podążać by zobaczyć snopki siana jedzące krowy i chałupy przykryte okapem. To takie moje przemyślenia spisane na szybko w ten piękny, październikowy poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 10:11 zewsi napisał: > by zobaczyć snopki siana jedzące krowy i > chałupy przykryte okapem. uwielbiam taka homonimiczna skladnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 10:25 Jeśli chodzi o homonimy to ja tylko z Mlekovity. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 11:19 no, właśnie o tym pisałem wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Uwaga! 19.10.07, 10:43 oto mój projekt 8 godzin pracy i 15 kaw i proszę jakie cudo warte było poświęconego czasu! fotoforum.gazeta.pl/3,0,918873,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwaga! 19.10.07, 10:46 Masz bardzo uzdolnioną plastycznie córeczkę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Uwaga! 19.10.07, 10:48 ooooo ekskuza! ten akurat zrobiłam ja! moje dziecko nie narysowałoby tak krzywo Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Uwaga! 19.10.07, 11:37 faktycznie, jak się tak dobrze przyjrzeć to i prymitywizm można zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Uwaga! 19.10.07, 11:55 Myślisz, że Quasimodo wyglądał tak od urodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Uwaga! 19.10.07, 12:31 zewsi napisał: > Myślisz, że Quasimodo wyglądał tak od urodzenia? ładny nigdy nie był ja mu tylko pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Czy Quasimodo to 19.10.07, 14:15 nowe określenie tej popularnej choroby filipińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Gratuluje, Nutka! 19.10.07, 12:24 Bardzo ciekawa praca. Jest w niej wszystko, co zdarza się na Kopytku, a czasami brakuje (jak Nekro zapomni zamówić). Dołączasz do Klubu Czarnego Luda. Loża Szyderców pomniejszyła się o jedną członkinię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Gratuluje, Nutka! 19.10.07, 12:33 skoropis napisał: > Bardzo ciekawa praca. Jest w niej wszystko, co zdarza się na Kopytku, a czasami > brakuje (jak Nekro zapomni zamówić). > Dołączasz do Klubu Czarnego Luda. Loża Szyderców pomniejszyła się o jedną > członkinię. ;) chcę żebyscie wiedzieli, że naprawdę się starałam Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 23:07 www.konikowo.horsesport.pl/pliki/tap_8x6_01.jpg pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Battle_flag_of_the_US_Confederacy.svg Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Tutaj zamieszczamy swoje projekty znaczka Kop 19.10.07, 23:07 Jeszcze to: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Misissippi_ku_klux.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes kolejne podejście 19.10.07, 23:19 Tam wyżej mnie zignorowaliście (kuleżanko N.), więc wkleję tutaj: fotoforum.gazeta.pl/3,0,919158,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: kolejne podejście 19.10.07, 23:36 dzięki Skoro, tylko na Ciebie można tu liczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś