Dodaj do ulubionych

ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ?

18.12.01, 20:47
:))))))))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:48
      rany Boskie! Men podobno pierd.. dostales..prawda to?????? chlopie,opamietaj sie!
      • men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:50
        samanta1 napisał(a):

> rany Boskie! Men podobno pierd.. dostales..prawda to?????? chlopie,opamietaj s
        > ie!

TO JEST NAS DWOJE :)
        TYLKO WCZORAJ,

• samanta1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:52
          Tyyy,ale mnie tak nie pogielo az jak Ciebie! Ty mi lepiej powiedz z jakiego powodu moga sie przegrzewac kosci
          pamieci! masz tam gdzies tego palanta komputerowego obok?
          • men_ Re: Sam 18.12.01, 20:54
            samanta1 napisał(a):

> Tyyy,ale mnie tak nie pogielo az jak Ciebie! Ty mi lepiej powiedz z jakiego po
            > wodu moga sie przegrzewac kosci
            > pamieci! masz tam gdzies tego palanta komputerowego obok?

Nie mam, to tylko mój pracownik

Wypiernicz za okno tego gruchota (mówię o kompie:)))

• samanta1 Re: Sam 18.12.01, 20:55
              Wypieprze ale najpierw podeslij mi drugi skoro takich madrych rad udzielasz!
              • men_ Re: Samanta 18.12.01, 20:59
                samanta1 napisał(a):

> Wypieprze ale najpierw podeslij mi drugi skoro takich madrych rad udzielasz!

A co dasz w zamian ????

Przyczyn przegrzewania jest od cholery i trochę

• Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:01
                  co Ci dam???? Dobre slowo i moje dlugi ewentualnie!:) widze ze na temat kompa wiesz duuuzo mniej niz ja!
                  • men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:02
                    Gość portalu: samanta napisał(a):

> co Ci dam???? Dobre slowo i moje dlugi ewentualnie!:) widze ze na temat kompa w
                    > iesz duuuzo mniej niz ja!

wypraszam sobie - Ty to w ogóle nic nie wiesz, o kompie
                    • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:04
                      wiem ,wiem! jest sliczny ,kochany i pozala mi z ludzmi sie kontaktowac! czasami nawet cos pozytecznego udaje
                      mi sie na nim zrobic!;)))
                      • men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:07

> wiem ,wiem! jest sliczny ,kochany i pozala mi z ludzmi sie kontaktowac! czasam
                        > i nawet cos pozytecznego udaje
                        > mi sie na nim zrobic!;)))

obiad podać do stołu ?

• Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:08
                          nie,nogi oprzec zeby wypoczely
                          • men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:10

> nie,nogi oprzec zeby wypoczely - OD LATANIA ZA INFORMATYKAMI

I jest gdzie szklankę z herbata postawić (tacka CD)

• Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:12
                              informatyk jest na telefon jak agencja towarzyska osiolku!;)Nie moge postawic szklanki bo CD Rom tez fisiuje,sam
                              sie zamyka i otwiera!
                              • men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:14

> informatyk jest na telefon jak agencja towarzyska osiolku!;)Nie moge postawic s
                                > zklanki bo CD Rom tez fisiuje,sam
                                > sie zamyka i otwiera!

cosik kiepski !!!!!

lekcja nr. 1 - wiesz co to opór ?(hi, hi - elektryczny oczywiście

• Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:15
                                  opor to moj komp stawia i to czynny!Wiem!
                                  • men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:18

> opor to moj komp stawia i to czynny!Wiem!

to wysil sie i napisz dokładnie co Ci sie przegrzewa tzn. w kompie :)
                                    i jakie masz efekty
                                    A nalepiej opisz to dokładnie i wyślij mi na poczte gazety - dam to jutro
                                    informatykowi, jeżeli zrozumie :))
                                    • Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:30
                                      Oj Men!jakbym wiedziala na pewno CO sie przegrzewa to nie byloby problemu!!!! moze karta graficzna,moze plyta
                                      a najprawdopodobniej kosci pamieci ! sa sprawdzone,sprawne!Komp dostaje fisia, robia sie bledy w systemie i
                                      wszystko po jakims czasie pada. to COS uszkodzilo dysk i na pewno nie byl to jednak wirus! Wszystko w kompie
                                      fisiuje lacznie CD Romem,ktory probuje czytac plyte,ktorej nie ma w kieszeni:) wszystko fisiuje ,scan disc klamie
                                      mowiac ze nie ma bledow..wariactwo! nic wiecej nie wiem!
    • kitek1 POWRÓCISZ TU............... 18.12.01, 20:50
      gdzie mazowiecki leży piach, a nim men, tra-ta-ta-tam,
    • men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 14:45
      j.w.
      • anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 15:40
        Men a do ktorej Ani to mowisz? bo ja sie juz pogubilam w twoich zdobyczach :)))
        p.s. siebie rzecz jasna do nich nie zaliczam, bo jak juz komus mowilam stara baranina jest
        bee:)))))))))))) cha cha!!!
        • men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:12
          anka1 napisał(a):

> Men a do ktorej Ani to mowisz? bo ja sie juz pogubilam w twoich zdoby
          > czach :)))
          > p.s. siebie rzecz jasna do nich nie zaliczam, bo jak juz komus mowil
          > am stara baranina jest
          > bee:)))))))))))) cha cha!!!

Fe Aniu, wszak wiara to połowa sukcesu :)

• anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:14
            wiara w co Meniku?:))) w stara baranine?:)))
            • men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:17
              anka1 napisał(a):

> wiara w co Meniku?:))) w stara baranine?:)))

No tak, hm ..,
              A co to, kurde, a chirurgia plastyczna to co ?..:))))))))

• anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:22
                nigdy w zyciu! wole byc piekna i stara :))) niz tu i owdzie ponaciagana jak Jackson M.:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka