the_dzidka 21.11.07, 20:30 Czyli inaczej, Wątek Dobrych Zdarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Miałam dzisiaj dobry dzień 21.11.07, 21:31 Do pracy jechałam dziesięć!!! minut, odwaliłam sporo roboty, dowiedziałam się, że w nowej pracy już mnie lubią, zadzwonił Mój Personalny Dostarczyciel Dobrego Nastroju, była ładna pogoda i prawie już skończyłam kolejną frywolitkę... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 23.11.07, 08:24 Siedzę w domu - Młody odstawiony do dziadka :) mam pół dnia wolnego :) yes, yes, yes :) zastanawiam się czy się wyszykować i wyjść z domu czy poleżeć przed tv ;) na razie chyba zjem śniadanie i będę się rozkoszować pachnącą kawą w ulubionej filiżance ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zajebiściadło! 23.11.07, 14:44 Jest piątek po południu. :-) Miłego łikendu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 28.11.07, 09:13 Fantastyczna pogoda. Zwłaszcza w porównaniu z wczorajszą wieczorną pluchą... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 28.11.07, 19:37 Młody jednak nie jest chory ;) jedynie gówniarz kantuje :) w wieku trzech lat nauczył sie wykrętów, co to będzie dalej?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.12.07, 08:32 Wpadła przed chwilą do nas dziewczyna z księgowości i zanabyłam sobie dwa sznury korali :) przepiękne :) czerwono-złote i niebiesko- perłowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 17.12.07, 10:46 catalina1 napisała: > Wpadła przed chwilą do nas dziewczyna z księgowości i zanabyłam > sobie dwa sznury korali :) przepiękne :) czerwono-złote i niebiesko- > perłowe ;) A po ile u Was chodzą? Bo u nas też jedna pani nosi pudełeczko z cudeńkami... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.12.07, 11:14 the_kami napisała: > A po ile u Was chodzą? Bo u nas też jedna pani nosi pudełeczko z cudeńkami... > 20-35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 21.12.07, 22:41 Od dzisiaj przede mną prawie dwa tygodnie słodkiej labki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 23.12.07, 09:11 Cisza w domu i poranna pachnąca kawa :) (nie wiem jakim cudem moi panowie jeszcze śpią ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zajebiściadło! 30.12.07, 23:56 www.youtube.com/watch?v=_uUchCzMclo O, to jest zajebiste. Poprawia mi humor od 3 dni. :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 04.01.08, 14:46 the_dzidka napisała: > Czyli inaczej, Wątek Dobrych Zdarzeń. Co tu dużo pisać, znowu weekend! m. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 04.01.08, 23:18 bain_de_sang napisał: > Co tu dużo pisać, znowu weekend! No przy ostatnich rozlicznych wolnych dniach to co prawda żadna nowość, ale tym razem weekend zapowiada sie interesująco bo wyjzadowo do znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 07.01.08, 20:27 Prześlicznie dziś wyglądam :) I to nie ironia, nie chodzi o mój ostatnio nabyty defekt twarzy, czy też o jakieś próby pocieszania - po prostu, patrzę na swoje odbicie w lustrze i uśmiecham się szczerze - jaka ja dzis ładna jestem, w tym lustrze i w tym świetle! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 07.01.08, 23:56 the_dzidka napisała: > jaka ja dzis ładna jestem, w > tym lustrze i w tym świetle! :))))) Tylko w tym lustrze i tylko w tym świetle? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 27.01.08, 22:21 A co tam to raczej tutaj niż do tego drugiego wątku :) udane zakupy dziś :) choć portfel jakoś schudł był :) a wszystko przez Epo... :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 31.01.08, 20:27 No więc moi drodzy, nie wiem czemu, ale dzisiaj od rana chodzę po świecie mamrocząc pod nosem "to życie jest zajebiste!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 31.01.08, 20:55 the_dzidka napisała: > No więc moi drodzy, nie wiem czemu, ale dzisiaj od rana chodzę po > świecie mamrocząc pod nosem "to życie jest zajebiste!" :-) Usiądź spokojnie w kąciku i poczekaj, aż Ci przejdzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 01.02.08, 19:46 konradbryw napisał: > Usiądź spokojnie w kąciku i poczekaj, aż Ci przejdzie. ;) DOKŁADNIE to samo sobie pomyślałam :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami przeprowadzka... 31.01.08, 22:40 ... hm, tego to może jeszcze chwalić nie będę, bo po tym, co dziś się działo, to jeszcze wszystko zdarzyć się może. Ale mimo tajniejszych i jawniejszych, mniej i bardziej śmiałych zakusów kołorkerki Graży w nowym pokoiku znów mam najidealniejsze miejsce w samym kąciku, gdzie a) nikt mi w monitor nie zajrzy, b) żeby do mnie dotrzeć trzeba pokonać kilka zakrętów :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami przeprowadziliśmy się! :-D 01.02.08, 18:27 Mam ślicznie ustawione biureczko. Rozpakowałam kartony. Mamy z Grażą duży, jasny pokój. Wejście do budynku jest niemal bezpośrednio nad wejściem do metra :) Budynek jest 700x bardziej korporacyjny, niż poprzedni... Tam był klimat - staaaaaaaaara, piękna kamienica - fakt. I miejsce przednie. Ale brudne ściany, stara i nie do końca drożna kanalizacja, stare i śmierdzące, nierówne i zagrzybione klepki pod starą i brudną wykładziną... troszkę zniechęcały do Małacha. A tu jest czysto, nowo, pachnąco... Wykładzina nowiutka (i śmierdzi nowością, że w gardle drapie :-D), ściany odmalowane, kaloryfery z regulacją temperatury (rok temu na Małacha Dziewul mój kaloryfer regulował kombinerkami ;->), czyste łazienki, dające światło lampy... A, w jednej z damskich łazienek na naszym piętrze jest... bidet :-DDDD Wady są: kołchoz, ok. 800 osób pracujących w tym samym miejscu. Niedoróbki. Smród farby i wykładziny. Pył poremontowy. Dla mnie - gorszy dojazd. Ale generalnie jestem zadowolona :-) Tfu tfu tfu tfu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: przeprowadziliśmy się! :-D 01.02.08, 19:47 > Mam ślicznie ustawione biureczko. Potwierdzam, biureczko jest ślicznie ustawione :) A tak bajdełem, dlaczego zwykle gnębiąca was prasa o tej relokacji milczy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: przeprowadziliśmy się! :-D 02.02.08, 12:54 the_dzidka napisała: > A tak bajdełem, dlaczego zwykle gnębiąca was prasa o tej relokacji > milczy? ;-) W sensie, że nie ma tytułów 'Nowa siedziba DGPP!!', czy tekstów krytycznych 'biuro prasowe ignoruje dziennikarzy, bo... się przeprowadza'? ;-) 1) bo jeszcze nikomu o tym nie wspomnieliśmy :-P info na www pójdzie dopiero, jak generał się finalnie przeniesie, czyli w poniedziałek, 2) bo i staramy się odpowiadać na pytania prasy, szukając informacji na kolanie i grzebiąc w pudłach, i grzecznie ich uprzedzamy i prosimy, żeby dali nam szansę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: nasza-klasa 01.02.08, 22:42 Właśnie, bo tak :-) Zlikwidowałam swoje konto na naszej-klasie i nie płaczę z tego powodu :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 02.02.08, 18:20 Bo ten wątek jest dłuższy niż przeciwny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Urlop :) 07.02.08, 12:13 całe dwa dni :) olałam pracę, wczoraj posiedziałam chwilę dłużej tam a dziś siedzę w domu z Młodym :) i zmywarkę nam przywieźli przed chwilą :) A jutro wczesnym popołudniem (czyli przed korkami) Łomża czeka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mail 07.02.08, 19:25 Dostałam bardzo mądrego i pięknego maila i przekonałam się po raz kolejny, że nie trzeba wielu słów, by się zrozumieć :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 15.04.08, 14:59 Tydzień dobrych chwil :) Ostatni tydzień w pracy przed urlopem nad morzem ;) W sobotę o świcie pakuję dziecię w samochód i jedziemy do Kołobrzegu :) Tomek w Szczecinie - to nieco gorsza wiadomość, ale nie będzie mi bałaganił w domu :) oglądał TV do 3 rano :) i ogólnie marudził :) Derektor na szkoleniu i nie muszę go oglądać ani tym bardziej rozmawiać z nim i udawać że uważam go za dobrego szefa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 19.06.08, 09:22 A piątek 13-ego jest szczęśliwym dniem ;) A w tym roku tym bardziej takim był :) bo po złym maju czerwiec przyniósł radość i .... Alienka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 19.06.08, 09:58 catalina1 napisała: > A piątek 13-ego jest szczęśliwym dniem ;) > A w tym roku tym bardziej takim był :) bo po złym maju czerwiec > przyniósł radość i .... Alienka ;) Na 'alienka' kopytrajt jest mój, przypominam :-D Się cieszę! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 19.06.08, 10:01 the_kami napisała: > Na 'alienka' kopytrajt jest mój, przypominam :-D > Się cieszę! No przecież nie przypisuję sobie praw ;P Też się cieszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 20.06.08, 20:49 catalina1 napisała: > A piątek 13-ego jest szczęśliwym dniem ;) > A w tym roku tym bardziej takim był :) bo po złym maju czerwiec > przyniósł radość i .... Alienka ;) Jakby mi Kami nie powiedziała, to bym przegapił tego posta. Fajnie. Cieszymy się z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 20.06.08, 22:38 Ehh :)tak to jest jak się nie czyta wątku dobrych zdarzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 29.06.08, 11:04 Dziś o 3:40 moja przyjaciółka szkolna - Micia - urodziła dziewuszkę :) I się cieszę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 02.07.08, 09:57 Wymyśliliśmy prezent dla Młodego na urodziny ;) i dziś kupujemy ;) prawie to samo co rok temu ;) lecimy do Cambridge ;) znaczy szykuje się fajny urlop w październiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami dostałam wielkie ciacho! :-D 03.07.08, 08:42 Kolega z Katowic, oddelegowany do pracy w Wawie, który mi fafnaście razy o różne rzeczy marudził, potrzebował bannerka, który stał u nas w pokoju. To mu dałam. A on nam wielkie ciacho przyniósł. Mniam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: dostałam wielkie ciacho! :-D 03.07.08, 09:22 A Twoja dieta?? ;P Smacznego i jakie to ciacho?? bo chyba mam ochotę na coś słodkiego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dostałam wielkie ciacho! :-D 03.07.08, 09:46 catalina1 napisała: > A Twoja dieta?? ;P Moja dieta będzie po południu :-P > Smacznego i jakie to ciacho?? bo chyba mam ochotę na coś > słodkiego... :) A nie wiem, na wierzchu jest bita śmietana, i ładnie pachnie karmelem... :-) Idę zrobić kawkę :-D Odpowiedz Link Zgłoś