the_dzidka Re: Życie jest piękne! 06.07.08, 22:33 W ogóle, a zwłaszcza w drobnych codziennych szczegółach, których wielu ludzi po prostu nie dostrzega :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami kuchennie :) 18.11.08, 22:39 ... mi fajnie. Bo mam maszynę do chleba, w której chlebkuję, i radio kuchenne pod szafką, które mi ładnie gra. O! :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zajebiściadło! 04.12.08, 11:27 O tu, fotoforum.gazeta.pl/3,0,1578869,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1578870,2,2.html czy Pikuś nie jest zajebisty? :-))) Kolega znalazł taką ubłoconą, przemoczoną bidę w wiacie śmietnika. Po wykąpaniu i uczesaniu wyłonił się taki oto cudak. :-) Wzięlim. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 04.12.08, 13:39 Przecudny :-) I Wy też jesteście przecudni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 15.12.08, 12:19 the_dzidka napisała: > Czyli inaczej, Wątek Dobrych Zdarzeń. Będę tatusiem ;-) Około sierpnia przyszłego roku. Strasznie się cieszę. pozdrowienia dla wszystkich, marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 15.12.08, 20:49 bain_de_sang napisał: > Będę tatusiem ;-) > Około sierpnia przyszłego roku. Strasznie się cieszę. O rany! Marcin! Ale się cieszę! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 15.12.08, 21:16 > Będę tatusiem ;-) > Około sierpnia przyszłego roku. Około sierpnia przyszłego roku? Toś szybko się kolego dowiedział :-) Jakoś nie jestem zdziwiona :-) Informuj nas dalej plis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 11:38 the_dzidka napisała: > Informuj nas dalej plis :-) No więc sprawa jest bardzo świeża, bo "fasolka" ma dopiero 2-3 tygodnie i - jak wyczytałem w necie - jest wielkości ziarna maku i ma konsystencję meduzy. Z radości poszedłem biegać na Gwardię, ale nie mam kondycji i po 5 kilometrach miałem dosyć. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 12:02 5 km na początek starczy. Tylko błagam: nie "fasolka"! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 17:52 bain_de_sang napisał: > No więc sprawa jest bardzo świeża, bo "fasolka" ma dopiero 2-3 > tygodnie i - jak wyczytałem w necie - jest wielkości ziarna maku i > ma konsystencję meduzy. Błagam Cię, jak to dziecko przeczyta, że nazywałeś je fasolką, to przeżyje ciężką depresję! :-D Meduza brzmi lepiej, szczególnie w odniesieniu do tego, że Jakubki mają Alienka... > Z radości poszedłem biegać na Gwardię, ale nie mam kondycji i po 5 > kilometrach miałem dosyć. Ja bym po 5 km umarła... Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 20:10 the_kami napisała: > > Błagam Cię, jak to dziecko przeczyta, że nazywałeś je fasolką, to przeżyje > ciężką depresję! :-D O przepraszam, moje dziecko jest fasOlką od zarania i ma się świetnie ;-) gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:20 the_kami napisała: > Błagam Cię, jak to dziecko przeczyta, że nazywałeś je fasolką, to >przeżyje ciężką depresję! :-D Depresję przeżyje, jak pozna swoje imię. Mam takie jedno upatrzone... A jak nazwać coś, co nie ma mózgu, rączek i nóżek? fasolka brzmi nieźle. Tak szczerze mówiąc, "fasolka" podoba mi się na tyle, że mogłaby zostać na stałe - w przypadku dziewczynki ;-) Bo jak chłopiec, to chyba fasolek? Albo fasol, tak bardziej po męsku. Wyobrażacie sobie w szkole? - fasol do tablicy!!! - Pani profesor, ale jestem nieprzygotowany? - siadaj roślino, PAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:34 bain_de_sang napisał: > Depresję przeżyje, jak pozna swoje imię. Mam takie jedno upatrzone... Podziel się? > A jak nazwać coś, co nie ma mózgu, rączek i nóżek? fasolka brzmi > nieźle. Meduza jeszcze lepiej, w dodatku środowisko życia się zgadza również ;-> > Tak szczerze mówiąc, "fasolka" podoba mi się na tyle, że > mogłaby zostać na stałe - w przypadku dziewczynki ;-) > Bo jak chłopiec, to chyba fasolek? Albo fasol, tak bardziej po męsku. > Wyobrażacie sobie w szkole? > - fasol do tablicy!!! > - Pani profesor, ale jestem nieprzygotowany? > - siadaj roślino, PAŁA! Wtedy traumę przeżyją nauczyciele... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 13:04 the_kami napisała: > Podziel się? Pamiętasz we Fraglesach wujka, który odwiedzał świat ludzi i później pisał chrześniakowi GOBO kartki z podróży? Miał taki duży kapelusz i laskę. To był wujek Matt i takie imię podoba mi się najbardziej. Tylko nie wiem, czy lepiej przez jedno "t" czy przez 2. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 13:59 the_kami napisała: > E no, to zwykły Mateusz jest... :-D Nie, nie, Matt nie jest Mateuszem. To nie skrót. Tak sobie myślę na szybko, że jednak musi być przez dwa "t", bo "mat" to jest na okręcie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 14:04 bain_de_sang napisał: > Nie, nie, Matt nie jest Mateuszem. To nie skrót. Tak sobie myślę na > szybko, że jednak musi być przez dwa "t", bo "mat" to jest na > okręcie. 'Mat' to również jedzenie po szwedzku :) Odpowiedz Link Zgłoś
olusimama Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 18:23 ale to był wujek Matt z podróży. Tak jego pełne imię brzmiało w mojej nieletniej głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 21:02 Marcyś błagam, tylko nie ta oklepana, nudna "fasolka"! Lepsze są: alienek larwa krewetka meduza rybek welonka intruzik wsadzik ;-) P.O. Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 18.12.08, 10:25 Na wsadzika moge zmienic od razu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:31 the_kami napisała: > bain_de_sang napisał: > > > No więc sprawa jest bardzo świeża, bo "fasolka" ma dopiero 2-3 > > tygodnie i - jak wyczytałem w necie - jest wielkości ziarna maku i > > ma konsystencję meduzy. > > Błagam Cię, jak to dziecko przeczyta, że nazywałeś je fasolką, to przeżyje > ciężką depresję! :-D > Meduza brzmi lepiej, szczególnie w odniesieniu do tego, że Jakubki mają Alienka > ... Właśnie Alienek chwilowo zajęty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:30 bain_de_sang napisał: > No więc sprawa jest bardzo świeża, bo "fasolka" ma dopiero 2-3 > tygodnie i - jak wyczytałem w necie - jest wielkości ziarna maku i > ma konsystencję meduzy. To się szybko zmienia :) Powiedziałam to ja z brzuchem wielkości piłki do kosza :) co na szczęście wkrótce tez się zmieni ;) oby do połowy lutego wytrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:40 catalina1 napisała: > To się szybko zmienia :) > Powiedziałam to ja z brzuchem wielkości piłki do kosza :) co na szczęście > wkrótce tez się zmieni ;) oby do połowy lutego wytrzymać ;) To fasolka będzie się mogła z Alienkiem bawić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 11:25 O! I to jest zajebista wiadomość. Gratulacje. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 16.12.08, 21:20 bain_de_sang napisał: > the_dzidka napisała: > > > Czyli inaczej, Wątek Dobrych Zdarzeń. > > Będę tatusiem ;-) No i moje gratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.12.08, 11:28 bain_de_sang napisał: > Będę tatusiem ;-) > Około sierpnia przyszłego roku. Strasznie się cieszę. > Gratulacje ;) Stopień zadziecenia też wzrasta przez Ciebie ;) Niech Ci ta radość zostanie na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Mam choinkę ;) 21.12.08, 21:14 i kulturalnego kota co to olał choinkę :) I jest ładnie ;) a bałagan ogólny mam w nosie :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: ZIma taka prawdziwa ze śniegiem :) 04.01.09, 12:07 Może to głupie ale jak jest zima to dla mnie musi być śnieg :) i jest co przecież w Wawie ostatnimi czasy to cud nieomal :) Chłopaki na sankach się bawią ;) znaczy Młody nie chce do domu wracać a ojciec już zmarzł od stania bezczynnego w miejscu :) Młody obsługuje się w kwestii sanek sam :) potem tylko tatuś będzie robił za konika pociągowego w drodze do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ZIma taka prawdziwa ze śniegiem :) 05.01.09, 13:17 Nareszcie ktoś, kto nie narzeka!!! :-) Ja nie lubię śniegu, ale lubię tak, jak jest dzisiaj - śnieg, mróz i błekitne niebo. Czapka na uszy i enjoy :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw ferie 07.03.09, 12:15 Ferie dobiegają końca, ale już mogę powiedzieć, że to było to, czego potrzebowałem. Tydzień odpoczynku, zabaw, spacerów i wycieczek z Heleną, nauki jazdy na nartach, rekolekcji i długich wieczornych rozmów. Czytania książki i prasy. I bez służbowej komórki (która została u kołorkerki w biurze. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: ferie 07.03.09, 21:29 Och, Kondzio, to by się wprawdzie do narzekadła nadawało, ale strasznie zazdroszczę... Mam zaległych zaledwie 20 dni urlopu. Mooooże uda mi się wziąć kilka dni w marcu, a może nie. Głowa mnie boli, zmęczona jestem, i ogólne bleeeee... Fajnie, że z Helen pobyliście ;) I że odpocząłeś tak, jak Ci to było potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: ferie 07.03.09, 21:48 the_kami napisała: > Och, Kondzio, to by się wprawdzie do narzekadła nadawało, ale strasznie > zazdroszczę... Mam zaległych zaledwie 20 dni urlopu. To mniej więcej tyle, co ja miałem na początku roku. Do końca marca mam zejść do 10. ;) > Głowa mnie boli, zmęczona jestem, i ogólne bleee Próbuj, próbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 26.03.09, 10:34 A ja nie mogę się powstrzymać, żeby się Tatusiem nie pochwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 05.05.09, 14:04 Syn jest marzeniem każdego ojca, a córka jego dumą. Będzie córeczka. m. Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 06.05.09, 09:49 the_kami napisała: Pewnie - Lena. Biedna Lenka będzie musiała łazić po górach i wspinać się z tatusiem. Widziałem zajebiste plecaki z nosidełkiem dla bachorów - stelaż zabezpieczający, daszek, full wypas. Czego teraz nie wymyślą... Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 06.05.09, 10:36 Pogadaj z Kondziem - o ile pamiętam Helen tak w górach była noszona :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 11.05.09, 16:27 Gratulacje :) Czyli jak na razie będziemy mieć przewagę dziewczynek forumowych :) 4:3 :) PS. Jakubek marzył o córeczce od początku tylko musiał poczekać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 07.05.09, 23:08 Mimo konieczności płacenia przez ten i następny miesiąc I raty kredytu, I czynszu za wynajem, okazuje się, że nie schudnę z głodu. Chociaż, czy ja wiem, czy to plus?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 11.05.09, 16:29 Plus :) bo po co szukać minusów :) A na schudnięcie są inne sposoby :) np. angina :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 28.05.09, 10:43 Odwiedziłam w domu Joannę Chmielewską :) Nawet kawę dostałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 28.05.09, 15:18 Ale łyżeczki, jak Ci radziłam, nie wyniosłaś ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 02.06.09, 09:16 I jak było??? Opowiedz coś więcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 03.06.09, 21:24 catalina1 napisała: > I jak było??? Opowiedz coś więcej ;) Cudnie było! Tutaj masz sznureczka do sprawozdania, pisanego na gorąco tuż po! :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=95871335&a=95871335 Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 11.08.09, 14:40 the_dzidka napisała: > Czyli inaczej, Wątek Dobrych Zdarzeń. Jest już Lenka ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 11.08.09, 21:51 Zdrowe obie panie są? Gratulacje, tatusiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 12.08.09, 12:02 the_kami napisała: > Zdrowe obie panie są? > Gratulacje, tatusiu :) Dziękuję ;-) Bardzo zdrowe. Lenka ma 50 cm i waży 3 kilo. No i ma włosy i brwi i jest przecudna. Taka malutka że boję się wziąć na ręce. Śpi sobie cały czas na cycu ;-) A szpital na żelaznej jest mistrz! Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Zajebiściadło! 12.08.09, 13:12 Cudnie! :) Dbaj zatem o dziewczęta :) I może jakąś fotkę tentego? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 14.08.09, 23:03 bain_de_sang napisał: > Dziękuję ;-) Bardzo zdrowe. Lenka ma 50 cm i waży 3 kilo. I oby tak dalej! Gratulacje! > A szpital na żelaznej jest mistrz! nooo... synowi kołorkera w ub. tygodniu zaaplikowali gronkowca. Mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 17.08.09, 20:08 > > Dziękuję ;-) Bardzo zdrowe. Lenka ma 50 cm i waży 3 kilo. > > I oby tak dalej! Gratulacje! No! Za tydzień metr i sześć kilo! :) Gratuluję, Marcyś :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 15.08.09, 19:38 bain_de_sang napisał: > Dziękuję ;-) Bardzo zdrowe. Lenka ma 50 cm i waży 3 kilo. No i ma > włosy i brwi i jest przecudna. Taka malutka że boję się wziąć na > ręce. Śpi sobie cały czas na cycu ;-) To maleńka jest strasznie ;) Nie bój się brać - małe są z gumy :) Niech śpi sobie - to się wkrótce zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Zajebiściadło! 17.08.09, 21:06 the_dzidka napisała: > Dostałam awans :) > Gratulacje :) dobry początek tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Zajebiściadło! 17.08.09, 21:20 the_dzidka napisała: > Dostałam awans :) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Zajebiściadło! 18.08.09, 20:53 the_dzidka napisała: > Dostałam awans :) Fajowo! Za rok ma być dyrektor Dzidka! No chyba że już jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Zajebiściadło! 29.12.09, 21:10 To był po prostu Szalenie Miły Dzień :-) Mam nadzieję, że mogę tak już napisać, mimo iż potrwa on jeszcze prawie trzy godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś