malena-krakow 21.11.07, 13:56 Szukam bliższych informacji na temat klubu singla "Połówki Pomarańczy". Czy ktoś coś wie bliżej? A może sam jest uczestnikiem/uczestniczką? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: kKlub Połówek Pomarańczy 21.11.07, 14:05 W Krakowie - www.polowki.pl Tam jest mejl kontaktowy i formularz zgłoszeniowy. Powodzenia.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: kKlub Połówek Pomarańczy 21.11.07, 17:29 Grzech pewnie nalezy do tego klubu bo skad by wiedział/;)Poz)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: kKlub Połówek Pomarańczy 21.11.07, 20:53 Dagmarko. Nie należę. Za długo lat jestem żonaty w super małżeństwie. Ale jeżeli ktoś prosi, pyta się, to odpowiadam wedle wiedzy mej. Dagmarko. Przecież nie będziesz chodzić po ulicach z napisem na plecach, że szukasz połówki swej. A w takich klubikach jest multum ludzi. Multum. I imprezy, spotkania, wspólne jakieś wyjazdy. Teatr. Itd. Ktoś to organizuje. Pozdrawiam i wieczorka.:))) Ps. Takie kluby są w wielu innych miastach. Ja podałem Kraków, bo chyba Pani z Krakowa. Polecam samotnym takie kluby. Odpowiedz Link Zgłoś
malena-krakow Re: kKlub Połówek Pomarańczy 26.11.07, 10:57 Dziękuję serdecznie za informację i życzliwość. Rzeczywiście jestem z Krakowa. Wprawdzie nie szukam rozpaczliwie swojej "połówki" ale chciałabym poznać nowych ludzi w sposób niezobowiązujący. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś