samanta1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:48 rany Boskie! Men podobno pierd.. dostales..prawda to?????? chlopie,opamietaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:50 samanta1 napisał(a): > rany Boskie! Men podobno pierd.. dostales..prawda to?????? chlopie,opamietaj s > ie! TO JEST NAS DWOJE :) TYLKO WCZORAJ, Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 18.12.01, 20:52 Tyyy,ale mnie tak nie pogielo az jak Ciebie! Ty mi lepiej powiedz z jakiego powodu moga sie przegrzewac kosci pamieci! masz tam gdzies tego palanta komputerowego obok? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Sam 18.12.01, 20:54 samanta1 napisał(a): > Tyyy,ale mnie tak nie pogielo az jak Ciebie! Ty mi lepiej powiedz z jakiego po > wodu moga sie przegrzewac kosci > pamieci! masz tam gdzies tego palanta komputerowego obok? Nie mam, to tylko mój pracownik Wypiernicz za okno tego gruchota (mówię o kompie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: Sam 18.12.01, 20:55 Wypieprze ale najpierw podeslij mi drugi skoro takich madrych rad udzielasz! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 20:59 samanta1 napisał(a): > Wypieprze ale najpierw podeslij mi drugi skoro takich madrych rad udzielasz! A co dasz w zamian ???? Przyczyn przegrzewania jest od cholery i trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:01 co Ci dam???? Dobre slowo i moje dlugi ewentualnie!:) widze ze na temat kompa wiesz duuuzo mniej niz ja! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:02 Gość portalu: samanta napisał(a): > co Ci dam???? Dobre slowo i moje dlugi ewentualnie!:) widze ze na temat kompa w > iesz duuuzo mniej niz ja! wypraszam sobie - Ty to w ogóle nic nie wiesz, o kompie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:04 wiem ,wiem! jest sliczny ,kochany i pozala mi z ludzmi sie kontaktowac! czasami nawet cos pozytecznego udaje mi sie na nim zrobic!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:07 Gość portalu: samanta napisał(a): > wiem ,wiem! jest sliczny ,kochany i pozala mi z ludzmi sie kontaktowac! czasam > i nawet cos pozytecznego udaje > mi sie na nim zrobic!;))) obiad podać do stołu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:08 nie,nogi oprzec zeby wypoczely Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:10 Gość portalu: samanta napisał(a): > nie,nogi oprzec zeby wypoczely - OD LATANIA ZA INFORMATYKAMI I jest gdzie szklankę z herbata postawić (tacka CD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:12 informatyk jest na telefon jak agencja towarzyska osiolku!;)Nie moge postawic szklanki bo CD Rom tez fisiuje,sam sie zamyka i otwiera! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:14 Gość portalu: samanta napisał(a): > informatyk jest na telefon jak agencja towarzyska osiolku!;)Nie moge postawic s > zklanki bo CD Rom tez fisiuje,sam > sie zamyka i otwiera! cosik kiepski !!!!! lekcja nr. 1 - wiesz co to opór ?(hi, hi - elektryczny oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:15 opor to moj komp stawia i to czynny!Wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Samanta 18.12.01, 21:18 Gość portalu: samanta napisał(a): > opor to moj komp stawia i to czynny!Wiem! to wysil sie i napisz dokładnie co Ci sie przegrzewa tzn. w kompie :) i jakie masz efekty A nalepiej opisz to dokładnie i wyślij mi na poczte gazety - dam to jutro informatykowi, jeżeli zrozumie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 21:30 Oj Men!jakbym wiedziala na pewno CO sie przegrzewa to nie byloby problemu!!!! moze karta graficzna,moze plyta a najprawdopodobniej kosci pamieci ! sa sprawdzone,sprawne!Komp dostaje fisia, robia sie bledy w systemie i wszystko po jakims czasie pada. to COS uszkodzilo dysk i na pewno nie byl to jednak wirus! Wszystko w kompie fisiuje lacznie CD Romem,ktory probuje czytac plyte,ktorej nie ma w kieszeni:) wszystko fisiuje ,scan disc klamie mowiac ze nie ma bledow..wariactwo! nic wiecej nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 POWRÓCISZ TU............... 18.12.01, 20:50 gdzie mazowiecki leży piach, a nim men, tra-ta-ta-tam, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 15:40 Men a do ktorej Ani to mowisz? bo ja sie juz pogubilam w twoich zdobyczach :))) p.s. siebie rzecz jasna do nich nie zaliczam, bo jak juz komus mowilam stara baranina jest bee:)))))))))))) cha cha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:12 anka1 napisał(a): > Men a do ktorej Ani to mowisz? bo ja sie juz pogubilam w twoich zdoby > czach :))) > p.s. siebie rzecz jasna do nich nie zaliczam, bo jak juz komus mowil > am stara baranina jest > bee:)))))))))))) cha cha!!! Fe Aniu, wszak wiara to połowa sukcesu :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:14 wiara w co Meniku?:))) w stara baranine?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:17 anka1 napisał(a): > wiara w co Meniku?:))) w stara baranine?:))) No tak, hm .., A co to, kurde, a chirurgia plastyczna to co ?..:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ANIU, A WRÓCISZ, JAK CIEBIE ŁADNIE POPROSZĘ ? 19.12.01, 17:22 nigdy w zyciu! wole byc piekna i stara :))) niz tu i owdzie ponaciagana jak Jackson M.:))) Odpowiedz Link Zgłoś