tusiagnom Re: "Mapa" Forum 02.01.08, 20:00 Loging:tusiagnom Imię:Marta zwana Martulą Miejscowość:Zawiercie Zawsze chętnie pomagamy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rumak68 Re: "Mapa" Forum 24.01.08, 11:36 login : rumak68 , imię : Dorota...Wrocław, z racji zawodu=pielęgniarka mogę pomoc od strony medycznej.....zastrzyki;)itp Odpowiedz Link Zgłoś
domino3311 Re: "Mapa" Forum 08.02.08, 22:33 Login:domino3311 Imię: Dominika Miejscowość: Boruszowice - 10km od Tarnowskich Gór (górny śląsk) Oferuję: możliwość zatrzymania się i odświeżenia, jakąś przekąskę tudzież obiadek. Kontakt z dobrym mechanikiem. Przewiezienie na przyczepce. No i uśmiech... Odpowiedz Link Zgłoś
brudny.ucek Re: "Mapa" Forum 19.02.08, 16:55 Login: brudny.ucek Imię: Łucja Miejscowość: Wawa Mokotów Możliwe: niemożliwe zrobie możliwym, tylko trudno mnie złapac ;-) Z racji wykonywanego zawodu mogę pomóc: gdy sa problemy z ciałem ("będąc młodą lekarką..." - rehabilitacja powypadkowa, ranking ortopedów, co zrobic z krostą na czole, co to znaczy MCV w wynikach morfologii, moja mama ma coś z woreczkiem, jak pije to mam zgagę - ratuj! i tym podobne... ;-)) lub z duszą (jakiś psycholog motywacji, czy co???) W Wawie zapraszam na hamak w salonie, dogoterapię wielkim, serdecznym sierściuchem i pyszne wegetariańskie żarcie. Dla moto - ciepły garażyk. Amatorom terenu służę pomocą w doborze tras i swoim towarzystwem. i robię fajne foty ;-)) zapraszam -- ProMotor femduro ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: "Mapa" Forum 26.03.08, 22:21 Login: megi847 Imię: Megi (Maggie w poprawnej pisowni..ale po chrzcie spolszczono:) Miejscowość: Warszawa-Służew... tu warunków jako takich nie oferuje superaśnych...jedynie nocleg ze mną ...pod ciepłą kołderką w ogniste płomienie z Harleyem Davidsonem...(naprawde).poza tym kawe,herbate i czym lodówka bogata...za blokiem parking strzeżony...własnego nie posiadam... Ewentualnie...jesli ktos by zahaczał tereny na wschód od Warszawy to również oferuje na podobnych warunkach miejscówke w Siedlcach:) kom.694284446 gg:585136 skype: megi847 e-mail (nie gazetowy): megi19847@wp.pl Pozdrawiam ja i moja Suzuki LS 650 Savage:) Odpowiedz Link Zgłoś
majca1971 Re: "Mapa" Forum 18.05.08, 20:56 Oj Łucja , Łucja, i jeszcze jesteś "psychologiem zwierząt" ;) Login: Majca1971 Imię: Majka Miejsce: Warszawa Mokotów (wkrótce) , Śródmieście (obecnie) Co oferuje? Kontakt do bardzo dobrego mechanika Obcykane trasy drugorzednymi drogami (jak dla mnie luksusowe- gładkie , bez żadnych dziur i wolne od puszek), po Mazowszu Pomocnik techniczny przy moto ze mnie żaden, ale jak mogę to pomogę. GG:9530392 Odpowiedz Link Zgłoś
joanka741 Re: "Mapa" Forum 31.03.08, 18:14 Login:joanka741 Imię: Joanna Miejscowosc: Dębica-podkarpacie Oferuję: Mozliwosc zatrzymania sie, łacznie z noclegiem na materacu tylko, ale to mam nadzieje że się zmieni. Uwaga alergicy!!!!! posiadam kota i 3 dzieci w wieku przedszkolnym i wczesno szkolnym;))) Jeżeli komuś trzeba coś przetłumaczyc z polskiego na angielski lub odwrotnie, to proszę o kontakt z moją drugą połówką. Ja mogę zrobić zastrzyk np:))), lub zaaplikowac czopek;)))) Jeżeli lecicie np w Bieszczady to zapraszamy na kawkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: "Mapa" Forum 07.04.08, 14:48 Login: LUK-KASIA Imię: Kasia Miejscowość: Bydgoszcz (Osowa Góra) Oferuję: pomoc w dotarciu do celu Bydzia i okolice (gps i mapki), zawartość lodówki, miejsce do spania, czułe ucho na zwierzenia i duuuużo pozytywnych wibracji :))) GG:2930119 Odpowiedz Link Zgłoś
domiska75 Re: "Mapa" Forum 12.05.08, 16:50 login: Domiska75 Imię: Domiśka Miejscowość: Warszawa - Ursus, wylotówka na Poznań Oferuję: towarzystwo, pomoc w miarę możliwości, niewykończony strych z wykończoną łazienką na nocleg, jedzonko, miejsce na ognisko itp. GG: 11977924 Odpowiedz Link Zgłoś
meridiana7 Re: "Mapa" Forum 13.05.08, 16:56 Login: meridiana7 Imię: Dorota Miejscowość: Wa-wa Mokotów/Ochota (niedaleko Okęcia). Możliwe: - mogę przenocować 2 strudzonych podróżnych, znajdzie się też miejsce pod dachem na 2 motocykle. Pod chmurką (ale na terenie strzeżonym) miejsc skolko ugodno. - Dziedzina w której się poruszam (nieruchomości) raczej się motocyklistm nie przydadzą, ale w razie przygód na ulicach Warszawy mogę pomóc w papierkologii (pisanie oświadczenia po kolizji itp.). - Tak samo przy kupowaniu czy sprzedawaniu motocykla - chętnie służę pomocą w kwestii formułowania umów. - Z racji tego, że pochodzę spod Włodawy (Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie, Poleski Park Narodowy), mogę polecić ciekawe miejsca i odradzić to co moim zdaniem nie jest ciekawe. Myślę, że na upartego i nocleg na kresach by się znalazł (mieszkają tam moi rodzice). zapraszam Dorota meridiana7@gazeta.pl 602266030 Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna1pl Re: "Mapa" Forum 16.06.08, 23:01 Grazyna z Bytomia 693 333 553 W razie potrzeby nocleg się znajdzie i drobna pomoc techniczna również. Odpowiedz Link Zgłoś
figa9 Re: "Mapa" Forum 23.06.08, 23:16 No ja nie wiem, czy mam się tu "wtykać" bo ja świeżynka... Login: figa9 Imię: Aśka Miejscowość: Warszawa Oferuję: Cholera, w zasadzie mam warsztat, ale raczej taki, że jak kogoś z Was zęby zabolą... wtedy zapraszam. W końcu to też jakaś pomoc. Sorry że nie motorowo- noclegowa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
h0gata Re: "Mapa" Forum 08.07.08, 21:34 troche pozno ale poradycznie zagladam, czas to zmienic:) agata ruchel ( hogata) moge zaoferowac nocleg we wro w centum:) pomoc techniczna hmm niesety nie w tej dziedzinie:) tel. 698 857 696 Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: "Mapa" Forum 10.07.08, 23:39 Login: AsiAfoka, asiafoczka Imię: AsiA & Diverka Miejscowość: Gliwice, Bytom Oferuję: 2 garaże- w Gliwicach lub w Bytomiu-jak kto woli, w razie "W: nocleg, coś na ząb i doborowe towarzystwo :-D Tel.: 662-960-006 GG: 8392438 Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.hab Re: "Mapa" Forum 25.07.08, 18:15 login: doktor.hab imię: Joanna i... (Wojtek - batman) Miejscowość: Gliwice Jesteśmy do dyspozycji zawsze jeśli trzeba. Sprawdźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
belgu1 Re: "Mapa" Forum 04.08.08, 00:08 Nick: Belgu1 Imie: Piotr Miejscowość: Warszawa Oferuję: przenocować mogę spokojnie 2 osoby albo więcej ale wtedy na podłodze. Mieszkam w centrum. Mogę również pomóc w zawarciu ubezpieczeń komunikacyjnych, majątkowych i życiowych (Allianz) albo doradzić w temacie turystyki zagranicznej (wiele lat pracy w turystyce). Kontakt: GG 996585, belgu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
visha Re: "Mapa" Forum 17.08.08, 09:02 Login: visha Imię: Ewa Miejscowość: Czerwionka (woj. śląskie) Oferuję: kąt do spania z jedzeniem. A nawet możliwość przenoncowania moto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hooloovoo Re: "Mapa" Forum 22.01.09, 14:33 Login: HooLooVoo Imię: Krzysztof Miejscowość: Warszawa GG: 116140 Oferuję: szeroko rozumianą pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: "Mapa" Forum 08.06.09, 22:05 W sumie już jakiś czas temu miałam się dopisać, teraz już nie wypada żeby nie ;) Winnix czyli Kinga i Qwaroslaw czyli Łukasz. Miejscowość: Poznań Oferta: Kawa, herbata, napoje alkoholowe, dobra muzyka, nocleg dla kilku osób, parking strzeżony, dwa koty (jak komuś się zaplączą w plecaku i je wywiezie też się nie obrażę;)) i odpowiednie nakarmienie, bo gotować lubię i umiem :) Pogrzebać przy sprzęcie może Łukasz, ale za efekt nie ręczę, bo się uczy dopiero ;) Ale proste rzeczy zrobić umie Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: "Mapa" Forum 16.09.09, 20:31 Dopiero teraz zauważyłam, że namiaru nie podałam... tel: 605 438 092 Odpowiedz Link Zgłoś
marekmars Re: "Mapa" Forum 23.06.09, 12:40 Login: marekmars, kosma Imię: Marek & Justyna Miejscowość: Tychy Oferuję: w razie draki nocleg mozna zalatwic. Poza tym garaz i dobrego mechanika i wulkanizatora. Wszelaka i szerokorozumiana pomoc :) o ile tylko jest mozliwa. tel. 507 833 931 Gritz :> Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: "Mapa" Forum 02.11.09, 19:53 > Oferuję: w razie draki nocleg mozna zalatwic. Hahaha! No to trzymam za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
liselle Re: "Mapa" Forum 13.07.09, 12:53 Login: Liselle Miejscowość: Warszawa GG 5184717 W razie potrzeby znajdzie się nocleg (chociaż tylko dwa pokoje:D), ciepła strawa, winko, wc, oraz wszelka leżąca w moich możliwościach pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: "Mapa" Forum 15.07.09, 19:01 Joanna, fizjoterapeutka, mieszkam blisko Jabłonny i Nowego Dworu Maz, zapraszam na kawę, obiad, w sezonie muffinki z malinami i białą czekoladą, nocleg, garaż, kotów nie oddaję ;)) gg 7479494 Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: "Mapa" Forum 16.07.09, 08:35 Login:Giencia Imię: Sylwia Miejscowość: Augustów gg: 4169409 Oferuję: wszelką pomoc - od wypicia razem kawy do czysto mechaniczno- technicznych spraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: "Mapa" Forum 16.07.09, 10:05 ups, a dlaczego mnie tu jeszcze nie ma? Login:Andzia Imię: Ania Miejscowość: Warszawa gg: 1144143 tel: 603 550 471 Oferuję: nocleg, parking, jedzonko, świetne towarzystwo- moje oczywiście ;), dużą porcję humoru, a w razie innej potrzebnej pomocy będziem kombinować :D Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: "Mapa" Forum 16.07.09, 11:35 Login: Siostrakama Imię: Karolina Miejscowość: Warszawa i okolice ;) Oferuję: wszystko w czym bede mogła pomóc a jak nie to zatrudnimy innych przyjaciół, mieszkańców itd... podaje tel bo najszybciej mozna mnie zlapac :) 608601340 gg6849813 Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: "Mapa" Forum 16.07.09, 12:09 I ja się melduję Login: Ciotkabw Imię: Beata Miejscowość Warszawa- samo centrum, tel.502-600-919 Oferuję: to co w mojej mocy, czyli dach nad głową, jedzonko....... i garaż na moto, techniki niestety niet, ale w razie potrzeby poszukamy, moja AMSTAFKA odstrasza tylko obcych, znajomych mile wita:) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: "Mapa" Forum 16.07.09, 17:06 Szepa - Agnieszka Miejscowość - Kraków Możliwość przenocowania jak komu spanie na materacu na podłodze nie przeszkadza. Mechanicznie nie pomogę ale zawsze można coś wymyślić ;) numer gg 12818894 Numer telefonu ma do mnie Goha i w razie potrzeby może udostępnić. Ps. Niestety mam mobilną pracę wiec może mnie nie być na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: "Mapa" Forum 17.07.09, 22:09 Login:efjot1200 Imię:Andrzej i Edyta Miejscowość: Sosnowiec Oferujemy:nocleg w domku lub pod namiotem,garaż,zaplecze techniczne i swoje umiejętności-różne ( m.in.leczenie z przesądów-posiadam 7 czarnych kotów),papu,piciu,balety. gg 11610245 Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: "Mapa" Forum 31.07.09, 11:07 najświeższe dane moje - 25km od pałacu kultury i nauki na południowy wschód (Otwock), zaprzyjaźniony mechanik motocyklowy 2km, nocleg w miarę wygodny inclusive :) i tel:605 258 805 Odpowiedz Link Zgłoś