Gość: Pablo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:09 Szukam odjazdowej, pozytywnej, gadatliwej kobiety w celu wspólnych dzikich szaleństw, przytulanek ;), wakacyjnych wypadów, etc... 24-o letni facet Kontakt: p__f@poczta.onet.pl, p.f@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe Re: Szukam kobiety... 27.06.01, 19:21 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Szukam odjazdowej, pozytywnej, gadatliwej kobiety w celu wspólnych dzikich > szaleństw, przytulanek ;), wakacyjnych wypadów, etc... > 24-o letni facet > Kontakt: p__f@poczta.onet.pl, p.f@wp.pl A ja tam sobie chyba daruję tego szukania. Powoli wykańczam się. Powodzenia. P.S. Czy ta odjazdowa oznacza że ona Ci kiedy� odjedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 00:37 Właściwie, to interesują mnie tylko maile i konkrety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: ... IP: *.centrala.pbk.pl 28.06.01, 09:23 Gość portalu: Pablo napisał(a): > Właściwie, to interesują mnie tylko maile i konkrety... jakie konkrety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: ... IP: 213.76.102.* 28.06.01, 19:19 Gość portalu: elle napisał(a): > Gość portalu: Pablo napisał(a): > > > Właściwie, to interesują mnie tylko maile i konkrety... > > jakie konkrety??? > Chodzi mi o to, aby spotkać się, pogadać i nie tylko ;) Natomiast nie chcę tkwić przy kompie przez całe lato. A więc czekam na maila... Odpowiedz Link Zgłoś